ioma Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 πως το ενεργοποιεις? Μπες στις ρυθμισεις του λογαριασμου σου στο youtube και αμεσως θα καταλαβεις πως γινεται . Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 πως το ενεργοποιεις? Μπαινεις στον λογαριασμο σου στο youtube και ζητας να το αγορασεις.Θα σου κανει 4 μηνες δωρεαν θεαση και μετα θα σε χρεωσει.Μολις ζητησεις την αγορα στο καπακι κανεις ακυρωση αγορας και μενεις τελικα με τους 4 μηνες δωρεαν δοκιμαστικη θεαση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 ειχα αναφερει πριν μερικες μερες πως δεν μπορει να συνδεθει το s pen.μιλησα με samsung και μου ειπαν επαναφορα εργοστασιακων.(τους πηρα τηλ μηπως γλιτωσω τη διαδικασια).εκανα clear caches,τιποτα.εκανα επαναφορα εργοστασιακων,τα ιδια..με βλεπω για smartec..... Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 ειχα αναφερει πριν μερικες μερες πως δεν μπορει να συνδεθει το s pen.μιλησα με samsung και μου ειπαν επαναφορα εργοστασιακων.(τους πηρα τηλ μηπως γλιτωσω τη διαδικασια).εκανα clear caches,τιποτα.εκανα επαναφορα εργοστασιακων,τα ιδια..με βλεπω για smartec..... Λογικο μου ακουγεται μιας και αυτο που περιγραφεις ειναι θεμα hardware και οχι software. Επισης κατι που ειχε αναφερθει σε παλιοτερα Note 9 ειναι προσοχη με τις θηκες πορτοφολια και τους μαγνητες που εχουν μεσα,μιας και μπορει να δημιουργησουν θεματα στο πενακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 (edited) Λογικο μου ακουγεται μιας και αυτο που περιγραφεις ειναι θεμα hardware και οχι software. Επισης κατι που ειχε αναφερθει σε παλιοτερα Note 9 ειναι προσοχη με τις θηκες πορτοφολια και τους μαγνητες που εχουν μεσα,μιας και μπορει να δημιουργησουν θεματα στο πενακι. Aν ειναι hardware,θα ζητησω αντικατασταση συσκευης,οχι επισκευη.εκτος αν φταιει το s pen.θα δοκιμασω με αλλο αυριο Edited October 6, 2019 by vasilakis13 Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Καλημερα!μιλαω με smartec και ειμαι ετοιμος να το στειλω.δοκιμαζω ενα αλλο s pen φιλου στο δικο μου και δουλευε ενω το δικο μου στο δικο του κινητο δε δουλευε.διαβασα χθες πως παιζει ρολο η θηκη,δεν ξερω αν υποθηκε κ δω μεσα,πως μπορει να εχει καποια μεταλλικα στοιχεια και το επηρεαζει.βγαζω τη θηκη λοιπον,κανω εκαθαριση caches και δεδομεμων του s pen 4 φορες και μαντεψτε...δουλεψε.ολα τα εκανε η πανακριβη κινεζικη θηκη των 2€ που ειχα Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 διαβασα χθες πως παιζει ρολο η θηκη,δεν ξερω αν υποθηκε κ δω μεσα, Αν ειχες μπει στον κοπο να διαβασεις 2 απαντησεις πανω απο σενα θα γνωριζες αν αναφερθηκαν τα θεματα θηκων και S Pen ή οχι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Δεν θυμομουν που το ειχα διαβασει,προφανως και εδω μεσα,το αναφερω αλλωστε,αλλα σε δοκιμες που εκανα χθες το βραδυ χωρις θηκη,δεν ειχα κανενα αποτελεσμα.φαντασου και σημερα με την 4η λειτουργησε και αφου εκανα εκκαθαριση καθε φορα Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Καλημερα!μιλαω με smartec και ειμαι ετοιμος να το στειλω.δοκιμαζω ενα αλλο s pen φιλου στο δικο μου και δουλευε ενω το δικο μου στο δικο του κινητο δε δουλευε.διαβασα χθες πως παιζει ρολο η θηκη,δεν ξερω αν υποθηκε κ δω μεσα,πως μπορει να εχει καποια μεταλλικα στοιχεια και το επηρεαζει.βγαζω τη θηκη λοιπον,κανω εκαθαριση caches και δεδομεμων του s pen 4 φορες και μαντεψτε...δουλεψε.ολα τα εκανε η πανακριβη κινεζικη θηκη των 2€ που ειχα :lol: Μη το πάρεις στραβά, αλλά αυτο το να παίρνει κάποιος μια πανάκριβη συσκευή και μετά μια θήκη τόσο φτηνή... δε το κατάλαβα ποτέ ;) Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Ξεκίνησε η αναβάθμιση με security patches Οκτωβρίου στην Ευρώπη :) https://www.sammobile.com/news/galaxy-note-10-and-note-10-plus-get-october-security-update/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 (edited) :lol: Μη το πάρεις στραβά, αλλά αυτο το να παίρνει κάποιος μια πανάκριβη συσκευή και μετά μια θήκη τόσο φτηνή... δε το κατάλαβα ποτέ ;) Αν και είμαστε εντελώς εκτός θέματος Εμένα πάλι δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο κάποιος να αγοράζει μία φτηνή θήκη από eBay η AliExpress Μιας και για τις περισσότερες συσκευές δεν υπάρχουν θήκες επώνυμες οι οποίες να είναι πάρα πολύ ελαφριές και πάρα πολύ λεπτές κάτω των 3 mm οπότε η Κίνα που εκεί οι επιλογές είναι απεριόριστες είναι μονόδρομος αυτό δεν σημαίνει ότι παράλληλα με αυτές τις συνθήκες οι περισσότεροι από μας έχουμε και της original της κάθε εταιρείας Edited October 7, 2019 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 (edited) Αλλο φθηνη κι αλλο φτηνη, δηλαδη φτηνιαρικη, κακης ποιοτητας. Με την ευκαιρια, με τελευταια εκδοση Galaxy Store τοσο στο note 4 οσο και στο Note 10+, στο note 4 μου βγαζει διαθεσιμη για εγκατασταση την Greek TTS High Quality, ενω στο 10ρι μονο την "απλη" Greek TTS. Οταν εκανα extract την High Quality απο το 4ρι προς το 10ρι και την εγκατεστησα, καμμια εφαρμογη gps δεν την "εβλεπε". Εχει τυχει σε καποιον? Edited October 7, 2019 by fioravanti90 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 :lol: Μη το πάρεις στραβά, αλλά αυτο το να παίρνει κάποιος μια πανάκριβη συσκευή και μετά μια θήκη τόσο φτηνή... δε το κατάλαβα ποτέ ;) Η ιδια θηκη που ειχα την εχουν 15€ ευρω εδω Ελλαδα.και οπως λεει και ο tsiglas,δεν βρισκεις ultra thin θηκη ευκολα.για την ιστορια,η συσκευη παει smartec,αυριο θα ειναι εκει.το πενακι εαν συνδεθει,εχει μπαταρια 100% και μολις κανω 3 κλικ παει στο 1%?αυτα..οποτε δεν ειναι θεμα της κατα τα αλλα «φτηνης» θηκης Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adelijohn Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Καλησπέρα παιδια Να ρωτήσω αν γνωριζει κανένας, επειδή το κιν είναι από cosmote και τα updates αργούν γενικά υπάρχει κανένα κόλπο να αλλαχθει η έκδοση ή μόνο φλασαρισμα ? Δε θέλω να κάνω reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Η ιδια θηκη που ειχα την εχουν 15€ ευρω εδω Ελλαδα.και οπως λεει και ο tsiglas,δεν βρισκεις ultra thin θηκη ευκολα.για την ιστορια,η συσκευη παει smartec,αυριο θα ειναι εκει.το πενακι εαν συνδεθει,εχει μπαταρια 100% και μολις κανω 3 κλικ παει στο 1%?αυτα..οποτε δεν ειναι θεμα της κατα τα αλλα «φτηνης» θηκηςΕγώ θα την πετούσα. Το spen δουλεύει με στατικό ηλεκτρισμό και επηρεάζεται από τους μαγνήτες. Για καλό και για κακό άλλαξε την να μην έχεις θέμα. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Καλά,εννοείται. Την έχω πετάξει ήδη και αύριο πάω να πάρω τη silicon ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το θέμα είναι ότι και παλαιότερα είχα τέτοιες θήκες με όλα τα Note από το Note 3 και δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Παιδιά μετά το τελευταίο update της εφαρμογής "your phone companion" πλεον δεν μου έχει κάνα βγάλει μετά από ενεργοποίηση ή επανεκκίνηση την ειδοποίηση γαι σύνδεση της συσκευής με PC Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Update στο Play Store τ' οποίο ακολουθεί το dark mode της συσκευής. Αν και θα το προτιμούσα μαύρο από σκούρο γκρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Update στο Play Store τ' οποίο ακολουθεί το dark mode της συσκευής. Αν και θα το προτιμούσα μαύρο από σκούρο γκρι. Αλήθεια ξέρει κάποιος να μας πει γιατί τα κάνουν γκρι και όχι μαυρα; Κάνει οικονομία στη μπαταρία το σκούρο γκρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Παιδια καλημερα.Εχει ερθει σε κανενα η ενημερωση Οκτωβριου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Αν και είμαστε εντελώς εκτός θέματος Εμένα πάλι δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο κάποιος να αγοράζει μία φτηνή θήκη από eBay η AliExpress Μιας και για τις περισσότερες συσκευές δεν υπάρχουν θήκες επώνυμες οι οποίες να είναι πάρα πολύ ελαφριές και πάρα πολύ λεπτές κάτω των 3 mm οπότε η Κίνα που εκεί οι επιλογές είναι απεριόριστες είναι μονόδρομος αυτό δεν σημαίνει ότι παράλληλα με αυτές τις συνθήκες οι περισσότεροι από μας έχουμε και της original της κάθε εταιρείας Εξαρτάται τελικά το τι ψάχνει κάποιος σε μια θήκη. Εγώ ας πούμε πήρα μια της Tech 21 η οποία δεν είναι βέβαια 3 mm, όμως δεν είναι και ιδιαίτερα χοντρή όμως έχει πολύ καλή προστασία από πτώσεις (δοκιμασμένη και στο S9+ που είχα και τη Κυριακή είχα τη πρώτη πτώση και στο Note 10+). Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Παιδια καλημερα.Εχει ερθει σε κανενα η ενημερωση Οκτωβριου?Όχι ακόμα. Από μέρα σε μέρα! Sent from my SM-N975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 εχω εγκαταστησει την εφαρμογη DEX απο την σαμσουνγ. με το που ενωνω το τηλεφωνο στον υπολογιστη ενεργοποιηται η εφαρμογη και δουλευω στο περιβαλλον της. ηθελα προχθες να παρω 2 φωτο απο την συλλογη και να τις περασω στην επιφανεια εργασια του υπολογιστη, πως γινεται να αντιγραφω αρχεια στον υπολογιστη? η εφαρμογη δεν κατεβαινει σε μικρο παραθυρο και δεν μπορω να παρω κατι απο το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 (edited) εχω εγκαταστησει την εφαρμογη DEX απο την σαμσουνγ. με το που ενωνω το τηλεφωνο στον υπολογιστη ενεργοποιηται η εφαρμογη και δουλευω στο περιβαλλον της. ηθελα προχθες να παρω 2 φωτο απο την συλλογη και να τις περασω στην επιφανεια εργασια του υπολογιστη, πως γινεται να αντιγραφω αρχεια στον υπολογιστη? η εφαρμογη δεν κατεβαινει σε μικρο παραθυρο και δεν μπορω να παρω κατι απο το τηλεφωνο. Καλημερα .Γινεται τελικα να ανοιγει το dex σε ποιο μικρο παραθυρο.μολις τωρα το καταφερα.Θα συνδεσεις κανονικα το κινητο.Αυτο τοτε θα σου ανοιξει αυτοματα.Εκει λοιπον εσυ θα το κλεισεις.θα πας να βρεις το εικονιδιο του dex(οχι το εικονιδιο της εγκαταστασης, το αλλο) και θα το πατησεις να ανοιξει το dex.Εκει ακριβως θα κανεις διπλο κλικ με το ποντικι πανω στο παραθυρο του dex την στιγμη που ανοιγει και ετοιμος!Παρατηρω οτι το ποντικι δεν ανταποκρινεται καλα οταν ανοιγουμε σε ξεχωριστο παραθυρο.Εκει εχουμε θεμα. Edited October 8, 2019 by jtgiannis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koutou Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 Εγω πηρα το απλό το note10 απο γερμανό στις 25/9 και περέλαβα τα ακουστικά 1/10 Καλημέρα φίλε μου. Σου απάντησα ποτέ στο email που έκανες την αίτηση ή σου ήρθαν απευθείας? Έχω κάνει αίτηση από την Παρασκευή και δεν μου έχει απαντήσει κανείς. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts