johndrama Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Καλησπέρα είμαι υποψήφιος κατοχος υπαρχει κατι να προσεξω; Σήμερα το ειδα σε ενα καταστημα live και μου αρεσε υπαρχει κανενα καταστημα που μου προτεινετε να το πάρω;μηπως καποιος το δινει σε καλη κατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Καλησπέρα είμαι υποψήφιος κατοχος υπαρχει κατι να προσεξω; Σήμερα το ειδα σε ενα καταστημα live και μου αρεσε υπαρχει κανενα καταστημα που μου προτεινετε να το πάρω;μηπως καποιος το δινει σε καλη κατάσταση; Καλησπέρα. Περιμένω το oneplus 7. Όταν μου ερθει θα δώσω το α3. Είναι άριστο, αγορασμένο πριν 2 μήνες απο Κωτσόβολο (εγγύηση infoquest) με προίκα 5 θήκες. Θα το δώσω λίγο πιο πάνω από τιμή σκρουτζ (που δεν έχουν επίσημη εγγύηση). Αν σε ενδιαφέρει στείλε pm για να μην γεμίζει offtopic :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limna99 Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Μου ήρθε χτες ή προχτές μια ειδοποίηση για update αλλά δεν την πέρασα ακόμα. Ήρθε σε κανέναν άλλο; Επίσης διάβασα για voice recorder από το pixel 4 που κάνει και transcribe, το δοκίμασε κανείς; Προς το παρόν χρησιμοποιώ το Google Keep για αυτή τη δουλειά, στα Αγγλικά πάντα. Για double-tap-to-wake που ρωτούσαν ορισμένοι στις πρώτες σελίδες, έβαλα μια συγκεκριμένη always on εφαρμογή και με τις κατάλληλες ρυθμίσεις θυμίζει MotoX 1st Gen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Καλησπέρα. Περιμένω το oneplus 7. Όταν μου ερθει θα δώσω το α3. Είναι άριστο, αγορασμένο πριν 2 μήνες απο Κωτσόβολο (εγγύηση infoquest) με προίκα 5 θήκες. Θα το δώσω λίγο πιο πάνω από τιμή σκρουτζ (που δεν έχουν επίσημη εγγύηση). Αν σε ενδιαφέρει στείλε pm για να μην γεμίζει offtopic :) Σου χω στειλει μνμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Παιδιά έχω παραγγείλει ένα mi a3 global μαύρο... Ίσως τελικά το δώσω, ίσως το κρατήσω για λίγο.. Αν το κρατήσω καμία καλή gcam για νύχτα κυρίως;; Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2019 Παιδιά έχω παραγγείλει ένα mi a3 global μαύρο... Ίσως τελικά το δώσω, ίσως το κρατήσω για λίγο.. Αν το κρατήσω καμία καλή gcam για νύχτα κυρίως;; Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σελίδα 26 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Κάτοχος και εγώ από σημερα..Το πηρα μεταχειρο απο ενα παιδι το οποιο δεν το χει μηνα..Το μπλε χρωμα ειναι(πανεμορφο)ρε παιδια η μπαρα της GOOGLE δεν φευγει απο τον πατο?Και πως βαζουμε στα notification χρωμα και πως παω εκει :D Καλορίζικο! Για να φύγει η μπάρα της Google πρέπει να αλλάξεις launcher. Εγώ έχω βάλει τον poco launcher. Το λεντ ειδοποίησης είναι για τα πάντα άσπρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 @Antretng Ελπίζω να μπορείς να έχεις πρόσβαση στο a3 στο μέλλον για εξελίξεις στην gcam! (astro, ευρυγώνιος κ.α.). Στην ανάγκη θα σου στέλνω το δικό μου :D Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Καλορίζικο! Για να φύγει η μπάρα της Google πρέπει να αλλάξεις launcher. Εγώ έχω βάλει τον poco launcher. Το λεντ ειδοποίησης είναι για τα πάντα άσπρο.Καί εγώ Poco έχω βάλει. Πως φεύγει μπορεί να μου πεις αν δεν σου κάνει κόπο. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 @Antretng Ελπίζω να μπορείς να έχεις πρόσβαση στο a3 στο μέλλον για εξελίξεις στην gcam! (astro, ευρυγώνιος κ.α.). Στην ανάγκη θα σου στέλνω το δικό μου :D :lol::lol::lol::lol: Η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα να σας στησω και μια για android 10. Αν δεν το αργησουν πολυ θα σας προλαβω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Αντρέα αυτές τις gcam που έχουμε τώρα με την 9 δεν θα δουλεύουν με την 10; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Αντρέα αυτές τις gcam που έχουμε τώρα με την 9 δεν θα δουλεύουν με την 10; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Μαλλον οχι. Δεν θα δουλευουν. Αλλα από τις νέες δεν εχουν βγει και πολλες "καλες" με τις ρυθμισεις που θελω για να τις στησω. Ασε που δεν ξερω εκ των προτέρων ποιες θα δουλεύουν καλα στο νεο μας λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halkman Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 ξέρει κανείς αν το Mi A3 θα ήταν "αναβάθμιση", ή έστω στο ίδιο επίπεδο, μετά από ένα Huawei P10 ? κυρίως σε θέμα κάμερας και επιδόσεων (νορμάλ χρήση web & social) .. κοιτάζω για κινητό της συζύγου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 ξέρει κανείς αν το Mi A3 θα ήταν "αναβάθμιση", ή έστω στο ίδιο επίπεδο, μετά από ένα Huawei P10 ? κυρίως σε θέμα κάμερας και επιδόσεων (νορμάλ χρήση web & social) .. κοιτάζω για κινητό της συζύγου Κάμερα σίγουρα. Το p10 ακομα και οταν βγηκε δεν ηταν κατι εντυπωσιακό φωτογραφικά. Επιπλέον θα δεις μεγάλη βελτίωση σε αυτονομια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Καλημέρα παρέα, εχθές το παρέλαβα σε λευκό για την σύζυγο. Πολύ ωραίο κινητό και τίμιο για τα λεφτά του. Το έβαλα δίπλα στο OnePlus 6 που έχω και δεν μπόρεσα να δω διάφορες μεγάλες στην οθόνη... Από μπαταρία πολύ ικανοποιημένος αν και χθες έγινε η πρώτη φόρτιση οπότε τα δείγματα που έδωσε κρίνω. Μου έκανε εντύπωση η κάμερα του χωρίς gcam ...μια χαρά φαίνεται. Την μόνη έλλειψη που είδα μέχρι τώρα είναι το double tap to sleep, με βάση το τι είχε συνηθίσει μέχρι τώρα. Αλήθεια η εφαρμογή FB γιατί είναι άσπρη; Δλδ λείπει επάνω η μπλε μπάρα, είναι πειραγμενη από την Xiaomi ή θα μου έρθει και μένα σαν αναβάθμιση; Αν της περάσω Poco launcher τι θα αλλάξει; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Ειναι πολυ καλο το τηλεφωνο φιλε alfa..το Facebook η μπαρα επανω ψηλα ναι ειναι ασπρη(και σε μενα ετσι ειναι)η αλλαγη εχει γινει απο το Facebook νομιζω και οχι απο την XIAOMI..Χωρις gcam το δουλευω και γω γιατι βαριεμαι να κανω ολα αυτα :D η μπαταρια ναι ειναι ολα τα λεφτα..παω για 2η μερα και ειμαι στο 52% Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Καλημέρα παρέα, εχθές το παρέλαβα σε λευκό για την σύζυγο. Πολύ ωραίο κινητό και τίμιο για τα λεφτά του. Το έβαλα δίπλα στο OnePlus 6 που έχω και δεν μπόρεσα να δω διάφορες μεγάλες στην οθόνη... Από μπαταρία πολύ ικανοποιημένος αν και χθες έγινε η πρώτη φόρτιση οπότε τα δείγματα που έδωσε κρίνω. Μου έκανε εντύπωση η κάμερα του χωρίς gcam ...μια χαρά φαίνεται. Την μόνη έλλειψη που είδα μέχρι τώρα είναι το double tap to sleep, με βάση το τι είχε συνηθίσει μέχρι τώρα. Αλήθεια η εφαρμογή FB γιατί είναι άσπρη; Δλδ λείπει επάνω η μπλε μπάρα, είναι πειραγμενη από την Xiaomi ή θα μου έρθει και μένα σαν αναβάθμιση; Αν της περάσω Poco launcher τι θα αλλάξει; Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkdouble tap to sleep εχει ο nova launcher. to wake δεν έχει το κινητό γιατί είναι θέμα kernel και δεν αλλάζει. Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Double tap to sleep έχει ο poco launcher και για να φύγει η μπάρα αναζήτησης της Google απλά πατάς παρατεταμένα πάνω της και την διαγράφεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, όταν θα το αφήσει από τα χέρια της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Χαχαχα :D ..Κλεινω 28 ωρες περιπου απο την τελευταια φορτιση και εχω ακομα 33% ακομα μπαταρια..Ευγε XIAOMI :happy: Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Το κινητό το εχω 3 ωρες στην κατοχή μου και ειναι τρομερό για τα λεφτα του! Και εχει αρχίσει και με ψήνει καλα το android one! Μια ερώτηση μόνο, on screen buttons πως βάζουμε? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Γιατί δεν έχει; Envoyé de mon SM-A705FN en utilisant Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Δεν εχει τα κλασσικά 3 εχει μονο το μεσαίο για τα gestures και το πισω..Απλα επειδή είναι για μεγάλο άνθρωπο θα τον παγιδέψει λιγο το θεμα με τα gesture's Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Παιδιά από music player ποιον να βάλω; Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2019 Παιδιά από music player ποιον να βάλω; POWERAMP μονο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maxmpz.audioplayer&hl=el ο καλυτερος ηχος Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts