athanasios1112 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Δεν έχω καμία πρεμούρα για τη 11. Κάποια στιγμή θα έρθει ota δεν θα πεθάνουμε κιόλας . Απλά έγραψα ότι ακολούθησα τόν τρόπο που πρότειναν κάποια παιδιά αλλά δεν "περπάτησε". Άσχετο αλλά απλά από περιέργεια το downmi από που αντλεί τις rom ? Είναι άξιο εμπιστοσύνης? Δεδομένου ότι την 11PFGEUXM δεν την έχω στα επίσημα φόρα . http://c.mi.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2580061&aid=4952164&from=album&page=1 to recovery, μαλλον είναι official site (?????), Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoutsoudis Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Μήπως έχει παρατηρήσει κάνεις κάποιο πρόβλημα με την αυτόματη περιστροφή? Δυσκολεύεται η συσκευή και χρειάζεται να το περιστρέψω 2 φορές για να πιάσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Καλημέρα. Διαβάζω πως το WiFi Call δεν λειτουργεί προς το παρόν με το MIUI 11. Αυτο ισχύει για Cosmote, αλλά και για Vodafone? Γιατί Vodafone έχω. Αν δεν λειτουργεί, να κατεβάσω την εφαρμογή που έχει η Vodafone με την vodafone δεν λειτουργούσε ούτως ή άλλως το RN7 σε WiFi Call με την εφαρμογή λειτουργεί κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Α, με USB; Εγώ έχω χρησιμοποιήσει μόνο WiFi... Για δοκίμασε και με αυτόν τον τρόπο. Πρέπει να είναι συνδεδεμένο το PC και το κινητό στο ίδιο δίκτυο (δεν είμαι σίγουρος αν έχει σημασία αν το PC είναι μέσω Ethernet ή WiFi). Αντί για Send ή Receive, πήγαινε στις τρεις γραμμές πάνω αριστερά και πάτα τις. Connect to computer -> Start Θα σου βγάλει Storage options - εκεί πρέπει να βγει η SD card. Νομίζω πως κάπου εδώ θα πρέπει να φτιάξεις κωδικό και username. Γράψ'τα κάπου, βάλε το address που θα σου δοθεί στον Windows Explorer (όχι IE, όχι browser) του PC και μπες με το username και κωδικό που έφτιαξες πριν λίγο. Χρησιμοποίησε το PC για να βρεις τα αρχεία και κάν'τα copy/paste. Web Sharing Lite για να συνδέεσαι μέσω browser με το κινητό έχοντας μπροστά σου όλα τα αρχεία και τους φακέλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Συγγνώμη αλλά κάτω έχει αριστερά και δεξιά από την υποδοχή φόρτισης ηχείο ή μόνο στα δεξιά..διότι μόνο από τη μια πλευρά ακούγεται ο ήχος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Συγγνώμη αλλά κάτω έχει αριστερά και δεξιά από την υποδοχή φόρτισης ηχείο ή μόνο στα δεξιά..διότι μόνο από τη μια πλευρά ακούγεται ο ήχος... Μόνο στα δεξιά είναι φίλε, αριστερά είναι το μικρόφωνο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 (edited) Το κινητό παιδιά έχει κάποια πιστοποίηση ή κάποια αντοχή στο νερό; Edited November 16, 2019 by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Το κινητό παιδιά έχει κάποια πιστοποίηση ή κάποια αντοχή στο νερό;https://www.indiatoday.in/amp/technology/news/story/redmi-note-7-is-almost-water-resistant-but-you-should-still-be-careful-1430387-2019-01-14#aoh=15739254311018&_ct=1573925447923&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&_tf=%CE%91%CF%80%CF%8C%20%251%24s Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 παιδιά θέλω ένα κινητό για την γυναίκα. πρώτα για φώτο και μπαταρία. ο μικρός έχει το 7 και οι φώτο του είναι πολύ καλές (λέει η γυναίκα της αρέσουν). απλά έλεγα το 7 η το 8 (η το 8 pro);το 8 σε σχέση με το 7 είναι μεγάλη αναβάθμιση η όχι; Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Φίλε μου, έχω εδώ και λίγες μέρες το Note 8 pro και μπορώ να σου πω ότι είναι ΑΨΟΓΟ ΣΕ ΟΛΑ. Εγώ σου προτείνω αυτό Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Γιατί δεν λειτουργούσε με την Vodafone? με την vodafone δεν λειτουργούσε ούτως ή άλλως το RN7 σε WiFi Call με την εφαρμογή λειτουργεί κανονικά Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 (edited) παιδιά θέλω ένα κινητό για την γυναίκα. πρώτα για φώτο και μπαταρία. ο μικρός έχει το 7 και οι φώτο του είναι πολύ καλές (λέει η γυναίκα της αρέσουν). απλά έλεγα το 7 η το 8 (η το 8 pro);το 8 σε σχέση με το 7 είναι μεγάλη αναβάθμιση η όχι; Sent from my Mi A3 using TapatalkΤο 7 η το note 7;Το 8 pro το θεωρώ καλύτερο από όλα τα note7 και 8,ανάλογα και πόσα θέλεις να δώσεις.Αν οχ μπορείς να ανέβεις πάνω από τα 200 πας σε mi9t ,που για εμένα είναι από τα κορυφαία και ωραιότερα στην κατηγορία του.Οι Κινέζοι θα βγάλουν και το note 8 pro με snapdragon απ όσο ακούω,το note 7 για τα λεφτά του και μια μέτρια χρήση είναι καλό,επιλογές υπάρχουν πάντως. Edited November 16, 2019 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 παιδιά θέλω ένα κινητό για την γυναίκα. πρώτα για φώτο και μπαταρία. ο μικρός έχει το 7 και οι φώτο του είναι πολύ καλές (λέει η γυναίκα της αρέσουν). απλά έλεγα το 7 η το 8 (η το 8 pro);το 8 σε σχέση με το 7 είναι μεγάλη αναβάθμιση η όχι; Sent from my Mi A3 using TapatalkMediatek μην πάρεις με τίποτα, έχει ανακοινώσει η xiaomi ότι θα βγει 8 pro με snapdragon, αν δεν βιάζεσαι περίμενε. Μπορείς να κοιτάξεις και realme 5 pro από Amazon.es πολύ καλό τηλέφωνο. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 οκ παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Καλημέρα. Φίλος θέλει να πάρει την συσκευή, αλλά ένα από τα κριτήρια είναι να παίζει το fortnite (Απαίτηση του υιού) Επειδή με ένα ψάξιμο στον γούγλη, δεν κατάφερα να βγάλω άκρη...θα ήθελα να ρωτήσω αν η συσκευή υποστηρίζει το παιχνίδι. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας:) Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Καλημέρα. Φίλος θέλει να πάρει την συσκευή, αλλά ένα από τα κριτήρια είναι να παίζει το fortnite (Απαίτηση του υιού) Επειδή με ένα ψάξιμο στον γούγλη, δεν κατάφερα να βγάλω άκρη...θα ήθελα να ρωτήσω αν η συσκευή υποστηρίζει το παιχνίδι. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας:) Έχει αναφερθεί σ' αυτό το νήμα και με αναζήτηση θα το βρεις. Για να σε διευκολύνω, διάβασε στη σελίδα 187 το 2804 και τα προηγούμενα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Έχει αναφερθεί σ' αυτό το νήμα και με αναζήτηση θα το βρεις. Για να σε διευκολύνω, διάβασε στη σελίδα 187 το 2804 και τα προηγούμενα.Τα διαβασα και αυτα αλλα : 1) εχουν περασει καποιοι μηνες απο τοτε και κατι μπορει να εχει αλλάξει 2) δεν ειναι 100% ξεκαθαρο αν παιζει το παιχνιδι ή οχι. Απο οτι καταλαβα, out of the box το κινητο δεν το υποστηριζει. Θελει κατεβασμα του παιχνιδιού (apk file) απο αλλη πηγή εκτος google store Στάλθηκε από το LG-H930 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Έτσι κι αλλιώς, το παιχνίδι πρέπει να κατέβει εκτός store. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ironbum2 Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 (edited) Επειδή δεν μπορώ να βγάλω άκρη... Επειδή δεν είναι για μένα και δεν μπορώ να πάρω την ευθύνη... Θα τον συμβουλέψω να πάρει κάποιο από τα συμβατά της λίστας που έχει η epicgames:) Edited November 17, 2019 by ironbum2 Παράθεση ASUS(ZE551ML,ZS551KL)ERICSSON(GA628,T39)ETEN(X500,X800)HTC(UULTRA)HUAWEI(P10 lite,P40 Pro,Mate 50 Pro)LEECO (X820)LG(P990,P880,G3,V10,V20,V30,G8s,G8x)MICROSOFT(LUMIA 950, LUMIA 950XL)MOTOROLA(DPC-550,STARTAC,MPX220)NOKIA(5110,8210,7110,3310,6310i,6280)SAMSUNG(I800,note10+)SHARP(S2)SIEMENS(SX1)SONY ERICSSON (T610,XPERIA X1)VIVO(X90 Pro)XIAOMI(Redmi Note 5,Redmi Note 6 Pro,Redmi Note 8 Pro,Redmi Note 9 Pro,Redmi Note 10 Pro,Redmi Note 12 Pro,MI MAX 2,MI MAX 3,Poco F1,Mi A3,Mi 9 lite,Mi 11 lite,Mi 10T PRO,Mi 10 pro,12x,) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsitb Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Μέχρι τώρα με miui10 όταν πήγαινα να τσεκαρω την μπαταρία την μεγαλύτερη κατανάλωση πάντα την είχε όπως είναι λογικό η οθόνη ( όπου και πατούσα και έβλεπα και το sot). Όλα καλά ως εδώ... Τώρα με miui 11 ναι μεν βελτιώθηκε η μπαταρία αλλά σαν πρώτη εφαρμογή κατανάλωσης ενέργειας μου βγάζει το chrome και μετά την οθόνη.... Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση that's me in the corner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaeldam Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 (edited) Μπορεί το Redmi note 7 επίσημα να μην παίζει fortnite αλλά ανεπίσημα το παίζει σίγουρα. Στο δικό μου Redmi note 7 από τον Σεπτέμβριο που του έβαλα το fortnite το παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα. Το θέμα όμως είναι ότι για να το παίξει θα πρέπει να ακολουθηθεί μια ολόκληρη διαδικασία που για έναν απλό χρήστη μπορεί να του φανεί βουνό.(όπως εμένα που με δυσκόλεψε λίγο) Στην περίπτωση που κάποιος θέλει να παίξει fortnite στο Redmi note 7 και δεν μπορεί να βρει κάποιο άλλο τρόπο τότε μπορεί να δοκιμάσει τα παρακάτω: (Τις παρακάτω οδηγίες μπορεί να τις ακολουθήσει κάποιος μόνο με δική του ευθύνη γιατί εάν κάτι δεν πάει καλά εγώ δεν έχω τις γνώσεις για να τον βοηθήσω.) Ακολουθούμε πολύ προσεκτικά τον παρακάτω οδηγό έως και το βήμα D. ROOT YOUR SMARTPHONE https://forum.xda-developers.com/redmi-note-7/how-to/one-redmi-note-7-unlock-bootloader-t3890751 Και μετά από τον παρακάτω σύνδεσμο στο Youtube από τα descriptions κάνουμε download το apk του gltool και μετά το μεταφέρουμε στο κινητό και του κάνουμε χειροκίνητα εγκατάσταση. Και μετά μέσο του ίδιου συνδέσμου παρακολουθούμε το βίντεο από το δωδέκατο λεπτό έως και το τέλος προσεκτικά και κάνουμε ότι κάνει και στο βίντεο. Στην δική μου περίπτωση πάντως κάνοντας όλα αυτά τελικά το redmi note 7 μπόρεσε να παίξει το Fortnite. Edited November 17, 2019 by michaeldam Λάθος url Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Γιατί δεν λειτουργούσε με την Vodafone? γιατί υποστήριζε/υποστηρίζει? συγκεκριμένες συσκευές και για τις υπόλοιπες δίνει το app https://www.vodafone.gr/exypiretisi/yphresies/vodafone-wifi-calling/ όπως έχω βαρεθεί να γράφω το wifi calling απαιτεί διάφορες συμβατότητες και με το δίκτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Μετά από περιήγηση σε ότι custom rom υπήρχε, και αφού δεν έμεινα ικανοποιημένος απόλυτα από καμμία, είπα να δώσω άλλη μια ευκαιρία στην miui. Κατέβασα και πέρασα με fastboot Kai miflash την euxm,10.3.6, ενώ όταν το πήρα είχε την άλλη global, που δεν θυμάμαι τώρα πως την λένε. Ως εκ θαύματος το proximity sensor λειτουργεί πλέον συνέχεια και απόλυτα σωστά! Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 Άρα είναι θέμα λογισμικού, όχι hardware, εγώ έχω custom (xiaomi eu). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. November 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2019 (edited) Μετά από περιήγηση σε ότι custom rom υπήρχε, και αφού δεν έμεινα ικανοποιημένος απόλυτα από καμμία, είπα να δώσω άλλη μια ευκαιρία στην miui. Κατέβασα και πέρασα με fastboot Kai miflash την euxm,10.3.6, ενώ όταν το πήρα είχε την άλλη global, που δεν θυμάμαι τώρα πως την λένε. Ως εκ θαύματος το proximity sensor λειτουργεί πλέον συνέχεια και απόλυτα σωστά! Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Και εγώ που το αγόρασα με euxm ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με το proximity sensor. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το ότι δεν δονείται όταν κάνω μία κλήση και απαντάει ο άλλος... παρόλο που το έχω ρυθμίσει από το μενού. Δεν ξέρω αν το κάνει και σε άλλους. Edited November 17, 2019 by imaginos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts