Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι...για να κάνει ενημερώσεις στις εφαρμογές αν έχω δεδομένα μπορώ να το αποτρέψω;;;

Να τις κάνει δηλαδή μόνο στο σπίτι με το wi fi.

Να ρωτήσω κάτι...για να κάνει ενημερώσεις στις εφαρμογές αν έχω δεδομένα μπορώ να το αποτρέψω;;;

Να τις κάνει δηλαδή μόνο στο σπίτι με το wi fi.

στο play store,, ρυθμισεις ,, να μην γινεται αυτοματη ενημερωση εφαρμογών,,,, εκει εχει συνολικα 3 ρυθμισεις.

Καινουργια προβληματα. Μιλαω με vodaphone δικτυο καρτα και αρκετες φορες κατι γινεται με την κληση .....φαινεται ενεργη καθως βλεπω τον χρονο ομιλιας να κυλαει αλλα δεν ακουω συνομιλητη καθολου και καποια στιγμη η κληση τερματιζεται.Επισης εχω προβλημα με τα μηνυματα στην vodaphone ....Δεν μου τα στελνει.....Στην cosmote αυτο δεν γινεται ουτε στις κλησεις αλλα και ουτε στα μηνυματα.

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εν τω μεταξυ αυτο οτι πολλες φορες το κινητο κολλαει και οι ειδοποιησεις για να εμφανισθουν πρεπει να ξεκλειδω την οθονη.....με τρελενει.....οχι παντα....αλλα πολλες φορες....και τα εχω ενεργοποιημενα ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Έχεις μήπως VoLTE ανοιχτό...;

Αν ναι, δοκίμασε να το κλείσεις και να δοκιμάσεις ξανά με τα SMS

Για τα μηνυματα πηγαινεις ρυθμισεις μηνυματων και απενεργοποιεις το GSM αλφαβητο. Εαν εχεις περιοχη αλλη απο Ελλαδα για να δεις το GSM αλφαβητο πρεπει να το γυρισεις σε περιοχη Ελλαδα.

Αν μεταναστευσε,δηλαδη??:lol::lol:

Εαν αλλαξες χωρα στις ρυθμισεις του κντ φιλε.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Επειδή δεν είμαι βέβαιος πως δεν άλλαξα κι άλλες επιλογές από την επιλογή που ήθελα στις << Επιλογές για προγραμματιστές >>, υπάρχει κάποια λειτουργία/ρύθμιση/επιλογή ώστε να τις επαναφέρω ξανά όπως ήταν αρχικά;

Γίνεται αν ακουμπήσει πίσω στο δαχτυλίδι το δάχτυλο να μην ανοίγει η οθόνη;
Κανείς; :(

Επειδή δεν είμαι βέβαιος πως δεν άλλαξα κι άλλες επιλογές από την επιλογή που ήθελα στις << Επιλογές για προγραμματιστές >>, υπάρχει κάποια λειτουργία/ρύθμιση/επιλογή ώστε να τις επαναφέρω ξανά όπως ήταν αρχικά; :(

αν απενεργοποιησεις τις επιλογες προγραμματιστων (πρωτη επιλογη οταν μπαινεις στο μενου επιλογες για προγραμματιστες) και τις ξαναεργοποιησεις, επανερχονται ολα στα default.

Γίνεται αν ακουμπήσει πίσω στο δαχτυλίδι το δάχτυλο να μην ανοίγει η οθόνη; :(

Ενας "μπακαλιστικος" αλλα αποδοτικος τροπος ειναι να ορισεις δακτυλικο αποτύπωμα απο δακτυλο που δυσκολα θα βρεθει στη θεση του δακτυλιδιου. πχ το μικρο δακτυλο του χεριου. Αυτο αν θες να χρησιμοποιησεις το αποτυπωμα για αλλα ξεκλειδωματα και θες μονο να αποκλεισεις να ανοιγει η οθονη κατα λαθος.

Αν δε θες καθολου τη χρηση του πουθενα τοτε αφαιρεις οτι αποτυπωμα εχεις καταχωρησει (αν το εχεις κανει) και πας Ρυθμισεις - Οθονη κλειδωματος και απενεργοποιεις εκει την επιλογη tag fingerprint sensor to wake. (δε ξερω αν εχεις αυτη την επιλογη. Ειμαι με την τελευταια xtrv της ελληνικης κοινοτητας)

Edited by baxalo

Έχεις μήπως VoLTE ανοιχτό...;

Αν ναι, δοκίμασε να το κλείσεις και να δοκιμάσεις ξανά με τα SMS

εκλεισα volte , εκλεισα wifi calling , εκλεισα gsm , αλλαξα θεσεις με την αλλη καρτα sim της cosmote.... αλλαξα καρτα sim δωρεαν απο την vodafone γιατι δεν βρισκαν κατι αλλο.Πηγα σε μαγισσες και χαρτοριχτρες.....Τιποτα.....Τα μηνυματα με την καρτα της vodafone παραδιδονται οποτε να ναι και αν θα παραδοθουν ....αρκετες φορες μου βγαζει δηλαδη ανεπιτυχης παραδοση....

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΡΤΑ SIM ΤΗΣ VODAFONE?

----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΥΣΗ......ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ....

ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΤΟ ΘΑΥΜΑ....

Ξέρει κάποιος φίλος να μας πει ποτέ επιτέλους θα φτιάξει η αναβάθμιση σε miui 11 με τοποθεσία Ελλάδα. Δεν θέλω να το κάνω με άλλη τοποθεσία

Δεν συμβαίνει κάτι αν αλλάξεις τοποθεσία. Οι 2-3 εφαρμογές που είναι διαθέσιμες σε άλλες χώρες με το που αλλάξεις την χώρα σου σε Ελλάδα θα εξαφανιστούν ξανά.

Καλησπέρα

Έχω την PFGEUXM 11.0.4 και έχω κατεβάσει την PFGMIXM 11.0.4. την περνάω από τις ενημερώσεις με επιλογή πακέτου;χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο;

αν απενεργοποιησεις τις επιλογες προγραμματιστων (πρωτη επιλογη οταν μπαινεις στο μενου επιλογες για προγραμματιστες) και τις ξαναεργοποιησεις, επανερχονται ολα στα default.
Την απενεργοποιήσα την ίδια μέρα όποτε αν άλλαξα και κάτι θα γύρισε στην προεπιλογή.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ενας "μπακαλιστικος" αλλα αποδοτικος τροπος ειναι να ορισεις δακτυλικο αποτύπωμα απο δακτυλο που δυσκολα θα βρεθει στη θεση του δακτυλιδιου. πχ το μικρο δακτυλο του χεριου. Αυτο αν θες να χρησιμοποιησεις το αποτυπωμα για αλλα ξεκλειδωματα και θες μονο να αποκλεισεις να ανοιγει η οθονη κατα λαθος.

Αν δε θες καθολου τη χρηση του πουθενα τοτε αφαιρεις οτι αποτυπωμα εχεις καταχωρησει (αν το εχεις κανει) και πας Ρυθμισεις - Οθονη κλειδωματος και απενεργοποιεις εκει την επιλογη tag fingerprint sensor to wake. (δε ξερω αν εχεις αυτη την επιλογη. Ειμαι με την τελευταια xtrv της ελληνικης κοινοτητας)

Δεν το θέλω το αποτύπωμα ούτε έχω καταχωρήσει κάποιο γιατί με βολεύει το 4ψήφιο PIN. Στην οθόνη κλειδώματος στις ρυθμίσεις που γράφεις την επιλογή <<tag fingerprint sensor to wake>> δεν την εμφανίζει σε 'μενα.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα

Έχω την PFGEUXM 11.0.4 και έχω κατεβάσει την PFGMIXM 11.0.4. την περνάω από τις ενημερώσεις με επιλογή πακέτου;χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο;

Αυτό ακριβώς.

Τι θες να "επιτύχεις" με την PFGMIXM 11.0.4 αντί της PFGEUXM 11.0.4;

μαλλον η εκδοση που εχεις δεν εχει αυτη την επιλογη. γι αυτο ανεφερα σε ποια ειμαι εγω.

η μονη αλλη περιπτωση ειναι, αν εισαι root, να πειραξεις τα αρχεια που αφορουν το αποτυπωμα.

δε ξερω βεβαια αν υπαρχει καμια αλλη εφαρμογη μεσω της οποιας μπορεις να το απενεργοποιησεις..

http://prntscr.com/qb3i0g

Ποια είναι η σωστή για Ελλάδα;υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν αφήσω αυτή που έχω;
Ελλάδα που είμαι κι εγώ την PFGEUXM 11.0.4 που έχεις ήδη εγκατεστημένη έχω κι εγώ. Γιατί να έχεις κάποιο πρόβλημα; Έχεις διαπιστώσει κάτι;

Εγώ μια χαρά είμαι με αυτή.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

μαλλον η εκδοση που εχεις δεν εχει αυτη την επιλογη. γι αυτο ανεφερα σε ποια ειμαι εγω.

η μονη αλλη περιπτωση ειναι, αν εισαι root, να πειραξεις τα αρχεια που αφορουν το αποτυπωμα.

δε ξερω βεβαια αν υπαρχει καμια αλλη εφαρμογη μεσω της οποιας μπορεις να το απενεργοποιησεις..

http://prntscr.com/qb3i0g

Όχι δεν είμαι root.

Καλά δε θα σκάσω κιόλας αν δεν λύνεται αυτό, απλά περισσότερο (επειδή πολλές φορές ακουμπάει το δάχτυλο κατά λάθος) για να μην εξαντλείται πιο γρήγορα η μπαταρία.

Σ' ευχαριστώ πάντως για την ανταπόκριση. :)

Ελλάδα που είμαι κι εγώ την PFGEUXM 11.0.4 που έχεις ήδη εγκατεστημένη έχω κι εγώ. Γιατί να έχεις κάποιο πρόβλημα; Έχεις διαπιστώσει κάτι;

Εγώ μια χαρά είμαι με αυτή.

Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι ότι με πετάει συνέχεια τo WiFi.δε φταίει το ρούτερ γιατί δε βρίσκει άλλο WiFi.κατα τ'αλλα δεν έχω παρατηρήσει κάτι άλλο

Καλησπέρα,

Είμαι ακόμα με τη 10.3.10 απλά και μόνο επειδή μου είναι απαραίτητο το wifi call.

Σήμερα όμως διεπίστωσα ότι έπαψε να δουλεύει.

Υπάρχει κανένας άλλος με την παλιά έκδοση να μου πει αν αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα;

Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 7

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ξεκλείδωσα και εγκατέστησα την xiaomi eu, το wifi call δουλεύει κανονικά οπότε λογικά σε επόμενο update θα δουλέψει σε όλους

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα,

Είμαι ακόμα με τη 10.3.10 απλά και μόνο επειδή μου είναι απαραίτητο το wifi call.

Σήμερα όμως διεπίστωσα ότι έπαψε να δουλεύει.

Υπάρχει κανένας άλλος με την παλιά έκδοση να μου πει αν αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα;

Ευχαριστώ.

Σε διπλανό θέμα διάβαζα προβλήματα τερματισμού κλήσεων στο δίκτυο της Cosmote σήμερα. Πιθανόν να επηρεάστηκες από αυτό.

Χθες και σήμερα παρατηρώ πως μονίμως δίπλα στο σήμα είναι το Η και όχι το 4G στις ρυθμίσεις είδα πως στο τύπος δικτύου είναι το LTE σαν προεπιλογή...

Απλά με το Η δεν μπορώ να συνδεθώ με τα δεδομένα στο ιντερνετ

Τι παίζει ;;;

Χθες και σήμερα παρατηρώ πως μονίμως δίπλα στο σήμα είναι το Η και όχι το 4G στις ρυθμίσεις είδα πως στο τύπος δικτύου είναι το LTE σαν προεπιλογή...

Απλά με το Η δεν μπορώ να συνδεθώ με τα δεδομένα στο ιντερνετ

Τι παίζει ;;;

από χθες υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το δίκτυο της cosmote

Σε διπλανό θέμα διάβαζα προβλήματα τερματισμού κλήσεων στο δίκτυο της Cosmote σήμερα. Πιθανόν να επηρεάστηκες από αυτό.

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά έχει να κάνει με την cosmote αυτό; Καθαρά θέμα wifi δεν είναι;

Από τη στιγμή που πιάνω σήμα καμπάνα από το ρούτερ του σπιτιού, δε θα έπρεπε να δουλεύει και το wifi call;

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.