Jump to content

kostasb13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    370
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostasb13

  1. 2,1 gb...μάλλον ειναι τυπογραφικό λάθος, τι να πω.
  2. Ρε παιδιά μου ήρθε σήμερα η αναβάθμιση αλλά με έχει μπερδέψει. Λέει αναβάθμιση android12 και UI4... η αναβάθμιση αυτή δεν είναι για την 13 και το UI5; Δεν.μπορω να την περάσω ακόμα λόγω δουλειάς, απλά μου έχει κάνει εντύπωση.
  3. Θα έλεγα να μην ανησυχείς. Λογικά θα έκανε την τελευταία μεγάλη ενημέρωση, η οποία απασχολούσε το ρολόι για 40 λεπτά περίπου. Το ίδιο έκανε και σε μένα. Είσαι και στη 2η φόρτιση οπότε δες το στη πορεία πως πάει. Λάβε υπόψη σου πως το wear os ρουφάει πολύ μπαταρία. Τέλος απ όσο θυμάμαι πήρες το 44αρι. Έχει μικρότερη μπαταρία από το 46αρι. Εσένα σου κατέβηκε στα 60% Εμένα στα 70%. Λογικό. Την ίδια μπαταρία έχουν το 44αρι GW4 και το 46αρι Classic , 361 mAh.
  4. Πέρασα την 4.1, βλέπω λιγο πιο σβέλτο το κινητό γενικά. Κατά τ'αλλα δεν βλέπω κάποια άλλη σημαντική διαφορά, ωραίο το νέο έξυπνο widget. Με την gallery τι ακριβώς άλλαξε γιατί δεν βρίσκω κάτι.
  5. Μετά το νέο update το κινητό είναι κάπως πιο αργό ή μου φαινεται; Επίσης τι ακριβώς έκαναν με τον Samsung Internet και το dark skin? Παλιότερα είχε το dark skin η εφαρμογή και οι ιστοσελίδες δεν άλλαζαν. Τώρα το dark theme πάει παντού...βρήκα μία λύση πάντως, στις ρυθμίσεις, εργαστήρια και βάζουμε την επιλογη χρήση σκούρου θέματος τοποθ. web.
  6. Από τα πιο άχρηστα κινητά εκεί έξω...1100 ευρώ για αυτό το πράγμα που είναι απλά το s22 με μεγαλύτερη οθόνη. Τι να πεις.
  7. Ψιλολαγκαρει πάντως, δεν είναι και ότι πιο smooth...πχ όταν μπαίνεις στην εικόνα των widget. Θέλει δουλειά ακόμα το update.
  8. Ρε παιδιά όσοι έχετε Vodafone, σας έχει πέσει το ιντερνετ; Δεν συνδέεται σε εμένα.
  9. Το GT2 δεν είναι smartwatch όμως. Υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά με το Galaxy watch.
  10. Δοκιμασε τα Nicelock και Finelock. Κάνουν το ίδιο πράγμα.
  11. Βγήκε update λογισμικού.
  12. Μια χαρά είναι ο exynos, το κινητό πάει σφαίρα και έχει καλή μπαταρία.
  13. Η ελληνική έκδοση έχει βγει 4-5 μέρες αλλά ακόμα δεν υπάρχει OTA. Να κάνω την εγκατάσταση με smart switch;
  14. Συμφωνώ, το One Ui είναι άψογο σε συνδυασμό και με τα goodlock modules. Δεν χρησιμοποιώ κανέναν αλλον launcher, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
  15. Η οθόνη του s21 σε σχεση με του Note; μιλάω για την ποιότητα, χρώματα, φωτεινότητα κτλ. Είναι αρκετά καλύτερη ή μικρή η διαφορα;
  16. Προσπαθώ να καταλάβω ποιες είναι η διάφορες με την 3.1 και δεν βρίσκω...και η μπαταρία σε μένα δεν έχει βελτιωθεί.
  17. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Το βίντεο το έβαλα απλά για όσους μπορεί να τους ενδιαφέρουν τα benchmarks κτλ και θέλουν να δουν το συγκριτικό.
  18. Βγηκε το νέο home up με το οποίο μπορείς να αλλάξεις πραγματα στην home screen τον appdrawer και τους folders. Πχ να εχουμε ξανά τέσσερα apps στη σειρά στον folder.
  19. Το δοκίμασα και ισχύει. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό αλλά πάντως δουλεύει. Επιτέλους βρήκα μια χρήση για τα USB C ακουστικά μου λολ!
  20. Έχετε πρόβλημα με τα navigation gestures στην 11; δεν ξερω τι έχουν κάνει αλλά 2 στις 3 φορές το swipe up δεν πιάνει, πρέπει να βάλω το δάχτυλο μου τελείως κάτω στην οθόνη για να πιάσει και εκει έχω την θήκη... Με την 10 δεν είχα κανένα πρόβλημα, τωρα ειναι εκνευριστικό αυτό το πράγμα. Επίσης το νέο button "βελτιωμένη επεξεργασία" τι κανει; είναι η υψηλή απόδοση που υπήρχε παλιοτερα; Δεν μπορώ να πω οτι μου αρέσουν αυτά που βλέπω μέχρι στιγμής γενικότερα.
  21. Ήρθε η αναβάθμιση σε ελληνικό.
  22. Θα ήταν καλό να βγει ένα νέο health mod με το οποίο θα μπορούμε να αγοράσουμε watchfaces όσοι δεν έχουμε Huawei κινητό και να βάλουμε τις εφαρμογές που είναι για το gt2 pro, πχ τον calculator και τις οποιες για κάποιο λόγο δεν μας δίνει στο gt2. Αφού δεν μας τα δίνει η Huawei, ας τα έχουμε έτσι.
  23. Με το τελευταιο update παντως βλεπω οτι βελτιώθηκαν καποια πραγματα. Το ρολόι γενικα ειναι πιο σβέλτο, πχ όταν έμπαινα στην οθόνη με τα watchfaces πατώντας παρατεταμένα το υπάρχον έκανε 3-4 δευτερόλεπτα μεχρι να μπορώ να κάνω κάτι και να εμφανιστούν και τα υπόλοιπα για επιλογή. Να πω οτι εχω γύρω στα 170 watcfaces. Τωρα αυτο δεν συμβαίνει, τα εμφανίζει αμέσως. Επίσης κάποιες φορές μου έκανε κάποια slowdowns όταν πήγαινα στα widgets, τωρα επισης υπαρχει βελτίωση. Ή όταν με το κάτω κουμπί επέστρεφα απο το μενου των εφαρμογών στο watchface είχε ένα stuttering. Εχει σταματήσει και αυτο. Γενικά σαφως καλύτερη αίσθηση και πιο ομαλή η λειτουργία του UI. Και τέλος εχω την εντύπωση ότι έχει βελτιωθεί η μπαταρία....θέλω κάποιες μέρες ακόμα για να βγάλω συμπεράσματα αλλά νομιζω οτι τα πραγματα ειναι καλυτερα και εκει. Το update για το οποίο μιλάω ειναι το R840XXU1BTK1.
  24. Το galaxy watch είναι κανονικό smartwatch, όχι μερικώς.
×
×
  • Create New...