baiosss Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Α μπράβο. Ναι, αυτό εννοώ. Πηγαίνω όμως στις ρυθμίσεις και δε βλέπω να μου δίνει πουθενά κάποια τέτοια επιλογή. Στάλθηκε από το Redmi Note 7Ποια εφαρμογή μηνυμάτων έχει; Της Miui η το messages της Google; Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Χα, χα.......όχι αυτό ρε 'συ. Υπάρχει μια ρύθμιση που γράφει με κεφαλαία by default και δε χρειάζεται να το ρυθμίζεις εσύ κάθε φορά. Όταν αυτή η ρύθμιση είναι στο off, χρεωνεσαι ενα μήνυμα κάθε 160 χαρακτήρες. Αν είναι στο on, όπως στη δική μου περίπτωση, χρεωνεσαι ένα μήνυμα κάθε 70 χαρακτήρες. Αυτό ψάχνω να βρω για να το απενεργοποιήσω. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Χρήση gsm αλφαβήτου. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Της miui έχω. Το είχα σε χώρα Ελβετία και δε μου εβγαζε ολο το μενού. Το γύρισα σε Ελλάδα και μου εμφανισε το gsm on ή off. Όταν το εχω ενεργοποιημένο, χρεώνει ένα μήνυμα ανά 145 χαρακτήρες αντί για 160 που εγώ νόμιζα. Εξακολουθεί όμως να μη γράφει κεφαλαία by default. Μικρό το κακό βέβαια. Σας ευχαριστω πολύ. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Γνωρίζει κάποιος γιατί αποσυνδέεται συχνά το WiFi calling;παίζει ρόλο το σήμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Γνωρίζει κάποιος γιατί αποσυνδέεται συχνά το WiFi calling;παίζει ρόλο το σήμα; Δεν καταλαβαίνω πώς ακριβώς το εννοείς, αλλά παίζει ρόλο τόσο το σήμα του δικτύου κινητής, όσο και το σήμα του WiFi. Αυτό που παίζει ρόλο επίσης, είναι εάν του έχεις πει να προτιμάει δίκτυο κινητής ή WiFi για κλήσεις. Ο αλγόριθμος είναι ότι προτιμάει να είναι συνδεδεμένο σε αυτό που του έχεις πει, εκτός εάν χαλάσει το σήμα, οπότε θα συνδεθεί στον εναλλακτικό τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Δεν καταλαβαίνω πώς ακριβώς το εννοείς, αλλά παίζει ρόλο τόσο το σήμα του δικτύου κινητής, όσο και το σήμα του WiFi. Αυτό που παίζει ρόλο επίσης, είναι εάν του έχεις πει να προτιμάει δίκτυο κινητής ή WiFi για κλήσεις. Ο αλγόριθμος είναι ότι προτιμάει να είναι συνδεδεμένο σε αυτό που του έχεις πει, εκτός εάν χαλάσει το σήμα, οπότε θα συνδεθεί στον εναλλακτικό τρόπο. Οπότε αν τι σήμα του ρούτερ δεν είναι καλό ή κάνει διακοπές το ρούτερ αποσυνδέεται ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 καλησπερα σας,χρονια πολλα χριστος ανεστη.εχει παρατηρησει κανεις εκει που βλεπεις βιντεο να σβηνει η οθονη και να επιστρεφει σε κατασταση κλειδωματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 Εδώ και πάρα πολύ καιρό. Έχει αναφερθεί ξανά στο παρελθόν. Όχι μόνο κατά τη διάρκεια video. Γενικά επιστρέφει σε κατάσταση κλειδώματος. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macattack Δημ. April 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2020 να φανταστω bug της αναβαθμισης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiwi Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Έχουμε ήδη ένα Redmi Note 7 και θέλουμε να αγοράσουμε δεύτερη συσκευή. Σκεφτόμαστε για το Redmi Note 8, μήπως έχετε και άλλες προτάσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Έχουμε ήδη ένα Redmi Note 7 και θέλουμε να αγοράσουμε δεύτερη συσκευή. Σκεφτόμαστε για το Redmi Note 8, μήπως έχετε και άλλες προτάσεις; Redmi Note 9s Super κινητό, ψάξτο λίγο απ΄έξω με 185€ Παράθεση Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Πάρα πολύ καλό! Και σε τιμή φυσικά... ωραία πρόταση φίλε Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokakia Δημ. April 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2020 Σήμερα συνέβη το εξής περίεργο: Με καλούσαν στο κινητό-άκουγα τον ήχο κλήσης αλλά δεν είχα τη δυνατότητα να απαντήσω, δεν έβγαινε τίποτε από τα γνωστά σήματα με το πράσινο και κόκκινο τηλέφωνο, ήταν όπως όταν δεν σε καλούν. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Τώρα που το λες έχει τύχει σε μένα. Νομίζω όμως ότι είχαν εμφανιστεί το κόκκινο και πράσινο κουμπί αλλά δεν μπορούσα να τα πατήσω. δεν ήταν ενεργά. Αναγκάστηκα και έκανα επανεκκίνηση το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Σήμερα συνέβη το εξής περίεργο: Με καλούσαν στο κινητό-άκουγα τον ήχο κλήσης αλλά δεν είχα τη δυνατότητα να απαντήσω, δεν έβγαινε τίποτε από τα γνωστά σήματα με το πράσινο και κόκκινο τηλέφωνο, ήταν όπως όταν δεν σε καλούν. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο; Σπάνια έχει συμβεί αυτό στο δικό μου, αλλά πιο συχνά, ανεβάζω το πράσινο, πολλές φορές, και ξανακατεβαίνει στην αρχική του θέση, χωρίς να ενεργοποιεί (ανοίγει) τη γραμμή και καταντάει εκνευριστικό, αλλά και κάποιες φορές έχω χάσει την κλήση από αυτή την αιτία. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos1958_ Δημ. April 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2020 Η 11.0.7 είναι EU, όπου βέβαια δεν υποστηρίζει VoWifi με Vodafone. Κατά τ' άλλα δεν βλέπω τίποτα ιδιαίτερο.. Μηπως γνωριζεις αν η xtrv stable υποστηριζει vowifi, γιατι εχω την 11.0.7.0 ΕU και ενω εχω κανει ενεργοποιηση καρτας sim απο συσκευη samsung note 8 συμβατη με την vodafone και εχω απο παροχο ενεργοποιημενη υπηρεσια για wifi calling , και εστειλα και μηνυμα στο 1339, δεν μπορω να χρησιμοποιησω αυτη την υπηρεσια. Ρωταω για να μην κανω αδικο κοπο να περναω xtrv stable να στηνω ξανα το τηλ, και να μην υποστηριζεται. ευχαριστω για την οποια απαντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. April 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2020 Μηπως γνωριζεις αν η xtrv stable υποστηριζει vowifi, γιατι εχω την 11.0.7.0 ΕU και ενω εχω κανει ενεργοποιηση καρτας sim απο συσκευη samsung note 8 συμβατη με την vodafone και εχω απο παροχο ενεργοποιημενη υπηρεσια για wifi calling , και εστειλα και μηνυμα στο 1339, δεν μπορω να χρησιμοποιησω αυτη την υπηρεσια. Ρωταω για να μην κανω αδικο κοπο να περναω xtrv stable να στηνω ξανα το τηλ, και να μην υποστηριζεται. ευχαριστω για την οποια απαντηση. Δυστυχώς δεν ξέρω φίλε. Αν θες ρώτα μήπως ξέρουν κάτι στο forum της Miui Hellas. Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ποιό παλιά υπήρχε τοπικό αντίγραφο ασφαλείας, εφαρμογές, κλήσεις, μηνύματα κλπ το οποίο αποθηκευονταν στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου. Τώρα δεν μπορώ να το βρώ, το έχουν βγάλει; Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesia Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Καλημέρα χρόνια πολλά Χριστός ανέστη. Έχω την συσκευή περίπου ένα χρόνο με την στάνταρ έκδοση ρομ. Έχω δύο προβλήματα. 1)Το έχω από την αρχή που αγόρασα την συσκευή είναι ότι ενώ είμαι σε απόσταση 3 μέτρων το πολύ από το ρουτερ και ενώ μου δείχνει το σήμα του WiFi full όταν το ζορίσω με κάποια σελίδα μεγάλη με πετάει εκτός WiFi. 2) Όταν το βάζω για φορτιση λίγο αν κουνηθεί το καλώδιο σταματάει. Το ίδιο καλώδιο το έχω δοκιμάσει στο άλλο μου κινητό (mate 20 pro) και δεν μου το κάνει το πρόβλημα. Όπως έχω προσπαθήσει να το φορτησω με το καλώδιο του mate και έχω πάλι τα ίδια προβλήματα. Οπότε λες και έχει χαλάσει η θύρα και δεν κρατεί το βύσμα. Έχει αναφερθεί ξανά τέτοιο πρόβλημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 εμένα πάντως μου φαίνεται ότι αργεί πολύ τώρα τελευταία ειδικά αν είναι να βγάλεις φωτογραφία μέχρι να ανοίξει η κάμερα και να βγάλει και φωτό θέλει 10" μινιμουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Πάρα πολύς χρόνος... κάνε του ένα καθάρισμα στην cache. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_mp Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Καλημέρα χρόνια πολλά Χριστός ανέστη. Έχω την συσκευή περίπου ένα χρόνο με την στάνταρ έκδοση ρομ. Έχω δύο προβλήματα. 1)Το έχω από την αρχή που αγόρασα την συσκευή είναι ότι ενώ είμαι σε απόσταση 3 μέτρων το πολύ από το ρουτερ και ενώ μου δείχνει το σήμα του WiFi full όταν το ζορίσω με κάποια σελίδα μεγάλη με πετάει εκτός WiFi. 2) Όταν το βάζω για φορτιση λίγο αν κουνηθεί το καλώδιο σταματάει. Το ίδιο καλώδιο το έχω δοκιμάσει στο άλλο μου κινητό (mate 20 pro) και δεν μου το κάνει το πρόβλημα. Όπως έχω προσπαθήσει να το φορτησω με το καλώδιο του mate και έχω πάλι τα ίδια προβλήματα. Οπότε λες και έχει χαλάσει η θύρα και δεν κρατεί το βύσμα. Έχει αναφερθεί ξανά τέτοιο πρόβλημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Είχα το ίδιο θέμα στην φόρτιση. Είχε σκουπιδάκια μέσα στην θύρα και δεν κούμπωνε σωστά το βύσμα. Καθάρισα την θύρα προσεκτικά με μία καρφίτσα και από τότε όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Παρατήρησε τελευταία κανείς όταν είναι συνδεδεμένο σε wificall και με το σήμα του εμφανές όταν δεχθείς κλήση να κόβεται μετά απο λίγο.μου το έχει κάνει συνεχόμενα σε πέντε κλήσεις..Βέβαια δεν έχω κάτσει ακίνητος δίπλα στο router.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Καλησπερα Παρελαβα για υπηρεσιακο κινητο το 7a Εκανα συγχονισμο με gmail πηρε τις επαφες του Samsung αλλα οι επαφες που προσθετω στο xiaomi δεν εμφανιζοντε στο samsung Καποια ιδεα ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasep1 Δημ. April 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2020 Επέλεξες σίγουρα το gmail για την αποθήκευση των νέων επαφών; Μήπως έβαλες να αποθηκεύονται σε άλλο λογαριασμό; Στο Samsung φαντάζομαι έκανες συγχρονισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts