manolis Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Αυτος ο τυπος βρηκε τροπο να βλεπει το battery cycle count, το δοκιμασα στο δικο μου αλλα στα Logs δεν υπαρχει πουθενα αυτο που λεει. Μπορείς να το δεις πιο απλά σε mac με το coconutbattery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Μπορείς να το δεις πιο απλά σε mac με το coconutbattery Ναι αυτο το ξερω, Οπως και το iMazing, αλλα το θεμα ειναι να το δεις χωρις να το κουμπωσεις σε υπολογιστη! Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Αυτος ο τυπος βρηκε τροπο να βλεπει το battery cycle count, το δοκιμασα στο δικο μου αλλα στα Logs δεν υπαρχει πουθενα αυτο που λεει. Πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το «Κοινοποίηση Ανάλυσης iPhone και Watch» για να βλέπεις το συγκεκριμένο log. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το «Κοινοποίηση Ανάλυσης iPhone και Watch» για να βλέπεις το συγκεκριμένο log. Ενεργοποιημενο για πόσο καιρο; Το ενεργοποιησα τωρα και δεν αλλαξε κατι στα logs. Ασε που απο κατω εχει ενα σωρο επιλογες για share κτλ... :blink: Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Ο τύπος στο βίντεο που παρέθεσες λέει να περιμένεις κάνα 2 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 (edited) μόλις το έκανα στο δικό μου, αγορασμένο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας στην Ελλάδα το count είναι 117 και η υγειά της μπαταρίας 98% Edited April 12, 2020 by chocbhed_6630 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Ο τύπος στο βίντεο που παρέθεσες λέει να περιμένεις κάνα 2 μέρες. Συμφωνα με αυτο ομως: μόλις το έκανα στο δικό μου, αγορασμένο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας στην Ελλάδα το count είναι 117 και η υγειά της μπαταρίας 98% Δεν ειναι αναγκη να περιμενεις κανα 2 μερες. Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Ναι αλλά είχε κλειστά τα analytics ο φίλος παραπάνω; Αν τα είχε ανοιχτά, λογικό να βρήκε το log κατευθείαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Δούλεψε και σε εμένα (11 pro ) 87 κύκλους και υγεία 97% αγορασμένο τον Νοέμβριο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Δούλεψε και σε εμένα (11 pro ) 87 κύκλους και υγεία 97% αγορασμένο τον Νοέμβριο . Ειχες απο πριν ενεργοποιημενο να κανεις share iphone & watch analytics; Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Δούλεψε και σε εμένα (11 pro ) 87 κύκλους και υγεία 97% αγορασμένο τον Νοέμβριο . 87 μόλις κύκλους φόρτισης και ήδη στο 97% η μπαταρία; Δυστυχώς το τι μπαταρία θα σου «κάτσει» στη συσκευή είναι καθαρά θέμα τύχης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Ειχες απο πριν ενεργοποιημενο να κανεις share iphone & watch analytics; Ναι ήταν ενεργοποιημένο από πριν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 87 μόλις κύκλους φόρτισης και ήδη στο 97% η μπαταρία; Δυστυχώς το τι μπαταρία θα σου «κάτσει» στη συσκευή είναι καθαρά θέμα τύχης. Ναι το έχουμε δει το έργο έτσι κι αλλιώς χρόνια τώρα Το 6s που έχω τώρα είναι στο 84% και είναι και 4 ετών συσκευή Καθαρά τι μπαταρία θα τυχει να πέσεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 87 μόλις κύκλους φόρτισης και ήδη στο 97% η μπαταρία; Δυστυχώς το τι μπαταρία θα σου «κάτσει» στη συσκευή είναι καθαρά θέμα τύχης. Πριν 2 ημέρες ήταν στο 99%. Με αφορμή αυτό το βίντεο είδα σήμερα ότι πήγε στο 97% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Ναι το έχουμε δει το έργο έτσι κι αλλιώς χρόνια τώρα Το 6s που έχω τώρα είναι στο 84% και είναι και 4 ετών συσκευή Καθαρά τι μπαταρία θα τυχει να πέσεις Ναι σίγουρα, θεωρώ ότι θα έπρεπε κάτι να έχει γίνει μετά από τόσα χρόνια και να μη βασιζόμαστε στη τύχη για το τι μπαταρία θα τύχει σε συσκευές αξίας 1200€+ εν έτει 2020. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 θεωρω οτι δεν παιζει μονο ρολο το ποσους κυκλους εχει η μπαταρια αλλα και πως τη δουλευουμε. Τι εννοω εαν πχ το αφηνουμε να πεσει κατω απο 20% η χειροτερα να μηδενισει/κλεισει απο μπαταρια ειναι εξισου επιβαρυντικο. Επισης η βαρια χρηση ενω φορτιζει (πχ ενα βαρυ παιχνιδι) που θα προκαλεσει επιπλεον θερμανση συσκευης/μπαταριας ειναι ενας λογος για πτωση της υγειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Ναι σίγουρα, θεωρώ ότι θα έπρεπε κάτι να έχει γίνει μετά από τόσα χρόνια και να μη βασιζόμαστε στη τύχη για το τι μπαταρία θα τύχει σε συσκευές αξίας 1200€+ εν έτει 2020. δικιο εχεις αλλα δεν το βλεπω να γινεται ουτε στο αμεσο μελλον Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 θεωρω οτι δεν παιζει μονο ρολο το ποσους κυκλους εχει η μπαταρια αλλα και πως τη δουλευουμε. Τι εννοω εαν πχ το αφηνουμε να πεσει κατω απο 20% η χειροτερα να μηδενισει/κλεισει απο μπαταρια ειναι εξισου επιβαρυντικο. Επισης η βαρια χρηση ενω φορτιζει (πχ ενα βαρυ παιχνιδι) που θα προκαλεσει επιπλεον θερμανση συσκευης/μπαταριας ειναι ενας λογος για πτωση της υγειας. Από αυτά που αναφέρεις,στην δίκη μου περίπτωση δεν έχει γίνει τίποτα .Δεν παίζω παιχνίδια ,ούτε το δουλεύω όταν φορτίζει ,ούτε το αφήνω να σβήσει .Ειναι καθαρά θέμα «τύχης». Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 87 μόλις κύκλους φόρτισης και ήδη στο 97% η μπαταρία; Δυστυχώς το τι μπαταρία θα σου «κάτσει» στη συσκευή είναι καθαρά θέμα τύχης. Φίλη μου που έχει την συσκευή από τον Ιανουάριο, είναι με 96% μπαταρία. Εγώ που το έχω από 21 Φεβρουαρίου και το φορτίζω ανα 1.5 μέρα, έπεσε στο 99% πριν 10 μέρες. Δεν παίζω ούτε games και το προσέχω φουλ. Δεν το αφήνω να πέσει κάτω από 20-25% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 βρήκα ένα Max από αγγελία σφραγισμένο σε πολύ καλή τιμή αλλά έχει περάσει το DOA...Εφόσον υπάρξει κάποιο θέμα καλύπτομαι κάπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 84 το δικό μου. Νοέμβρη αγορασμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 βρήκα ένα Max από αγγελία σφραγισμένο σε πολύ καλή τιμή αλλά έχει περάσει το DOA...Εφόσον υπάρξει κάποιο θέμα καλύπτομαι κάπως; Καλύπτεσαι με κλασική εγγύηση επισκευής και μόνο στην περίπτωση που δεν επισκευάζεται γίνεται αντικατάσταση με refurbished συσκευή. Αν επιτρέπεται ποιας χωρητικότητας και σε τι τιμή το βρήκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Η χαρά του ψυχαναγκαστικού πάντως αυτοί οι μετρητές κύκλων και υγείας μπαταρίας :lol: Γιατί ασχολείστε τόσο με αναλώσιμα; Όταν η αυτονομία σας φανεί πεσμένη στα 2-3 χρόνια, δίνεις 5 φράγκα και αλλάζεις μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Καλύπτεσαι με κλασική εγγύηση επισκευής και μόνο στην περίπτωση που δεν επισκευάζεται γίνεται αντικατάσταση με refurbished συσκευή. Αν επιτρέπεται ποιας χωρητικότητας και σε τι τιμή το βρήκες? 64αρι 1000€ το έχει παρει από αλυσίδα...Θα ήθελα 256 αλλά ξεφεύγουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 12, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Η χαρά του ψυχαναγκαστικού πάντως αυτοί οι μετρητές κύκλων και υγείας μπαταρίας :lol: Η γνώμη μου είναι πάντως ότι αυτό το ποσοστό της μπαταρίας δεν θα έπρεπε να υπάρχει, παρά μόνο η ένδειξη που υπάρχει ήδη για τη "Δυνατότητα απόδοσης κορυφής". Αυτό θα αρκούσε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts