Nikos_96 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Μαλλον την εκανα ....... ηθελα να στειλω μηνυμα σε πενταψηφιο για ενεργοποιηση πακετου ,και μου εβγαλε ειδοποιηση οτι πιθανων θα υπαρξουν χρεωσεις .Απο εκεινη την στιγμη δεν μπορω να στειλω με τιποτα μηνυμα στο πενταψηφιο.Εκανα επαναφορα στην εφαρμογη μηνυματων παλι τιποτα .....Δοκιμασα να στειλω μηνυμα σε αλλο νουμερο και στελνει κανονικα.Μαλλον εκανα ενα ειδος φραγης στο συγκεκριμενο πενταψηφιο ........ Καμια ιδεα??? Παίρνεις τον πάροχο σου τηλ. να το ρυθμίσεις γιατί μπορεί να έχεις και extra χρεώσεις απο το πουθενά που δεν θα σ'αρέσει. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AIWA Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Αυτό το είχα κάνει φραγή στα πενταψηφια στην wind.Και η ανανέωση μου δούλευε κανονικά Πιστεύω ότι κάποια ρύθμιση στο κινητό πρέπει να είναι..... Παράθεση Xiaomi redmi note 8 pro 128gb perl white:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Και εγώ με το miui 11 δεν μπορούσα να το βρω στο redmi note 7. Τυχαία είδα το θέμα του 8 pro. Δοκίμασε: Άνοιξε τον φυλλομετρητή μετά πατά πάνω δεξιά τις τρεις τελιτσες. Πατάς το εικονίδιο με το αστεράκι +. Μετά κάτω θα σου γράψει προστέθηκε στους σελιδοδείκτες. Πατάς επεξεργασία και βλέπεις αυτό που θες στη δεξιά επιλογή αρχική οθονη ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης δε μπορώ να βρω πως βάζω στην αρχική οθόνη ένα σαϊτ πχ Σκρουτζ.Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Δεν πήρε την παράθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartan30gr Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Μολις το πηρα και εγω σημερα.Μεχρι στιγμης οι πρωτες εντυπωσεις θετικες Μια απορια,το κινητο ποση ωρα πρεπει να το αφησω για πρωτη φορτιση στην μπριζα? Ο πωλητης μου ελεγα για ενα τουλαχιστον 8αωρο. Για πειτε μου ρε παιδες Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Μέχρι να φορτίσει. Πόσο να κάνει, κάνα 2ωρο???? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartan30gr Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Μέχρι να φορτίσει. Πόσο να κάνει, κάνα 2ωρο???? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Ναι αυτο το ξερω Απλα ο πωλητης μου ειπε οτι και καλα ,καλο θα ηταν για την πρωτη φορτιση,Να το αφησω στην μπριζα για κανα 8αωρο:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Αυτά ίσχυαν παλιά, στα σημερινά κινητά δεν χρειάζονται πολύωρες πρώτες φορτίσεις. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Ναι αυτο το ξερω Απλα ο πωλητης μου ειπε οτι και καλα ,καλο θα ηταν για την πρωτη φορτιση,Να το αφησω στην μπριζα για κανα 8αωρο:wacko: Τον πωλητή θες να ακούσεις ή εμάς???????? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile59 Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Ναι αυτο το ξερω Απλα ο πωλητης μου ειπε οτι και καλα ,καλο θα ηταν για την πρωτη φορτιση,Να το αφησω στην μπριζα για κανα 8αωρο:wacko: οχι πλεον,αυτο ηταν πριν καποια χρονια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Μολις το πηρα και εγω σημερα.Μεχρι στιγμης οι πρωτες εντυπωσεις θετικες Μια απορια,το κινητο ποση ωρα πρεπει να το αφησω για πρωτη φορτιση στην μπριζα? Ο πωλητης μου ελεγα για ενα τουλαχιστον 8αωρο. Για πειτε μου ρε παιδες Ευχαριστω Kαλοριζικο.Μολις φορτισει βγαλτο απο την φορτιση αφοβα...Σε ασχετο πωλητη επεσες.Ακου 8ωρο....:lol: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexphoto Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Ενοείται πως το βγάζεις μόλις φορτίσει. Αυτή η τακτική, την πρώτη φορά να αφήσεις την φόρτιση παραπάνω, ήταν για μπαταρίες παλιάς τεχνολογίας. Επίσης μέχρι πρότινος ήταν καλύτερο να αποφεύγεις την φόρτιση στο 100%. Κάπου στο 85-95 ήταν η καλύτερη τακτική για την ζωή της μπαταρίας. Στο note 8 pro όμως κι αυτό έχει αλλάξει, καθώς ο φορτιστής σε συνεργασία με το λογισμικό, ρίχνει την τάση φόρτισης μόλις η μπαταρία ξεπεράσει το 85-90% ώστε η φόρτιση να γίνει αργή στο τέλος χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα στην μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Παιδιά καλησπέρα, Μόλις το παρέλαβα από το e-shop.σε 6/64. Αυτοκόλλητο info-Quest δεν υπάρχει κι ούτε γράφει Global Version Τα δικά σας γράφουν; Δεν το έχω ανοίξει. Πείτε μου αν είναι να το επιστρέψω. Ευχαριστώ. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Παιδιά καλησπέρα, Μόλις το παρέλαβα από το e-shop.σε 6/64. Αυτοκόλλητο info-Quest δεν υπάρχει κι ούτε γράφει Global Version Τα δικά σας γράφουν; Δεν το έχω ανοίξει. Πείτε μου αν είναι να το επιστρέψω. Ευχαριστώ. Το eshop δεν πουλαει κινητα της infoquest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Το eshop δεν πουλαει κινητα της infoquest. Αυτό το ξέρω και δεν με ενδιαφέρει. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι αν τα δικά σας γρσφουν Global Version. Γράφει βέβαια ότι προορίζεται για Ευρωπαικές χώρες με την Ελλάδα να συμπεριλαμβάνεται. Λογικά είναι οκ. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Αυτό το ξέρω και δεν με ενδιαφέρει. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι αν τα δικά σας γρσφουν Global Version. Γράφει βέβαια ότι προορίζεται για Ευρωπαικές χώρες με την Ελλάδα να συμπεριλαμβάνεται. Λογικά είναι οκ. Α σόρρυ. Για λίγο νόμιζα ότι έλεγες για το βιβλιαρακι της infoquest. My bad. Γερνάω και δεν βλέπω. :P Αν η πλάτη έχει τις ευρωπαϊκές χώρες από πίσω λογικά είσαι οκ. (Δεν την έχω τη συσκευή... Απάντησα επειδή νόμιζα ότι έλεγες για το βιβλιαρακι ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Α σόρρυ. Για λίγο νόμιζα ότι έλεγες για το βιβλιαρακι της infoquest. My bad. Γερνάω και δεν βλέπω. :P Αν η πλάτη έχει τις ευρωπαϊκές χώρες από πίσω λογικά είσαι οκ. (Δεν την έχω τη συσκευή... Απάντησα επειδή νόμιζα ότι έλεγες για το βιβλιαρακι )Μην παραπληροφορειτε τον κόσμο. Στάλθηκε από το ZTE A2020G Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Μην παραπληροφορειτε τον κόσμο. Στάλθηκε από το ZTE A2020G Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συγγνώμη τι είπε λάθος ο άνθρωπος; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Μην παραπληροφορειτε τον κόσμο. Στάλθηκε από το ZTE A2020G Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ψοφα ρε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Ψοφα ρε :pΕίστε πολύ καλός. Στάλθηκε από το ZTE A2020G Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Η κοπέλα περιμένει μια απάντηση. Κι εγώ το αγόρασα από σκρουτζομαγαζο και δεν γράφει στη συσκευασία Global Version. Δεν τίθεται θέμα. Έχει κανονικά όλες τις γλώσσες στις ρυθμίσεις και όλες τις μπάντες. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 Αυτό το ξέρω και δεν με ενδιαφέρει. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι αν τα δικά σας γρσφουν Global Version. Γράφει βέβαια ότι προορίζεται για Ευρωπαικές χώρες με την Ελλάδα να συμπεριλαμβάνεται. Λογικά είναι οκ.Από Κωτσόβολο το είχα πάρει δεν έγραφε πάνω global,αλλά έχω την αίσθηση κανένα redmi δεν γράφει μετά τον διαχωρισμό και καλά των εταιριών. Στάλθηκε από το ZTE A2020G Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 (edited) Η κοπέλα περιμένει μια απάντηση. Κι εγώ το αγόρασα από σκρουτζομαγαζο και δεν γράφει στη συσκευασία Global Version. Δεν τίθεται θέμα. Έχει κανονικά όλες τις γλώσσες στις ρυθμίσεις και όλες τις μπάντες. Σερνικός είμαι:p ο πατέρας της κοπέλας. Τελικά πήγα στον Κώτσο και είδα ένα σφραγισμένο και είναι ακριβώς το ίδιο με εξαίρεση αυτοκόλλητο - βιβλιαράκι της info. Οπότε όλα καλά. Επίσης το e-shop δίνει δύο χρόνια εγγύηση. Edited December 6, 2019 by anna2 Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartan30gr Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Τον πωλητή θες να ακούσεις ή εμάς???????? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Αν δεν ηθελα να ακουσω εσας.Θα εγραφα σε αυτο το θρεντ? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλησπέρα, Μόλις το παρέλαβα από το e-shop.σε 6/64. Αυτοκόλλητο info-Quest δεν υπάρχει κι ούτε γράφει Global Version Τα δικά σας γράφουν; Δεν το έχω ανοίξει. Πείτε μου αν είναι να το επιστρέψω. Ευχαριστώ. Το δικο μου εγραφε Εγω το πηρα απο κοσμοντατα(με επισημη εγγυηση info-Quest )2 χρονων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Να ελέγξει αν έχει εγγύηση καταστήματος, η , αντιπροσωπεία ς. Χωρίς να ανοίξει την συσκευασία, δες το imei και τηλέφωνο στην Αθήνα infoquest ..κλπ ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://postimg.cc/ZvT2kDn7 Έχει τέτοιο αυτοκόλλητο. ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://postimg.cc/ZvT2kDn7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2019 Να ελέγξει αν έχει εγγύηση καταστήματος, η , αντιπροσωπεία ς. Χωρίς να ανοίξει την συσκευασία, δες το imei και τηλέφωνο στην Αθήνα infoquest ..κλπ ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://postimg.cc/ZvT2kDn7 Έχει τέτοιο αυτοκόλλητο. ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://postimg.cc/ZvT2kDn7 Όχι φίλε μου δεν έχει. Είναι εισαγωγή του e--shop. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts