Jump to content

geostamp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    152
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About geostamp

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

geostamp's Achievements

  1. Έχει κανείς πρόβλημα με την λήψη κωδικών otp? Δεν μου έρχονται με τίποτα.
  2. Χωρίς εξοικονόμηση μπαταρίας πάντα με μόνιμο bluetooth αναμμένο.
  3. Και μένα το ίδιο το βγάζει κανονικά.
  4. Πάνε στην μπαταρία, εξοικονόμηση και βόλτες όλες σε πλήρη αδράνεια εκτός από αυτές που χρειάζεσαι. Χωρίς εξοικονόμηση και η μπαταρία 1μιση μέρα για πλακα. Προφανώς κάποια αχρηστη εφαρμογή κάνει drain 🔋.... Μέχρι να το φτιάξουν κάνε αυτό που σου λέω.
  5. Τι με χαλούσε στο a52s που είχα? Μπαταρία, δαχτυλικο αποτύπωμα και οι νυχτερινές λήψεις με πολλούς κόκκους δηλαδή πολύ θόρυβο. Πολύ καλύτερο το a54. Μπαταρία απίστευτη. Μιαμιση ημερα για πλακα με ενεργοποιημενο μονιμα το bluetooth. Ειδικά με το σερφαρισμα δε πεφτει με τιποτα.Δαχτυλικο αποτυπωμα καμία σχέση. Πολύ πιο άμεσο. Και φαίνεται όταν το περνάς. Η εικόνα που πατάς μετακινείται πάντα για να πιάσει όλες τις γωνίες του αποτυπώματος σου.Καλο? Ένα τικ παραπάνω στο ηχείο και πιο φωτεινή η οθόνη.Για την κάμερα το βράδυ ακόμα δε το έψαξα.θα επανέλθω. Η απουσία του πλαστικού στη πλάτη με το γυαλοπλαστικο του a54 γίνεται πιο premium η συσκευή. Δε βλέπω διαφορά με τον exynos επεξεργαστή. Πάντως το κινητό μου φαίνεται πιο smooth στην λειτουργία σε σχέση το a52s. Πανέμορφο το violet χρωμα..... Bluetooth, GPS θέλω λίγο χρόνο ακόμα να το τσεκαρω. Στην ουσία είναι ένα βελτιωμένο a52s και ναι αξίζει η μεταφορά στο a54 εφόσον επιθυμείς να μείνεις σε μια mid-range συσκευή. Είναι δύσκολο σε αυτή την κατηγορία να βρεις κινητό πολύ πιο βελτιωμένο από το ήδη ολοκληρωμένο a52s. Το a54 θεωρώ το τελειοποιεί. Θα δείξει βέβαια αφού δω και GPS-Bluetooth και κάμερα. Ταχύτητα ιντερνετ περιοχή Τριαδιου Θεσσαλονίκης και μάλιστα χωρίς καλό σήμα...Nova.
  6. Εγώ το έδωσα . Είμαι και ψείρας .....Τελείωνε και η εγγύηση του... Πολύ ευχαριστημένος .... Λίγο στο ζουμ της κάμερας με χαλούσε με pixels , λίγο η μπαταρία....Για να δούμε.... Θεωρητικά με βάση τα previews περιμενω gorilla glass και στην πλατη , πιο φωτεινή οθόνη , λίγο πιο δυνατή μουσική στα στερεοφωνικα ηχεία , HDR10+ οθόνη πλέον , καλύτερη μπαταρία , καλύτερο bluetooth και καλύτερη κάμερα... .
  7. και εγώ νέο μέλος.....μετα απο δυο χρόνια με a52s..... για να δούμε.... 8/256 χρωμα violet.....
  8. αποριπτονται και τα δυο. Tελικα δυσκολος ο αντικαταστατης του α52s....🤔
  9. τραγικο. Και ουτε led ειδοποιησεις και σε αυτο?
  10. στο 12 pro φιλε εχει always on display συνεχεια ή μονο για 10 δευτερολεπτα? η μπαταρια οντως ειναι τοσο μετρια οσο λενε οι μετρησεις?
  11. 10 δευτερόλεπτα μόνο? Και χωρίς led ειδοποιήσεων? Tragic....
  12. καλημερα με ενδιαφερει το κινητο.Ερωτησεις. 1) εχει aod συνεχεια ή μονο για 10 δευτερολεπτα. 2) νετφλιξ μπορεις να δεις? 3) ειδοποιησεις απο facebook ενημερωσεις ερχονται κανονικα? 4) ειχε καποιος πριν samsung a52s?
  13. Όπως επίσης τις ρυθμίσεις του s-wind για μπαταρία και γενικά για το κινητό μπορεί κάποιος να τις περάσει? Δεν τις βρίσκω. Καί έχω κάνει επαναφορά.
×
×
  • Create New...