aenaos15 Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Έχετε παρατηρήσει οτι στο watch face classic δεν λειτουργεί ο καρδιακός παλμός, και αν ναι έχετε βρει κάποιο fix; Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο δκο μου μια χαρα λειτουργει ο καρδιακος παλμος!!!! Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Στο δκο μου μια χαρα λειτουργει ο καρδιακος παλμος!!!! Μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο face όχι γενικά στο ρολόι Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Έχετε παρατηρήσει οτι στο watch face classic δεν λειτουργεί ο καρδιακός παλμός, και αν ναι έχετε βρει κάποιο fix; Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τώρα το παρατήρησα γιατί δεν το χρησιμοποιώ το classic, και σε εμένα είναι καρφωμένος ο δείκτης στο 50, ακίνητος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Τώρα το παρατήρησα γιατί δεν το χρησιμοποιώ το classic, και σε εμένα είναι καρφωμένος ο δείκτης στο 50, ακίνητος...Τα ίδια και σε εμένα, ενώ είναι ενα πολύ ωραίο face δεν το χρησιμοποιώ για το συγκεκριμένο λόγο Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Σε μενα παντως δουλευει κανονικοτατα σε ολα τα faces. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Σε μενα παντως δουλευει κανονικοτατα σε ολα τα faces.Τι να πω; Είσαι από τους τυχερούς,σε εμένα σε έναν γνωστό μου και στον άνθρωπο που έγραψε πιο πάνω στο συγκεκριμένο face δεν δουλεύει Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispolo Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Καλησπέρα σ όλους. Χθες πήρα huawei gt και έχω 2 θεματακια: 1. Όταν φεύγω μακριά από το κινητό το ρολόι αποσυνδέεται (λογικό) αλλά όταν πλησιάζω πάλι το ρολόι δεν συνδέεται αυτόματα. Πρέπει να μπω από την εφαρμογή υγεία και να κάνω σύνδεση. Δεν γίνεται να συνδέεται αυτόματα όταν βρίσκεται εντός εμβέλεια του Bluetooth; 2. Όταν με παίρνει κάποιος τηλέφωνο μ βγάζει κανονικά ποιος είναι και μ δίνει την δυνατότητα να απορρίψω την κλήση αλλά όταν το κάνω συνεχίζει να χτυπάει το τηλέφωνο κανονικά σαν να μν την απέρριψα. Ξέρει κάποιος τον λόγο ή αν κάποιος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Ποια συσκευη κινητού εχεις;; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispolo Δημ. March 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2019 (edited) Xiaomi mi 8 lite... Τελικά αυτό με το Bluetooth δεν είναι θέμα απλά θέλει λίγο χρόνο για να ξανάσυνδεθεί μόνο του... Περίπου 1-2 λεπτά..! Αυτό με την απόρριψη κλήσεων όμως παραμένει... Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει... Ευχαριστώ! Edited March 24, 2019 by chrispolo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Μήπως χρειάζεται να δώσεις τίποτα δικαιώματα στο τηλ. σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Σήμερα, έκανε ενημέρωση το "Υγεία" και στο what's new έλεγε ότι υποστηρίζει το νέο στυλ του watch GT και αλλες νέες λειτουργίες. Μετά την ενημέρωση περίμενα να κάνει κάτι και με το ρολόι, αλλά τίποτα..... Μήπως κάποιος από εσάς είδε κάτι νέο στο ρολόι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niktaf Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Πριν το κανω νομιζω διαβασα για new watch faces που μετα το update δεν ειδα πουθενα. Καποιος που να το εχει κανει; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KVS Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Δεν έχει νέο face δυστυχώς :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niktaf Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Λογικα σε καποιο μελοντικο update θα μας βγαζει κ εμας το watch face store. Σε καλο δρομο ειμαστε παιδια. Αντε επιτελους! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazy Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Εχει ακόμα θέματα πάντως. Δείτε εδω το θεμα που έχει προκύψει με τα υψομετρικά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Εχει ακόμα θέματα πάντως. Δείτε εδω το θεμα που έχει προκύψει με τα υψομετρικά..... Το οποιο ομως αν δεν κανω λαθος λυθηκε!! Εχεις κι εσυ τετοιο θεμα;;; Οσο αφορα το update που εδωσε χθες , οντως παροτι εγραφε στις πλξροφοριες για νεα faces , δεν εχει προστεθει τιποτα. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Έγραφε ότι θα είναι διαθέσιμα νέα faces τον Απρίλιο Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KVS Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Λογικα σε καποιο μελοντικο update θα μας βγαζει κ εμας το watch face store. Σε καλο δρομο ειμαστε παιδια. Αντε επιτελους! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό που μας δείχνεις είναι από την νέα έκδοση του ρολογιού που παρουσιάστηκε χθές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazy Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Το οποιο ομως αν δεν κανω λαθος λυθηκε!! Εχεις κι εσυ τετοιο θεμα;;; Οσο αφορα το update που εδωσε χθες , οντως παροτι εγραφε στις πλξροφοριες για νεα faces , δεν εχει προστεθει τιποτα. Μάλλον αναφέρεσαι στα αρνητικά υψομέτρικά που παρουσίαζε στην αρχη της καταγραφής. Αυτό εχει λυθεί. Το συγκεκριμένο θεμα προέκυψε -και το ανέφερα- οταν κατα την διάρκεια ποδηλατάδας σταματήσαμε στη μαρίνα της Ν. Μάκρης και μου έβγαζε -63μ altitude. Οπως είδες το δέχθηκαν αλλά δεν έχω ενημέρωση περαιτερω .Τους έχω δώσει στοιχεία , huawei ID , τα παντα Με το καινούργιο firmware δεν έχω δοκιμάσει, ίσως την Κυριακή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niktaf Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Αυτό που μας δείχνεις είναι από την νέα έκδοση του ρολογιού που παρουσιάστηκε χθές;Ναι Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niktaf Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Ναι Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑνοιγεις την εφαρμογη και πας στο ρολοι μετα πατας βοηθεια / watch faces /using watch face store. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Μετραει και πιεση εκτος απο καρδιακους παλμους ; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Μετραει και πιεση εκτος απο καρδιακους παλμους ; Sent from my iPad using Tapatalk Οχι πίεση, μόνο τους καρδιακους παλμους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Έβγαλε πάλι ενημέρωση σήμερα (1.07.12Β) και έκανε update και το ρολόι. Κανένα καινούργιο watch face ακόμα, και δεν εμφανίζεται το μενού για να μπορούμε να κατεβάσουμε. Μάλλον είναι για το καινούργιο μοντέλο και εμείς θα περιμένουμε κι άλλη ενημέρωση. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ανοιγεις την εφαρμογη και πας στο ρολοι μετα πατας βοηθεια / watch faces /using watch face store. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προσπάθησα αλλά δεν γίνεται, μήπως είναι μόνο για το καινούργιο μοντέλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Οχι πίεση, μόνο τους καρδιακους παλμους. Αρα για καποιον που θελει και μετρηση πιεσης το AW 4 ειναι η μοναδικη επιλογη ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts