PARGINOS Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Να το αγοράσω με κουπόνι στα 480; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Να το αγοράσω με κουπόνι στα 480; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από Κίνα το διακινδυνεύεις γιατί ουσιαστικά δεν έχεις εγγύηση. Επίσης δεν γνωρίζω αν υπάρχει κινέζικο και ευρωπαϊκό μοντέλο. Εγώ αγόρασα από Amazon.de που δίνει 2 χρόνια εγγύηση. Βέβαια από ευρώπη η τιμή του είναι στα 599€. Το σκέφτεσαι και αναλόγως κάνεις την κίνηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Υπάρχει και έκδοση 8/128 για όσους είναι πολλά τα 256 στα 437€ το μπλε από banggood και αποστολή τέλος Νοεμβρίου. Βέβαια το 256 βγαίνει στα 456€ και η διαφορά είναι μικρή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Έχει πάρει κανείς από αυτά τα μαγαζιά; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanthast0s Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 (edited) Απορώ πως δεν το έχει παρατηρήσει κανένας ακόμα από εδώ (γιατί σίγουρα όσοι πήραμε αυτές τις μέρες, πήραμε από τη φουρνιά που έχει το πρόβλημα). Κίτρινο/πράσινο tint κυρίως από τη μέση και πάνω στην οθόνη όταν η φωτεινότητα πέσει κάτω από το 10-15%. Εμένα το κάνει έντονα πάντως σε χαμηλό φωτισμό, ενώ όταν η φωτεινότητα ανέβει πάνω από το 25-30% το πρόβλημα εξαφανίζεται. https://forums.oneplus.com/threads/oneplus-7t-display-tint-issue-uneven-oled-not-uniform.1122487/ Edited October 30, 2019 by alanthast0s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Πληροφοριακά για όποιον θέλει να χρησιμοποιήσει το Android auto υπάρχει σοβαρό πρόβλημα Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Πληροφοριακά για όποιον θέλει να χρησιμοποιήσει το Android auto υπάρχει σοβαρό πρόβλημαΔλδ? Δεν τρέχει? Κολλάει? Τι ακριβώς? Μπορεί κανείς να βάλει και να χρησιμοποιεί τον Google dialer? Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eyezdark Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Παιδιά Από μπαταρία πως τα πάει με χρήση μόνο 4g..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Πληροφοριακά για όποιον θέλει να χρησιμοποιήσει το Android auto υπάρχει σοβαρό πρόβλημα Εμένα λειτουργεί άψογα.Vw Troc Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 (edited) Απορώ πως δεν το έχει παρατηρήσει κανένας ακόμα από εδώ (γιατί σίγουρα όσοι πήραμε αυτές τις μέρες, πήραμε από τη φουρνιά που έχει το πρόβλημα). Κίτρινο/πράσινο tint κυρίως από τη μέση και πάνω στην οθόνη όταν η φωτεινότητα πέσει κάτω από το 10-15%. Εμένα το κάνει έντονα πάντως σε χαμηλό φωτισμό, ενώ όταν η φωτεινότητα ανέβει πάνω από το 25-30% το πρόβλημα εξαφανίζεται. https://forums.oneplus.com/threads/oneplus-7t-display-tint-issue-uneven-oled-not-uniform.1122487/ Λένε ότι τους το κάνει με την νυχτερινή λειτουργία ενεργοποιημένη σε μαύρη-γκρι οθόνη όταν πεσει η φωτεινότητα κατω από 20% αν κατάλαβα καλά. Από ότι είδα όσοι έχουν θέμα το πήραν από Ινδία πριν τις 10 Οκτωβρίου. Η OnePlus είπε ότι είναι θέμα software και ότι θα το διορθώσει. (?) Στο δικό μου δεν μπόρεσα να παρατηρήσω κάτι. Edited October 31, 2019 by CPR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Λένε ότι τους το κάνει με την νυχτερινή λειτουργία ενεργοποιημένη σε μαύρη-γκρι οθόνη όταν πεσει η φωτεινότητα κατω από 20% αν κατάλαβα καλά. Από ότι είδα όσοι έχουν θέμα το πήραν από Ινδία πριν τις 10 Οκτωβρίου. Η OnePlus είπε ότι είναι θέμα software και ότι θα το διορθώσει. (?) Στο δικό μου δεν μπόρεσα να παρατηρήσω κάτι. Κάτω από ειδικές συνθήκες δηλαδή που δύσκολα κάποιος να επιλέξει. Ωστόσο εγείρει θέμα για την ποιότητα των oled της OnePlus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camel555 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Διάβασα την πρώτη σελίδα από το link, έκανα το test με τον Chrome σε dark mode και κλειστά τα tabs, δεν παρατήρησα πρόβλημα χρωματικό. Μείωσα την φωτεινότητα στο 10-15% και αυτό που παρατήρησα είναι ότι εγώ προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να κατεβάσω την φωτεινότητα τόσο χαμηλά, μιας και στα επίπεδα αυτά, η οθόνη είναι για μένα unreadable. Αυτό βέβαια δεν απαλλάσσει την OP από τυχόν ευθύνες της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Διάβασα την πρώτη σελίδα από το link, έκανα το test με τον Chrome σε dark mode και κλειστά τα tabs, δεν παρατήρησα πρόβλημα χρωματικό. Μείωσα την φωτεινότητα στο 10-15% και αυτό που παρατήρησα είναι ότι εγώ προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να κατεβάσω την φωτεινότητα τόσο χαμηλά, μιας και στα επίπεδα αυτά, η οθόνη είναι για μένα unreadable. Αυτό βέβαια δεν απαλλάσσει την OP από τυχόν ευθύνες της... Συν ότι πρέπει να έχεις και ενεργοποιημένη την λειτουργία νύχτας. Οπότε ακόμα πιο απίθανο. Πάντως και εγώ έκανα τα τεστ αυτά και δεν κατάλαβα κάτι. Βέβαια μόνο που βάζεις την λειτουργία νύχτας το χρώμα της οθόνης γίνεται περίεργο αλλά πράσινο η μωβ δεν το λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Ήρθε email από oneplus για survey. To συμπληρώνεις και σου δίνει κουπόνι για ΔΩΡΕΑΝ θήκη protective sandstone μαζί και ΔΩΡΕΑΝ Priority μεταφορικά. Η δικιά μου γίνεται την Δευτέρα shipped :D Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. November 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2019 Μπορώ να αγοράσω με τιμολόγιο από Amazon ή την επίσημη ιστοσελίδα για να γλιτώσω το ΦΠΑ; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Μήπως έχει κάνει κανείς την αναβάθμιση από 6τ σε 7τ ώστε να μας πει τα υπέρ κ τα κατά; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Αξιζει απο Pixel 2 XL να παω στο 7T με 375€? Θα ηθελα την γνωμη σας απο οσους ενδεχομενος εκαναν αυτην την αλλαγη & απο οσους εχουν ηδη την συσκευη 7Τ να μου πουν + & - της συσκευης σαν γενικη εικονα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Εδώ είναι ένα review από τον βλαχακη Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 Εδώ είναι ένα review από τον βλαχακη Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το εχω δει ηδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Ρε παιδιά είδα το βίντεο του βλαχακη και θέλω να ρωτήσω εσείς που το έχετε η κάμερα του είναι τόσο χάλια? Απο review του εξωτερικού δεν λένε τόσο κακά λόγια για την κάμερα του μήπως είναι λίγο υπερβολικός? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Τον Βλαχάκη τώρα τελευταία τον βρήκα φάουλ,σε αρκετά reviews.Για το συγκεκριμένο πιστεύω να μην σε επηρέασε το ότι το αγόρασες και δεν σου το έστειλαν πακέτο. Δεν μπορώ να πιστέψω σε διθυράμβους σου για κάποια απίθανα τηλέφωνα και αυτό εδώ να το θάβεις έτσι.Η αξιοπιστία δεν κερδίζεται με τέτοια reviews ούτε με συγκεντρώσεις σε καφετέριες να πιούμε ένα καπουτσίνο με τα φιλαράκια μας :X:X:X ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δλδ? Δεν τρέχει? Κολλάει? Τι ακριβώς? Μπορεί κανείς να βάλει και να χρησιμοποιεί τον Google dialer? Στάλθηκε από το Pixel 3 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελικά εγώ είχα κάνει την πατάτα, τώρα ολα είναι ok Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Ρε παιδιά είδα το βίντεο του βλαχακη και θέλω να ρωτήσω εσείς που το έχετε η κάμερα του είναι τόσο χάλια? Απο review του εξωτερικού δεν λένε τόσο κακά λόγια για την κάμερα του μήπως είναι λίγο υπερβολικός? Σε camera review, αν η καμερα δεν ειναι πραγματικα χαλια, η αποψη ειναι αρκετα υποκειμενικη. Εγω διαβαζω μονο συγκριτικα και μονο αν εχει διπλα διπλα παραδειγματα για να μπορω να κρινω εγω. Οτιδιποτε αλλο ειναι λογια απο το μυαλο καποιου με τα δικα του ματια. Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 (edited) Άκυρο συγνώμη Edited November 7, 2019 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Ρε παιδιά είδα το βίντεο του βλαχακη και θέλω να ρωτήσω εσείς που το έχετε η κάμερα του είναι τόσο χάλια? Απο review του εξωτερικού δεν λένε τόσο κακά λόγια για την κάμερα του μήπως είναι λίγο υπερβολικός? Το Review του είναι εκτός τόπου και χρόνου γενικώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Μου έκαναν εντύπωση οι χαρακτηρισμοί του για την οθόνη. Τόσο μέτρια είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts