megatr0n Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Όλα σου ακούγονται σε έναν τόνο ούτε έχεις αύξηση της έντασης ήχου όταν γραφεία η όταν σου στέλνουν συνέχεια μνμτα; Αν εκφραζοσουν λιγο πιο καλα ισως να μπορουσαμε να σε βοηθησουμε παραπανω. Μηπως εχει πατηθει τιποτα στις ρυθμισεις μεσα στο accessibility; Νομιζω οτι πρεπει αυριο να πας σε ενα απο τα καταστηματα που πουλανε apple (iStorm, document κτλ) να το δουν. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Πάθανε τα μάτια μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efma Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για την μπαταρία του κινητού μου. Πήρα το iPhone 11 pro max περίπου τα Χριστούγεννα. Έχουν περάσει περίπου 2 μήνες και σήμερα η " υγεία της μπαταρίας " όπως το λέει στις ρυθμίσεις έπεσε από 100% σε 99%. Είναι κάποιο πρόβλημα ή να το αγνοήσω. Σημειωτέων οι φορτίσεις γίνονται κανονικά. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για την μπαταρία του κινητού μου. Πήρα το iPhone 11 pro max περίπου τα Χριστούγεννα. Έχουν περάσει περίπου 2 μήνες και σήμερα η " υγεία της μπαταρίας " όπως το λέει στις ρυθμίσεις έπεσε από 100% σε 99%. Είναι κάποιο πρόβλημα ή να το αγνοήσω. Σημειωτέων οι φορτίσεις γίνονται κανονικά. Ευχαριστώ πολύ Για ποιο λογο να υπαρχει προβλημα?Απο το 100% σου επεσε στο 99,δεν σου επεσε στο 90. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efma Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Για ποιο λογο να υπαρχει προβλημα?Απο το 100% σου επεσε στο 99,δεν σου επεσε στο 90. Απ,ος δεν ήξερα τον ρυθμό, αλλά μάλλον δεν πρέπει να του δίνω πολύ σημασία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balancer1990 Δημ. March 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2020 Απ,ος δεν ήξερα τον ρυθμό, αλλά μάλλον δεν πρέπει να του δίνω πολύ σημασία :) Επειδή είδα ότι έχεις την ίδια συσκευή με εμένα μήπως αντιμετωπίζεις το ίσιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Επειδή είδα ότι έχεις την ίδια συσκευή με εμένα μήπως αντιμετωπίζεις το ίσιο πρόβλημα; "Ισιο" προβλημα δεν ξερω αν αντιμετωπιζει ο φιλος με την υγεια της μπαταριας , εσυ ομως δεν πας καθολου "ισια"... Για παρτο αλλιως γιατι θα βρεις σε τοιχο. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Καλησπέρα, Προσπαθώντας να βρω κάποια ταινία μου έβγαλε επιλογή να επιλέξω το us itunes store μιας και εκεί ηταν διαθέσιμη. Έκανα την επιλογή, φυσικά δεν με αφήνει να την αγοράσω και μου λέει να αλλάξω στο κατάστημα της Ελλάδας!! Φυσικά ΔΕΝ δέχεται την αλλαγή αν δεν ακυρώσω τις συνδρομές σε TV και Music. Τις ακύρωσα αφου το Apple TV δεν το χρησιμοποιώ καν το δε music επίσης και το οποίο λήγει τον Απρίλιο. Πάλι όμως δεν με αφήνει αν δεν ακυρώσω (την ήδη ακυρωμένη συνδρομή) στο Apple music.... Κάποια λύση;; Η πρέπει να περιμένω μέχρι τον Απρίλιο όπου ισχύει (η ακυρωμένη συνδρομή ξαναλέω) στο Apple Music ; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 κάποιοι κάτοχοι του 11 pro max που να έλαβαν το μήνυμα (emergency cell broadcast) προειδοποίησης για κορωνοϊό απο την ΓΓΠΠ; Στο δικό μου δεν εμφανιζεται καν ως επιλογή για να την ενεργοποιήσω μέσα στις Ρυθμίσεις - Ειδοποίηση. Σε iphone 7 υπάρχει κ το έλαβε κανονικά. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Και στο απλό 11 το έλαβα κανονικά χώρις να κάνω κάποια ρύθμιση. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Κι εγω το έλαβα κανονικά. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 εκανα επανεκκίνηση αλλά πάλι δεν εμφανίζονται οι επιλογές... Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisakis Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 κάποιοι κάτοχοι του 11 pro max που να έλαβαν το μήνυμα (emergency cell broadcast) προειδοποίησης για κορωνοϊό απο την ΓΓΠΠ; Στο δικό μου δεν εμφανιζεται καν ως επιλογή για να την ενεργοποιήσω μέσα στις Ρυθμίσεις - Ειδοποίηση. Σε iphone 7 υπάρχει κ το έλαβε κανονικά. Φίλε μου δυστυχώς έχεις μαϊμού iPhone. Παράθεση Βεζούβιος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Κάντε μπαν ρε παιδιά σε αυτόν τον είρωνα. Απλά μπαίνει και λέει την παπάτζα του. Έλεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Φίλε μου δυστυχώς έχεις μαϊμού iPhone. :lol::lol::lol: τι να πω, δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 εκανα επανεκκίνηση αλλά πάλι δεν εμφανίζονται οι επιλογές... Οι επιλογές στις γνωστοποιήσεις είναι ενεργοποιημενες ? Και πιο iOS εχεις ..αυτη η επιλογη μπηκε τελευταια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 κάποιοι κάτοχοι του 11 pro max που να έλαβαν το μήνυμα (emergency cell broadcast) προειδοποίησης για κορωνοϊό απο την ΓΓΠΠ; Στο δικό μου δεν εμφανιζεται καν ως επιλογή για να την ενεργοποιήσω μέσα στις Ρυθμίσεις - Ειδοποίηση. Σε iphone 7 υπάρχει κ το έλαβε κανονικά. Είναι θέμα του παρόχου σου και όχι του τηλεφώνου. Δεν πήγε σε όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Καλημέρα σας. Ερώτηση με το καλώδιο που έχετε type c ... Έχει κανείς δοκιμάσει να συνδέσει δίσκο εξωτερικό SSD με Type c καλώδιο...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Καλημέρα σας. Ερώτηση με το καλώδιο που έχετε type c ... Έχει κανείς δοκιμάσει να συνδέσει δίσκο εξωτερικό SSD με Type c καλώδιο...??? Μόνο στα iPad νομίζω διαβάζονται μέσα αποθήκευσης. Είναι θέμα λογισμικού. Το iPad os υποστηρίζει usb otg ενώ το iOS όχι. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Μόνο στα iPad νομίζω διαβάζονται μέσα αποθήκευσης. Είναι θέμα λογισμικού. Το iPad os υποστηρίζει usb otg ενώ το iOS όχι Υποστηρίζεται κανονικά και στο iPhone-iOS με περιορισμούς όμως στα εξωτερικά μέσα αποθήκευσης που χρειάζονται περισσότερο ρεύμα-τάση για να λειτουργήσουν. Φυσικά όλα αυτά με τα επίσημα adaptors της Apple..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 (edited) επειτα απο πεσιμο του κινητου, ράγισε η οθόνη του 11 Pro Max. Παραμένει πλήρως λειτουργική. Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση για αντικατάσταση της? Επίσημο κατάστημα της apple ή κάπου αλλού? Edited March 15, 2020 by Xorxhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 επειτα απο πεσιμο του κινητου, ράγισε η οθόνη. Παραμένει πλήρως λειτουργική. Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση για αντικατάσταση της? Επίσημο κατάστημα της apple ή κάπου αλλού? Εξαρτάται από 2 παράγοντες Μοντέλο τηλεφώνου Κόστος ΠΧ εάν είσαι με 8 και άνω αξίζει να πας επίσημα αλλά με αρκετό κόστος ( εκτός εάν είσαι σε φάση αγοράς νέου μηλου οπότε πας λίγο πιο γρήγορα την αγορά σου). Εαν είσαι με 6s και κάτω σκέφτεσαι και την ΟΕΜ οθόνη ( εκτός εάν έχεις βάλει πρόσφατα γνήσια μπαταρία οπότε πάλι με αντιπροσωπία μπλέκεις). Εαν τέλος είσαι με 7 ουδέτερη ζώνη / όπως σου βγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 15, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Εξαρτάται από 2 παράγοντες Μοντέλο τηλεφώνου Κόστος ΠΧ εάν είσαι με 8 και άνω αξίζει να πας επίσημα αλλά με αρκετό κόστος ( εκτός εάν είσαι σε φάση αγοράς νέου μηλου οπότε πας λίγο πιο γρήγορα την αγορά σου). Εαν είσαι με 6s και κάτω σκέφτεσαι και την ΟΕΜ οθόνη ( εκτός εάν έχεις βάλει πρόσφατα γνήσια μπαταρία οπότε πάλι με αντιπροσωπία μπλέκεις). Εαν τέλος είσαι με 7 ουδέτερη ζώνη / όπως σου βγει. Μα ο άνθρωπος γράφει στο θέμα του 11 Pro Max, ποια συσκευή λες να έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Μα ο άνθρωπος γράφει στο θέμα του 11 Pro Max, ποια συσκευή λες να έχει; Μεταξύ μας τώρα πιστεύεις ότι όσοι γράφουν εδώ είναι όλοι με 11?? ( δεν λέω καν pro ή pro max). Και ας πούμε ότι όντως έχει το 11pro max έχει λογική να βάλει οθόνη ΟΕΜ σε συσκευή που έχει πάρει 1000 -1200€??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xorxhs Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 για το 11 pro max αναφέρομαι. Το επίσημο apple store θέλει 600 ευρώ για επισκευή, γιαυτό ρωτώ. Διόρθωσα και στο αρχικό ποστ, για ποιο κινητό αναφέρομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts