UsualSuspect Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Από τον Σεπτέμβρη όλα πλέον έρχονται έτσι. Ισχύει. Φίλη μου παρέλαβε το δικό της 11ρι χωρίς φορτιστή κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Ισχύει. Φίλη μου παρέλαβε το δικό της 11ρι χωρίς φορτιστή κλπ. Eτσι από περιέργεια, έχουν μικρύνει και το κουτί? Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. December 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2020 Builds io και όμως υπάρχει απελευθέρωση από τις διαφημίσεις. Για δώσε πληροφορίες που το βρίσκουμε; Στο σαφάρι του κινητού σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Eτσι από περιέργεια, έχουν μικρύνει και το κουτί? Αυτό δεν το ρώτησα :P Λογικά δίνουν ίδιο κουτί όπως με τα 12ρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2020 Eτσι από περιέργεια, έχουν μικρύνει και το κουτί? Ναι τα κουτιά είναι μικρότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Καλησπερα για οποιον ενδιαφερεται δινεται Huawei P40 pro 5G 8/256gb 17 ημερων για ανταλλαγη με iphone 11 pro max οποιος θελει να μου στειλει pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Καλησπερα για οποιον ενδιαφερεται δινεται Huawei P40 pro 5G 8/256gb 17 ημερων για ανταλλαγη με iphone 11 pro max οποιος θελει να μου στειλει pm Υπαρχει καταλληλη ενοτητα για αγγελιες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Καλησπερα για οποιον ενδιαφερεται δινεται Huawei P40 pro 5G 8/256gb 17 ημερων για ανταλλαγη με iphone 11 pro max οποιος θελει να μου στειλει pm Βρήκες και το κατάλληλο μέρος να βάλεις την αγγελία σου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Klearlook https://www.amazon.co.uk/dp/B07XJ94RT1/?coliid=I3J0USMBUXE7SO&colid=Q4GS4B5RY7S9&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it Με θηκη spigen ultra hubrid που εχω πιστευεις θα το πεταξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Καλημέρα παίδες,έχετε παρατηρήσει χαμένα touch μετά την τοποθέτηση tempered και συγκεκριμένα to full cover spigen? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Καλημέρα παίδες,έχετε παρατηρήσει χαμένα touch μετά την τοποθέτηση tempered και συγκεκριμένα to full cover spigen? Ναι εννοείται Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Καλημέρα παίδες,έχετε παρατηρήσει χαμένα touch μετά την τοποθέτηση tempered και συγκεκριμένα to full cover spigen? Ναι βρε εννοείται. Και σε καλύτερο να πας πχ rhinoshield πάλι υπάρχουν χαμένα touch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις φίλοι μου φάνηκε περίεργο αλλα λέω μήπως ηταν ιδέα μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkdks Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Καλησπέρα σας,θα ήθελα να ρωτήσω εάν αξίζει την δεδομένη χρονική στιγμή αξίζει η αγορά του 11 προ μαξ μτχ έναντι του 12 (σκέτο) καινούργιο, θα με ενδιέφεραν πολύ οι απόψεις σας,εάν ενοχλεί το ποστ ας μεταφερθεί Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Διαθέσιμη η 14.3 και 7.2 watchOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. December 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2020 Δυστυχώς δεν βλέπω να γράφει ότι διόρθωθηκε το πρόβλημα με τη χαμηλή φωτεινότητα που συμβαίνει μερικές φορές όταν ξεκλειδώνεις το κινητό και διορθώνεται μόλις το κλειδώσεις κ το ξεκλειδώσεις πάλι .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2020 Δυστυχώς δεν βλέπω να γράφει ότι διόρθωθηκε το πρόβλημα με τη χαμηλή φωτεινότητα που συμβαίνει μερικές φορές όταν ξεκλειδώνεις το κινητό και διορθώνεται μόλις το κλειδώσεις κ το ξεκλειδώσεις πάλι .... Έβγαλες το τζάμι; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. December 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2020 Όχι ..διορθώνεται μόνο όταν απενεργοποιήσεις το True Tone ,,έχει καταγράφει στο επίσημο φόρουμ της apple από αρκετούς χρήστες κ αφορά μοντέλα κ 11 κ 12 ..σχεδόν όλοι αναφέρουν ότι το παρατήρησαν με την iOS 14 . https://discussions.apple.com/thread/251914194 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2020 Όχι ..διορθώνεται μόνο όταν απενεργοποιήσεις το True Tone ,,έχει καταγράφει στο επίσημο φόρουμ της apple από αρκετούς χρήστες κ αφορά μοντέλα κ 11 κ 12 ..σχεδόν όλοι αναφέρουν ότι το παρατήρησαν με την iOS 14 . https://discussions.apple.com/thread/251914194 Τότε αναβαθμίσεις και περιμένεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 15, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2020 Καλησπέρα σας,θα ήθελα να ρωτήσω εάν αξίζει την δεδομένη χρονική στιγμή αξίζει η αγορά του 11 προ μαξ μτχ έναντι του 12 (σκέτο) καινούργιο, θα με ενδιέφεραν πολύ οι απόψεις σας,εάν ενοχλεί το ποστ ας μεταφερθεί Εννοείται ότι αξίζει ακόμα και σήμερα να πάρεις το 11 Pro Max. Αυτό που θα σε κάνει να αποφασίσεις σε σχέση με το απλό 12άρι είναι οι αντικειμενικές τους διαφορές, όπως το μέγεθος της οθόνης, η μπαταρία, ο τηλεφακός κτλ. Ότι έχει μεγαλύτερη προτεραιότητα για εσένα, είναι και αυτό που θα καθορίσει την επιλογή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Καλησπέρα σας,θα ήθελα να ρωτήσω εάν αξίζει την δεδομένη χρονική στιγμή αξίζει η αγορά του 11 προ μαξ μτχ έναντι του 12 (σκέτο) καινούργιο, θα με ενδιέφεραν πολύ οι απόψεις σας,εάν ενοχλεί το ποστ ας μεταφερθεί Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου το vs που κάνεις πραγματικά είναι θέμα μόνο του με το τι θέλεις να λες ότι κυκλοφορείς 11 ή 12. Υπέρ του 11 είναι η κατασκευή από ατσάλι ( το κάνει πιο κυριλέ ) και σίγουρα η μπαταρία. Υπέρ του 12 το λίγο μικρότερο μέγεθος και σαφώς το ένα κλικ καλύτερη κάμερα. Εάν φυσικά το θέλεις σε μπλε χρώμα εκεί είναι μονόδρομος. Τέλος στα υπέρ του 11 είναι ότι προς το παρόν συμπεριλαμβάνει και τον ταχύ φορτιστή. Σε όλα τα αλλά είναι ακριβώς τα ίδια. Καλή αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. December 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2020 Σήμερα παρατήρησα για τρίτη φορά αποσύνδεση του ενός απο τα 2 νούμερα που έχω. sim card στην Q, eSim στην Cosmote. Δεν λάμβανα κάτι sms επιβεβαίωσης κ όταν κοίταξα το κινητό είδα πως το σήμα απο την simcard στην Q ήταν σε κατάσταση "Καμια Υπηρεσία". Ενεργοποίησα την κατάσταση πτήσης κ μετά απενεργοποίηση με αποτέλεσμα να συνδεθεί στο δίκτυο η simCard της Q αλλά να μην συνδέεται η eSim της cosmote. Χρειάστηκε επανεκκίνηση του κινητού για να λειτουργήσουν όλα κανονικά. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει αυτό, ευτυχώς όχι κοντινά το ένα απο το άλλο. Το έχει παρατηρήσει κι άλλος; Τυχαίο γεγονός; Θέμα iOS ή ελαττωματικό; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Σήμερα παρατήρησα για τρίτη φορά αποσύνδεση του ενός απο τα 2 νούμερα που έχω. sim card στην Q, eSim στην Cosmote. Δεν λάμβανα κάτι sms επιβεβαίωσης κ όταν κοίταξα το κινητό είδα πως το σήμα απο την simcard στην Q ήταν σε κατάσταση "Καμια Υπηρεσία". Ενεργοποίησα την κατάσταση πτήσης κ μετά απενεργοποίηση με αποτέλεσμα να συνδεθεί στο δίκτυο η simCard της Q αλλά να μην συνδέεται η eSim της cosmote. Χρειάστηκε επανεκκίνηση του κινητού για να λειτουργήσουν όλα κανονικά. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει αυτό, ευτυχώς όχι κοντινά το ένα απο το άλλο. Το έχει παρατηρήσει κι άλλος; Τυχαίο γεγονός; Θέμα iOS ή ελαττωματικό; Κι εγώ το δουλεύω με 2 κάρτες cosmote (esim & physical) δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο....το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι κάποιες φορές οι 2 συνδέσεις έχουν διαφορετικό σήμα...πχ μπορεί η μία να έχει φουλ και η άλλη μία γραμμή..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Σήμερα παρατήρησα για τρίτη φορά αποσύνδεση του ενός απο τα 2 νούμερα που έχω. sim card στην Q, eSim στην Cosmote. Δεν λάμβανα κάτι sms επιβεβαίωσης κ όταν κοίταξα το κινητό είδα πως το σήμα απο την simcard στην Q ήταν σε κατάσταση "Καμια Υπηρεσία". Ενεργοποίησα την κατάσταση πτήσης κ μετά απενεργοποίηση με αποτέλεσμα να συνδεθεί στο δίκτυο η simCard της Q αλλά να μην συνδέεται η eSim της cosmote. Χρειάστηκε επανεκκίνηση του κινητού για να λειτουργήσουν όλα κανονικά. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει αυτό, ευτυχώς όχι κοντινά το ένα απο το άλλο. Το έχει παρατηρήσει κι άλλος; Τυχαίο γεγονός; Θέμα iOS ή ελαττωματικό; Φιλαράκι μου την e sim την δουλεύω από day 1. Αυτό που τελευταία το έχω παρατηρήσει είναι ότι κάποιες στιγμές χάνει το σήμα και θέλει ή επανεκκίνηση ή χρήση της πτήσης επιλογής για επαναφορά. Εννοείται ότι και το volte στην e sim το έχουμε ανενεργό. Τώρα βέβαια με τις νέες αλλαγές στα σήματα με έλευση του 5 και προς κατάργηση το 3G η 4 επιλογή είναι μονόδρομος αλλά ψηλό κολλήματα υπάρχουν. Αυτά...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Ποτέ δεν έχω παρατηρήσει κόλλημα, και το volte στην esim εννοείται ανοιχτό Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts