Jump to content

Tsarli

Members
  • Δημοσιεύσεις

    352
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Tsarli

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Tsarli's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Καλορίζικο! Να το χαρείς! Με συγχρονισμό μέσω Gmail,δεν θα έχει κανένα πρόβλημα .
  2. Tsarli

    iPhone 12 Pro Max

    Ρίξε μια ματιά εδώ : Εφόσον βάλεις το shortcut και το scriptable, ανοίγεις το video στο YouTube ->κοινοποίηση -> περισσότερα -> YouTube PiP -> download video -> download using Safari, ανοίγει το video,πατάς πάνω αριστερά X και μετά κοινοποίηση -> αποθήκευση στα αρχεία και έτοιμο . Αν θέλεις αποθήκευση στην gallery, εφόσον το έχεις στα αρχεία,πας στην κοινοποίηση -> αποθήκευση βίντεο.
  3. Tsarli

    iPhone 12 Pro Max

    Υπάρχει ένα μικρό trick για το YouTube μέσω pip shortcut, έχεις επιλογή κατεβάσματος κατευθείαν στο iPhone αλλά μόνο 360p και 720p. Απλά τα 720p ειναι λίγα για επεξεργασία νομίζω.
  4. Tsarli

    iPhone 12

    Έχεις δίκαιο το διόρθωσα .
  5. Tsarli

    iPhone 12

    Στο πληκτρολόγιο της Apple : Swipe μόνο για αγγλικά. Υπαγορευση φωνής για αγγλικά και ελληνικά. Για Υπαγορευση φωνής στα ελληνικά, ενεργοποίηση Υπαγορευσης μέσα στις ρυθμίσεις των πληκτρολογίων και επιλογή των γλωσσών Υπαγορευσης. Στο πληκτρολόγιο SwiftKey : Swipe για αγγλικά και ελληνικά. Υπαγορευση φωνής μόνο αγγλικά. Και τα δύο θέλουν ενεργοποίηση από τις ρυθμίσεις του SwiftKey,έχει τους κατάλληλος διακόπτες. Επίσης ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις - χρόνος επί της οθόνης -περιορισμοι περιεχόμενου - αναγνώριση φωνής και μικρόφωνο,πρέπει να ειναι στο "ναι".
  6. Tsarli

    iPhone 12 Pro Max

    Ρίξε μια ματιά, δεδομένα - ρυθμίσεις - επιλογές - ομιλία και δεδομένα,αν μπεις στο μενού έχει 3G 4G και έναν διακόπτη volte ?
  7. Tsarli

    iPhone 12

    Δοκίμασε το iMazing, έχει ενδιαφέρον. https://imazing.com
  8. Tsarli

    iPhone 7

    Το 12 στα 969€ με 64GB (αν σου αρκούν) είναι μια καλή πρόταση. Τα έχεις όλα και με το παραπάνω, εκτός από τον τηλεφακό.
  9. Tsarli

    iPhone 7

    Πάντα είναι ανάλογα τί θέλεις. Μπαταρία :11 pro max 1339€ 64GB Επεξεργαστή και 5G : 12 pro 1229€ 128GB Καλύτερο form factor (για εμένα) : 11 pro 1099€ 64GB Γράφω τιμές από αλυσίδες όχι σκρουτζ. Δεν αναφέρω τις κάμερες γιατί όπως λες δεν πολύ ασχολήσε. Προσωπικά εχω το 11 pro 64GB και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος σε όλους τους τομείς.
  10. Tsarli

    iPhone 12 Pro Max

    Μία χαρά! Από ποιότητα ήχου πως το άκουσες?
  11. Εγώ δεν μίλησα για το τί ποσοστό μου έβγαλε. Μάλλον για άλλο post μιλάς. Στο δικό μου ipad για το οποίο έστειλα και στην infoquest, έχω δει αρκετή διαφορά στην μπαταρία μετά από 3,5 χρονια χρήσης,οπότε ναι θα κάνω την δουλειά μου με ένα powerbank γιατί ειναι εργαλείο δουλειάς και μονο.
  12. Εγώ προσωπικά θα πάρω ένα καλό power bank και τέλος, βλέπω τώρα κάποια της Anker και της RavPower.
  13. Tsarli

    iPhone 12 Pro Max

    Για ποιότητα ήχου,δες το Tidal premium, για ελληνικό περιεχόμενο δύσκολα θα βρεις.
  14. Σε πρόσφατη επικοινωνία με την infoquest για ipad pro 2017 12,9 512gb για αλλαγή μπαταρίας πήρα την εξής απάντηση : "Καλημερα. Βαση κατασκευαστη και σειριακου, γινεται ολικη αντικατασταση συσκευης, με ενδεικτικο κοστος 652€ + φπα. Θα πρέπει να στείλετε την συσκευή σας για τεχνικό έλεγχο στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη. http://www.infoquest.gr/el/service-center" Ελπίζω να σε βοήθησα.
  15. Tsarli

    iPhone 12 Mini

    Ρίξτε μια ματιά και σε αυτό : https://imazing.com/ Το έβαλα σήμερα,καλό μου φάνηκε. Ας το δει κάποιος ποιο έμπειρος να μας πει καμία γνώμη.
×
×
  • Create New...