athanasios1112 Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 @dionisis Τζαμακι δουλεύει το belkin, αυτό έχω, για το αποτύπωμα για τράπεζα κλπ. Το dome όχι, το πέταξα (!). ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.skroutz.gr/c/612/prostasia-othonis-kinitwn/m/442/Belkin/f/913424_917427/Tempered-Glass-Galaxy-S10.html?keyphrase=plus&o=samsung+galaxy+s10+plus+tempered+glass Αυτό. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.belkin.com/us/p/P-F7M070/ To official site. ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.skroutz.gr/s/18679906/Belkin-ScreenForce-TemperedCurve-Tempered-Glass-Galaxy-S10.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Android 10 για Galaxy S10+ επισημα στον σερβερ(DBT) https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s10-plus/firmware/SM-G975F/DBT/download/G975FXXU3BSKO/304046/ Μόλις τοποθετήθηκε...και δοκιμάζετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Το ίδιο. Ακούμπησα 5 ευρώ για το κατέβασμα του firmware, έκανε κάτι κολλήματα στο touch,, kai factory reset, πέρασμα τις εφαρμογές, και το φορτίζω. Δοκιμές από αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Γιατι πληρωνετε να το κατεβασετε ? Δεν γινεται με το samfirm ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Μόλις τοποθετήθηκε...και δοκιμάζετε.Από εδώ το κατεβάζω μέσο κινητού;; Και πως το βάζω; Θα το αναγνωρίζει η θέλει άλλη διαδικασία.... Έχω COSMOTE EUR Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Από εδώ το κατεβάζω μέσο κινητού;; Και πως το βάζω; Θα το αναγνωρίζει η θέλει άλλη διαδικασία.... Έχω COSMOTE EUR Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν ανοίξεις το λινκ που έδωσε ο φίλος...τα γράφει όλα αναλυτικά και ωραία. Μέσω υπολογιστή γίνεται η δουλειά. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ίδιο. Ακούμπησα 5 ευρώ για το κατέβασμα του firmware, έκανε κάτι κολλήματα στο touch,, kai factory reset, πέρασμα τις εφαρμογές, και το φορτίζω. Δοκιμές από αύριο. Που πλήρωσες;;; Αφού είναι free!!! Εμένα δεν έκανε κολλήματα...Μόνο μια χαζομάρα που έκανα εγώ και δεν ξεκίναγε...Είχα τικαρει και την τελευταία επιλογή στο odin (user apps)... Μια χαρά κατέβηκε και το.τηλεφωνο πετάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2019 (edited) Κατεβαστε δωρεαν το Android 10 για φλασαρισμα με Odin και με γρηγορο κατεβασμα συμφωνα με τις οδηγιες του φορουμιτη .Εδω->> https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=474491 Καποιος που θελει μεγιστη ταχυτητα κατεβασματος βαζει πρωτα στο pc Dns cloudflare. Edited December 2, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Για όσους περάσανε τη 10, γιατί τα navigation gestures είναι ακριβώς όπως ήταν στην 9 κι όχι όπως στο promo video του one UI 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Για όσους περάσανε τη 10, γιατί τα navigation gestures είναι ακριβώς όπως ήταν στην 9 κι όχι όπως στο promo video του one UI 2? Γιατί πρέπει να τα αλλάξεις τις ρυθμίσεις... Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Κι όμως οι χειρονομίες είναι ακριβώς ίδιες, έχοντας τες αλλάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Παράκληση το link από το buy and sell,, δεν μπορώ να το βρω. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djivo Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Κι όμως οι χειρονομίες είναι ακριβώς ίδιες, έχοντας τες αλλάξει Κουλό μου φαίνεται... Εμένα δουλεύουν μια χαρά οι νέες χειρονομίες. Πήγες Ρυθμίσεις/Εμφάνιση/Γραμμή πλοήγησης/Χειρον. πλήρους οθόνης/Περισσότερες επιλογές/Σάρωση από τις πλευρές και από κάτω??? Αν δεν έκανες καθαρή εγκατάσταση, μάλλον δε τη γλυτώνεις. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Κι όμως οι χειρονομίες είναι ακριβώς ίδιες, έχοντας τες αλλάξειΚουλό μου φαίνεται... Εμένα δουλεύουν μια χαρά οι νέες χειρονομίες. Πήγες Ρυθμίσεις/Εμφάνιση/Γραμμή πλοήγησης/Χειρον. πλήρους οθόνης/Περισσότερες επιλογές/Σάρωση από τις πλευρές και από κάτω??? Αν δεν έκανες καθαρή εγκατάσταση, μάλλον δε τη γλυτώνεις.Δυστυχώς η επιλογή " περισσότερες επιλογές" δεν μπορεί να επιλεχθεί όταν αλλάζεις launcher. Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Για τους κατοχους Γαλλικου XEF η εκδοση 10 με Samsung UI 2 ειναι διαθεσιμη OTA 19790.05 MB Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 (edited) καποιος που εχει βαλει την 10, να μου πει αν στην φορτιση δειχνει στην οθονη τις ενδεικτικες λειτουργιες ποσοστου και ποση ωρα απομενει μονιμα ή αν φευγει και πως, ευχαριστω. Edited December 3, 2019 by boymanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chavnick Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 καποιος που εχει βαλει την 10, να μου πει αν στην φορτιση δειχνει στην οθονη τις ενδεικτικες λειτουργιες ποσοστου και ποση ωρα απομενει μονιμα ή αν φευγει και πως, ευχαριστω. Ναι, τα δείχνει μονίμως. Και σβηστή να έχεις την οθόνη δηλ σου δείχνει ποσοστό μπαταρίας και πόσο απομένει για την πλήρη φόρτιση. Τώρα αν και πώς βγαίνει δεν ξέρω γιατι δεν με ενοχλεί που υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. December 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2019 Ρυθμίσεις- εμφανιση- εμφάνιση πληροφοριών χρέωσης στο off. Η μετάφραση είναι ότι να ναι. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Πώς γίνεται να έχω xef και να μην μου έχει έρθει η αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Από χθες είμαι και εγώ κάτοχος ενός galaxy s10+ να κάνω μια ερώτηση . Αυτό που έχει πάνω στην οθόνη είναι τζαμί ή ζελατίνα ; Να την βγάλω ή να την αφήσω ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Ζελατίνα. Δεν είναι φοβερά μεγάλης αντοχής. Μπορείς να την κρατήσεις μέχρι να βρεις κάτι καλύτερο να βάλεις. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Από χθες είμαι και εγώ κάτοχος ενός galaxy s10+ να κάνω μια ερώτηση . Αυτό που έχει πάνω στην οθόνη είναι τζαμί ή ζελατίνα ; Να την βγάλω ή να την αφήσω ; Ζελατινα ειναι. Γνωμη μου κρατησε το οσο παει. Έχει καλη προστασια, τελεια εφαρμογή εργοστασιακή και δεν δυσκολευει τον αισθητηρα δακτυλικων Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Ζελατίνα. Δεν είναι φοβερά μεγάλης αντοχής. Μπορείς να την κρατήσεις μέχρι να βρεις κάτι καλύτερο να βάλεις. Sent from my SM-G970F Ζελατινα ειναι. Γνωμη μου κρατησε το οσο παει. Έχει καλη προστασια, τελεια εφαρμογή εργοστασιακή και δεν δυσκολευει τον αισθητηρα δακτυλικων Ευχαριστώ , για τις απαντήσεις σας . Δεν έχω προλάβει να το δουλέψω αλλά το έχω ανοίξει και έχω σεταρει τα δακτυλικά μου αποτυπώματα . Όντως δουλεύει με την ζελατίνα . Απλά φοβάμαι μην πάρει καμία τούμπα και πάω για 200-300 ευρώ οθόνη . Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Ένα tempered glass που δουλεύει αποτύπωμα είναι το belkin ,,, μπορεί να υπάρχει και άλλο. Το dome το πέταξα, πεταμένα λεφτά. Το belkin έχει εύκολη τοποθέτηση, ούτε υγρή κόλλα κλπ, δες βίντεο στο you tube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Ένα tempered glass που δουλεύει αποτύπωμα είναι το belkin ,,, μπορεί να υπάρχει και άλλο. Το dome το πέταξα, πεταμένα λεφτά. Το belkin έχει εύκολη τοποθέτηση, ούτε υγρή κόλλα κλπ, δες βίντεο στο you tube. Αυτό που λες είναι γυαλί ή ζελατίνα? Γιατί μπήκα στο site της belkin και αυτό που είδα ήταν ζελατίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 https://www.skroutz.gr/s/18679906/Belkin-ScreenForce-TemperedCurve-Tempered-Glass-Galaxy-S10.html Από το play247 το αγόρασα,, και είναι τζαμακι, να έκανα τόσο χοντρό λάθος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts