NIKOSXRI Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 Επίσης διάβασα αναλυτικά το post που έκανα link ( που έχει adb ή sd card sideload) και λέει στα προαπαιτουμενα (prerequisites) να κάνεις unlock bootloader Just in case... (μπας και χρειαστεί!) δηλ να χάσεις Knox security και εγγύηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 27, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 (edited) Αμα την συσκευη την εχεις βασικη στην καθημερινοτητα δεν χρειαζονται ακομα αυτα.Τα 10αρια η google τα εβγαλε με αρκετα bugs , εχουν πολλα συνοδευτικα-διορθωτικα update , υπαρχουν καθυστερησεις κτλ .Οπτικα μπορει να φαινεται ψιλο-Οκ αλλα μεσα στα μενου υπαρχουν τρυπες ακομα τις οποιες η google και η σαμμυ τις λαμβανουν υποψιν κανοντας συλλογη δεδομενων των εφαρμογων σε καθε beta-tester αυτο γινεται οταν συνδεεσαι με wifi και 4G λιγοτερο.Το τι drain θα παρουσιαζονται σε ανυποπτο χρονο δεν το ξερει κανεις. EDIT: Ασχετο: Για τον φιλο Δημητρη που μου εστειλε πμ(μηνυμα) το εσβησα κατα λαθος μου ειπε οτι ενω απενεργοποιει το Bixby-voice wake-up στην υπηρεσια αξιοπ.διαφημισης αυτο μετα απο λιγες ωρες ενεργοποιειται αυτοματα ξανα. Πρεπει να παει στις εφαρμογες να βρει το bixby-voice να μπει μεσα στην εφαρμογη και να βαλει την αλλαγη ρυθμισεων συστηματος "δεν επιτρεπεται" και εμφανιση πανω απο αλλες "δεν επιτρεπεται"Ετσι δεν θα ξυπνα τα google-service και ουτε αυτο θα ενεργοποιειται αυτοματα. Edited November 27, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmcostas Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 Παιδιά καλησπέρα. Εμένα η μπαταρία μου τα έχει παίξει αρκετά θα έλεγα. Είμαι στο ενάμιση χρόνο. Μια ερώτηση που έκανα στο microtech Θεσσαλονίκης λέγοντας ότι είμαι στο δεύτερο χρόνο εγγύησης δεν μου έκαναν αναφορά για έκπτωση για την αλλαγή μπαταρίας. Μόνο μου είπαν ότι θα το ελέγξουν και θα με ενημερώσουν αναλόγως πόσο θα στοιχίσει. Έχετε να μου δώσετε καμία συμβουλή για το τι να κάνω; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Ο οδηγός της πρώτης σελίδας ισχύει και για τα s8 και S10; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. December 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2019 Ο οδηγός της πρώτης σελίδας ισχύει και για τα s8 και S10; Ναι φιλε μου... Κανονικά κ για τα 2 !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 4, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2019 Ερχεται το Galaxy Fold-2 με τιμη 850 δαλαρια ! ----->>>> https://www.sammobile.com/news/galaxy-fold-2-price-850-launch-in-february-2020/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 5, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 (edited) Οικογενειακες Ιστοριες Samsung.. Το Galaxy Note-10 lite θα ανηκει στην σειρα....9 Αλλη μια εκδοση Note-10 ερχεται αμεσα η οποια ομως θα φορα τον Επεξεργαστη Exynos 9810 m3 της σειρας 9. https://www.sammobile.com/news/samsung-galaxy-note-10-lite-rumors-features-release-date-price-and-more/ https://www.sammobile.com/news/leaked-samsung-galaxy-note-10-lite-renders-show-a-headphone-jack/ Μια συσκευη με....διχασμενη προσωπικοτητα:p Ανηκει στη 10 ? Ανηκει στην 9 ? Μπας και ανηκει στην 11 γιατι βλεπω 64mp καμερα? Μια συσκευη ιστορια Αμαρτωλη...Αποκλειστικα για αμαρτωλους:lol: Edited December 5, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2019 Ενταξει αγαπαμε Samsung αλλα το εχει παρακανει... Θεωρω οτι 3 μοντελα σε καθε σειρα θα ηταν αρκετα. 3 Note, 3 S και 3 Α... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 6, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2019 (edited) Οταν καποιοι ψαχνουν γρηγορους φορτιστες... Ανανεωση "παλιακων" φορτιστων 1A. Κοστος 4ευρω. Για ηρεμες φορτισεις κατα την διαρκεια νυχτερινου υπνου .:p Edited December 6, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Φίλε s_wind εφάρμοσα τον οδηγό σου και σε s10 Android 10 one ui 2. Όλα άψογα, μόνο μια ερώτηση. Με το που βγει κάποιο OTA, το περνάω και συνεχίζω η πρέπει να κάνω κάτι ξανά; (Πχ απενεργοποίηση bixby κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 10, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 (edited) Φίλε s_wind εφάρμοσα τον οδηγό σου και σε s10 Android 10 one ui 2. Όλα άψογα, μόνο μια ερώτηση. Με το που βγει κάποιο OTA, το περνάω και συνεχίζω η πρέπει να κάνω κάτι ξανά; (Πχ απενεργοποίηση bixby κτλ) Ισως ενεργοποιηθει ξανα το bixby. Android-10 για Galaxy S9-S9+. Οπως εκανα αναφορα τις προηγουμενες μερες: Πολλα και σημαντικα Bugs στην beta εκδοση δεν προτεινετε καθολου για καθημερινη χρηση μεχρι να βγει η σταθερη εκδοση. Αλλη μια ενημερωση απο την Beta-Κορεας διορθωνει πολλα bugs: Edited December 10, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Στο S10e που ηρθε επισημα δινει πανω κατω την ιδια αυτονομια. Ισως λιγο καλυτερα. Θα δειξει οταν στρωσει.Update με ΟΤΑ χωρις επαναφορα για μενα. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 10, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Οτι και να προσφερει η να επικαλειται η Samsung η καλυτερη λυση ειναι κατεβασμα το καινουργιο λειτουργικο Android-10 και φλασαρισμα με Odin -καθαρη εγκατασταση απο την αρχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Οταν καποιοι ψαχνουν γρηγορους φορτιστες... Ανανεωση "παλιακων" φορτιστων 1A. Κοστος 4ευρω. Για ηρεμες φορτισεις κατα την διαρκεια νυχτερινου υπνου .:p Από που τους αγόρασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 10, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Από που τους αγόρασες; https://www.mobilehellas.com/index.php?route=product/product&product_id=39013&ref=bestprice.gr https://www.mobilehellas.com/index.php?route=product/product&product_id=10042&ref=bestprice.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Καλησπερα σε ολους! Θα ήθελα να ρωτήσω σε S9 Plus πόσο SOT βγάζετε μέσα στην Μερα και με τι χρήση. Με αλλαγμένη μπαταρία στο κινητό βγάζω περίπου 4-4,5 ώρες Οθόνη με κλειστά bixby περιττές εφαρμογές κτλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Δωστο στον S wind και θα βγαζει 10 ωρες ανετα! Εγω στο S10e βγαζω 4 ωρες απο το 100 στο 50%... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Δωστο στον S wind και θα βγαζει 10 ωρες ανετα! Εγω στο S10e βγαζω 4 ωρες απο το 100 στο 50%... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η κύρια χρήση είναι ο Chrome και το messenger λόγο δουλειάς. Χρησιμοποιώ πολύ και το πλαίσιο Edge. Δεν ξέρω τι πάει στραβά και την καταπίνει έτσι την μπαταριά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Μπορεις να βαλεις τα στατιστικα χρησης μπαταριας να εχουμε μια εικονα; Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 (edited) Μπορεις να βαλεις τα στατιστικα χρησης μπαταριας να εχουμε μια εικονα; Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤώρα Είμαι με 45% μπαταρία.μπορω να ανεβασω ξανα οταν φτασει στα 10-15% Μεσα στο Σπιτι εχω λειτουργία πτήσης Και χρησιμοποιώ τηλέφωνο μέσω WiFi calling Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 11, 2019 by testatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Με Samsung browser σε dark theme και adguard ισως δεις καποια βελτιωση. Επισης το one ui σου τρωει 5% το οποιο βρισκω υψηλο και το messenger φυσικα αν και δεν το εχω οποτε δεν μπορω να ξερω. Σημαντικο να εχεις επισης off τις δονησεις και ηχους συατηματος και πληκτρολογιου. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Καλησπέρα! Το One UI2 με Android 10 κατέβηκε, με εγκατάσταση και διαγραφή cache. Όμως σε τόσο μεγαλη αλλαγή, για έρθει και το hard reset μέσα στις γιορτές. Συνεχίζουμε όπως και στην Pie ή καλύτερα θα ήταν να σας αφήσουμε με την ησυχία σας να το δείτε και εσείς (s_wind και όλοι όσοι μας βοηθάτε)? Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Από που κατεβάζουμε Android 10; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 15, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 (edited) Galaxy A71 με Android 10 . Ανεβαζει κιαλλο τον πηχη στην μεσαια κατηγορια 'Α' η σαμμυ θελoντας να σκοτωσει τα μικρα αλλων εταιριων... ---->>>> https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_a71-9995.php Edited December 15, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. December 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2019 Με ποια λογική gorilla glass 3; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts