Jump to content

limna99

Members
  • Δημοσιεύσεις

    215
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

limna99's Achievements

  1. Χρόνια πολλά και καλή ανάσταση! Εάν κανείς έχει ενεργοποιημένη τη ρύθμιση "Caller ID Announcement" και του δουλεύει χωρίς να χαμηλώνει τον ήχο, ρίξτε μια ματιά ποιο version του Phone app έχετε plz για να το κατεβάσω από apkmirror. Έκανα πρόσφατα update στο εν λόγω app και μου έβγαλε το πρόβλημα. Ευχαριστώ!
  2. Εσύ έχεις την ΕΕΑ για αυτό φαίνεται αργεί το update. Εγώ είμαι με 12.5.6.0 RJIMIXM και μου βγάζει ειδοποίηση για 13.0.2.0 (μεγέθους 3.2GB). Πρακτικές διαφορές EEA με Global, δεν γνωρίζω, αν και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν. Η φίλη μου η Google βγάζει διάφορα αόριστα. Π.χ. έχει λέει διαφημίσεις σε ορισμένα miui apps η global.. Εγώ δεν έχω δει ακόμη τίποτα (έχω βάλει private dns όμως). Κάνει εγγραφή κλήσεων το dialler app στην global; Πού είναι, ούτε αυτό το βρήκα..
  3. Σε εμένα όταν πήγα στο μενού του update το είχε βγάλει για κατέβασμα. Και μετά από 2 μέρες ήρθε και η αυτόματη υπενθύμιση. Τώρα βγάζει το εικονίδιο στη γραμμή πάνω-πάνω και δεν μπορώ να το ξεφορτωθώ.. PS: Δεν αναβαθμίζω σε Android 12 γιατί έμαθα ότι δεν υποστηρίζει πια ένα πρωτόκολλο (IKEv1) και θα μου χαλάσει τα vpn που έχω σεταρισμένα με το router.
  4. Έχω την εντύπωση ότι εάν δεν το φορτίζουμε με τον ταχυφορτιστή του κάθε φορά, θα κρατήσει περισσότερο καιρό η μπαταρία. Στο προηγούμενό μου τηλέφωνο είδα πτώση λίγο καιρό αφότου άρχισα να το φορτίζω με ταχυφορτιστή. Μπορεί να μην υπάρχει συσχέτιση, βέβαια. Ο δικός του γράφει επάνω 3Α στα 5V και εγώ το φορτίζω με έναν των 2Α στα 5V.
  5. Για να ανοίγει υπάρχει σίγουρα. Για να κλειδώνει, εγώ έβαλα τον Nova Prime για αυτό το λόγο και μόνο. Το double tap δουλεύει και χωρίς root, μέσω του accessibility menu. Αλλά 1) καμιά φορά χάνεται η ρύθμιση και σου βγάζει ξανά prompt στην οθόνη και 2) έχει μόνιμα το σύμβολο με το ανθρωπάκι κάτω δεξιά. Είχα δει τυχαία παίζοντας με τις ρυθμίσεις ότι ήταν διαθέσιμο και μερικές μέρες πιο πριν για χειροκίνητο κατέβασμα. Χθες ήρθε και σε μένα η αυτοματοποιημένη ενημέρωση, αλλά τώρα πια που το έχω σετάρει δεν υπάρχει περίπτωση να ρισκάρω με update. Χρόνια κομπιουτεράκιας, είμαι πλέον θιασώτης της αρχής "ό,τι δουλεύει, δεν το πειράζουμε". Ήδη κάπως/ κάποιος τα είχε αναβαθμίσει σε MIUI12.5 τα δικά μας, ενώ εκ κατασκευής φορούσε Android10. Ελπίζω μόνο να σταματήσει να εμφανίζεται η υπενθύμιση για την αναβάθμιση.
  6. Παραεισαγωγή είναι σίγουρα, το έχουν απαντήσει από τον Γερμανό σε ορισμένους που ρώτησαν. Πού καταντήσαμε, ε; Να φέρνουν παραεισαγωγές οι μεγάλες αλυσίδες.. Πράγμα που σημαίνει ότι ούτε επισκευή με χρέωση δεν δέχονται να κάνουν στην infoquest. Τυχόν service θα το αναλάβει ο Γερμανός, σε συνεργαζόμενο. Όσο για το refurbished, για τρέξε ένα IMEI check να δεις ημερομηνία ενεργοποίησης και τα ξαναλέμε.. Εμένα στο παλιό μου Α3 που έτρεξα το check μου βγάζει χώρα ενεργοποίησης Ισπανία (γιατί ήταν παραεισαγωγή από εκεί) και ημερομηνία την ημέρα που το άνοιξα. Εδώ θα μας βγάλει Κορέα, αλλά με ημερομηνία 2021.. Το έλυσες το πρόβλημά σου; Τώρα είδα ότι μου είχες στείλει και pm.. Εγώ θα έκανα πρώτα καλού-κακού export τις επαφές από τον υπολογιστή (να μη χαθούνε με κανένα sync), κατόπιν θα τις διέγραφα όλες από το κινητό και μετά θα τις ξαναπέρναγα και θα τις άφηνα να κάνουν sync.
  7. Όπως το άνοιγες, σου φάνηκε refurbished το δικό σου, όπως αναφέρουν ορισμένοι; Είχε ζελατίνες κλπ η συσκευασία ή κάτι δεν πήγαινε καλά;
  8. Αν μπεις από υπολογιστή στον λογαριασμό σου θα δεις τις επαφές αναλυτικά. Μήπως τις έχεις ομαδοποιήσει σε επιμέρους groups; Το έλυσες τελικά; Νομίζω κάτι αλλάξανε στην google γιατί και σε εμένα το router και κάτι προγράμματα τηλεφώνου στο pc δεν συγχρονίζουν από τότε που έγραψες το μήνυμα.
  9. Μπα, μου φαίνεται "εμείς και εμείς" είμαστε.. δεν τους βλέπω πολύ ζωηρούς! Ευχαριστώ 🙂 Εγώ στο Α3 που είχα πριν και μου χάλασε η οθόνη, που μοιάζει από πολλές απόψεις με το 10 Lite, δεν είχα περάσει κανένα απολύτως update.. και πάλι καλά γιατί όσοι το έκαναν το φυσάγανε και δεν κρύωνε! Το θέμα security είναι ψυχολογικό πιο πολύ imho.. εκτός από ειδικές περιπτώσεις, αν χρησιμοποιείς το internet επικίνδυνα ή έχεις τίποτα cryptos π.χ. Κάπου διάβασα ότι με 2 κάρτες δεν έπαιζε 5G, το 2020 τουλάχιστον.. υποτίθεται θα λυνόταν με software update. Για αυτό ρώτησα εάν υπήρχαν εξαρχής σοβαρά bugs, τέτοια που να καθιστούν απαραίτητα ορισμένα updates. Ως γνωστόν, με τα updates κάτι φτιάχνει αλλά και κάτι χαλάει.. Νομίζω το ξεκλείδωμα δεν επηρεάζει την εγγύηση, η αλλαγή rom την επηρεάζει και πρέπει να έχεις πάρει backup και να το ξαναγυρίσεις σε stock πριν το δώσεις στο service.
  10. Μήπως είναι καλύτερα να ΜΗΝ του κάνουμε update και να το αφήσουμε όπως έρχεται ή θα έχει μερικές ελλείψεις ή και bugs το MIUI από την αρχή; Το 5G θα λειτουργεί με δύο κάρτες sim; Μια άλλη ερώτηση είναι ποια custom ROM να του περάσουμε; Έχει βάλει κανείς Pixel Experience;
  11. Για εμάς τους καινούργιους που μόλις το παραγγείλαμε από την προσφορά του Γερμανού, έχετε καμιά συμβουλή οι λέουρες; (π.χ. δώστε το πίσω και πάρτε κανένα Samsung)
  12. Από ό,τι βλέπω, 70€ ή 75€ πάει η οθόνη με το digitizer, αναλόγως το χρώμα. Είναι ο κωδικός που λέει "service pack" στην περιγραφή. Ελπίζω να είναι η AMOLED αυτή.. Συν τοποθέτηση. Σκέφτομαι να αλλάξω και την πλάτη με κανά 15άρι ακόμη και να αλλάξω τελείως χρώμα σε λευκό για ανανέωση. https://www.bestprice.gr/cat/6710/othones-kinitwn.html?q=5603100090b6 Γιατί άντε να βρεις άλλο κινητάκι σε αυτό το τέλειο μέγεθος και να το σετάρεις από την αρχή. Μόνο τα 10 VPN που έχω περασμένα θέλουν ένα δίωρο να ξαναπεράσω τις ρυθμίσεις.
  13. Το αναγνωρίζει, αλλά ίσως να έχεις δίκιο και να μην αξίζει..
  14. Σε ευχαριστώ αν και με απογοητεύεις 🙂 Λες δεν αξίζει ακόμη και αν πάρω το ανταλλακτικό από Ali και το παλέψω μόνος μου;
  15. Ναι και εγώ σπάνια το αφήνω, επειδή έχω την εντύπωση ότι φθείρεται η μπαταρία. Σε αυτή την περίπτωση φοβάμαι ότι είναι θέμα hardware όμως. Πριν από λίγο μας άφησε χρόνους και η οθόνη! Εκεί που πήγα να δω ένα μήνυμα (με το ποντίκι πάντα) έκανε κάτι περίεργα η οθόνη και μετά έσβησε τελείως! Now what?
×
×
  • Create New...