Jump to content

iounios68

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About iounios68

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 12

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

iounios68's Achievements

  1. iounios68

    OnePlus 8T

    χαιρετω την παρεα. Εχω τη συσκευη σχεδον 1 χρονο αγορασμενη απο Κωτσοβολο. Ειμαι με την 11 δεν εχω πειραξει τιποτε, οπως το πηρα. Εχω παρατηρησει πως η μπαταρια του αδειαζει σχετικα αρκετα πιο γρηγορα απο την αρχη. Τι κανω? Μπορω να το στειλω στο σερβις της εταιριας και να ζητησω αντικατασταση μπαταριας? Πως μπορω αυτο να το μεθοδευσω καλυτερα? Μια βοηθεια.Ευχαριστω.
  2. iounios68

    OnePlus 8T

    θα το κοιταξω σημερα. Σ ευχαριστω πολυ.
  3. iounios68

    OnePlus 8T

    φιλε ξεχασα κατι σημαντικο. Το προβλημα αυτο υπαρχει, (το να μην με ακουνε δηλαδη) ακομη και οταν φοραω bluetooth και κανω κλησεις.Αρα λογικα ουτε το μικροφωνο θα ειναι.Τι σκατα φταιει τοτε ρε γαμωτο?
  4. iounios68

    OnePlus 8T

    μεσω δικτυου wind. απενεργοποιησα το VOLTE γιατι καπου διαβασα πως προκαλει προβληματα. Εκανα 2,3 ρεσετ μπας και στρωσει αλλα τιποτε.Ειχα τον dialer της εταιριας, τον εβγαλα ειπα μηπως αυτος φταιει, αλλα τιποτε. Με της google κανω τις κλησειες. Πραγματικα μου ρχεται να το κοπανησω κατω.Μιλαω με πελατες και ειναι προβλημα αυτο. Με αλλη καρτα η δiktyo οχι δεν εχω δοκιμασει.Δεν εχω κιολας, μονο wind. υπαρχει περιπτωση να φταιει η σιμ μου?? Το σκεφτηκα κι αυτο.Η καρτα εννοω.
  5. iounios68

    OnePlus 8T

    καλημερα παιδια. Εχω το 8τ kaι αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. πολλες φορες οταν καλω καποιον, δεν με ακουει. ΜΟΝΟ οταν καλω εγω γινεται αυτο. Κλεινω και τον ξαναπαιρνω, και μετα ειναι οκ. αυτο συμβαινει εδω και 3-4 μηνες περιπου και ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικο. Το εχω αγορασει απο Κωτσοβολο περισυ τον Ιουλιο, ειναι εντος εγγυησης δηλαδη. Τι να φταιει ξερει κανεις? λογισμικο η μικροφωνο? Nα αναφερω πως μου επεσε μεσα σε κουβα με νερο.Το σκουπισα αμεσως, αλλα δεν παρουσιασε καποιο προβλημα.Αυτο εγινε πριν 4-5 μηνες.λετε να φταιει αυτο? Λογικα αν ειναι αυτο, τοτε στο σερβις της εγγυησης θα μου βρουν υγρασια.
  6. iounios68

    OnePlus 8T

    χαιρετω. Το τσιμπησα χτες απο Κωτσοβολο σε ασημι χρωμα. Εντυπωσεις πολυ καλες ως τωρα.Γρηγορο και φωτεινη οθονη στον ηλιο οπως ηθελα.Ηχος εξαιρετικος. O proximity sensor σε μενα δουλευει καλα επειδη διαβασα κατι καπου. Συνδεσιμοτητες ακουστικα ομιλια ολα ρολοι. Ειδοποιησεις, μειλ ακαριαια! Καμια σχεση με xiaomi σ αυτο.. Περασα και τον oxugen dialer και ολα κομπλε. Η οθονη εχει μεμβρανη απο πανω σωστα η κανω λαθος?? Επισης wind 5g δεν υπαρχουν. Πρεπει να κανω κατι αλλο γι αυτο, η πρεπει να καλεσω τη wind ξερεις καποιος?
  7. iounios68

    OnePlus 8T

    ευχαριστω πολυ παιδια! Καλο 15Αυγουστο να περασετε! :rolleyes::up:
  8. iounios68

    OnePlus 8T

    για τον dialer μαγκες καποιος να μας πει??
  9. iounios68

    OnePlus 8T

    καλησπερα. Να ρωτησω η συσκευη εχει dialer της Google ή oxygen οπως του 8? και αν εχει της google αλλαζει με του oxygen? ευχαριστω.
  10. iounios68

    Poco F3

    χαιρετω. Με τον αισθητηρα στις κλησεις τελικα διορθώθηκε το προβλημα?? :wacko:
  11. χαιρετω την παρεα. Μια ερωτηση.Σκεφτομαι να αγορασω το oneplus 8. Dialer εχει της Goggle αν δεν κανω λαθος. Αλλαζει με το δικο του? Εννοω της εταιριας.Εχω δει καποιοι πως κατεβαζουν το app της εταιριας και ειναι οκ. Μια βοηθεια σ αυτο. Ευχαριστω.
  12. οχι δεν αποθηκευονται. Δεν εχω κανει συγχρονισμο με τη Goggle και δεν θελω. Αλλος τροπος ομως δεν υπαρχει εκτος απο συγχρονισμο?
  13. χαιρετω, και χρονια πολλα και καλα σε ολο τον κοσμο. Θελω μια βοηθεια αν ξερεις καποιος. Μου στελνουν καποια βιντεακια στο βαιμπερ, και δεν αποθηκευονται αυτοματως πουθενα. Ψαχνω στα αρχεια μου παντου, και στην εφαρμογη μεσα, στην συλλογη, παντου, αλλα δεν τα βρισκω. Τα βλεπω μονο στο νημα της συνομιλιας, και η αναπαραγωγη τους γινεται κανονικα. Οι φωτο ομως αποθηκεύονται.Αυτοματως. Λυση σ αυτο υπαρχει? Ευχαριστω εκ των προτερων.
  14. στις αναπαντητες κλησεις δουλευει σωστα τωρα. ειχα βαλει αλλο dialer γι αυτο.Οταν το εβγαλα δουλεψε .Για αναπαντητες. στο βαιμπερ ομως συνεχιζει να μην δουλευει. εκανα τσεκ ξανα ειναι ολα ανοιχτα.Το λεντ ομως αρνειται.Δεν ξερω γιατι. τελος παντων θα το αφησω ετσι. Ευ χαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια σας.:)
  15. ναι ολα κανονικα. Ολα τα δικαιωματα, ηχοι, εικονιδια led ειδοποιησης, χτυπαει, αναβει η οθονη, αλλα το led δεν αναβει. Δε θελει φαινεται. Πχ στη αθορυβη λειτουργια αν το βαζω, κανονικα, θα επρεπε να αναβει το λεντακι. Αλλα δεν.
×
×
  • Create New...