aras Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Ποιο από τα 3 έχετε και αξιζει για αγορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miyake Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Όλοι λένε ότι το P30 είναι πολύ καλύτερο αλλά αυτή τη στιγμή η διαφορά τους είναι στα 170+... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. September 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2020 Ομολογω οτι αρχιζω να "φτιανομαι" με την ιθανοτητα αγορας ενος redmi note 8. Διαβασα καλες κριτικες και έχει και το ledακι που θελω. Δεν υπάρχει πουθενα κανενα site που να εχει διπλα διπλα τα χαρακτηριστικα κινητων για να μπορεις να συγκρινεις ? Υπαρχουν τοσα μοντελα που χωρις συγκριση δεν γινεται τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2020 Στο gsmarena μπορείς να τα συγκρίνεις. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Γιατί το λέτε αυτό ότι υπάρχει μόνο η Xiaomi και είναι μονόδρομος; Υπάρχουν εταιρείες που έχουν καλύτερες προτάσεις και ποίο ποιοτηκες συσκευές χωρίς τα πρόβληματα των Xiaomi. Δέστε λιγο και τα TCL, Realme αλλά και η Huawei έχει κάτι πολύ καλές προσφορές σε χαμηλές τιμές με υψηλές επιδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2020 Ομολογω οτι αρχιζω να "φτιανομαι" με την ιθανοτητα αγορας ενος redmi note 8. Διαβασα καλες κριτικες και έχει και το ledακι που θελω. Δεν υπάρχει πουθενα κανενα site που να εχει διπλα διπλα τα χαρακτηριστικα κινητων για να μπορεις να συγκρινεις ? Υπαρχουν τοσα μοντελα που χωρις συγκριση δεν γινεται τιποτα.Στο gsmarena μπορείς να τα συγκρίνεις.Και το kimovil είναι καλό που βλέπεις πολλές πληροφορίεςΓιατί το λέτε αυτό ότι υπάρχει μόνο η Xiaomi και είναι μονόδρομος; Υπάρχουν εταιρείες που έχουν καλύτερες προτάσεις και ποίο ποιοτηκες συσκευές χωρίς τα πρόβληματα των Xiaomi. Δέστε λιγο και τα TCL, Realme αλλά και η Huawei έχει κάτι πολύ καλές προσφορές σε χαμηλές τιμές με υψηλές επιδόσεις.Δεν είναι μόνο η χιαομι, αλλά όταν βλέπεις ότι είναι δοκιμασμένη συσκευή γιατί να μη την προτείνεις? Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriiskrm Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Ποιο από τα 2 κινητά να αγοράσω με βάση την μπαταρία την κάμερα και το μέγεθος οθόνης;;; Συγκρίνοντας τα έχω μπερδευτεί γιατί κάποια θετικά βρίσκω στο ένα κάποια αρνητικά στο άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Ξεκαθαρα το SE είναι καλύτερο. Το p40 lite είναι πλαστικό, έχει μέτριες κάμερες, midrange επεξεργαστή, δεν έχει Google services. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Παρόλο που δε γουστάρω iphone, στη συγκεκριμένη περίπτωση θα το επέλεγα Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Τελικά κατέληξα.... Oneplus 8 Pro 12/256 :D :lol: Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. September 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2020 Με αυτά τα κριτήρια, γιατί όχι pixel 4a? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Καλησπέρα! Θέλω να κάνω δώρο σε φίλο ένα smartwatch και ζητάω την βοήθειά σας: Εδώ κι έναν μήνα περίπου κάνει χρήση ενός Mi Band 5 και είναι αρκετά ικανοποιημένος, αν και όπως κατάλαβα, περισσότερο το βλέπει σαν gadget και λιγότερο σαν "εργαλείο". Με αυτό ως δεδομένο, σκεφτόμουν ως πρώτη επιλογή το Huawei Watch GT 2e, αλλά επειδή το κινητό που έχει είναι Xiaomi προβληματίστηκα λίγο ως προς τυχόν ασυμβατότητα. Αν υπάρχει τέτοιο ζήτημα, τότε η αμέσως επόμενη επιλογή είναι το Amazfit GTR 47mm ή το Amazfit T-Rex. Ιδανικά, θα ήθελα να μην ξεπεράσω τα 100 ευρώ. Πείτε μου τη γνώμη σας ή και κάποια άλλη πρόταση που μπορεί να αγνοώ αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 109€ το gtr στη βονταφον Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Αυτό προτείνεις ως πρώτη επιλογή από τα τρία; Για ποιους λόγους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Είναι ένα mi band σε μορφή ρολογιού. Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Οκ, κατάλαβα τι εννοείς. Συγκριτικά με τα άλλα δύο, α).ως προς την αυτονομία της μπαταρίας, β).ως προς την ακρίβεια στις μετρήσεις, γ).ως προς την ποιότητα κατασκευής, δ).ως προς την ευκολία χρήσης, ποιο θα ξεχώριζες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2020 Επειδή έχω το gtr το προτείνω. Δε ξέρω πώς τα πηγαίνει στους τομείς που ψαχνεις γιατί το χρησιμοποιω καθαρά για ρολόι. Πάντως εφόσον ο φίλος είναι κάτοχος mi band και δε ψάχνει το κάτι παραπάνω τότε το gtr είναι αυτό που θα τον βολεψει. Το τ Ρεξ είναι φάση gshock και δε μαρεσει. Να είναι να πας στο Χαβάη, καλύτερα δες το γτ2(όχι το ε) Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Καλημέρα! Ναι, κι εγώ νομίζω ότι το GTR θα τον βολέψει και θα του αρέσει εμφανισιακά. Μεταξύ αυτού και του GT2 θεωρείς ότι είναι περίπου ισοδύναμα ή κάποιο από τα δύο υπερτερεί έναντι του άλλου; Κι αν ναι, που; Η ποιότητα της οθόνης στο gtr είναι ικανοποιητική; Σόρρυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά προσπαθώ να καταλήξω κάπου για να έχει κι ένα νόημα το δώρο... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Καμιά σχέση δεν έχουν το γτρ με το γτ2. Το ένα είναι smartwatch-εχει περισσότερες λειτουργίες(gt2) και το άλλο φέρνει πιο πολύ σε band (gtr) Η οθόνη του γτρ είναι οκ στον ήλιο Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Οκ, ευχαριστώ και πάλι! Τελικά, το σχέδιο με το συγκεκριμένο δώρο ναυαγεί γιατί όπως έμαθα από την κοπέλα του φίλου μου, δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει το smartwatch γιατί γενικά δεν του αρέσει να φοράει ρολόι. Και το Mi band το φορά λίγο, όταν παίζει μπάλα, απλά για να ελέγχει τους παλμούς του. Τέλος πάντων, τώρα θα πρέπει να σκεφτώ κάτι άλλο... Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Τότε καλύτερα να πάρεις κάτι άλλο. Πάντως το gtr για τη χρήση band/ρολόι είναι ότι πρέπει. Και η μπαταρία του διαρκεί πάρα πολύ! Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 με 167 ευρώ παίρνεις πολύ καλύτερο και ίσως το καλύτερο σε αυτά τα χρήματα https://www.skroutz.gr/s/23113169/Xiaomi-Redmi-Note-8-Pro-64GB-Pearl-White.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimaras Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Το S7 edge άρχισε να κάνει νερά. Σκέφτομαι ένα από τα παραπάνω για αλλαγή. s20+ στα 650€ one+ 8 στα 580€ mi 10 στα 520€ Το S20+ φαίνεται καλή επιλογή με 100€ πιο πάνω από τα άλλα αλλά μόνο αν έχουν λυθεί τα προβλήματα με την υπερθέρμανση. Με ενδιαφέρει η κάμερα αλλά από το s7,λογικά όλα θα έχουν πολύ καλύτερη. Τι πιστεύετε? Κάποια άλλη επιλογή? Παράθεση SAMSUNG GALAXY S7 EDGE GOLD SONY Xperia Z white LOLLIPOP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Εγώ θα πηγαινα μάλλον στο mi 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Εγώ θα σου έλεγα μόνο το S 20+.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts