Jump to content

mimaras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mimaras

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

mimaras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. αγορά μεταχειρiσμένου απο amazonwarehouse και αποστολή από amazon(de) αξίζει? έχεις εγγύηση?
  2. Το S7 edge άρχισε να κάνει νερά. Σκέφτομαι ένα από τα παραπάνω για αλλαγή. s20+ στα 650€ one+ 8 στα 580€ mi 10 στα 520€ Το S20+ φαίνεται καλή επιλογή με 100€ πιο πάνω από τα άλλα αλλά μόνο αν έχουν λυθεί τα προβλήματα με την υπερθέρμανση. Με ενδιαφέρει η κάμερα αλλά από το s7,λογικά όλα θα έχουν πολύ καλύτερη. Τι πιστεύετε? Κάποια άλλη επιλογή?
  3. Ήρθε την Τετάρτη. Άριστες πρώτες εντυπώσεις. Κόσμημα σε χρυσό. Γρήγορο πολύ. Στο δικό μου χέρι πέφτει γάντι και δεν με δυσκολεύει καθόλου! Πρόβλημα κανένα και από μπαταρία μια χαρά. Εμένα με βγάζει όλη τη μέρα και μου μένει και 50% περίπου με 4G συνέχεια ανοιχτό. Δεν κάνω βαριά χρήση αλλά δεν το προσέχω κιόλας. Κάνω τη δουλειά μου. Κάμερα έχει της SAMSUNG αλλά δεν βαριέσαι..... Λένε ότι είναι καλύτερη αλλά ψιλά γράμματα. Το UI με έχει δυσκολέψει λίγο (από xperia z) αλλά όλα θέμα συνήθειας είναι. https://goo.gl/photos/kx5u4RKwb1rw7nd49
  4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΤΣΩΒΟΛΟ! Με προπαραγγελία στις 4/3/2016 και διαβεβαίωση ότι σήμερα 11/3/2016 θα το έχω στα χέρια μου, μου είπαν σήμερα ότι θα έρθει στις 09/04/2016! ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ! Τα λόγια είναι περιττά. Σε ένα μήνα θα το βρω και φθηνώτερα. Ούτε τα λεφτά μας δεν ξέρουν να μας πάρουν.......:mad: (Ξέρει κανείς αν υπάρχει πουθενά ετοιμοπαράδοτο;)
  5. 2 μέρες έμειναν...... ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΠΑΙΔΙΆ.
  6. Με το καλό να έρθει και να μας πεις. Εγώ Παρασκευή θα παραλάβω από κατάστημα Κοτσωβολος. Το Πλάισιο βέβαια μου είπε ότι το branded το είχε ετοιμοπαράδοτο.....
  7. Δεν νομίζω. Θα έπρεπε να στο πουν άλλωστε αν θα είναι branded. Έχουν υποχρέωση. Για προστασία τι κανουμε.....; Μεμβράνες; tampered glass; Για θήκη θέλω κάτι πολύ πολύ λεπτό.
  8. Ναι. Πολύ σωστός. Στο χρυσό αναφέρομαι γιατί αυτό ήθελα.
  9. Στο Πλαίσιο είχαν branded cosmote αλλά παράδοση Τετάρτη ή Πέμπτη. Εγώ το βρήκα στον Κοτσόβολο unbranded με παραλαβή από το Κατάστημα την Παρασκευή. Μετά από 6 χρόνια με το ίδιο κινητό ήρθε η ώρα. Δεν πήρα το 6 γιατί είχα συνηθήσει την αδιαβροχοποίηση του xperia z και η μπαταρία ήταν λίγη, (το έχει φίλος). Αφού η samsung έλυσε αυτά τα προβλήματα........
  10. Πήγα να το πάρω σήμερα από το PLAISIO αλλά είχαν μόνο branded της COSMOTE. Λέτε να βγαίνει εύκολα το boot animation και οι εφαρμογές της Cosmote. Δεν τις θέλω καθόλου. Vodafone έχω. Θα έχει καμιά άλλη διαφορά το κινητό?
  11. Ψάχνω για ένα φθηνό TV Box για ένα φίλο. Οι απαιτήσεις είναι να μπορεί να δει video με ελλήνικούς υπότιτλους από στικάκι, σε μια πιο παλιά τηλεόραση. Χωρίς πολλά πολλά. Προσωπικά θα ήθελα να έιναι με 2gb Ραμ και android 5 ώστε να παίζει 1080p άνετα. Αν υπάρχει καμιά πρώταση από ευρωπαική αποθήκη κατά προτίμηση με κόστος τα 50 - 60 ευρώ. Τον ενδιαφέρει η ευκολία out of the box χρήσης και απαραίτητα η απροβλημάτιστη αναπαραγωγή ελληνικών υποτίτλων και το ελληνικό περιβάλλον χρήσης. Ευχαριστώ.
  12. προσπάθεια αποστολής χρημάτων στη REVOLUT από ebanking EUROBANK. Τα έξοδα είναι 11 ευρώ. Δεν κάνουμε τίποτα έτσι.
  13. Νέα γραμμή? Αυτό θέλω να αποφύγω. Τηλέφωνο δεν θέλω, μόνο το internet, το δεύτερο πάγιο θέλω να γλιτώσω. αυτή τη στιγμή πληρώνω 42 ευρώ το μήνα για double play vdsl 30 αλλά το τηλέφωνο δεν το χρησιμοποιώ. Οι γονείς μου έχουν λογαριασμό στα 30 με 35 ευρώ το μήνα για τηλέφωνο μόνο. Με ένα double play απεριόριστα (και 360 λεπτα σε κινητά) vdsl 50 (49 ευρώ το μήνα) και με εμένα να τραβάω το ιντερνετ στον τεταρτο όροφο, θα έχουμε σταθερό λογαριασμό. Οι γονείς μου όλα τα τηλέφωνα που χρείαζονται και εγώ τη vdsl δίνοντάς τους τη διαφορά. Άρα εγώ χοντρικά θα δίνω 20 ευρώ στους γονείς μου και θα έχω vdsl 50 με (από τα 42 που δίνω τώρα). Οι γονείς μου θα πληρώνουν τα ίδια, ίσως και λιγότερα από ότι πληρώνουν τώρα.
×
×
  • Create New...