Jump to content

michaeldam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About michaeldam

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

michaeldam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Όταν είχα βάλει internet στο σταθερό τηλέφωνο μου είχανε δώσει και ένα email που τελείωνε σε @otenet.gr. Το email το χρησιμοποιούσα στον υπολογιστή μέσο του windows live mail. Πριν λίγα χρόνια μετέφερα το σταθερό στην Forthnet. Και ρυθμίζοντας το smtp το email δούλευε κανονικά. Τους τελευταίους μήνες όμως δεν μπορώ να στείλω μήνυμα ενώ τα εισερχόμενα μηνύματα έρχονται κανονικά. Για smtp έχω βάλει το mailgate.forthnet.gr και θύρα 25. Έχω δοκιμάσει και κάποια άλλα smtp όπως: mail.forthnet.gr και θύρα 465 με ssl. smtp-auth.forthnet.gr και θύρα 25 με έλεγχο ταυτότητας από τον διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας (tls). mailgate.otenet.gr και θύρα 25. Αλλά δεν είδα κάποιο αποτέλεσμα. Μήπως γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση του smtp για να δοκιμάσω; Τελικά το πρόβλημα έφτιαξε βάζοντας για smtp τα παρακάτω: smtp.otenet.gr και θύρα 587 με έλεγχο ταυτότητας από τον διακομιστή εξερχόμενης αλληλογραφίας (tls).
  2. Μήπως γνωρίζει κάποιος εάν έχει αλλάξει κάτι στο πάρε μοίρασε; Γιατί μου έστειλε κάποιος 3 x 100mb και στο καπάκι μου ήρθαν τρία μηνύματα που λένε: #pare_moirase: Μόλις πήρες 500mb για social & chat για 2 ημέρες, δώρο από τον τάδε!! Για να στείλεις και εσύ από 500mb για social & chat δώρο σε 3 φίλους σου μπες στο whats up application (https://www.whatsup.gr/c/store/pare_moirase) Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην ανανεωθεί η ημερομηνία λήξης του πάρε μοίρασε για έναν μήνα ακόμα. Πάντως ούτε τα 500mb για social & chat τα βλέπω κάπου.
  3. Θα πρέπει κάποιος να τα δοκιμάσει για να μας πει. Όσον αφορά το fortnite μέχρι και πριν λίγους μήνες δεν υπήρχε στο playstore. Έπρεπε να το κατεβάσεις από την epicgames αλλά τότε επισήμως το redmi note 7 δεν μπορούσε να παίξει το fortnite. Όμως ανεπίσημα ακολουθώντας κάποιους οδηγούς που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο μπορούσε να το παίξει. Για παράδειγμα στο δικό μου Redmi note 7 από πέρσι που του έβαλα με τον ανεπίσημο τρόπο το fortnite έως και σήμερα το παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα. Τώρα από το playstore δεν το έχω δοκιμάσει και δεν γνωρίζω εάν το παίζει ή όχι.
  4. Ένας τρόπος είναι να σου πει αυτός που έχει την άλλη συσκευή τον κωδικό reloadit και μετά εσύ να μπεις εδώ http://m.whatsup.gr/reloadit/ και να βάλεις το τηλέφωνο τον κωδικό και να διαλέξεις δώρο. Και ένας άλλος τρόπος είναι να εγκαταστήσεις στην συσκευή σου την εφαρμογή whats up. Στην συνέχεια να αφαιρέσεις την κάρτα sim. Και μετά μέσο WiFi θα ανοίξεις το whats up και θα βάλεις τον αριθμό τηλεφώνου της άλλης συσκευής. Μετά θα σταλεί ένας κωδικός με sms στην άλλη συσκευή. Αυτός που έχει την άλλη συσκευή θα πρέπει να σου πει τον κωδικό για να τον βάλεις στην εφαρμογή whats up. Και πλέον θα μπορείς να ενεργοποιήσεις το reloadit στην άλλη συσκευή.
  5. Στο δικό μου rn7 μόλις πάω να προσθέσω ένα λογαριασμό google μου λέει "Επιβεβαίωση του κωδικού σας" και πρέπει να του βάλω τον κωδικό που ξεκλειδώνει την οθόνη για να συνεχίσω. Λογικά το ίδιο πρέπει να κάνεις και εσύ.
  6. Από την στιγμή που στο "άλμπουμ" και στα "άλλα άλμπουμ" μπορείς και βλέπεις τους φακέλους με τις φωτογραφίες τότε εάν μπείς μέσα σε κάθε φάκελο και πατήσεις τις τρείς τελίτσες σου έχει την επιλογή "προβολή στις φωτογραφίες". Επιλέγοντας "προβολή στις φωτογραφίες" σε όλους τους φακέλους τότε αυτομάτως οι φωτογραφίες των φακέλων θα σου εμφανιστούν και στις "φωτογραφίες". Σχετικά με τον φάκελο Viber που στον εμφανίζει στα "άλλα άλμπουμ" εάν ξαναπάς στις τρείς τελίτσες έχει και την επιλογή "μετακίνηση από άλλα άλμπουμ" όπου μπορείς να μετακινήσεις φακέλους από τα "άλλα άλμπουμ" στο "άλμπουμ".
  7. Την εφαρμογή Google Photos δεν την χρησιμοποιώ αλλά η εφαρμογή συλλογή μου δείχνει όλες τις φωτογραφίες που έχω αποθηκευμένες στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο του κινητού ή της κάρτας SD ανεξαρτήτως του εάν βρίσκονται μέσα στον φάκελο camera ή όχι. Εάν πας στην εφαρμογή Διαχείριση Αρχείων ή εάν συνδέσης το κινητό με τον υπολογιστή τότε μπορείς να τις δεις; Εάν δεν μπορείς να τις δεις τότε ίσως να μην είναι αποθηκευμένες στην συσκευή αλλά στον online αποθηκευτικό χώρο του Google Photos. Εάν μπορείς να τις δεις τότε δεν ξέρω γιατί στο κάνει αυτό.
  8. Από εκεί που λες μπαίνω αλλά μόλις πατήσω έλεγχος για ενημερώσεις μου λέει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έκανα αυτό που είπες και τελικά μου εμφάνισε την 11.0.4.0 PFGEUXM.
  9. Δεν έχω κάνει κάποια συγκεκριμένη δοκιμή. Αλλά επειδή με τα δεδομένα το download πάει σφαίρα όλα κατεβαίνουνε πολύ γρήγορα και έτσι μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι.
  10. Εάν πάω ρυθμίσεις - σχετικά με το τηλέφωνο μου εμφανίζει ότι έχω την 10.3.6.0 PFGEUXM. Μέχρι στιγμής όποτε πατάω ενημέρωση συστήματος μου λέει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις.
  11. Έχω το redmi note 7 128gb 10.3.6.0 PFGEUXM και έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό το πρόβλημα όταν κατεβάζω ή ενημερώνω κάτι από το playstore μέσω wifi. Εάν θέλεις πήγαινε ρυθμίσεις - μπαταρία και απόδοση - επιλογή εφαρμογών - τρεις τελείες - εμφάνιση εφαρμογών συστήματος - google play store και επιλέγεις χωρίς περιορισμούς. Και εάν δεν δεις κάποια διαφορά με αυτό τότε μία άλλη λύση είναι να πας ρυθμίσεις - οθόνη κλειδώματος και ασφάλεια - χρόνος αδράνειας και να βάλεις ποτέ και μόλις τελειώσεις ότι κάνεις με το playstore βάζεις ξανά τον χρόνο αδράνειας όπως ήταν και παλιά. Πάντως εγώ τώρα τελευταία για να αποφεύγω αυτό το θέμα όταν χρειάζομαι κάτι από το playstore αντί για wifi χρησιμοποιώ δεδομένα.
  12. Μπορεί το Redmi note 7 επίσημα να μην παίζει fortnite αλλά ανεπίσημα το παίζει σίγουρα. Στο δικό μου Redmi note 7 από τον Σεπτέμβριο που του έβαλα το fortnite το παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα. Το θέμα όμως είναι ότι για να το παίξει θα πρέπει να ακολουθηθεί μια ολόκληρη διαδικασία που για έναν απλό χρήστη μπορεί να του φανεί βουνό.(όπως εμένα που με δυσκόλεψε λίγο) Στην περίπτωση που κάποιος θέλει να παίξει fortnite στο Redmi note 7 και δεν μπορεί να βρει κάποιο άλλο τρόπο τότε μπορεί να δοκιμάσει τα παρακάτω: (Τις παρακάτω οδηγίες μπορεί να τις ακολουθήσει κάποιος μόνο με δική του ευθύνη γιατί εάν κάτι δεν πάει καλά εγώ δεν έχω τις γνώσεις για να τον βοηθήσω.) Ακολουθούμε πολύ προσεκτικά τον παρακάτω οδηγό έως και το βήμα D. ROOT YOUR SMARTPHONE https://forum.xda-developers.com/redmi-note-7/how-to/one-redmi-note-7-unlock-bootloader-t3890751 Και μετά από τον παρακάτω σύνδεσμο στο Youtube από τα descriptions κάνουμε download το apk του gltool και μετά το μεταφέρουμε στο κινητό και του κάνουμε χειροκίνητα εγκατάσταση. Και μετά μέσο του ίδιου συνδέσμου παρακολουθούμε το βίντεο από το δωδέκατο λεπτό έως και το τέλος προσεκτικά και κάνουμε ότι κάνει και στο βίντεο. Στην δική μου περίπτωση πάντως κάνοντας όλα αυτά τελικά το redmi note 7 μπόρεσε να παίξει το Fortnite.
  13. Για παράδειγμα όταν ενημερώνω πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα μέσω Wifi από το Play Store τότε το κάνει.(πχ Youtube - chrome - google - χάρτες) Όταν κάνω την κάθε ενημέρωση ξεχωριστά δεν το κάνει. Σήμερα για παράδειγμα δοκιμαστικά από το Play Store πήγα να κατεβάσω κάτι μεγάλο όπως το " The walking dead season one" και 5 λεπτά μετά το σβήσιμο της οθόνης το download σταμάτησε και για να ξεκινήσει ξανά έπρεπε να ενεργοποιήσω και πάλι την οθόνη. Μόνο εάν κάνω αυτό που έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα με την εφαρμογή εξοικονόμησης ενέργειας τότε το download δεν σταματάει 5 λεπτά μετά το σβήσιμο της οθόνης αλλά συνεχίζει κανονικά. Τώρα έκανα μία δοκιμή και πήγα να κατεβάσω το My Cosmote αλλά και πάλι κάνει το ίδιο πράγμα. Από την στιγμή που το πρόβλημα αυτό αντιμετωπίζετε δεν υπάρχει θέμα. Απλώς έλεγα μήπως το έχει πάθει και κανένας άλλος.
  14. Όταν κάνω download κάτι από το Play Store μέσω του Wifi έχω παρατηρήσει ότι 5 λεπτά μετά το σβήσιμο της οθόνης το download σταματάει και για να ξεκινήσει ξανά πρέπει να ενεργοποιήσω και πάλι την οθόνη. Αυτό να υποθέσω ότι συμβαίνει σε όλα τα Redmi note 7 ή μόνο εγώ έχω αυτό το πρόβλημα; Την "εξοικονόμηση μπαταρίας" την έχω απενεργοποιημένη αλλά υπάρχει και η "εφαρμογή εξοικονόμηση ενέργειας" η οποία έχει το Google Play Store ρυθμισμένο στην επιλογή "εξοικονόμηση μπαταρίας" και πρέπει να το πάμε στην επιλογή "χωρίς περιορισμούς" για να μην έχουμε αυτό το πρόβλημα. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος για την απενεργοποίηση της "εφαρμογής εξοικονόμησης ενέργειας"; Επίσης και κάτι άλλο που έπιασε είναι να ρυθμίσουμε την οθόνη έτσι ώστε να μην σβήνει από μόνη της και μόλις ολοκληρωθεί το download τότε θα την ρυθμίσουμε ξανά έτσι ώστε να σβήνει μόνη της.
  15. Έχω το Redmi note 7 και είχα αντιμετωπίσει και εγώ πρόβλημα σχετικά με το Fortnite. Λόγω του ότι η κάρτα γραφικών του Redmi note 7 δεν είναι κατάλληλη κατά τα λεγόμενα του Fortnite. Και αφού ακολούθησα διάφορους οδηγούς από το Youtube το καλύτερο που μπόρεσα να πετύχω ήταν να φτάνω μέχρι το σημείο που ο παίχτης βρισκόταν μέσα στο λεωφορείο και την ώρα που πατούσαμε το κουμπί για να πηδήξει τότε αυτομάτως μας πετούσε έξω από το ματς. Όσες φορές και αν το δοκίμασα πάντα έκανε το ίδιο. Όμως τον τελευταίο μήνα με την βοήθεια 2 άλλον οδηγών τελικά το Fortnite παίζει χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα. Με τον παρακάτω τρόπο κάνουμε το Fortnite να νομίζει ότι η συσκευή μας διαθέτει την κατάλληλη κάρτα γραφικών. Τις παρακάτω οδηγίες μπορεί να τις ακολουθήσει κάποιος μόνο με δική του ευθύνη γιατί εάν κάτι δεν πάει καλά εγώ δεν έχω τις γνώσεις για να τον βοηθήσω. Δηλαδή δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τα παρακάτω εκτός και εάν θέλετε ντε και καλά να παίξετε το Fortnite στο Redmi note 7 και δεν μπορείτε να βρείτε κάποιο άλλο τρόπο. Στην δική μου περίπτωση πάντως κάνοντας όλα αυτά τελικά το redmi note 7 μπόρεσε να παίξει το Fortnite. Ακολουθούμε πολύ προσεκτικά τον παρακάτω οδηγό έως και το βήμα D. ROOT YOUR SMARTPHONE (Δηλαδή κάνουμε και το βήμα D) https://forum.xda-developers.com/redmi-note-7/how-to/one-redmi-note-7-unlock-bootloader-t3890751 Και μετά από τον παρακάτω σύνδεσμο στο Youtube από τα descriptions κάνουμε download το apk του gltool και μετά το μεταφέρουμε στο κινητό και του κάνουμε χειροκίνητα εγκατάσταση. Και μετά μέσο του ίδιου συνδέσμου παρακολουθούμε το βίντεο από το δωδέκατο λεπτό έως και το τέλος προσεκτικά και κάνουμε ότι κάνει και στο βίντεο.
×
×
  • Create New...