Jump to content

chavnick

Members
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

chavnick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. 2 είναι τα όποια κίνητρα να φύγει κάποιος από το note 20 ultra για να πάει στο s21 ultra. 120 Hz στην wqhd+ ανάλυση. Βελτιωμένη απόδοση και κυρίως βελτιωμένη ενεργειακή διαχείριση του νέου exynos. Στις κάμερες περιμένω ελάχιστη διαφορά υπέρ του νέου μοντέλου που στην καθημερινή χρήση δεν θα σε απασχολεί.
  2. 5G/4G/3G/2G (αυτόματη σύνδεση) Όλα κομπλέ εννοώ έχω 5G από Δευτέρα πρωί
  3. Παντως στο site της cosmote εμφανιζεται επισημα πιστοποιημενο το note 20 ultra πλεον. Και χωρια οτι το δικο μου ειναι παραεισαγωγης οποτε ειναι δεδομενο οτι δεν υπαρχει προϋποθεση να ειναι αγορασμενο απο cosmote ή εστω ελληνικης εισαγωγης, δεν θα ειχε και λογικη να υπηρχε τετοιος περιορισμος αφου ο καθενας μπορει να το φλασαρει σε ελληνικο αν ηταν αυτο το ζητουμενο. Μου κανει εντυπωση που καποιοι αντιμετωπιζετε ακομη θεμα με την ενεργοποιηση του 5G. Δεν θα επρεπε να συμβαινει. Θα προτεινα να επικοινωνησετε απευθειας με την cosmote.
  4. Προσωπικα εχω αυστριακό. Δεν περιμενα μηνυμα επιβεβαιωσης απ το 1333. Αφοτου εστειλα 5G και ηρθε απαντηση οτι θα τακτοποιηθει "σε λιγα λεπτα", εκανα restart τη συσκευη και ολα κομπλε μετα.
  5. Εμενα δεν μου ηρθε μηνυμα επιβεβαιωσης, απλα εκανα επανεκκινηση και οταν ξανασυνδεθηκα στο δικτυο ηταν 5G
  6. Πιθανοτατα δεν πιανει 5G στο συγκεκριμενο σημειο που εισαι. Και μενα στην περιοχη που ειμαι δεν εχει παντου 5G, συμβαινει να μου το γυριζει σε 4G οταν ειμαι στο δρομο.
  7. Εχει κανονικα ζελατινα στην οθονη.
  8. 5G στις συσκευες μας απο σημερα απο την cosmote. Στελνετε 5G στο 1333, επανεκκινηση και ετοιμοι
  9. Καλημερα Εσκασε update Ιανουαριου σε γερμανικο (dbt)
  10. Αυτά διάβαζα και εγώ και πριν πάω στο s20 plus και τώρα πριν λίγο καιρό πριν μεταβώ στο note 20 ultra. Ή δεν μπορώ να αντιληφθώ τα προβλήματα αυτά ή προμηθεύομαι ειδικές απροβλημάτιστες εκδόσεις από τη Samsung. Σε κανένα από τα 2 δεν είχα θέμα υπερθέρμανσης και με το note 20 ultra βγάζω 7 μιση ώρες sot, χωρίς εφαρμογές στο παρασκήνιο και κάποιο περιορισμό γενικότερα. Δεν είναι ιδανική αυτονομία για ένα κινητό που προορίζεται για power users αλλά είναι και μακριά απ' το χάλια. Επίσης, δέχομαι 100% ότι ο snap που μπαίνει στο αμερικάνικο μοντέλο είναι ανώτερος από τον 990 αλλά αυτό δεν κάνει σάπιο τον exynos και δεν θα με έκανε να θυσιάσω τη smartec .
  11. H μονη αναβαθμιση για καποιον που εχει το s20+ ειναι το s21 ultra, κι αυτο υπο συζητηση κατα ποσο αξιζει. Ισως για τα 120 hz σε QWHD+. Και κατα δευτερο λογο η υποστηριξη S Pen αλλά σ' αυτη την περιπτωση πας κατευθειαν στο note 20 ultra που θα ειναι πιο φθηνο. Κατα τ αλλα πραγματικα δεν υπαρχει καποιο μεγαλο κινητρο για να πας στη νεα γενια. Για s21, s21+ δεν το αυζηταω καν.
  12. Μόλις παρέλαβα (note 20 ultra 512 gb bronze). Από s20+ προέρχομαι οπότε δεν περίμενα να το "τσακίζει" αλλά το βρίσκω πιο όμορφο (ειδικά στο μπρούτζινο) και επειδή δεν είχα ποτέ note (άρα και πενάκι) ήταν ένα απωθημένο. Κατά τ' άλλα μιας και απ' ότι διαβάζω ήρθε το 11αρι στις ελληνικές συσκευές, έχουμε καμία ενημέρωση αν η cosmote σκοπεύει να ενεργοποιήσει το 5G στις συσκευές μας ; Mήπως γίνει τώρα που πήγε σε android 11 ;
  13. Κανενα προβλημα δεν θα εχεις με την εγγυηση, δεν προκειται να γραψει ο knox εφοσον ειναι official samsung firmware. Κανω μια ζωη αυτη τη δουλεια με φλασαρισμα firmware απο odin.
  14. Tη μετάβαση αυτή πώς την κρίνεις ; Θεωρητικά υπάρχει downgrade στον telephoto από 10x οπτικό και 100x ψηφιακό σε 5x και 50x, αντίστοιχα. Αλλά από όσο έχω διαβάσει είναι βελτιωμένη η εστίαση. Σε θέμα μπαταρίας ; Eπίσης υπάρχει θεωρητικά downgrade.
  15. Θα κάνω εγώ τη συγκεκριμένη μετάβαση (από s20+ σε note 20 ultra) οπότε θα έχεις μια απάντηση σ' αυτό. Απλά το περιμένω να έρθει. Προσωπικά δεν περιμένω να με εντυπωσιάσει σε θέμα hardware και επιδόσεων, εξάλλου λίγες οι διαφορές που έχουν αλλά δεν είχα ποτέ note, ήταν απωθημένο το s pen και το κάνω συνειδητά γι' αυτό το λόγο. Αν πήγαινα σε note 10/10+ το θεωρούσα downgrade, το ίδιο εν μέρει και το "απλό" note 20 (λόγω της έλλειψης 120hz που με έχει καταβολέψει) οπότε δεν έμενε και κάτι άλλο. Όσο για το άλλο που λες, δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο. Αν μάθεις σε ναυαρχίδα, δεν υπάρχει επιστροφή. Αν χρειαστεί να χειριστώ κινητό των γονιών μου, πραγματικά εκνευρίζομαι.
×
×
  • Create New...