karagalexk Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Ξέρει κανείς γιατί δεν στέλνονται μηνύματα από την εγκατάσταση της 11 και μετά; Sent from my iPad using TapatalkΈχει αναφερθεί λίγο πιο πάνω 2 φορές Ρυθμίσεις μηνυμάτων απενεργοποίηση gsm alphabet Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Έχει αναφερθεί λίγο πιο πάνω 2 φορές Ρυθμίσεις μηνυμάτων απενεργοποίηση gsm alphabet Sent from my MI 9 using Tapatalk Σε ευχαριστω φίλε μου. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 και τερμα παρανομος.... Για ιδιωτική χρήση είναι εξαιρετική, δεν είπαμε να βγάλουμε ντελάλη. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboyagr Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Έχει παρατηρήσει κάνεις ότι κατά την διάρκεια μια κλήσης... γινεται ότι να ναι?? αλλάζει η οθόνη κλήσης, ανάβει οπότε θέλει κλπ? ξέρει κανείς καμιά λύση? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ίδιο κάνει και σε μένα συν ότι δεν δουλεύει το volte και wificall αν και είναι enable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HARRIS_G3 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Μονο σε εμενα δεν εχει ερθει ακομα η αναβαθμιση; 10.2.30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikoos Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Έχει τσεκάρει κανείς με καθαρή εγκατάσταση εάν έχει περισσότερη διάρκεια η μπαταρία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Κάτι άλλο πού παρατήρησα στο μπάρες του σήματος δεν γράφει αν είναι 4g 4g+ Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kris88 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Εγώ παρατήρησα καλύτερη διαχείριση στη μπαταρία με την καινούργια ενημέρωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Εσείς που την περάσατε από πάνω, χωρίς επαναφορά, έχετε bugs; Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Εγώ που τη πέρασα χωρίς επαναφορά δεν έχω κανένα bug απολύτως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Κάτι άλλο πού παρατήρησα στο μπάρες του σήματος δεν γράφει αν είναι 4g 4g+ Sent from my MI 9 using Tapatalk Εμένα σε Vodafone μου το εμφανίζει κανονικά όταν είναι 4g+ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Κάτι άλλο πού παρατήρησα στο μπάρες του σήματος δεν γράφει αν είναι 4g 4g+ Sent from my MI 9 using Tapatalk Κι εμένα με Wind ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το μόνο θέμα που έχω διαπιστώσει είναι πως σκάει κατά το άνοιγμα της 2ης οθόνης η εφαρμογή My Alpha Wallet Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Κι εμένα με Wind ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το μόνο θέμα που έχω διαπιστώσει είναι πως σκάει κατά το άνοιγμα της 2ης οθόνης η εφαρμογή My Alpha Wallet Αυτό είναι θέμα Android 10 μέχρι να γίνουν optimization οι εφαρμογές. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoss24 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Καλημέρα. Ενώ εχθές κατέβαζα το update σε miui 11 κόλλησε στο 47% και όταν πήγα να το ξανακάνω μου γράφει δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση. Έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Σε φίλη μετά την αναβάθμιση από πάνω.. Εκτός αυτό με τα μηνύματα ξεκίνησε μια Ναμη μη της βρίσκει την κάρτα sim. Τώρα δεν της βγάζει τις επαφές... Ωραία πράγματα.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Σε φίλη μετά την αναβάθμιση από πάνω.. Εκτός αυτό με τα μηνύματα ξεκίνησε μια Ναμη μη της βρίσκει την κάρτα sim. Τώρα δεν της βγάζει τις επαφές... Ωραία πράγματα..Για τις επαφές φίλε και εμένα δεν μου τις έβγαζε απ την αρχή με καθαρή αναβάθμιση. Απλά τελικά είχα πατήσει άκυρο σε ένα παράθυρο διαλόγου κατά το set up του κινητού μες στο οποίο περιλαμβανοταν ο συγχρονισμός των επαφών. Δεν ξέρω μήπως είναι κάτι τέτοιο. Μετά μου έβγαλε μια ειδοποίηση "συγχρονισμός με τον λογαριασμό σας Google" και έγινε η δουλειά από κει... Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
me00016 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 (edited) Έτοιμο, σεταρισμένο με την 11.0.5 και το δικό μου... Βρε σεις, μήπως έχω κάτι λάθος στις ρυθμίσεις; Εμένα γιατί και πάλι εξαφανίζονται από την μπάρα ειδοποιήσεων;; :ninja: Ρυθμίσεις > Ειδοποιήσεις > Πίνακας Ειδοποιήσεων > Notch & γραμμή κατάστασης > Εμφάνιση εικονιδίων για εισερχόμενες ειδοποιήσεις Edited November 6, 2019 by me00016 Παράθεση Philips Savvy->Panasonic GD93->Ericsson T20e->Motorola T2288 Talkabout->Mitsubishi M342i->Nokia N70->LG KS20->HTC P3470 Pharos->Samsung B7610 OMNIA PRO->Samsung i9000 Galaxy S->Samsung i9100 Galaxy SII->NOKIA LUMIA 930>LG G6+HUAWEI WATCH 2 LTE>Xiaomi Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 http://c.mi.com/in/miuidownload/detail?device=1700361 Έτσι έκανα την ενημέρωση, το ΟΤΑ κολλούσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Δηλαδή τώρα με την 11 δεν μπορούμε να στείλουμε μνμ με 160 χαρακτήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Έχει παρατηρήσει κάνεις ότι κατά την διάρκεια μια κλήσης... γινεται ότι να ναι?? αλλάζει η οθόνη κλήσης, ανάβει οπότε θέλει κλπ? ξέρει κανείς καμιά λύση? Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμένα μου το έκανε και με το miui 10... Μόνο στις κλήσεις κάνει που και που σαν να πατιέται το ΑΙ button. Μου εχει ανάψει ως και φακός εν'ωρα κλήσης... Το κάνει και σε άλλους? ----- προσθήκη μηνύματος 110 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και τερμα παρανομος.... Γιατί είναι παράνομος ο call recorder? Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HARRIS_G3 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Τελικα υπαρχει καποιος που να μην του ηρθε η αναβαθμιση; Ειναι λογικο να μην μου εχει ερθει ακομα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Τελικα υπαρχει καποιος που να μην του ηρθε η αναβαθμιση; Ειναι λογικο να μην μου εχει ερθει ακομα; Δοκίμασε να το γυρίσεις σε κάποια άλλη χώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/xiaomi-mi9/ Eδω ειμαστε για οσους θελουν καλυτερη ποιοτητα απο την 7αρα Gcam μεχρι να ωριμασει. H xtreme 6.1 για android 10 δουλευει μια χαρα με τα γνωστα αποτελεσματα ποιοτητας φωτο της xtreme. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboyagr Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Έχει αρκετά θέματα, ένα ακόμη που εντόπισα ειναι όταν πάω στην οθόνη προβολής εκεί υπάρχει να γράψουμε κείμενο για υπογραφή, έχει δύο σχέδια με γράμματα και όταν πας να γράψεις μέσα δεν σβήνει το υπάρχων κείμενο και αν πας να γράψεις μέσα κείμενο αλλά γράφεις αλλά γράφει αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeplakias Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Μετά την τελευταία αναβάθμιση είχα θέμα με τα SMS, λύθηκε οκ με την απενεργοποιηση gsm alphabet, αλλά τώρα ενώ είναι ενεργά τα δεδομένα δεν έχω καθόλου Internet.(cosmote) wifi, wif calling κομπλέ. Apn settings όλα δείχνουν μια χαρά. Καμία ιδέα; έτυχε κ σε κάποιον άλλο; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts