Jump to content

koutou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    116
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

koutou's Achievements

  1. Το έχουμε κάνει κι αυτό. Μέχρι και να το βάλουμε στον κωλότσεπη έχουμε δοκιμάσει μήπως πιάσει σήμα! Όλα τα έχουμε δοκιμάσει!
  2. Γιατί φίλε μου, είμαι στο αυτοκίνητο με 3 κινητά, s22 ultra, note 10+ (το παλιό μου) και s21+ της γυναίκας μου και μόνο του 22 δεν δουλεύει το gps να με πάει εκεί που θέλω. Μόνο στίγμα βρίσκει. Κάνω restart το 22 και φτιάχνει. Την άλλη μέρα πάλι τα ίδια. No navigation. Κάνω restart και φτιάχνει. Μόνο για λίγες ώρες δουλεύει και μετά κολλάει. Το έχει πολύς κόσμος το πρόβλημα. Τι σχέση έχουν οι θεωρίες που αναφέρεις με την περίπτωση του προβληματικού GPS του 22? Καμία είναι η απάντηση. Έτσι απλά.
  3. Σεβαστή η άποψη σου αλλά δεν έχει καμία σχέση με τη πραγματικότητα (στο GPS αναφέρομαι).
  4. Αυτό μπορείς να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω τι εννοείς? Γιατί εγώ αντιλαμβάνομαι ότι υπονοείς ότι εγώ ας πούμε που έχω πρόβλημα με το GPS, νομίζω ότι έχω καθώς δεν αντιλαμβάνομαι το global positioning system. Που έχω δίπλα το Note 10 plus και δουλεύει άψογα το GPS και το Ultra όχι. Που έχω αλλάξει 10 flagships κινητά και είναι η πρώτη φορά θέλω να το πουλήσω μόλις το πήρα. Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο οπότε απολογούμαι για το ύφος του post
  5. Καλά ο καθένας μπορεί να νομίζει ότι θέλει. Δεν είναι κακό να διευκρινίζουμε κάποια πράγματα. Το κοντέρ είναι απόδειξη ότι δουλεύει όπως πρέπει γιατί ανανεώνει τη θέση σου άμεσα στο δορυφόρο. Πάντως δεν είναι φυσιολογικό σε κάποιους να δουλεύει απροβλημάτιστα και σε άλλους όχι αν είναι θέμα software. Εκτός αν κάποιος συνδυασμός ρυθμίσεων/εφαρμογών δημιουργεί το πρόβλημα. Αν και από reset έχω διαβάσει τα ίδια κάνει.
  6. Εγώ το γνωρίζω αυτό αλλά ήθελα να μου απαντήσει ο χρήστης που έγραψε το παραπάνω που λέει ότι του δουλεύει πολύ καλά το gps.
  7. Καλημέρα. Το κοντέρ km δουλεύει στο google maps? Σου δείχνει με τι ταχύτητα πηγαίνεις? Ευχαριστώ.
  8. Πως κάνουμε report στο samsung members? Τo κοντέρ των km στο google maps λειτουργεί? Σου δείχνει με ποια ταχύτητα πηγαίνεις? Ευχαριστώ. Ενημέρωσέ μας αν το πας. Πρέπει να κάνεις reset το τηλέφωνο φαντάζομαι και να έχεις κάποιο backup για να κάνεις τη δουλειά σου.
  9. Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω με την ερώτησή μου, όταν λες ότι δουλεύει κανονικά το GPS τι εννοείς? Ότι δείχνει το στίγμα σου στον χάρτη ή ότι το χρησιμοποίησες να πας κάπου με το google maps? Επίσης το πρόβλημα του GPS φτιάχνει προσωρινά με restart του τηλεφώνου (δουλεύει σωστά για κάποιες ώρες). Μήπως είχες κάνει πριν την πλοήγηση (αν έκανες) κάποιο restart? Το πρόβλημα του GPS είναι τεράστιο και το έχει και ένας φίλος μου που τα πήραμε μαζί τα κινητά από preorder. Και φυσικά πάρα πολλοί στο εξωτερικό από ξένα forum που διαβάζω. Αν είναι software, το έχετε όλοι και δεν το ξέρετε. Αν είναι hardware ίσως κάποιοι είναι πιο τυχεροί. Δεν θα πρότεινα σε κανέναν για αγορά αυτή τη στιγμή γιατί τα προβλήματα είναι σοβαρά (GPS, χάσιμο κλήσεων κλπ).
  10. Καλημέρα Παιδιά. Μου κάνει εντύπωση που δεν αναφέρετε κι άλλοι το πρόβλημα με το gps το οποίο υφίσταται και σε μένα και σε ένα φίλο μου. Το σήμα gps χάνεται όλη την ώρα και δεν δουλεύει ο πλοηγός του google maps. Φτιάχνει μόνο με επανεκκίνηση του κινητού και μόνο προσωρινά για λίγη ώρα. Υπάρχει και αντίστοιχο thread στο forum της samsung https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s22-series/s22-ultra-problems-with-gps/td-p/4893797
  11. Καλημέρα. Πολλά προβλήματα το κινητό από την 1η μέρα (το έχω 4-5 μέρες). Το ίδιο και ένας φίλος που το πήραμε μαζί. Πιο συγκεκριμένα θα κολλήσει μέσα στη μέρα τουλάχιστον 3-4 φορές (freeze screen) και μετά από αρκετά δευτερόλεπτα είτε ξεκολλάει είτε κάνει restart. Επίσης εκεί που κάθεσαι σου τραβάει ένα restart. Μία φορά τη μέρα σίγουρα. Στις κλήσεις επίσης πρόβλημα. Call failed σε κινητό που λειτουργούσε κανονικά (πήρα από το σταθερό μια χαρά). Αυτό με την οθόνη που λέτε πιο πάνω εγώ δεν το έχω δει. Αλλά έχω vivid χρώματα. Ελπίζω να είναι θέμα software.
  12. Δεν βλέπω να έχει καλύτερη κάμερα από το p30 pro που είναι και πιο φτηνό. Τουλάχιστον σύμφωνα με το dxomark
  13. Πως τα πάει το s21+ γι αυτές τις συνθήκες φωτογράφησης? Έχετε δοκιμάσει?
  14. Ευχαριστώ. Απλά και το Ultra είναι παντόφλα και πάει πάνω από 1000.
  15. Εκτός του κόστους που ξεφεύγει, το φοβάμαι το οικοσύστημα της apple σαν παλιός κάτοχος. Δεν έχει συνηθίσει η κοπέλα και θα πρέπει να ασχοληθώ εγώ πάλι για να βγάζουμε άκρη.
×
×
  • Create New...