Jump to content

Bluetooth ακουστικά (Hands-Free)

moderndrummer
 Κοινοποίηση

επιλογή bluetooth  

6 members have voted

1. 1. επιλογή bluetooth

• Jawbone Icon
      0
    • Jabra Extreme
      0
    • Plantronics 975
      3
    • Jawbone Era
      0
    • Samsung Modus 3500
      0
    • Motorola HX550
      0
    • 'Αλλο
      3

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

και εγώ ανάμεσα στα 2 και το σκέφτομαι ακόμη. χρήση σε περιβάλλον με πολύ φασαρία (εργοτάξιο) + οδήγηση. σύνδεση με 2 συσκευες και ομιλία 1-2 ώρες τη μέρα. Επίσης συνηθίζω να το φοράω το πρωί και να το βγάζω το βράδυ, αλλά το Μ50 με κούρασε και είναι και στα τελευταία του. Η βάση φόρτισης δεν με ενδιαφέρει και πολύ και ίσως να έριχνα και στην μάχη και το stealth, αλλά βλέπω ότι δεν έχει multipoint.

Σε δοκιμασία με μηχανάκι με 20-30 km με άκουγαν αλλά είχαν θόρυβο με 2 που μίλησα .

Το έχω δυο ημέρες συνέχεια στο αυτί μου (έχω ξεσκιστεί στα podcasts) και πραγματικά δεν με έχει κουράσει καθόλου . Δεν νοιωθεις οτι το φοράς!

Το era να σου πω την αλήθεια με τρόμαξε το πολύ λιλιπούτειο μέγεθος του. Έχω και κάτι χεριύκλες ανθρώπου 1.90 και δεν νομίζω να έβρισκα κουμπί να πατήσω.

Στο edge έχω απόλυτο έλεγχο πλέον !

Μου έκανε απίστευτη εντύπωση η ταχύτητα σύνδεσης ! Είναι ακαριαία ! Χτυπά κλήση με κλειστό το edge το ανοίγεις και απευθείας έχει πάει ο ήχος στο ακουστικό!

Google for ever

• Απαντήσεις 13,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Jabra Assist λέγεται.

Μπορώ μέσω αυτής της εφαρμογής να βάλω να φαίνεται η στάθμη μπαταρίας του bluetooth στην notification bar?

Μπορώ μέσω αυτής της εφαρμογής να βάλω να φαίνεται η στάθμη μπαταρίας του bluetooth στην notification bar?

Οκ.Το βρήκα.

Καλησπέρα και απο εμένα.

Ικανοποιημένος χρήστης μεχρι πρότινος του mw600 Sony σε iphone 3gs αλλα και σε 5αρι και δυστυχώς η βαση απο το μανταλάκι έσπασε. Κρίμα διότι, καταστρέφεται ολόκληρη συσκευη. Κατα τα αλλα, απόλυτα ικανοποιημένος.

Πλεον πηγαίνοντας για τον απόγονο του, το sbh50, έκανα λάθος και αγόρασα το sbh20. Αυτο έγινε σημερα και εχω ανοίξει (σκίσει) :) την συσκευασία. Εαν καποιος φιλος θελει να το αγορασει για να μπορέσω να πάρω το sbh50 θα με εξυπηρετούσε.... :)

Περιοχή Θεσσαλονικη.

Ευχαριστω παιδια....

[ATTACH]51914[/ATTACH]

Edited by dnik
It's nice to be important, but it's more important to be nice...

Σήμερα παρέλαβα το jabra stealth.Είδα ότι μέσα στη συσκευασία είχε για φόρτιση μόνο ένα καλώδιο usb και έναν ανταπτορα για φόρτιση στο αυτοκίνητο.Αν το συνδέσω με ανταπτορα για πρίζα θα έχει θέμα?π.χ με τον ανταπτορα που φορτίζω και το κινητό?

Μια ερώτηση ακόμα.Κάποιος που έχει το jabra.Πόση ώρα κρατά η φόρτιση.Το έχω τουλάχιστον 4 ώρες να φορτίζει με usb από laptop και ακόμα το λαμπάκι είναι κόκκινο.

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Μια ερώτηση ακόμα.Κάποιος που έχει το jabra.Πόση ώρα κρατά η φόρτιση.Το έχω τουλάχιστον 4 ώρες να φορτίζει με usb από laptop και ακόμα το λαμπάκι είναι κόκκινο.

Όχι φίλε μου δε θα έχεις κανένα πρόβλημα αν το συνδέσεις σε πρίζα. Στον υπολογιστή είναι λογικό να αργεί η φόρτιση αφού η έξοδος του υπολογιστή δίνει πολύ λίγα mah. Σε πρίζα πάντως θέλει περίπου στη μία ώρα. Εγώ χρησιμοποιώ φορτιστή 1A και τόσο περίπου χρειάζεται για να φορτίσει.

Sent from my Ulefone Power

Μάλλον έπεσα σε ελαττωματικό κομμάτι. Συνέχιζε να ανάβει κόκκινο λαμπάκι στη φόρτιση και το αποσύνδεσα.Τώρα όμως δεν ανάβει καθόλου το bt.Όταν το έβαλα πάλι για φόρτιση ανάβει πάλι κόκκινο το λαπαμπακι το οποίο σβήνει κι αυτό μετά από λίγο. Edited by georbap

Μάλλον έπεσα σε ελαττωματικό κομμάτι. Συνέχιζε να ανάβει κόκκινο λαμπάκι στη φόρτιση και το αποσύνδεσα.Τώρα όμως δεν ανάβει καθόλου το bt.Όταν το έβαλα πάλι για φόρτιση ανάβει πάλι κόκκινο το λαπαμπακι το οποίο σβήνει κι αυτό μετά από λίγο.

Μάλλον έχει πρόβλημα..

Δυστυχώς.Ούτε μια μέρα δεν το χάρηκα.

Μάλλον έχει πρόβλημα..

Το κουλό της υπόθεσης.Το φόρτισα με τον φορτιστή του κινητού και τώρα δουλεύει κανονικά. Μάλλον όσο ήταν στον υπολογιστή δεν φορτιζε παρόλο που άναβε το κόκκινο λαμπάκι.Τι μπορεί να φταίει.?

Edited by mirrorofsorrow
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Το κουλό της υπόθεσης.Το φόρτισα με τον φορτιστή του κινητού και τώρα δουλεύει κανονικά. Μάλλον όσο ήταν στον υπολογιστή δεν φορτιζε παρόλο που άναβε το κόκκινο λαμπάκι.Τι μπορεί να φταίει.?

Μάλλο θα ήθελε περισσότερο ρεύμα για να πάρει μπροστά. Αφού δεν έχει κάποιο θέμα τώρα, όλα καλά. Απο υπολογιστή,προσωπικά, δεν φορτίζω τίποτα, ούτε κινητό ούτε bluetooth. Προτιμώ το ρεύμα.

Μάλλον αυτό ήταν.Σ Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Ο φορτιστής του αυτοκινήτου που έχει είναι 750 ma.Βρήκα έναν φορτιστή πρίζας που είχα στα 700ma άρα θεωρητικά θα είναι οκ.

Ακόμα καλύτερα σε αυτά τα mah. Εντάξει εγώ με το 1A ίσως το παρακάνω αλλά μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα πουθενά. Άλλωστε αυτές οι συσκευές είναι ρυθμισμένες να τραβάνε όσο ρεύμα χρειάζονται οπότε και παραπάνω ρεύμα να δώσει κανείς δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος.

Εχω εδω και δυο μηνες το plantronics m55 και μπορω να το συγκρινω με το 975 και το m1100 που ειχα πιο πριν. Φωνητικες ειδοποιησεις, σταθμη μπαταριας στην οθονη του κινητου και στην μπαρα αναγραφομενη και η υπολοιπομενη ομιλια. Καλη απενεργοποιηση θορυβου, οσον αφορα την δουλεια μου(οδηγος σε πουλμαν) με καλυπτει αρκετα και οπως μου εχουν πει με μουσικη κ θορυβο μεσα στο πουλμαν, με ακουν πολυ καλα. Στο 975 δεν ειχα τοση καλη αποθορυβοποιηση. Ηταν απλα πολυ ομορφο bt. Στο m1100 ηταν ισοδυναμα αλλα με μπαταρια που επρεπε να την ξαναφορτιζω το μεσημερι. Με το m55 παιδια πραγματικα δεν εχω το θεμα μπαταριας. Μπαινει κ σε deep sleep, αν το ξεχασεις και δεν το απενεργοποιησεις και πατωντας απλα το κουμπι επανερχεται λεγοντας σου τον υπολοιπομενο χρονο ομιλιας! Για τα χρηματα που δινεις εχεις κατι παραπανω απο vfm. Αν μου τα παιξει επειδη μιλαω αρκετα, παλι το ιδιο θα παρω.
Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

Καλημέρα. Θέλω να μάθω άμα υπάρχει κάποιο bluetooth που να έχει caller id που να διαβάζει και τα ελληνικά ονόματα.

Καλημέρα. Θέλω να μάθω άμα υπάρχει κάποιο bluetooth που να έχει caller id που να διαβάζει και τα ελληνικά ονόματα.

Το mw600 της Sony, το ειχε αυτο.

Γενικά τα ΒΤ της Sony/SonyEricsson με οθόνη, συνήθως υποστήριζαν/υποστηρίζουν ελληνικούς χαρακτήρες στο caller ID. Παίζει ρόλο και το λειτουργικό πάντως. Το MW600 ενώ υποστήριζε caller ID και στα ελληνικά, όταν το δούλευα με το Nokia N8 (Symbian) δεν έβλεπε αναγνώριση κλήσης, αλλά μόνο τον αριθμό του καλούντος. Όταν το συνδέω στο Android μου, φαίνονται τα πάντα. Φυσικά αυτή η δυνατότητα ισχύει και στα καινούργια SBH-50/52.

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Δηλαδή μόνο προς sony μεριά πρέπει να κοιτάω;Τίποτα με ένα ακουστικό υπάρχει; Edited by Cutthroat

Το σίγουρο είναι ότι τα sbh50-52 διαβάζουν κανονικότατα τα ονόματα στα ελληνικά,τουλαχιστον οταν ειναι συνδεδεμενα σε android συσκευές. Για το mw600 το εχουμε ξαναπεί, δεν βλέπει τα ελληνικά στις περισσότερες συσκευές εκτός ελαχίστων εξαιρεσεων.

Μάλλο θα ήθελε περισσότερο ρεύμα για να πάρει μπροστά. Αφού δεν έχει κάποιο θέμα τώρα, όλα καλά. Απο υπολογιστή,προσωπικά, δεν φορτίζω τίποτα, ούτε κινητό ούτε bluetooth. Προτιμώ το ρεύμα.

Τώρα θα βγω εκτός θέματος αλλά πληροφοριακά και χωρίς να ξέρω γτ το κάνει αυτό, έχω ένα smartwatch που φορτίζει μόνο σε θύρα υπολογιστή ή laptop ή notebook και σε καμία άλλη θύρα ή με κανέναν άλλο φορτιστή. Μάλιστα όταν το δοκιμάζω να το βάλω σε φορτιστή αντι να φορτίζει...ακούστε το κορυφαίο...ξεφορτίζει :) Μιλάμε έχω ρωτήσει 2 ηλεκτρονικούς δεν μπορούν να βρουν την αιτία με την καμιά όμως !!!

Ακριβώς το αντίθετο κάνει το jabra μου.Όταν το φορτίζω από τον υπολογιστή ξεφορτίζει.Από πρίζα φορτίζει κανονικά.Στην δική μου περίπτωση μάλλον είναι θέμα του υπολογιστή.Θεωρώ πως αντί να το φορτίζει μάλλον το διαβάζει σαν άλλη συσκευή.Τι να πω?

Νομιζα οτι αρκει να εχει bluetooth ενα κινητο, για να συνδεθει με ασυρματο handsfree.

Αλλα μαλλον εκανα λαθος.

Το bluetooth της συσκευης, πρεπει να υποστηριζει πρωτοκολλο ειδικα για συνδεση με bt handsfree, σωστα;

Με βαση αυτό, ψαχνω το φτηνοτερο nokia κινητο, που μπορει να συνδεθει με bt handsfree.

Μπορει καποιος να μου προτεινει;

Νομιζα οτι αρκει να εχει bluetooth ενα κινητο, για να συνδεθει με ασυρματο handsfree.

Αλλα μαλλον εκανα λαθος.

Το bluetooth της συσκευης, πρεπει να υποστηριζει πρωτοκολλο ειδικα για συνδεση με bt handsfree, σωστα;

Με βαση αυτό, ψαχνω το φτηνοτερο nokia κινητο, που μπορει να συνδεθει με bt handsfree.

Μπορει καποιος να μου προτεινει;

Ο μόνος σίγουρος τρόπος είναι να βρεις κάποιο μοντέλο που σε ενδιαφέρει, και να ψάξεις στο manual του (που θα βρεις σε pdf μορφή στο internet), το σημείο στο οποίο αναφέρει τα BT profiles που υποστηρίζει. Περισσότερα για τα διαθέσιμα BT προφίλ που υπάρχουν, εδώ.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

και εγώ ανάμεσα στα 2 και το σκέφτομαι ακόμη. χρήση σε περιβάλλον με πολύ φασαρία (εργοτάξιο) + οδήγηση. σύνδεση με 2 συσκευες και ομιλία 1-2 ώρες τη μέρα. Επίσης συνηθίζω να το φοράω το πρωί και να το βγάζω το βράδυ, αλλά το Μ50 με κούρασε και είναι και στα τελευταία του. Η βάση φόρτισης δεν με ενδιαφέρει και πολύ και ίσως να έριχνα και στην μάχη και το stealth, αλλά βλέπω ότι δεν έχει multipoint.

Προσωπικά δε με έχουν ενθουσιάσει οι γνώμες για το era (ούτε η εμφάνισή του), οπότε κοιτάω προς Plantronics Voyager Edge και Jabra Stealth.

Δεν έχω βρει κάπου απευθείας σύγκριση noise cancellation μεταξύ των δύο (αν και έχουν 3vs2 μικρόφωνα). Έχει κανείς άποψη?

Από το Edge με ενοχλεί το κόστος και λίγο το μέγεθος.

Από το Stealth με ενοχλεί η απουσία πλήκτρων έντασης.

Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη.

Προσωπικά δε με έχουν ενθουσιάσει οι γνώμες για το era (ούτε η εμφάνισή του), οπότε κοιτάω προς Plantronics Voyager Edge και Jabra Stealth.

Δεν έχω βρει κάπου απευθείας σύγκριση noise cancellation μεταξύ των δύο (αν και έχουν 3vs2 μικρόφωνα). Έχει κανείς άποψη?

Από το Edge με ενοχλεί το κόστος και λίγο το μέγεθος.

Από το Stealth με ενοχλεί η απουσία πλήκτρων έντασης.

Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη.

Αν έχεις να επιλέξεις μεταξύ αυτών των δύο, και σε ενδιαφέρει πολύ η αποθορυβοποίηση, σαφώς θα πας στο Edge. Υπήρξαν φίλοι εδώ μέσα που είχαν και τα δύο και σχολίασαν υπέρ του Edge.

Εγώ φίλε πήρα το jabra πριν λίγες μέρες.Από θέμα αποθορυβοποίσης τα πάει αρκετά καλά (η αλήθεια. θα περίμενα καλύτερα).Είναι πολύ όμορφο, ελαφρύ με πολύ καλή εφαρμογή στο αυτί σε σημείο που ξεχνάς ότι το φοράς.Με έχει βολέψει επίσης η αναπαραγωγή μουσικής αλλά και κάθε λειτουργίας του κινητού (πχ.αναπαραγωγή βίντεο, φωνητικές οδηγίες του gps κλπ) από το Bluetooth με αρκετά καλή ποιότητα.Η μπαταρία του επίσης είναι πολύ καλή και βγάζει περίπου εξάωρο ομιλίας.Εμένα μου κρατάει ας πούμε περίπου 3-4 μέρες.Θεωρώ όμως από τα γραφόμενα άλλων ότι το edge σίγουρα τα πάει καλύτερα σε θέμα αποθορυβοποίσης δεδομένου ότι έχει και ένα μικρόφωνο παραπάνω.Ένα ακόμα συν του edge είναι και η θήκη φόρτισης.Αν και είμαι ευχαριστημένος από το jabra μου θα σου πρότεινα αν το edge είναι μέσα στο budget σου να το χτυπήσεις.

Όσο για τα πλήκτρα έντασης στο jabra αν και μένα αρχικά με χάλασε τελικά δεν το προσέχω καν αφού έχω πάντα την ένταση στα 3/4 περίπου και δεν νιώθω την ανάγκη να αυξομειώσω την ένταση.

Edited by georbap