tfd1978 Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά εαν το κάνεις, κατευθείαν θα δεις μία μπάρα παραπάνω, άμεσα όμως! Φυσικά το θέμα της μπαταρία, είναι δεύτερο για μένα, μιας και δεν έχουμε θέμα με το 11 pro. Και να μην επιρρεάζει την μπαταρία, το καλό είναι οτι είναι καλύτερο το σήμα! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά εαν το κάνεις, κατευθείαν θα δεις μία μπάρα παραπάνω, άμεσα όμως! Φυσικά το θέμα της μπαταρία, είναι δεύτερο για μένα, μιας και δεν έχουμε θέμα με το 11 pro. Και να μην επιρρεάζει την μπαταρία, το καλό είναι οτι είναι καλύτερο το σήμα! Sent from my iPhone using Tapatalk Ιδέα σου είναι ότι έτσι έχεις καλύτερο σήμα κλπ Το μη αυτόματο χρειάζεται άλλού Πχ όταν είσαι σε παραμεθόριο περιοχή που πιάνει παρόχους από γειτονικά κράτη αυτούς τους αποκλείεις όταν το έχεις ρυθμίσει το κινητό στο μη αυτόματο για λόγους υψηλής χρέωσης κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Ιδέα σου είναι ότι έτσι έχεις καλύτερο σήμα κλπ Το μη αυτόματο χρειάζεται άλλού Πχ όταν είσαι σε παραμεθόριο περιοχή που πιάνει παρόχους από γειτονικά κράτη αυτούς τους αποκλείεις όταν το έχεις ρυθμίσει το κινητό στο μη αυτόματο για λόγους υψηλής χρέωσης κλπ ετσι μπραβο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Μπορει και να εχετε δικιο, και να μην αλλαζει η ποιοτητα του σηματος. Εγω παντως, με το που το αλλαξα, ανεβηκε μια γραμμη και κατευθειαν (και στα 2 iphone που εχω εγω, ενα με cosmote κι ενα με vodafone, και στης κορης και στης συζυγου, και τα δυο με cosmote). Και με την cosmote, καποιες φορες που μας καλουσαν ενω ειναστε σπιτι με καλο σημα, ερχοταν μηνυμα και χαναμε την κληση. Απο την αλλαγη και μετα (5 μερα σημερα) δεν εχουμε χασει πυτε μια κληση. Μπορει να ειναι και ολα αυτα τυχαια, θα δειξει. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Ευχαριστώ παλικάρια,Δευτέρα λογικά θα το έχω,γιατί ο ανθρωπος θα μου το στείλει με αντικαταβολή,θα σας ενημερώσω σίγουρα για το διαμάντι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Καλησπέρα παιδιά τη βοήθεια σας εχθές πήρα το 11 pro max προσπάθησα να περάσω ότι είχα στο mate 20 pro με το move to iOS αλλά δυστυχώς δεν συνδέονταν τα τηλέφωνα και έτσι πέρασα μια μια τις εφαρμογές καθώς και με το λογαριασμό Gmail τις επαφές και εδώ αρχίζει το πρόβλημα μου πως θα περάσω τα μηνύματα μου που είχα στο mate υπάρχει κάποιο πρόγραμμα η αλλος τρόπος? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Καλησπερα φιλε μου. Επειδη και εγω ειχα το ιδιο θεμα. Η λυση ειναι να εχεις ενεργο το gps δηλαδη την τοποθεσια κατα την μεταφορα. Ολα θα περαστουν κανονικα μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Φίλε μου να σε καλά όπως το είπες δούλεψε σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Καλησπερα παιδια, βγαζω φωτος με το κινητο και καποιες απο αυτες βγαινουν μεχρι και 1024 × 768!!!! Ειναι δυνατον? Εχει καποια ρυθμιση? Καποιες βγαινουν με 4032 × 3024 κ αλλες με πολυ μικροτερη αναλυση. Φυσικα δεν το καταλαβα, κ πανε αχρηστες τωρα εκεινες οι φωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Καλησπερα παιδια, βγαζω φωτος με το κινητο και καποιες απο αυτες βγαινουν μεχρι και 1024 × 768!!!! Ειναι δυνατον? Εχει καποια ρυθμιση? Καποιες βγαινουν με 4032 × 3024 κ αλλες με πολυ μικροτερη αναλυση. Φυσικα δεν το καταλαβα, κ πανε αχρηστες τωρα εκεινες οι φωτο. Μήπως τραβάς φωτο μέσω τριτης εφαρμογής πχ viber/messenger και μετά τις αποθηκευεις στη συλλογή; Η εργοστασιακή κάμερα δεν αλλάζει μόνη της μέγεθος φωτογραφίας. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Μετά από 6.5 μήνες που έχω το κινητό (αγορασμένο από γνωστή μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών), η "υγεία μπαταρίας" έχει μειωθεί στο 93%...σχεδόν 1% ανά μήνα δηλαδή....Είναι φυσιολογικό; Μήπως να ζητήσω αλλαγή/αντικατάσταση (κινητού ή μπαταρίας);;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Μήπως τραβάς φωτο μέσω τριτης εφαρμογής πχ viber/messenger και μετά τις αποθηκευεις στη συλλογή; Η εργοστασιακή κάμερα δεν αλλάζει μόνη της μέγεθος φωτογραφίας. Sent from my iPad using Tapatalk Οχι, μονο μεσω της καμερας βγαζω. Δηλαδη εχει καποιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Μετά από 6.5 μήνες που έχω το κινητό (αγορασμένο από γνωστή μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών), η "υγεία μπαταρίας" έχει μειωθεί στο 93%...σχεδόν 1% ανά μήνα δηλαδή....Είναι φυσιολογικό; Μήπως να ζητήσω αλλαγή/αντικατάσταση (κινητού ή μπαταρίας);;; Η δίκη μου συσκευή αγορασμένη τον Νοέμβριο με 87 κύκλους φόρτισης ,είναι στο 97%. Από μεγάλη αλυσίδα και εμένα αγορασμένο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Μετά από 6.5 μήνες που έχω το κινητό (αγορασμένο από γνωστή μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών), η "υγεία μπαταρίας" έχει μειωθεί στο 93%...σχεδόν 1% ανά μήνα δηλαδή....Είναι φυσιολογικό; Μήπως να ζητήσω αλλαγή/αντικατάσταση (κινητού ή μπαταρίας);;; Για να ζητησεις αλλαγη/αντικατασταση,πρεπει να την δικαιούσαι κιολας. Που ακριβως διαβασες οτι εαν πεφτει 1% η υγεια της μπαταριας τον μηνα,δικαιουσαι αλλαγη/αντικατασταση? Μιλησε εαν θες με καποιο επισημο service καλου κακου,αλλα το θεωρω σχεδον σιγουρο οτι θα σου ριξουν ακυρο. Τελος χωρις να ειμαι 100% σιγουρος,η μπαταρια 6μηνες εγγυηση δεν εχει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Μιας και λέμε για μπαταρία,έχω παρατηρήσει και γώ να τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία με την ίδια ακριβώς χρήση μετά το update,φαντάζομαι θα διορθωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Μιας και λέμε για μπαταρία,έχω παρατηρήσει και γώ να τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία με την ίδια ακριβώς χρήση μετά το update,φαντάζομαι θα διορθωθεί. Ναι, έχει παρατηρηθεί σχεδόν σε όλα τα μοντέλα μετά την 13.4.1... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Μιας και λέμε για μπαταρία,έχω παρατηρήσει και γώ να τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία με την ίδια ακριβώς χρήση μετά το update,φαντάζομαι θα διορθωθεί. Απενεργοποίησα το wifi calling και η μπαταρία εκτοξεύτηκε πάλι εκεί που ήταν. Δοκίμασε το. Απο τις 19:30 χθες, τώρα έχω 44% μπαταρία και το ξεζούμισα έξω μέχρι τις 4 το πρωί. Φωτογραφίες, βίντεο, instagram που καταναλώνει τρελή μπαταρία κλπ κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geo_1983 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Παιδια καλυσπέρα,έχετε να μου προτείνετε καμιά θήκη και τζαμάκι γιατί το περιμένω από μέρα σε μέρα να το έχω! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 spigen liguid air θηκη & τζαμακι spigen GLAS.tR™ Full Cover Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 spigen liguid air θηκη & τζαμακι spigen GLAS.tR™ Full Cover Ακριβώς αυτό τον συνδυασμό έχω κι εγώ στο pro Max από την πρώτη ημέρα! Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Έχει δουλέψει σε κάποιον η βελτιστοποίηση φόρτισης; Σε εμένα στο 11 pro ποτέ ,μόνο στο 8 plus και τα 2 με iOS 13.4.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Έχει δουλέψει σε κάποιον η βελτιστοποίηση φόρτισης; Σε εμένα στο 11 pro ποτέ ,μόνο στο 8 plus και τα 2 με iOS 13.4.1. Στο Χ που είχα όχι Στο 6s τώρα δουλεύει αλλά τι να το κάνω αφού η μπαταρία είναι χαλασμένη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 13, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Έχει δουλέψει σε κάποιον η βελτιστοποίηση φόρτισης; Σε εμένα στο 11 pro ποτέ ,μόνο στο 8 plus και τα 2 με iOS 13.4.1. Στο 11άρι μου δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Είναι μειονέκτημα για εμάς που το φορτίζουμε κατά την διάρκεια της νύκτας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Είναι μειονέκτημα για εμάς που το φορτίζουμε κατά την διάρκεια της νύκτας . Θα έπρεπε να δουλεύει... βάζεις το πρωί ξυπνητήρι; Και εγώ το φορτίζω κατά τη διάρκεια της νύχτας (σε ασύρματο φορτιστή μάλιστα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts