Jump to content

hellion13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    188
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About hellion13

  • Ημ. Γέννησης 27/11/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

hellion13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλά πότε προλάβανε και βγάλανε Custom ROM;; :respect: Global/EU: https://get.resurrectionremix.com/?dir=ten/joyeuse
  2. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Συνήθως υπάρχει και speaker protection στο ηλεκτρονικό μέρος της συσκευής.
  3. Πριν λίγο το είδα κι εγώ: Redmi Note 9: μεγάλο θέμα με σκόνη στην εγκατάσταση της κάμερας Παραδόξως, το Pro Max που έχουν οι Ινδοί είναι λέει εντάξει. Ελπίζω να μη μας βγάλει πρόβλημα. Προσωπικά το δικό μου το πήρα απ' ευθείας από Xiaomi UK οπότε ελπίζω να μην υπάρχουν παρατράγουδα σε περίπτωση προβλήματος... Κατά τ' άλλα η συσκευή τα σπάει! Με έχει βγάλει 3 ημέρες με 10 ώρες SOT κι ακόμα η μπαταρία είναι στο 19% με την πρώτη φόρτιση που του έκανα (δηλαδή η μπαταρία ακόμα δεν έχει στρώσει) :up: Εν τω μεταξύ έβαλα και το MacroDroid (kudos Βασίλη ;)) για να ανοίγει η οθόνη για μερικά δευτερόλεπτα όταν έρχονται ειδοποιήσεις από συγκεκριμένες εφαρμογές κι έτσι κάπως έχω υποκαταστήσει το AOD και τα multicolour LEDs. Η συσκευή είναι σούπερ!
  4. To Mi 10 Lite 5G, όχι Μι 10, ΔΕΝ έχει curved οθόνη: https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_10_lite_5g-10159.php Το γνωρίζω ότι το AOD ενεργοποιείται κατά βούληση ή με schedule. Συμφωνώ ότι η AMOLED πλεονεκτούν στον ήλιο, αλλά μένω ΗΒ, οπότε... :rolleyes: :lol: :p
  5. Δε χρειάζεται να πάρεις συνδρομή για να δουλέψει.
  6. Αν εννοείς το Truecaller πάρα πολύ αξιόπιστο! Με έχει γλυτώσει από πολλά spam τηλέφωνα (και Βρετανικά και Ελληνικά). Το χρησιμοποιώ από την εποχή που είχα πάρει το ZUK Z1 που ερχόταν μαμά με Cyanogen και Truecaller ενσωματωμένο στην εφαρμογή τηλεφώνου του λειτουργικού. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα ;)
  7. Προσωπικά προτιμώ το Truecaller, μόνο όμως για τη δυνατότητα αναγνώρισης άγνωστων σε μένα αριθμών και μπλοκάρισμα σπαμ τηλεφωνημάτων. Έχει και δυνατότητα για SMS, αν και γι' αυτό προτιμώ το Textra.
  8. Ευχαριστώ! :) Επίσης να πω ότι η δόνηση στο Redmi είναι καλύτερη από το Mi Note 10 Lite (τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω εγώ).
  9. Βασίλη συγνώμη, δεν είχα δει ότι μου είχες απαντήσει. Από χθες είμαι κάτοχος του Redmi Note 9 Pro. Τελικά το Mi Note 10 Lite δε με βόλεψε καθόλου. Πολύ καλή ιδέα το AOD, αλλά αν είναι να ρουφάει τη μπαταρία, τότε προτιμώ κλασσικό notification light. Γιατί τα έχουν σταματίσει ρε γμτ τα multicolour LED που είχαμε παλια;!;; :mad: Και απ' ότι φαίνεται το ζήτημα κατανάλωσης μπαταρίας και AOD είναι πιο πολύ θέμα συγκεκριμένα με το Mi Note 10 Lite και την οθόνη του. Διαβάζοντας διάφορα σχόλια για το εν λόγω κινητό (πχ Xiaomi subreddit) και Youtube reviews (πχ ), όλοι αυτό λένε. Και το είδα δηλαδή και στην πράξη, είτε με το μαμά AOD, είτε με τρίτες εφαρμογές (πχ, NotifyBuddy, Always on AMOLED, LED Blinker, κτλ) η καθεμιά με τα δικά της κουσούρια (άλλη να κρασάρει μετά από μια μέρα χρήσης και να επανέρχεται μόνο μετά από απεγκατάσταση/επανεγκατάσταση, άλλη να έχει θέματα με double tap και να μη δείχνει σωστά κάποιες φορές τα notifications, άλλη να ρουφάει ακόμα πιο πολύ μπαταρία). Δηλαδή έλεος! :down: Επίσης, η κυρτή οθόνη δε με βόλεψε καθόλου. Για την κάμερα δε με νοιάζει τόσο. Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια ήμουν με κινητά με πολύ χειρότερες κάμερες (ZUK Z1, Lenovo Vibe P1 Pro). Ήμουν μεταξύ του Redmi Note 9 Pro και του Mi 10 Lite 5G (αυτό έχει και AMOLED/AOD και notification light, αλλά μικρότερη μπαταρία και του λείπει και το SD slot). Τελικά πήρα τη δοκιμασμένη λύση, δηλ Redmi (έκδοση 6/128), απ' ευθείας από Xiaomi UK στα £219 και με δώρο Mi Band 5 (προσωπικά αδιάφορο). Το Mi Note 10 Lite επιστρέφεται στη Xiaomi.
  10. Κι εγώ με τη θήκη της Xiaomi το είχα. Στο χέρι δεν είχα πρόβλημα και λογικά λόγω μικρότερης κυρτής οθόνης θα βολεύει όσους είναι με μικρά χέρια. Η κυρτότητα όμως δε με βόλεψε τόσο όταν ήταν να πατήσω σε κάτι που βρίσκεται στην άκρη της οθόνης, όσο και γενικότερα ότι έδινε αίσθηση μικρότερου μεγέθους.
  11. Η μπαταρία του όντως είναι φοβερή... αν δεν έχεις ανοικτό AOD. Κι επειδή λόγω δουλειάς δε μπορώ να χάνω ειδοποιήσεις, αλλά και λόγω ότι η κυρτή οθόνη τελικά δε με βολεύει, το κινητό πάει πίσω στη Xiaomi. Εδώ και μερικές ώρες είμαι με Redmi Note 9 Pro.
  12. Για τις διαφημίσεις δεν ξέρω. Γενικά δεν ενοχλούν μια και εμφανίζονται πολύ σπάνια και σε περίπτωση που σταματήσεις για λίγο (πχ, κόκκινο φανάρι). Ειδοποιήσεις για κάμερες, έργα, κτλ λέει αυτόματα εφ' όσον άλλοι χρήστες του Waze έχουν αναφέρει προηγουμένως. ΗΒ δουλεύει πολύ καλά σ' αυτόν τον τομέα.
  13. Waze == Google εδώ και αρκετά χρόνια. Προσωπικά, προτιμώ το Waze λόγω interface και ειδοποιήσεων που προσφέρει κατά την οδήγηση (κάμερες, ατυχήματα, έργα, κτλ). Πολύ σημαντικό για ΗΒ που μένω (όχι ότι τρέχω δηλαδή, αλλά καμιά φορά λιιιίγο να ξεχαστείς, βλέπεις το φλας της κάμερας και μετά από λίγο καιρό τη λυπητερή να φτάνει στο σπίτι σου, εκτός αν είσαι κ*λ*φαρδος :p).
  14. Για Google Maps μιλάμε;; Προσωπικά χρησιμοποιώ Waze που θεωρώ πολύ καλύτερο.
×
×
  • Create New...