spy14 Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Θα πηγαινα στο honor. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Αυτο που λεει ο τιτλος. Το τηλεφωνο προοριζεται για ηλικιωμενη χωρις τρελες απαιτησεις. Εχω καταληξει σε αυτα τα δυο. Ποιο λετε καλυτερα; xiaomi δεν ειχα ποτε και απο οσα εχω διαβασει μαλλον πασχει το λειτουργικο. Το miui της Huawei το γνωριζω σε περιπτωση που εχει δυσκολια. Εσεις ποιο λετε;Καλύτερο το xiaomi. Και δοκιμασμένο. Έχω πάρει 3 για γνωστούς Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxhtec Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Αξίζει να πάω από oneplus 6t σε Huawei p30 pro ? Ή να πάω σε OnePlus 8t pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Opethian17 Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Αυτό έρχεται σε συνέχεια του μακρινού thread (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=455896) που είχα ανοίξει τότε τον Αυγουστο του 2017 για να ζητήσω βοήθεια για επιλογή κινητού. Τότε είχα καταλήξει στο Honor 6X , το οποίο πρόσφατα και μετά από 3 χρόνια καθημερινής χρήσης ψιλοδιαλύθηκε ύστερα από νιοστή πτώση. Οι προτιμήσεις παραμένουν όπως στο τότε thread, με διαφορα τις ιντσες (οχι πανω απο 6.2), χαμηλό SAR , χαμηλότερο budget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellion13 Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Ευχαριστώ, τελικά πήρα το Xiaomi Mi Note 10 Lite. Αλλά σα να το έχω ψιλομετανιώσει. Μου φαίνεται έπρεπε να επιλέξω το Redmi Note 9 Pro. Η έλλειψη notification light στο Mi Note 10 Lite μου χτυπάει στα νεύρα. Μου φαίνεται πως το AOD (είτε μαμά, είτε μέσω τρίτης εφαρμογής, πχ NotifyBuddy) καταναλώνει αρκετή μπαταρία :( Παράθεση There are 10 kinds of people: Those who can read binary and those who can't... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Από Oneplus 6 που είχα πάει σε mate 20 pro,είχα δει διαφορά σε φωτογραφία,οπότε εσύ που θες να πας στο p30 pro, ναι αξίζει. Και το OP8 pro εννοείται πολύ καλό,αλλά και ακριβότερο.Βεβαίως,εκεί έχει καλύτερη ανάλυση οθόνης & 120hz. Τα ζυγίζεις και αναλόγως και το budget,προχωράς. Πάντως εγώ που πήγα από το mate 20 pro σε s20,δεν μπορώ να σου πω ότι τα 120hz είναι τόσο τρομερό feature που δεν μπορώ να ξαναπάω πλέον σε 60hz,όπως γράφεται από κάποιους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaboomzer Δημ. August 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2020 Μήπως να ανέβαινες στα 350 για pixel 4a ; Σε λίγες μέρες βγαίνει και θα έχει εκεί κοντά. Αφού και το κρατάς για πολύ καιρό δε νομίζω να βρεις άλλο με μεγαλύτερη υποστήριξη. Μόνο η μπαταρία είναι κάπως, αλλά τα πρώτα reviews λένε για κοντά 8 ώρες SOT, άρα δεν έχει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 Όχι ότι έχει κάτι το κινητό απλά επειδή δεν τα κρατάω πολύ καιρό Έβλεπα τα xiaomi redmi note 9s,pro Αξίζει η αλλαγή; κατά κύριο λόγο δίνω βάση σε κάμερες, μπαταρία απροβλημάτιστη λειτουργία Οι διαφορές ανάμεσα σε s,pro αν κατάλαβα καλά είναι μόνο στην φόρτιση; Άλλη πρόταση με ίδιο μπάτζετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 Εχω διαπιστώσει ότι τον τελευταιο καιρό έχουν πάρει τα κινητά την ανηφόρα στις τιμές. Ξέρει κανεις γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. August 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2020 Ένα λίγο ποιο παλιό μοντέλο θα σε ενδιέφερε;το honor view 20 είναι αρκετά αξιοπρεπές. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lensman Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Αφου μεγαλωνοντας λιγο την οθονη εχουν διαλυσει την αγορα των ταμπλετ και των φορητων υπολογιστων....γιατι οχι ? Η καθε εταιρεια θα κοστολογει τα προιοντα τους βαση τι προσφερουν και τον ανταγωνισμο που εχουν.Αν η apple βλεπει οτι οι πωλησεις τις με 1200 ευρω πλεον συσκευες αυξανονται ή παραμενουν μια απο τα ιδια τοτε κατι εχουν σκεφτει καλα.Και λογικα θα ακολουθησουν και οι υπολοιπες εταιρειες στην τιμολογιακη αυτη εξελιξη. Υ.γ στο συγκεκριμενο τμημα παντως συζηταμε για επιλογες συσκευων και οχι γενικες αποριες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Εχω διαπιστώσει ότι τον τελευταιο καιρό έχουν πάρει τα κινητά την ανηφόρα στις τιμές. Ξέρει κανεις γιατι? αφου καθε τόσο προσθέτουν και λιγο σε καθε τι λογικό ειναι και αφου κόσμος το ζητάει και το θελει ακομη ποιο λογικό ειναι ο νομος της ζήτησης και προσφοράς ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά.Ενδιαφερετε ένας γνωστός μου να αγοράσει ένα τηλέφωνο τύπου caterpillar η κάτι αντίστοιχο που να έχει οθόνη αφής και να έχει δυνατό ηχείο και το βασικότερο να αντέχει στις πτώσεις.Δεν τον ενδιαφέρει τόσο η κάμερα όσο η αντοχή του τηλεφώνου.Να μη ξεχάσω να αναφέρω ότι το.budget είναι μέχρι 150€ .Έχει δει το ulefone armor x5 και του άρεσε.Οποιος μπορεί να βοηθήσει καλοδεχούμενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Δεν μπορώ να σε βοηθήσω πολύ αλλά ας αρχίσει με αυτή την λίστα https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/720800_852219/anthektika-Smartphones.html?order_by=pricevat&order_dir=asc&price_max=300.0&price_min=100.001 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellion13 Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Κάτοχος του Mi Note 10 Lite εδώ και ~2 βδομάδες. Δεν είμαι όμως ευχαριστημένος από το AOD σε σχέση με τη μπαταρία. Το κρατάω ή να το δώσω πίσω (έχω αυτή τη δυνατότητα) και να πάρω το Redmi Note 9 Pro;; :confused: Παράθεση There are 10 kinds of people: Those who can read binary and those who can't... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 εφόσον έχεις θέμα με την αυτονομία πας στο 9 προ. Θα χάσεις την αμολεντ αλλά θα κερδίσεις αποθηκευτικό χώρο (micro sd) Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 Σκέφτομαι να αλλάξω το pocophone με αυτό το τηλέφωνο το έχει κάποιος να μας πει γνωμες?? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Ναι αλλά σε κάμερα θα χάσεις πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Το κινητό το θέλω για τη γυναίκα μου. Το LG g8s μπορώ να το βρω στα 260 μεταχειρισμένο, ίσως και φθηνότερα. Το nord μπορώ να το πετύχω στην προσφορά του Κωτσόβολος στα 393 και το βάζω σε 12 άτοκες δόσεις. Σίγουρα το LG g8s έχει αρκετά καλύτερα χαρακτηριστικά, αλλά και το nord δεν είναι άσχημο, ειδικά με το root και αν έχει υποστήριξη σε custom roms. Επίσης σίγουρα θα έχει υποστήριξη για 2,3 χρόνια με τα καινούρια Android, ενώ το LG όχι. Από την άλλη υπάρχει εξοικείωση με LG κινητά καθώς έχει g2 και g4 και επίσης έχει καλύτερο επεξεργαστή και αντοχή σε πεσίματα + νερό. Το λέω επειδή έχουμε μωρό μικρό και εάν πέσει στα χέρια του το κινητό, μπορεί να το ρίξει και καμιά κλωτσιά. Το oneplus5 έχει φάει αρκετές. Βεβαια δεν ασχολείται με παιχνίδια για να πεις ότι θα χρησιμοποιήσει στο έπακρο τον 865. Δύσκολη απόφαση. Τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Xiaomi note 10 vs Huawei P30 . Είμαι ανάμεσα στα 2 . Στο skroutz το Note10 100€ ποιο φθηνό!. Κύριος παράγοντας για την επιλογή είναι η ποιότητα των φωτογραφιών με έμφαση σε λίγο φωτισμό. (To p30έχει Leica) Τωρα αν υπάρχει και τίποτα άλλο σε άλλη εταιρεία φυσικά δεν το αποκλείω αρκει να μην ξεφύγει στις παραπάνω τιμές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doomgeorge Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Γεια σας έχω ένα HTC u ultra που μου κάνει νούμερα και επειδή είναι 3 ετών σκέφτομαι να το αλλάξω είμαι μεταξύ του LG g8s το Poco f2 pro Huawei nova5t(σκιάζομαι λίγο με γουγλε σέρβις) και του redmi note 9pro ναι το τελευταίο δεν έχει σχέση με τα αλλά 3 αλλά έχει καλύτερη τιμή ράδιο και δεν ξέρω σαν εμπειρία χρήσης πόσο χειρότερο είναι για εμένα που παίζω clash royal βλέπω κάνα βίντεο και μπαινω που και που φβ και σίγουρα φώτο θα ήθελα κάτι ισάξιο με αυτό που έχω αν και νομίζω όλα τα πιο πάνω καλύτερα είναι από το δικό μου επίσης δεν ξέρω αν θα πρέπει να επενδύσω σε 5g συσκευή μιας και αλλάζω κινητό μόνο αν πεθάνει 3-4 χρόνια σίγουρα δλδ οποία πρόταση γνώμη σχόλιο δεκτό μπας και βγάλω άκρη ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Huawei Nova 5T είναι η τελευταία η ποίο πρόσφατη συσκευή με google services, και είναι εκπληκτική συσκευή για τα λεφτά της. Πολύ καλή σε όλα. Το Redmi 9 Pro και το Poco F2Pro είναι καλές οικονομικές προσφορές αλλά το λειτουργικό της Xiaomi μετά από κάθε ενημέρωση έχει συνήθως θέματα πολλούς χρήστες βέβαια δεν τους απασχολεί και της προτιμούν λόγο τιμής, είναι και αξιόλογες. Δες και το Realme 6 Pro δεν υπάρχει χρήστης να πήρε συσκευή Realme και να έχει παράπονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Αναζητώντας κινητό για την σύζυγο, διαπιστώνω ότι οι επιλογές μου είναι περιορισμένες. Καταρχήν, έχουμε τα ζητούμενα: 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. Ιδανικά έως 200€. Το ξεπερνάμε (με ταβάνι τα 250) μόνο για κάποια ευκαιρία ή προσφορά. 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Τουλαχιστον 6 ιντσες. 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Επιθυμητή η διετής εγγύηση αντιπροσωπείας, αλλά και οι υπόλοιπες δύο επιλογές παίζουν. 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; Ναι. 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Μόνο το ραδιόφωνο μας ενδιαφέρει. 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Να δουλεύει με το καλημέρα. Όχι σκαλίσματα. 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Για τον ήχο δεν έχουμε απαιτήσεις. Σε μια καλή οθόνη, όμως, θα λέγαμε ναι. 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Μόνο κλήσεις, browsing, φωτογραφίες. Καθόλου παιχνίδια. Να βγάζει άνετα ένα 24ωρο και να είναι min 4/64. Και που καταλήγουμε ανά εταιρεία;... 1) Xiaomi/Redmi: Note 9s ή Note 79 pro. Overall καλή συσκευή, αλλά με miui. Συν του οτι σήμερα διάβαζα για θέματα με εισροή σκόνης μέσα στις πίσω κάμερες. Το 8 pro δεν το κοιτω. Mi Note 10 Lite. Καλό, αλλά ξεφεύγει ελαφρώς η τιμή του. 2) Samsung: A30's. Κάποια τελευταία κομμάτια στα 199€, αλλά με οθόνη HD εν έτει 2020. Από τα μοντέλα του 2020, όσα είναι στο budget μου φοράνε Mediatek και δεν ψήνομαι. 3) Honor/Huawei: 9x/P Smart Pro Λογικά μια συσκευή ελαφρώς βελτιωμένη σε σύγκριση με το δικο μου 8x. 20/Nova 5t Πολύ καλό, αλλά πάει παραπάνω από το budget μου. Επίσης, με προβληματίζει και το κατά πόσον θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται και τα μοντέλα έως του 2019, λόγω κάποιας είδησης που διάβασα. Τα μοντέλα του 2020 δεν τα κοιτώ λόγω έλλειψης Google Services. Και μετά το χάος... Sony, LG, Moto, Lenovo σχεδόν ανύπαρκτες. Με κινέζους τύπου Ulefone, Cubot κλπ δεν θέλω να μπλεξω. Τελικά υπάρχουν επιλογές ή παίζει μπαλα μόνη της η Xiaomi;... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Γιατί όχι το 8 pro; Ειναι εξαιρετικό σε όλα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Αν μπορείς να ζήσεις με εφαρμογή ιντερνετικου ραδιοφώνου ρίξε μια ματιά και στο tcl 10 l. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts