akispash Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Καλά κάνω και τα έχω μπλοκάρει όλα από αναβάθμισεις! Με ποιά version είσαι; Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Σε EU ακόμα τίποτα από update, μπορεί κανείς να ανεβάσει το changelog από global; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Μακάρι να πάρουμε και εμείς με EU την 11.0.5.0 για να λυθεί το θέμα με το wificall και ας μήν πάρουμε ποτέ Android 10! Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokakia Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Τι σημαντικές αλλαγές φέρνει η έκδοση 11.ΧΧ γενικά και υπάρχει τόσο ενδιαφέρον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Με ποιά version είσαι; Καλημέρα...την 10.3.6 global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Την καλύτερη έχεις. Μείνε εκεί σταθερά μέχρι να δούμε τις επόμενες εμείς που την πατήσαμε με το MIUI 11. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Καλημέρα...την 10.3.6 global Ήταν αυτή στην οποία δούλευαν τα πάντα!!Μετά πήγαμε στην MIUI 11 και χάθηκαν τα πάντα! Τώρα με την 11.0.5.0 κάποια πράγματα διορθώθηκαν. Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Ήταν αυτή στην οποία δούλευαν τα πάντα!!Μετά πήγαμε στην MIUI 11 και χάθηκαν τα πάντα! Τώρα με την 11.0.5.0 κάποια πράγματα διορθώθηκαν. Θα την κρατήσω έτσι όσο πάει...η ηχογράφηση και το ξυπνητήρι κάνει τη διαφορά για μένα από τις άλλες εταιρείες... Οθόνες κάμερες και τα λοιπά είναι όλα μέσες άκρες τα ίδια ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Θα την κρατήσω έτσι όσο πάει...η ηχογράφηση και το ξυπνητήρι κάνει τη διαφορά για μένα από τις άλλες εταιρείες... Οθόνες κάμερες και τα λοιπά είναι όλα μέσες άκρες τα ίδια ... Με την 11.0.5.0 η ηχογράφηση δουλεύει.Το ξυπνητήρι πάλι με κλειστό το κινητό..όχι! Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 εδώ που τα λέμε υπάρχει και μια λογική στο να μην χτυπάει το ξυπνητήρι όταν είναι κλειστό το τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoulas69 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Φαντάζομαι δεν έχεις EU έκδοση; Έχει την PFGMIXM όχι την EU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 εδώ που τα λέμε υπάρχει και μια λογική στο να μην χτυπάει το ξυπνητήρι όταν είναι κλειστό το τηλέφωνο Τη λογική μου λες τώρα... Έχω κατά βολευτεί με αυτή τη φάση και με το note 5 της γυναίκας μου που είχα εγώ πριν και με αυτό τώρα... Τρία λεπτά πριν χτυπήσει το ξυπνητήρι ανάβει το τηλέφωνο του χω βάλει και μία ωραία μουσικούλα μία χαρά... Ούτε να το βάζεις στο flight mode και να φθείρεται και η μπαταρία.... Γενικώς με τις αναβαθμίσεις όλες οι εταιρείες λίγο ή πολύ κάνουν τις λαλακιες τους. Έχω μάθει πια τόσα τηλέφωνα έχω αλλάξει.... Ότι δουλεύει καλά και με ικανοποιεί στις ανάγκες μου δεν το πειράζω.... Εκεί θα μείνει και ας πάρει και android 20... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokakia Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Ότι δουλεύει καλά και με ικανοποιεί στις ανάγκες μου δεν το πειράζω... Έτσι ακριβώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Είμαι τις γνώμης ότι το Ν7 είναι το ποιο πληρες Κιν στην κατηγορία του,τα έχει όλα σε καλό επίπεδο, ξεκλείδωτο παίρνει gcam, Ηχογραφηση,κτλ....τα επόμενα έχουν αρχίσει και τα χαλάνε,....google πληκτρολόγιο και sms με ότι αυτό συνεπάγεται...σε κάποια δεν παίρνει εύκολα gcam...πχ mi9 lite,(ενός φίλου με έχει πεθάνει να του τρέξω gcam και δεν τα κατάφερα ακόμη να βρω κάτι να δουλεύει σωστά)..ίδια φάση και στο Ν8pro.... κάνουν βλακείες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Είμαι τις γνώμης ότι το Ν7 είναι το ποιο πληρες Κιν στην κατηγορία του,τα έχει όλα σε καλό επίπεδο, ξεκλείδωτο παίρνει gcam, Ηχογραφηση,κτλ....τα επόμενα έχουν αρχίσει και τα χαλάνε,....google πληκτρολόγιο και sms με ότι αυτό συνεπάγεται...σε κάποια δεν παίρνει εύκολα gcam...πχ mi9 lite,(ενός φίλου με έχει πεθάνει να του τρέξω gcam και δεν τα κατάφερα ακόμη να βρω κάτι να δουλεύει σωστά)..ίδια φάση και στο Ν8pro.... κάνουν βλακείες.... Συμφωνώ φίλε μου μαζί σου. Πέρασαν το τελευταίο διάστημα αρκετές συσκευές από τα χέρια μου. Πήρα μέχρι και το mi9t pro, αλλά κράτησα τελικά το rn7 γιατί στις φωτογραφίες η stock εφαρμογη κάμερα του mi9t pro δε μου έδειχνε τη σωστή απόσταση των πραγμάτων και με εκνεύριζε στη δουλειά γιατί σκαναρω παρα πολλά έγγραφα την ημέρα. Είναι φοβερή συσκευή σ αυτά τα χρήματα. Μόνο μην πάρουμε και εμείς καμία χάλια αναβάθμιση και έρθουν google dialers κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Όσο περνάει από το χέρι μου δεν θα κάνω καμιά αναβάθμιση...η πικρή πείρα χρόνων έχει δείξει ότι οι αναβαθμίσεις είναι επί το πλείστον κόλπα μαρκετιστικα, πρόσθετουν και φτιάχνουν κάτι,άχρηστο στους πολλούς και στην καθημερινότητα , χρήσιμο σε λίγους, αισθητικές παρεμβάσεις κτλ και χαλάνε αλλά...Έχω κατεβάσει 2 φοβερά θέματα από Ελβετία,έχει γίνει πανέμορφο,έχει τα πάντα,πάει μπάλα, όπως και το Ν5 τις γυναίκας μου,στον 2ο χρόνο και όλα καλά....για πειράματα είμαστε τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Ο κανονας ειναι.........εαν δουλευει σωστα δεν το ακουμπας!:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Ο κανονας ειναι.........εαν δουλευει σωστα δεν το ακουμπας!:)Πόσο δίκιο έχεις.... Πήγα και έκανα το update miui 11 και έχασα και το WiFi call και γενικά σε μπαταρία. Στερνή μου γνώση.... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deninho Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 φαντάζομαι τα security updates δε σας αφορούν εσάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 φαντάζομαι τα security updates δε σας αφορούν εσάς; Τα security updates θα γίνουν ασχέτως τις version του λειτουργικού.Και μην ξεχναμε τα προβλήματα ασφάλειας έχουν να κάνουν και με τον τρόπο τον οποίο χρησιμοποιείτε η συσκευή.Εμένα πάντως μου λείπει το κουμπί wps ασχέτως αν το βγάλαν για "λόγους" ασφαλείας!!!! Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deninho Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 οι ακριβώς από πάνω από το σχόλιό μου λένε ότι "αν κάτι δουλεύει, δεν το ακουμπάς" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 φαντάζομαι τα δε σας αφορούν εσάς; Το αναγκαιο κακο ειναι αυτο φιλε......δυστηχως. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Τα security updates θα γίνουν ασχέτως τις version του λειτουργικού.Και μην ξεχναμε τα προβλήματα ασφάλειας έχουν να κάνουν και με τον τρόπο τον οποίο χρησιμοποιείτε η συσκευή.Εμένα πάντως μου λείπει το κουμπί wps ασχέτως αν το βγάλαν για "λόγους" ασφαλείας!!!! H Xiaomi δεν τα δίνει χωριστά όπως πχ η Nokia... Ένας βασικός λόγος για να αναβαθμίσει κανείς την έκδοση του MIUI είναι οι τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας. Τούτου λεχθέντος, εγώ έχω μετανιώσει που έβαλα MIUI 11, κυρίως λόγω του WiFi calling. Όταν με το καλό έρθει ΟΤΑ η 11.0.5.0 προβλέπω να είναι η τελευταία που θα βάλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Ποιός ξέρει να απαντήσει γιατί στα μαγαζιά απο internet όταν αγοράζουμε xiaomi και γράφει global version σε άλλους έρχεται η PFGMIXM έκδοση και σε άλλους η PFGEUXM; αφου global γράφουν και οι δύο...και κάποιος που θέλει την PFGMIXM μή γνωρίζοντας τί έχει μέσα η συσκευασία γιατί να μην πάιρνει αυτό που θέλει και να του έρχεται η PFGEUXM; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Αν θυμάμαι καλά, την EU φοράνε όσα αγοράζονται στην Ελλάδα και έχουν την εγγύηση της Infoquest Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts