Jump to content

tasep1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    39
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tasep1

  1. Αυτό με κάνει σκεπτικό ως προς την συνέχεια της διαδικασίας. Μήπως έχει πάει κάτι λάθος; Ήμουν σε fastboot, μου αναγνώρισε το κινητό και πάτησα unlock. Άρχισε να φορτώνει στο κινητό ένα ποσοστό % και έκανε επανεκκίνηση όπου κόλλησε στο miui. Το αποσύνδεσα και έκανα επανεκκίνηση και άνοιξε κανονικά έχοντας διαγράψει όλα μου τα αρχεία.
  2. Έκανα την διαδικασία να ξεκλειδώσω το κινητό, με πολύ μπέρδεμα φυσικά και μου λέει ότι είναι ξεκλείδωτο, δεν μου έβγαλε κάποιο μήνυμα να περιμένω κάποιες ώρες. Στις ρυθμίσεις-πρόσθετες ρυθμίσεις-επιλογές προγραμματιστών στην κατάσταση Mi ξεκλειδώματος μου γράφει ξεκλείδωτο. Έτσι γίνεται; Μπορώ να συνεχίσω στην αλλαγή rom;
  3. Καλά που δεν πήρα ακόμα τάμπλετ, πάνω στην ώρα..Ευχαριστώ πολύ..
  4. Μήπως στον συγχρονισμό στο Samsung δεν είναι επιλεγμένες οι επαφές..Μήπως στο Samsung δεν έχεις επιλεγμένο το ίδιο gmail..Δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου τώρα..
  5. Όταν αποθηκεύεις μια νέα επαφή σου βγάζει το μήνυμα ''Αποθήκευση νέας επαφής σε'' και έχει τις διαθέσιμες επιλογές απο κάτω..Εμένα ας πούμε έχει Mi Λογαριασμός, Yahoo, Google..Τώρα για να δεις αν τις έχεις βάλει αλλού τις νέες επαφές πήγαινε επαφές και πάνω αριστερά θα δεις με μικρότερα γράμματα τον λογαριασμό που έχεις επιλεγμένο..Πάτα εκεί και δες και τους άλλους λογαριασμούς να δεις που έχεις αποθηκεύσει τις νέες επαφές..
  6. Επέλεξες σίγουρα το gmail για την αποθήκευση των νέων επαφών; Μήπως έβαλες να αποθηκεύονται σε άλλο λογαριασμό; Στο Samsung φαντάζομαι έκανες συγχρονισμό.
  7. Πως θα γίνει όταν πατάω power button να βγαίνει κατευθείαν η οθόνη που βάζω κωδικό; Τώρα βγαίνει μία οθόνη που πρέπει να σύρω προς τα πάνω και μετά με πάει στον κωδικό.
  8. tasep1

    ZTE Blade S6

    Θέλω να αγοράσω μπαταρία γιατί αυτή που έχει τώρα δεν κρατάει καθόλου..Έχω κοιτάξει σε ebay, AliExpress αλλά έχει διάφορες, με ποικιλία τιμών.. Όλοι λένε original βέβαια.. Ποια παίρνω; Την πιο φθηνή; Μπαταρίες στέλνουν κανονικά απο εξωτερικό ή απαγορεύεται;
  9. Τι έδινε το countdown σήμερα;
  10. Παιδιά δίνω την θήκη της nilkin σε μαύρο χρώμα..( https://m.banggood.com/NILLKIN-Frosted-Shield-PC-Hard-Back-Cover-Case-For-Xiaomi-Redmi-Note-4X-Redmi-Note-4-Global-Edition-p-1134964.html ) .. Χθες ήρθε, Θεσσαλονίκη είμαι.. 6 ευρώ.. Δεν είναι εμπορεία, για μένα την πήρα αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα τελικά.. Την μεμβράνη δεν την χρησιμοποίησα, είναι στην συσκευασία της.. Πμ όποιος θέλει. Αν απαγόρευεται η αγγελία εδώ ας διαγραφεί..
  11. tasep1

    Redmi 4A

    Δημιούργησε ένα προφίλ ακριβώς όπως αυτό που έχεις με άλλο όνομα και επίλεξε το.. Εγώ αυτό είχα κάνει σε ένα LG και είχα ίντερνετ στο τάμπλετ από το κινητό.. Παράξενο αλλά το δοκίμασα και έπιασε..
  12. tasep1

    Redmi 4A

    Εγώ από Γερμανό το πήρα την Black Friday. Γράφει 4g απλά έλεγα μήπως είναι εικονικό. Ευχαριστώ για την απάντηση..
  13. tasep1

    Redmi 4A

    Για 4g στην q χρειάζεται να κάνουμε κάτι ή είναι ενεργό ήδη;
  14. Το δικό μου έφυγε 1-12-17 από Ολλανδία.. Ας παραλάβω πριν τις γιορτές τουλάχιστον..
  15. Όταν έχεις πακέτο με χρόνο ομιλίας, είτε στο κινητό, είτε στο σταθερό, σου καταναλώνει από το πακέτο και όχι από τα ευρώ που έχεις.στο 1222 έχεις χρέωση 0.24 διαλέγεις ότι σε βολεύει..Για το αν ισχυει, είπα έχω καιρό να καλέσω..
  16. 699 555 1222 το τηλ του κέντρου εξυπηρέτησης με αστική χρέωση..έχω καιρό να καλέσω, νομίζω ισχύει ακόμα..
  17. Το κινητό το πήρα απο σκρούτζ χωρίς βιβλιαράκι και δεν ήξερα πως μπαίνω στις ρυθμίσεις..το βρήκα πατώντας το κάτω δεξιά κουμπί..Κατεβάζω τον οδηγό απο LG για να μην ξαναρωτάω αυτά που θα έπρεπε να ξέρω..Όλα ΟΚ τώρα..
  18. Δεν έχει ρυθμίσεις μηνυμάτων.Πληκτρολόγιο και Μέθοδοι εισαγωγής έχει και δεν έχει κάπου για κωδικοποίηση.Δεν έχω βάλει άλλη εφαρμογή για μηνύματα.Κιτ Κατ έχω.
  19. Στα μηνύματα πώς γίνεται να γράφω ελληνικά και να πιάνει το μήνυμα 160 χαρακτήρες;Ξεκινώντας έχει 160 άλλα μόλις πατήσω το πρώτο γράμμα παει 69..Κάτι παίζει με την κωδικοποίηση ξέρω αλλά έψαξα στις ρυθμίσεις δεν βρήκα κάτι σχετικό..
  20. Έριξα παραγγελία απο Kaizerstore..144.5 με μεταφορικά και αντικαταβολή..Περιμένω τηλ. για επιβεβαίωση και αύριο μάλλον το παραλαμβάνω..:D:D:D:D
  21. Απο ποιο κατάστημα Σκρούτζ λέτε να κάνω παραγγελία;Θεσ/νίκη βρίσκομαι.
  22. 27 Μαρτίου έβαλα κάρτα 10+10 δώρο και πήγα στα 18.82..Αγόρασα με 2 ευρώ μηνύματα προς όλους και 3 ευρώ κλήσεις προς όλους..Πάμε στα 13.82..Αυτά έχω ακόμα..Έχουν περάσει 15 μέρες..Ούτε εγώ ξέρω τι συμβαίνει πλέον..
  23. Τα δοκίμασα αλλά μου αποσυντονίζουν λίγο το κινητό και τα έβγαλα..Το no lock έκανε δουλειά και κολλούσε λίγο, το άλλο κολλούσε πολύ..Δεν βρήκα λύση τελικά..
×
×
  • Create New...