Antretng Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Όχι δεν υπερβάλλω. Αν είναι έτσι όπως τα λέτε τότε σίγουρα είχε θέμα το συγκεκριμένο που είδα. Ή απλά συνηθίσα την οθόνη του δικού μου Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Στο θεμα θολουρας δεν πιστευω πως υπερβαλλεις εφόσον τα είχες διπλα διπλα (πιο αισθητη η διαφορα όταν κάνεις συγκριση). Το θεμα είναι να δεις και τους αλλους τομείς (χρώματα, μαυρο, γωνίες θεάσης). Γιατι σε όλους τους άλλους τομεις ειναι χαοτικές οι διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Τελικά το είδα ξανά πριν λίγο. Όντως θολώνει στα κείμενα. Οκ, σε όλα τα άλλα σαφώς είναι ανώτερο. Κρίμα ρε γμτ να μην έχει full hd.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Τελικά με το notification led που δεν ανάβει σε ειδοποιήσεις έχουμε τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Τελικά με το notification led που δεν ανάβει σε ειδοποιήσεις έχουμε τίποτα; Στην προηγούμενη σελίδα το γράφω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlegacy Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Στην προηγούμενη σελίδα το γράφω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rageconsulting.android.lightflowlegacy Το είδα, απλά έλεγα μήπως φτιάχνει χωρίς εξτρα εφαρμογή. Θα τη δοκιμάσω όμως σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumkid Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 Απο σημα σε 4G σε "δυσκολες" περιοχες πως παει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkman Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 199 στο πορτοκαλί μαγαζί, περίμενα κάτι καλύτερο για BF. Θα περιμένω, αλλιώς στα 140-160 από σκρουτζομάγαζο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2019 σε βίντεο με στοκ κάμερα γιατί κάνει συνέχεια zoom in, zoom out ;το έκανε και σε mi a2 lite Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dubio Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 καλησπερα,κατοχος του Mi A3 20 μερες τωρα.πολυ ευχαριστημενος γενικα. εχω εντυπωσιαστεί απο την αυτονομια (πρωην κατοχος Μι Α2). η οθονη σουπερ, δεν καταλαβαινω γιατι τοσος ντορος.(κατω απο τον ηλιο πολυ μετρια βεβαια). χρησιμοποιω τη gcam του φιλου Antretng.τον ευχαριστουμε πολυ για τη δουλεια του.μια ερωτηση. υπαρχει κάποια ρυθμιση για να μη βγαζει ανεστραμμενες τις φωτο απο την μπροστινη κάμερα? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Έχει πάρει κανείς φορτιστή 18w? Ποιον προτείνετε? Σε πόση ώρα φορτίζει? Τώρα παίρνει 10 % το δεκάλεπτο Μπορεί να φθειρει τη μπαταρία πιο εύκολα? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Έχει πάρει κανείς φορτιστή 18w? Ποιον προτείνετε? Σε πόση ώρα φορτίζει? Τώρα παίρνει 10 % το δεκάλεπτο Μπορεί να φθειρει τη μπαταρία πιο εύκολα? Blitzwolf κ τέλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 Blitzwolf κ τέλος Σε πόση ώρα φορτίζει? Γιατί βλέπω κάτι βίντεο που λένε για 2ωρες που τόσο κάνει και τώρα Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 (edited) Σε πόση ώρα φορτίζει? Γιατί βλέπω κάτι βίντεο που λένε για 2ωρες που τόσο κάνει και τώρα Δεν το ξέρω αυτό .Απλά ξέρω ότι είναι αξιόπιστοι φορτιστές. Πολύ ωραίο βίντεο pixel 3a vs mi a3 με ενδιαφέροντα αποτελέσματα Edited November 24, 2019 by bruno1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 (edited) Έχει πάρει κανείς φορτιστή 18w? Ποιον προτείνετε? Σε πόση ώρα φορτίζει? Τώρα παίρνει 10 % το δεκάλεπτο Μπορεί να φθειρει τη μπαταρία πιο εύκολα? Είχα δοκιμάσει qc3. Η διαφορά σε αυτή τη συσκευή ήταν πολύ μικρή. Δεν αξίζει η αγορά. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα,κατοχος του Mi A3 20 μερες τωρα.πολυ ευχαριστημενος γενικα. εχω εντυπωσιαστεί απο την αυτονομια (πρωην κατοχος Μι Α2). η οθονη σουπερ, δεν καταλαβαινω γιατι τοσος ντορος.(κατω απο τον ηλιο πολυ μετρια βεβαια). χρησιμοποιω τη gcam του φιλου Antretng.τον ευχαριστουμε πολυ για τη δουλεια του.μια ερωτηση. υπαρχει κάποια ρυθμιση για να μη βγαζει ανεστραμμενες τις φωτο απο την μπροστινη κάμερα? ευχαριστω! Να σαι καλά :) Βασικά εννοείς το ανάποδο. Θες να τις βγάζει καθρέφτη. Κανονικά αυτή είναι η φορά της κάμερας (σκέψου πως θα έβγαινε αν σε έβγαζε κάποιος από απέναντι με την πίσω κάμερα). Δυστυχώς μόνο στην έκδοση 7.2 υπάρχει η επιλογή καθρεφτισμου αλλά αυτές δεν φτάνουν την ποιότητα αυτών που έχω στήσει. Τουλάχιστον όχι ακόμα Edited November 24, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dubio Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 εχεις δικιο φιλε μου,δεν το χα σκεφτει για την καμερα.σε ευχαριστω πολυ.ποια ρυθμιση να πειραξω για να εχει λιγο πιο ζεστα-εντονα χρωματα?(αν υπαρχει κατι τετοιο) σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 εχεις δικιο φιλε μου,δεν το χα σκεφτει για την καμερα.σε ευχαριστω πολυ.ποια ρυθμιση να πειραξω για να εχει λιγο πιο ζεστα-εντονα χρωματα?(αν υπαρχει κατι τετοιο) σε ευχαριστώ Στο HDR settings ανεβαζεις το saturation Το ρολοι γινεται να εμφανιζεται στην οθονη οταν ειναι κλειστη χωρις αλλη εφαρμογη? Στις επιλογες screen saver εχει μονο οταν φορτιζει κλπ Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 10άρα θα δουμε πριν να φαμε μελομακαρωνα ή οχι ; Υποτιθεται οτι τα Android One ειναι μεσα στην λιστα που δινουν πρωτα τις νεες ενημερωσεις λογισμικου σωστα ή κανω λαθος ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 ο οδηγός gcam του Αντρέα γιατί δεν έχει μπει ακόμα στο πρώτο ποστ;; στο mi 7 μπήκε! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 ο οδηγός gcam του Αντρέα γιατί δεν έχει μπει ακόμα στο πρώτο ποστ;; στο mi 7 μπήκε! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Πάτησα μια αναφορά σε αυτό εδώ το μήνυμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7931709#post7931709 και έγραψα αν μπορούν να το βάλουν πρώτη σελιδα αλλα ίσως δεν το χουν δει ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2019 10άρα θα δουμε πριν να φαμε μελομακαρωνα ή οχι ; Υποτιθεται οτι τα Android One ειναι μεσα στην λιστα που δινουν πρωτα τις νεες ενημερωσεις λογισμικου σωστα ή κανω λαθος ;Δεν είναι ακριβός έτσι η xiaomi έχει λίγο χε... Ο το one καθος δεν προσφέρει μεγάλο κέρδος. Αυτό ήταν γνωστό από το mi a1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Δεν είναι ακριβός έτσι η xiaomi έχει λίγο χε... Ο το one καθος δεν προσφέρει μεγάλο κέρδος. Αυτό ήταν γνωστό από το mi a1 Είσαι υπερβολικός . Ξέρεις πόσα κινητά android one έχουν πάρει το android 10 ως τώρα ; Ένα MONO . Το nokia 8.1 κ αυτό με πολλά προβλήματα. Όποτε ούτε έχει αργήσει ούτε παίζει κάτι άλλο . Επίσης τα security updates τα παίρνει πολύ πιο νωρίς από nokia κ τις υπόλοιπες . Π.χ τα security updates Νοεμβρίου Οκτωβρίου στο Α3 τα πήρε δύο βδομάδες πριν από τη Νοκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Android one δεν σημαίνει παίρνω πρώτος τo major update. Σημαίνει συνεχίζω να παίρνω ενώ οι άλλοι δεν δίνουν πλέον. Στα security updates είμαστε φυσικά γρήγοροι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 αυτά τα μηνιαία updates που λένε ότι έχουν τα security patches, έχουν ΜΌΝΟ τα patches αυτά η και διορθώσεις άλλες, εμφανείς; γιατί changelog εγώ δεν έχω δει τόσο καιρό Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 αυτά τα μηνιαία updates που λένε ότι έχουν τα security patches, έχουν ΜΌΝΟ τα patches αυτά η και διορθώσεις άλλες, εμφανείς; γιατί changelog εγώ δεν έχω δει τόσο καιρό Sent from my Mi A3 using Tapatalk Έχει αρκετές διορθώσεις έτσι λένε τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Καλησπέρα, έχει ένας φίλος το τηλέφωνο και μου λέει ότι όταν τον καλούν και απαντάει και βάζει την συσκευή στο αυτι η οθόνη δεν κλείνει και πατιούνται διαφορα.. έχει κάποιο πρόβλημα ο αισθητήρας ή είναι θέμα λογισμικού; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts