anergos13 Δημοσιεύτηκε February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 28, 2019 Snapdragon 855 vs Exynos 9820 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 28, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Snapdragon 855 vs Exynos 9820 Και φέτος ο Snapdragon είναι μακράν ανώτερος του Exynos, ειδικά στο κομμάτι του 3D effect, εκεί που ο 855 δούλευε smoothly, ο 9820 έκανε πολλά σπασίματα! :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 (edited) Πάλι τη φόλα στην Ευρώπη, δυστυχως Δείτε εδώ τα χάλια του exynos Κανονικά έπρεπε να το τιμολόγει χαμηλότερα από το 855... https://www.anandtech.com/show/14031/samsung-galaxy-s10-first-exynos-9820-vs-snapdragon-855-scores The new Exynos 9820 Galaxy S10 now showcases a large performance upgrade compared to last year’s Exynos 9810 units. The new chip’s figures are good and better than the Snapdragon 845, however aren’t able to match either the Snapdragon 855 nor the HiSilicon Kirin 980 Edited April 28, 2019 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 (edited) Πάλι τη φόλα στην Ευρώπη, δυστυχως Δείτε εδώ τα χάλια του exynos Κανονικά έπρεπε να το τιμολόγει χαμηλότερα από το 855... https://www.anandtech.com/show/14031/samsung-galaxy-s10-first-exynos-9820-vs-snapdragon-855-scores The new Exynos 9820 Galaxy S10 now showcases a large performance upgrade compared to last year’s Exynos 9810 units. The new chip’s figures are good and better than the Snapdragon 845, however aren’t able to match either the Snapdragon 855 nor the HiSilicon Kirin 980 Μαλλον καποιο αστειο πρεπει να ειναι αυτο με τον Kirin γιατι στην πραξη σε ολα τα αλλα benchmarks ειναι πισω https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s10_plus-review-1901p5.php Edited April 28, 2019 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 (edited) Μαλλον καποιο αστειο πρεπει να ειναι αυτο με τον Kirin γιατι στην πραξη σε ολα τα αλλα benchmarks ειναι πισω https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s10_plus-review-1901p5.php Αν ανάμεσα σε ένα σκασμό Snapdragon 855 devices που θα εμφανιστούν η samsung έδωσε αυτό στην Ευρώπη , τότε υπάρχει πρόβλημα... Edited April 28, 2019 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Αυτά που αναφέρω είναι από 6 s9+ και 4 note 9 που πέρασαν από τα χέρια μου. Δυστυχώς, δεν κάνω κάτι λάθος... Mate 10 pro και mate 20 pro έχουν περίπου 30% καλύτερη αυτονομία στην πράξη, πάντα με τα δικά μου σενάρια χρήσης ... ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν ανάμεσα σε ένα σκασμό Snapdragon 855 devices που θα εμφανιστούν η samsung έδωσε αυτό στην Ευρώπη , τότε υπάρχει πρόβλημα... Και αργοτερα θα κανει την εμφανιση το Oneplus που λογω oxygenos θα ειναι πιο γρηγορο δεν μου λεει κατι. Επισης το mate20pro ειναι κατι μηνες στην αγορα και εχει παρει και καποια updates. Κατα τα αλλα δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως,δυστηχως στην Ευρωπη μονο ο Exynos παιζει και οποιος θελει Snapdragon πρεπει να κοιταξει σε αλλη συσκευη. Α και φυσικα το ιδιο τσιπακι θα φοραει και το Note10 το καλοκαιρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Και αργοτερα θα κανει την εμφανιση το Oneplus που λογω oxygenos θα ειναι πιο γρηγορο δεν μου λεει κατι. Επισης το mate20pro ειναι κατι μηνες στην αγορα και εχει παρει και καποια updates. Κατα τα αλλα δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως,δυστηχως στην Ευρωπη μονο ο Exynos παιζει και οποιος θελει Snapdragon πρεπει να κοιταξει σε αλλη συσκευη. Α και φυσικα το ιδιο τσιπακι θα φοραει και το Note10 το καλοκαιρι. Δε διαφωνούμε . Αυτό που ήθελα να καταδείξω είναι ότι πλέον η samsung έμεινε πίσω στο θέμα των chipset. Έδωσε soc ισάξιο πρακτικά με τον kirin 980, σχεδόν μισό χρόνο μετά. Το soc αυτό υστερεί ξεκάθαρα από τον Snapdragon 855, τον οποίο μάλιστα η ίδια τοποθετεί σε usa και άλλα regions, δημιουργώντας ανισότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Ελάχιστη σημασία έχει αν εμείς παίρνουμε τον exynos αντί για τον 855. Όλα κρίνονται στην πράξη, οχι στα benchmarks και οι διαφορές στην απόδοση σε πραγματική χρήση θα εχουν ελάχιστες ως καθόλου διαφορές, ειδικά τώρα με το One UI. Τώρα για τα παιχνίδια, όποιοι παίζουν, ε δε νομίζω ότι θα υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ακόμα και στα πιο βαριά. Μεγαλύτερη σημασία εχει το γεγονος οτι παλι δεν παίρνουμε το ράδιο και τι θα παίζει με την μπαταρία. Την οποία δεν μπορούμε να κρίνουμε ακόμα απόλυτα, θα βγουν updates στη συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Παντα ο snap ειναι πιο οικονομικος απο τον exynos . O ορος "οικονομικος" ειναι σχετικο . Η samsung με τον exynos δινει μεγαλυτερη εμφαση στην ταχυτητα , στην πλοηγηση εχοντας παραπανω core με ψηλο χρονισμο . Ο snap εχει λιγοτερο core στα ψηλα .Αυτο δεν ειναι κατι παραξενο η κακο η οτι αλλο τελος παντων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Παντα ο snap ειναι πιο οικονομικος απο τον exynos . O ορος "οικονομικος" ειναι σχετικο . Η samsung με τον exynos δινει μεγαλυτερη εμφαση στην ταχυτητα , στην πλοηγηση εχοντας παραπανω core με ψηλο χρονισμο . Ο snap εχει λιγοτερο core στα ψηλα .Αυτο δεν ειναι κατι παραξενο η κακο η οτι αλλο τελος παντων.Δηλαδή ο exynos φοράει μεγαλύτερη τουρμπίνα... Χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Δηλαδή ο exynos φοράει μεγαλύτερη τουρμπίνα... Χαχαχαχα Χαχα ενταξει εχει 2 απο τους 8 core στα 2.8 ενω ο snap 1 .Ειναι μια διαφορα τεχνικα πως να το κανουμε . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Χαχα ενταξει εχει 2 απο τους 8 core στα 2.8 ενω ο snap 1 .Ειναι μια διαφορα τεχνικα πως να το κανουμε .Μια χαρά τα λες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Χαχα ενταξει εχει 2 απο τους 8 core στα 2.8 ενω ο snap 1 .Ειναι μια διαφορα τεχνικα πως να το κανουμε .Και πάλι "ξύλο" τρώει όμως από τον snap ή κάνω λάθος; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 (edited) Και πάλι "ξύλο" τρώει όμως από τον snap ή κάνω λάθος; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤρώει, παίρνει και στις τσέπες... Και έχει και ραδιόφωνο ο Snapdragon. Όχι μόνο τουρμπίνα και ηχοσύστημα δηλαδή. Edited March 3, 2019 by dionisis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Και πάλι "ξύλο" τρώει όμως από τον snap ή κάνω λάθος; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αλλο cpu αλλο gpu και αλλο ο συνδιασμος και των δυο .Δεν νομιζω παγκοσμιως σε διαφορα site να κανουν τοσο αναλυτικες παραστασεις αντε να ειναι κανα δυο και που να τα βρεις κιολας πρεπει να ψαξεις παντου .Τα περισσοτερα ειναι και τρολ η πληρωμενα για καποιο σκοπο να λενε υπερ και κατα .Το ιντερνετ δεν ειναι τοσο αγνο οσο φαινεται απλα θελει να σε κανει να πιστεψεις κατι με σκοπο την μεταδοση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Ρε παιδιά τι ψάχνουμε; Το μηχάνημα είναι τρομερό και ταχύτατο... Άμα τώρα μπορείτε να καταλάβετε διαφορές χιλιοστών του δευτερολέπτου γιατί αυτές είναι οι διαφορές πλέων στις ναυαρχίδες πάω πάσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 (edited) Μα τωρα . . . Θα πει καποιος . . . Η Adreno του snap ειναι πιο δυνατη απο την mali του Εxynos . . . Mαλιστα . . . Και που το διαβασε αυτο σε καποιο site . To Site αυτο εψαξε απο τα 1.000.000 παιχνιδια τα 5 πιο βαρια που υπαρχουν στον πλανητη και εβγαλε πορισμα... Η adreno ειναι πιο δυνατη η mali κανει drops χαχαχαχ γελανε τα τσιμεντα δηλαδη ... Και παμε στο θεμα ...ΝΑΙ ισχυει... Παιδια εχετε αδυναμη καρτα γραφικων και ας παιζετε αριστα τα υπολοιπα 999.000 χαχαχαχα Κανατε μια αποτυχημενη αγορα εφοσον το λεει το site μια και βρηκε 5 απο τα ενα εκατομμυριο παιχνιδια να κανει καποια drops χαχαχαχ... Edited March 3, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Παιδιά το μοντέλο με τον snap από Αμερική που ψάχνω να μου φέρει ένας δικός μου, τι πρέπει να προσέξω για να δουλέψει εδώ (Ευρώπη).. Έχετε καθόλου υπόψιν σας??? Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 (edited) [Παιδιά το μοντέλο με τον snap από Αμερική που ψάχνω να μου φέρει ένας δικός μου, τι πρέπει να προσέξω για να δουλέψει εδώ (Ευρώπη).. Έχετε καθόλου υπόψιν σας??? Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το μονο που θα πρεπει να κοιταξεις ειναι με τις μπαντες μηπως εχεις καποιο θεμα ή παροχου(δεν ξερω τι ακριβως αγορασες). Επισης να ξερεις οτι αν παθει κατι το κινητο δεν εχεις εγγυηση απο το εδω Service της Smartec μιας και καλυπτει μονο τα Ευρωπαικα μοντελα. Edited April 28, 2019 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 (edited) Παιδιά το μοντέλο με τον snap από Αμερική που ψάχνω να μου φέρει ένας δικός μου, τι πρέπει να προσέξω για να δουλέψει εδώ (Ευρώπη).. Έχετε καθόλου υπόψιν σας??? Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νίκο απλά να μην είναι carrier locked Εγώ περιμένω ένα SM-G975UZKEXAA (512GB Storage – 8GB RAM – Prism Black) με snap 855. Αυτή είναι η factory unlocked us εκδοση Πλέον άνοιξε πολύ η ψαλίδα υπέρ του Snapdragon 855 και θεωρώ όχι μόνο σε επιδόσεις, αλλά και σε αυτονομία, εκπομπή θερμότητας κλπ απομένει να το δούμε και στην πράξη... Edited March 9, 2019 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Νίκο απλά να μην είναι carrier locked Εγώ περιμένω ένα SM-G975WCKEXAC (512GB Storage – 8GB RAM – Ceramic Black), με snap 855 Πλέον άνοιξε πολύ η ψαλίδα υπέρ του Snapdragon 855 και θεωρώ όχι μόνο σε επιδόσεις, αλλά και σε αυτονομία, εκπομπή θερμότητας κλπ απομένει να το δούμε και στην πράξη...Καλησπέρα. Αν γίνει παραγγελία από Amazon Αμερικής δεν καλύπτεται από κάποια εγγύηση μέσω Amazon; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Νίκο απλά να μην είναι carrier locked Εγώ περιμένω ένα SM-G975UZKEXAA (512GB Storage – 8GB RAM – Prism Black) με snap 855. Αυτή είναι η factory unlocked us εκδοση Πλέον άνοιξε πολύ η ψαλίδα υπέρ του Snapdragon 855 και θεωρώ όχι μόνο σε επιδόσεις, αλλά και σε αυτονομία, εκπομπή θερμότητας κλπ απομένει να το δούμε και στην πράξη...Από Αμερική Βαγγέλη??? Αν το πάρω μόνο με τον snap φίλε εγώ. Η εγγύηση δεν με ενδιαφέρει καθόλου Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Κι εμενα με ενδιαφερει η περιπτωση με snap απο ΗΠΑ. Με τις μπαντες δε νομιζω να εχει θεμα, γτ οι φιλοι μου ερχονται καθε καλοκαιρι και χρησιμοποιουν τα δικα τους κινητα εδω, χωρις κανενα προβλημα. Αν καποιος το φερει μεχρι τον Μαϊο, ας γραψει εντυπωσεις παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2019 Από Αμερική Βαγγέλη??? Αν το πάρω μόνο με τον snap φίλε εγώ. Η εγγύηση δεν με ενδιαφέρει καθόλου Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι Αμερική Νίκο. Αυτή η έκδοση είναι η factory unlocked usa. Την εχουν πολλά καταστήματα εκεί (bestbuy κ.α.) Κι εγώ μόνο αυτή την έκδοση θα δοκιμάσω. Αν δε μου κάνει για κάποιο λόγο s10+ τέλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 Από Αμερική Βαγγέλη??? Αν το πάρω μόνο με τον snap φίλε εγώ. Η εγγύηση δεν με ενδιαφέρει καθόλου Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://www.eglobalcentral.eu/samsung-galaxy-s10-g9750-qualcomm-snapdragon-855-8gb-128gb-dual-sim-black.html Kαι 1 χρονο εγγυηση! ;) Απλα δεν ξερω αν ειναι ξεκλειδωτο (λογικα ειναι). Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts