bill64 Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 (edited) Μόλις τώρα και εμένα , global Edit: δεν με αφήνει να ανεβάσω φωτογραφία 11.0.5.0 , γράφει μόνο ενημέρωση ασφαλείας Ιανουαρίου! Edited March 3, 2020 by bill64 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Επιτέλους έχουμε τα θέματα στη διάθεσή μας και στην Ελλάδα! Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. March 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2020 Με την καινούργια αναβάθμιση άλλαξε και το χρώμα στην εκκαθάριση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivic_s Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 (edited) Καλησπέρα! Έκανα ένα factory reset στη συσκευή και ενώ όλα πάνε μια χαρά, το Launcher έχει μείνει στην 4.14.1379 και δεν λέει να δει το update για την 15 και να το πάρει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αναγκάσω manually να τσεκάρει για updates και να το δει για να το πάρει? Στο System Apps Updater μου λέει "All apps are up to date" και στο ιστορικό του δεν εμφανίζει καμία αναβάθμιση για Launcher Επίσης τις ειδοποιήσεις του facebook μου τις βγάζει άσπρες και κομμένες στη μέση. Το έχετε κι εσείς αυτό το θέμα? Edited March 4, 2020 by hondacivic_s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimig Δημ. March 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2020 Έσκασε μύτη... Και σε μένα ήρθε χθες βράδυ και δεν την έβαλα αμέσως.. Σήμερα που πήγα να την περάσω βλέπω εξαφανίστηκε... λέει δεν υπάρχει νέα ενημέρωση. Τι συμβαίνει;.. την πήραν πίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Για Global ή ΕΕΑ εκδοση εσκασε μυτη; για να ξερουμε τι να περιμενουμε :p Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Για Global ή ΕΕΑ εκδοση εσκασε μυτη; για να ξερουμε τι να περιμενουμε :p για Global σιγουρα , νομιζω και για ΕΕΑ Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 και global και eea Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Δεν αλλαξε και τίποτα. Ένα που παρατήρησα είναι ότι η ζωντανή ταπετσαρία που αλλάζει με την ώρα της μέρας μένει μόνιμα στην βραδινή με τα σκούρα χρώματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Δεν αλλαξε και τίποτα. Ένα που παρατήρησα είναι ότι η ζωντανή ταπετσαρία που αλλάζει με την ώρα της μέρας μένει μόνιμα στην βραδινή με τα σκούρα χρώματα security patch και βελτίωση επιδόσεων αλλά και χειρότερη μπαταρία. αυτά έχουν παρατηρηθεί μέχρι στιγμής από την beta team Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Αν ενδιαφέρετε κάποιος για mi9 128/6Gb ocean blue ας στείλει μήνυμα Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrasman Δημ. March 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2020 Για την μπαταρία δεν μπορώ ακόμα να πω, αλλά η 11.0.8 λειτουργεί πολύ ομαλά στο κινητό μου. Οι ήχοι ακούγονται καθαρότεροι, η ανταπόκριση είναι άμεση και η γενική αίσθηση μου είναι θετική. Κάτι θεματάκια που είχα στις ειδοποιήσεις του Outlook βλέπω έχουν διορθωθεί. Στον dialer δεν έχει αλλάξει κάτι, υπάρχει ακόμα η δυνατότητα ηχογράφησης. Παράθεση HTC HD2 --> Nokia Lumia 800 --> Nokia Lumia 930 --> Mi Note 3 --> Mi 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 Όταν μου έρχονται μυνήματα δεν φαίνεται το όνομα μόνο τον αριθμό δείχνει λύνεται κάπως αυτό φοράω την global 11.0.8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 Δοκίμασε να βάλεις το +30 μπροστά από το τηλέφωνο σε μια επαφή να δεις αν το βγάζει το όνομα στα μηνύματα. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotisd Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 Πρωτες εντυπωσεις με την 11.0.8 ειναι αν μη τι αλλο θετικες! Αν και πρωτα σταδια η μπαταρια φαινεται να διαχειριζεται καλυτερα και να εχει καλυτερους χρονους! Αυτο βεβαια θα φανει σε 2-3 μερες! Εγινε ακομα πιο smooth και γενικα δεν βλεπω κολληματα. Το μονο αρνητικο που βλεπω ειναι στην καρτελα Themes. Ειναι πετσοκομενο και δεν ξερω τι φταιει γιαυτο... Φταιει το Region Restriction; Αποφασισε η Xiaomi να το δωσει ετσι; Δεν ξερω. Παντως αν το βαλεις για παραδειγμα στο Region της Indias εχεις καλυτερο Interface με πιο πολλες επιλογες. Μπορει να παιξει update. Ειδομεν. Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. March 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2020 Δοκίμασε να βάλεις το +30 μπροστά από το τηλέφωνο σε μια επαφή να δεις αν το βγάζει το όνομα στα μηνύματα. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελικά δεν ήθελε το +30 όλα έτσι τα είχα και μόλις το έβγαλα μετά φάνηκε το όνομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Με την ευκαιρία της αναβάθμισης, αφήνω το link αυτό που δείχνει πως μπορείς χωρίς root και εύκολα σχετικά (χρειάζεσαι κάποιο PC/MAC) να ξηλώσεις όποια εφαρμογή της Xiaomi ή της Google δε γουστάρεις: https://forum.xda-developers.com/redmi-5/how-to/guide-remove-stock-apps-root-t3829593 Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Επίσης, δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά βλέπω εκπληκτική διαφορά στη μπαταρία. Από τις 08:30 που ήμουν στο 96% τώρα 16:50 είμαι στο 80% με όλα ανοιχτά και την περισσότερη ώρα σε data. Συνήθως τώρα ήμουν στο 70%... Για να δούμε πως θα πάει. Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kris88 Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Καλησπέρα παιδιά...έχω παρατηρήσει ότι όποτε το φορτίζω ζεστενεται το κινητό...είναι φυσιολογικό αυτό?? πάντα με τον δικό του φορτιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivic_s Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Καλησπέρα... Μου έχουν σπάσει τα νεύρα μετά από το format που έκανα στο κινητό, έχει κάποιες κουλες συμπεριφορές. Περνάω εκ νέου φωτογραφίες στις επαφές μου, μεγάλης ανάλυσης, και τις δείχνει κανονικά full screen όπως υποτίθεται. Όταν όμως το τηλέφωνο κάνει sync τις επαφές με το gmail, οι φωτογραφίες γίνονται μικρές και δεν εμφανίζονται full screen όταν με καλούν. Έχει κανείς ιδέα τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 @Kris88 Φυσιολογικό λόγω τη ταχείας φόρτισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Καλησπέρα... Μου έχουν σπάσει τα νεύρα μετά από το format που έκανα στο κινητό, έχει κάποιες κουλες συμπεριφορές. Περνάω εκ νέου φωτογραφίες στις επαφές μου, μεγάλης ανάλυσης, και τις δείχνει κανονικά full screen όπως υποτίθεται. Όταν όμως το τηλέφωνο κάνει sync τις επαφές με το gmail, οι φωτογραφίες γίνονται μικρές και δεν εμφανίζονται full screen όταν με καλούν. Έχει κανείς ιδέα τι παίζει?Αυτό έγινε μετά την αναβάθμιση σε MIUI 11, το έχουμε αναφέρει. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Επίσης, δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά βλέπω εκπληκτική διαφορά στη μπαταρία. Από τις 08:30 που ήμουν στο 96% τώρα 16:50 είμαι στο 80% με όλα ανοιχτά και την περισσότερη ώρα σε data. Συνήθως τώρα ήμουν στο 70%... Για να δούμε πως θα πάει.Σε global είσαι ή eea? Sent from my MI 9 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivic_s Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Αυτό έγινε μετά την αναβάθμιση σε MIUI 11, το έχουμε αναφέρει. Ωχ αλήθεια?? Δεν το είχα πάρει γραμμή, σε ευχαριστώ για την πληροφορία! Κουλό πάντως, στο Mi 9T της κοπελιάς μου που έχει MIUI 11 οι φωτό εμφανίζονται μια χαρά. Ελπίζω να υπάρξει κάποιο bugfix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivic_s Δημ. March 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2020 Πάντως με την 11.0.8 η μπαταρία δείχνει φοβερή βελτίωση μετά από περίπου μια εβδομάδα λειτουργίας. Πριν θα με έβγαζε γύρω στις 6 ώρες πάνω κάτω, κάποιες μέρες και λιγότερο. Τώρα με βγάζει 8 με 9 ώρες screen time, με αρκετά βαριά χρήση (Google maps πάνω από μια ώρα σήμερα, ένα παιχνίδι 1-1μιση ώρα και γενικότερα δεν το πολυαφηνω σε ησυχία. Facebook - messenger - Instagram κτλ σε αρκετή ποσότητα) Μακάρι να συνεχίσει έτσι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts