Nikos4p Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 Αυτό....... Εγώ φοράω αυτήν MIUI Global 12.5.1 Σταθερή 12.5.1.0 (QFGMIXM) και ρωτάω τώρα μπορώ εγώ έτσι απλά μπορώ να αλλάξω την ΜIUI σε 12.0.3.0 (QFGEUXM) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 Εγώ φοράω αυτήν MIUI Global 12.5.1 Σταθερή 12.5.1.0 (QFGMIXM) και ρωτάω τώρα μπορώ εγώ έτσι απλά μπορώ να αλλάξω την ΜIUI σε 12.0.3.0 (QFGEUXM)Δεν είναι εύκολο η αλλαγή, εσύ φοράς global η άλλη είναι EU, θέλει ξεκλείδωμα για αλλαγή. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 Εγώ φοράω αυτήν MIUI Global 12.5.1 Σταθερή 12.5.1.0 (QFGMIXM) και ρωτάω τώρα μπορώ εγώ έτσι απλά μπορώ να αλλάξω την ΜIUI σε 12.0.3.0 (QFGEUXM) Αφου απο ώρα σε ώρα περιμένουμε την MIUI 12.5 έτσι δεν είναι; περιμένετε μπάς και διορθωθούν αυτά τα προβληματάκια:O Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Έχει εξαφανιστεί σε κανέναν σε κοσμοτε το wifi call?? Σήμερα όλη μέρα είναι οφ. Τι κλείνω το κινητό ή την επιλογή, τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Έχει εξαφανιστεί σε κανέναν σε κοσμοτε το wifi call?? Σήμερα όλη μέρα είναι οφ. Τι κλείνω το κινητό ή την επιλογή, τπτ Όλοι στην Cosmote έχουμε θέμα σήμερα...έχει εξαφανιστεί το VoLTE και μερικές φορές δεν έχουμε ούτε δεδομένα.. περιμένουμε... Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Όλοι στην Cosmote έχουμε θέμα σήμερα...έχει εξαφανιστεί το VoLTE και μερικές φορές δεν έχουμε ούτε δεδομένα.. περιμένουμε... Κατάλαβα.. Κ το χρειάζομαι στην δουλειά γτ δεν έχω καθόλου σήμα. Φφφφ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Καλημέρα. Απ' ότι βλέπω Θεσσαλονίκη έστρωσαν τα πράγματα κ σε VoLTE κ τα δεδομένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. August 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2021 Λοιπόν. Σήμερα το κινητό μου έχει σπάσει τα νεύρα. Όταν έχω ειδοποίηση στο ινσταγκραμ, δεν ανάβει η οθόνη κ αν την ανάψω εγω, δεν φαίνεται η ειδοποίηση. Πρέπει να το ξεκλειδώσω κ κάνω κάτω την κουρτίνα ειδοποιήσεων. Οι ρυθμίσεις είναι όλες σωστές. Έκανα restart κ το κιν τπτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasL Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 (edited) Εδώ και μήνες έχω πρόβλημα με το κινητό, τις μισές μέρες έχει πολύ κακό σήμα gps και μετά το χάνει εντελώς. Τις άλλες μισές λειτουργεί κανονικά. Πριν το στείλω σέρβις έλεγα να κάνω υπομονή για να δοκιμάσω πρώτα τη miui 12,5 αλλά πέρασε τόσος καιρός και δεν βλέπω να έρχεται. Έχω 12.0.3 global. Κάποια ιδέα; Edited August 17, 2021 by AndreasL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasL Δημ. August 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2021 Google maps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. August 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2021 Εδώ και μήνες έχω πρόβλημα με το κινητό, τις μισές μέρες έχει πολύ κακό σήμα gps και μετά το χάνει εντελώς. Τις άλλες μισές λειτουργεί κανονικά. Πριν το στείλω σέρβις έλεγα να κάνω υπομονή για να δοκιμάσω πρώτα τη miui 12,5 αλλά πέρασε τόσος καιρός και δεν βλέπω να έρχεται. Έχω 12.0.3 global. Κάποια ιδέα; Δοκίμασε πρώτα να απενεργοποιήσεις την βελτίωση ακρίβειας τοποθεσίας , έτσι θα παίρνει σήμα μόνο από τον δέκτη gps Τοποθεσία -- ακρίβεια τοποθεσίας Google -- βελτίωση ακρίβειας τοποθεσίας Σαν δεύτερο κάνε μια επαναφορά δικτύων, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕ θα κάνει reset σε όλα να ξέρεις, gps , WiFi, bluetooth, δίκτυα κινητής Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. August 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2021 Καλημέρα. Στο κινητό στους χάρτες, πρέπει να το έχω στραβά περίπου 20 μοίρες για να δείχνει ευθεία στην οθόνη. Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάτι ώστε να μπορέσω να το διορθώσω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. August 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2021 καλησπέρα Όταν με καλούν στο κινητό ο συνομιλητής ακούει την φωνή του δυο φορές. Ξέρετε τι συμβαίνει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. August 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2021 16 hours ago, pyroboliko said: καλησπέρα Όταν με καλούν στο κινητό ο συνομιλητής ακούει την φωνή του δυο φορές. Ξέρετε τι συμβαίνει ; Συνήθως αυτά είναι προβλήματα με τα ψευτό bluetooth που χρησιμοποιούμε. Αν χρησιμοποιείται και οι δύο bluetooth δοκιμάστε χωρίς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. August 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2021 17 hours ago, pyroboliko said: καλησπέρα Όταν με καλούν στο κινητό ο συνομιλητής ακούει την φωνή του δυο φορές. Ξέρετε τι συμβαίνει ; Wind έχει ο συνομιλητής σου; Επειδή έχω Wind και μου συμβαίνει αυτό αρκετές φορές γιαυτό στο λέω. Είναι θέμα δικτύου και κεραίας κυψέλης όπως μου είχε πει ένας φίλος τεχνικός. Δεν έχει να κάνει με bt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2021 Σε όλες τις εταιρείες συμβαίνει αυτό. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. August 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2021 7 hours ago, p_k said: Σε όλες τις εταιρείες συμβαίνει αυτό. Επειδή έχω και Cosmote στο κινητό στη δεύτερη sim δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ αυτό με την Cosmote. Παλαιότερα είχα και Vodafon και πάλι δεν το είχα παρατηρήσει. Μόνο με τη Wind μου συμβαίνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. September 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2021 Καλησπέρα. 🙂 Υπάρχει κάποιο νέο για αναβάθμιση σε ΕU; Ξέρουμε πότε; Ευχαριστώ. Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 On 4/9/2021 at 3:18 ΜΜ, babe0607 said: Καλησπέρα. 🙂 Υπάρχει κάποιο νέο για αναβάθμιση σε ΕU; Ξέρουμε πότε; Ευχαριστώ. Βγηκε σημερα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. September 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2021 15 hours ago, manosn2 said: Βγηκε σημερα. Καλησπέρα, μιλάς για την επίσημη EU; Εμένα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2021 (edited) 11 minutes ago, lokar said: Καλησπέρα, μιλάς για την επίσημη EU; Εμένα δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση ακόμα. Υπομονή. Θα έρθει σε όλους. Χτες βγήκε. Edited September 14, 2021 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2021 Μέχρι τώρα καλά πάει. Security patch 2021/08. Το background στον dialer την ώρα της κλήσης έχει γίνει γκρίζο από μαύρο που ήταν πριν. Προσωπικά το προτιμούσα όπως ήταν, είχε μεγαλύτερη αντίθεση. Κατά τα άλλα, έχουν αλλάξει και τα themes (background, ήχοι). Κάποια ουσιαστική διαφορά δεν έχω παρατηρήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. September 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2021 Με την αναβάθμιση σε 12.5 EU δεν εμφανίζει την παύλα στις χειρονομίες για πλήρης οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. September 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2021 Μόλις ήρθε η ενημέρωση :)Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts