giorgos_xperia Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Καλημερα μολις πηρα το mi9 και μολις παω να ανοιξω μια φωτογραφια απο το google photo σκοτεινιάζει ,ξερει κανεις τιποτα γιαυτο; νομιζω αν δεν κανω λαθος ειναι θεμα mui το αναφεραν κ αλλα παιδια Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 νομιζω αν δεν κανω λαθος ειναι θεμα mui το αναφεραν κ αλλα παιδια Δεν φτιάχνεται καθόλου προς το παρόν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Δεν φτιάχνεται καθόλου προς το παρόν;Bug της εφαρμογής είναι. Έχει αναφερθεί και σε άλλους με άλλες συσκευές. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Bug της εφαρμογής είναι. Έχει αναφερθεί και σε άλλους με άλλες συσκευές. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο pocophone που είχα δεν μου το έκανε όπως και σε κανένα άλλο τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 σε mi9Τ που το ειδα τωρα ,δεν εχει θεμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 καλα μην το απολαυσης κ πολυ αν ειναι να το δωεις γτ θα το δωσιε 100 ευρο χααχαχ , η αληθεια ειναι οτι τιμολογηθηκε πολυ πανω , κ αυτο για να μπερδεψει κοσμο οπως εκανε κ καλα ειναι πιο καλο απο το μι 9 :lol: 15? 10char Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scofild Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Σήμερα 4 Αυγούστου μπήκα στο σκρουτζ και είδα: Μ9Τ (6/64) 329,7 ευρώ Μ9 (6/64) 348.80 ευρώ . Να προσθέσω μόνο ότι το Μ9Τ αναμένεται να πέσει αρκετά τον επόμενο καιρό αφού είναι πολύ φρέσκο. επίσης η διαφορά γίνεται μεγαλύτερη στα μοντέλα 6/128 (357 ευρώ έναντι 418) δεν πρόλαβα να το πω και το gearbest το δίνει το Μ9Τ πλέον 252 ευρώ.. ενώ το Μ9 315 ευρώ (τα μοντέλα 6/64).. επομένως, μιλάμε για διαφορά 63 ευρώ ή 25% ακριβότερο το Μ9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 15? 10char :D ναι:D:D:D:D Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Στο pocophone που είχα δεν μου το έκανε όπως και σε κανένα άλλο τηλέφωνοhttps://www.xda-developers.com/google-photos-wide-color-image-support-buggy-photo-viewer/ Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 https://www.xda-developers.com/google-photos-wide-color-image-support-buggy-photo-viewer/ Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λύση υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HARRIS_G3 Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Και σε μενα το ιδιο κανει το google photos.. ελπιζω να το διορθωσουν γιατι ειναι εκνευριστικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. August 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2019 Λύση υπάρχει; Μόλις μου έγινε ενημέρωση από το play store στην εφαρμογή google και έφτιαξε.Τι έγινε ρε παιδιά μας ακούνε εκεί στην Google;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NasosG4 Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 (edited) Έχει δουλέψει κάνεις τον ασύρματο φορτιστή της Samsung Wireless Charging Pad (Qi) Μαύρο EP-N5100B? Φορτίζει στα 20w?η αν έχετε να προτείνετε κάποιον για αγορά από Ελλάδα. Edited August 7, 2019 by NasosG4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Je_design Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Αν αγοραστει απο Κινα το face unlock λειτουργει? Καποιος μου ειπε οτι δεν θα λειτουργησει. Ισως εξαρταται απο τι region οριζεις? Μια χαρα παιζει. Μολις παρελαβα μετα απο 19 μερες απο gearbest αλλα αξιζε η αναμονη,φοβερο τηλεφωνω,πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης,ταχυτατο,ισως μονο τα κουμια στο πλαϊ φαινονται λιγο πλαστικουρα αλλα who cares Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Καλορίζικο! Θα το χαρείς είναι σίγουρο! Μια παρατήρηση και μια ερώτηση έχω. Μόλις ξεκλείδωσα bl και σετάρω ξανά εφαρμογές κλπ. Η παρατήρηση είναι πως πλέον υπάρχει switch για να ανοιγοκλείνουμε το NFC από τη μπάρα επάνω. Η απορία είναι, γιατί από το Playstore στην εφαρμογή Netflix μου γράφει πως "Your device isn't compatible with this version" και δεν είναι καν διαθέσιμο το κουμπί "Install" από το GooglePlay? Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Καλορίζικο! Θα το χαρείς είναι σίγουρο! Μια παρατήρηση και μια ερώτηση έχω. Μόλις ξεκλείδωσα bl και σετάρω ξανά εφαρμογές κλπ. Η παρατήρηση είναι πως πλέον υπάρχει switch για να ανοιγοκλείνουμε το NFC από τη μπάρα επάνω. Η απορία είναι, γιατί από το Playstore στην εφαρμογή Netflix μου γράφει πως "Your device isn't compatible with this version" και δεν είναι καν διαθέσιμο το κουμπί "Install" από το GooglePlay?Επειδή ξεκλείδωσες. Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Καλορίζικο! Θα το χαρείς είναι σίγουρο! Μια παρατήρηση και μια ερώτηση έχω. Μόλις ξεκλείδωσα bl και σετάρω ξανά εφαρμογές κλπ. Η παρατήρηση είναι πως πλέον υπάρχει switch για να ανοιγοκλείνουμε το NFC από τη μπάρα επάνω. Έχεις δίκιο, μόλις τώρα είδα ότι προστέθηκε η επιλογή για NFC. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Je_design Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Καλορίζικο! Θα το χαρείς είναι σίγουρο! Μια παρατήρηση και μια ερώτηση έχω. Μόλις ξεκλείδωσα bl και σετάρω ξανά εφαρμογές κλπ. Η παρατήρηση είναι πως πλέον υπάρχει switch για να ανοιγοκλείνουμε το NFC από τη μπάρα επάνω. Η απορία είναι, γιατί από το Playstore στην εφαρμογή Netflix μου γράφει πως "Your device isn't compatible with this version" και δεν είναι καν διαθέσιμο το κουμπί "Install" από το GooglePlay? Σε εμενα υπηρχε το NFC στη μπαρα επανω αλλα ηταν στη δευτερη σελιδα στο κουμπι περισσοτερα, χωρις να ξεκλειδωδω bl:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Σε εμενα υπηρχε το NFC στη μπαρα επανω αλλα ηταν στη δευτερη σελιδα στο κουμπι περισσοτερα, χωρις να ξεκλειδωδω bl:cool: δεν ξεκλείδωσα γι'αυτό τον bootloader βρε. προφανώς με κάποιο update έβαλαν το switch. θα πρέπει να rootάρω για να βλέπω Netflix τώρα... Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbras Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα γιατι εχω βαλει την εκδοση της xiaomi eu. εγκατεστησε το aptoid και βαλε το netflix απο εκει. Τωρα αν εχει κανενας αλλος καποια αλλη προταση καλοδεχουμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα γιατι εχω βαλει την εκδοση της xiaomi eu. εγκατεστησε το aptoid και βαλε το netflix απο εκει. Τωρα αν εχει κανενας αλλος καποια αλλη προταση καλοδεχουμενη. τέλειος, γλίτωσα το rootάρισμα Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 δεν ξεκλείδωσα γι'αυτό τον bootloader βρε. προφανώς με κάποιο update έβαλαν το switch. θα πρέπει να rootάρω για να βλέπω Netflix τώρα...Δεν σου δουλεύει το netflix επειδή ξεκλείδωσες Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 σχετικά με το mi9 που δεν ανοιγε. με πηραν σήμερα μετα απο 20 μερες και μοθ είπαν οτι δεν ειχε κανενα πρόβλημα και τους άνοιξε σε αυτούς θαυμα χαχχαα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 σχετικά με το mi9 που δεν ανοιγε. με πηραν σήμερα μετα απο 20 μερες και μοθ είπαν οτι δεν ειχε κανενα πρόβλημα και τους άνοιξε σε αυτούς θαυμα χαχχαα νερο ? :X μαλλον αποφορτιστικε εντελος κ ξεκολησε η πλακετα :lol: Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Νερό όχι. Δεν αποφωρτιστηκε επειδή μου είχε κλείσει στο 80%.ειδα ότι αλλάξανε την ρομ και βάλανε την global stable πριν είχε την stable αλλά την ευρωπαϊκή. Επίσης δε το στείλανε infoquest αλλά στο πλαίσιο. Οτιναναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts