elteo Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Το Bluetooth τον paiζει λίγο ή μου φαίνεται; Όταν απομακρυνθείς από τηλ και ξαναπλησιάσεις δεν συνδέεται αυτόματα.... Είναι απίστευτα εκνευριστικό ..... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Είναι απίστευτα εκνευριστικό ..... Μαλλον εχεις θεμα με τη συσκευη... Ποιο κινητο εχεις;;; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Είναι απίστευτα εκνευριστικό ..... Δώσε full δικαιώματα στην εφαρμογή, αν είχες poco f1 θα μπορούσα να σε βοηθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Είχα δώσει. Απλά ήθελε τικ και στις τροποποιήσεις των ρυθμίσεων του συστήματος.:ninja: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Τικ , όπως λες στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σου προφανώς!!! Άρα δεν φταίει το ρολόι... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Ok γράψε λάθος. Μην τρελαίνεσαι. :) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geagelak Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Παιδιά, όσοι το χρησιμοποιείτε για τρέξιμο, πείτε μου ότι μετράει παραπάνω από το αληθινό γιατί, σε διαφορετική περίπτωση, πρέπει να κλείσω επειγόντως ραντεβού σε καρδιολόγο. Το δικό μου πάντως υπολογίζω ότι έχει απόκλιση τουλάχιστον 10 παλμούς από το κανονικό. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Δύο πράγματα που δεν μου αρέσουν και ελπίζω ίσως να υπάρχει κάποια λύση. 1. Πολύ ευαίσθητο στο άνοιγμα της οθόνης. Όταν το βάζω στο αυτόματο άνοιγμα με την κίνηση ανοίγει με το παραμικρό. Επειδή είχα και Σαμσουγκ είναι σούπερ ευαίσθητο. Αναγκάστηκα να το απενεργοποιήσω και να το ανοίγω με το κουμπί. :( 2. Όταν έρχεται ειδοποίηση γιατί δεν ανάβει η οθόνη; :( Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Ok γράψε λάθος. Μην τρελαίνεσαι. :) Φίλε μου δεν τρελλαινομαι , απλά εδώ μπαίνουν και παιδιά που θέλουν να μάθουν για το ρολόι... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KVS Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Νέα έκδοση με δυνατότητα always on οθόνη με επιλογή ψηφιακού ή αναλογικού ρολογιού και χρώματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 που μπορουμε να την βρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KVS Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 που μπορουμε να την βρουμε? Αφου γίνει η αναβάθμηση μέσα από την εφαρμογή Υγεία, πας στο ρολόι στα settings - display - advanced και εκί βρίσκεις όλες τις νέες λειτουργίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 (edited) ποια ειναι η τελευταια αναβαθμιση? εγω εχω την 9 04 397 για την εφαρμογη health 1 07 42 για το ρολοι Edited June 1, 2019 by evan66 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Δεν υπάρχει το μενού αυτό. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Υπάρχει στις ρυθμίσεις του ρολογιού. Έχω βάλει από εχθές το βράδυ το αναλογικό ρολόι με κόκκινο χρώμα (κοκκινίζει μόνο τον δείκτη της ώρας) και είναι πολύ ωραίο. Ρουφάει μπαταρία κάργα ώμος.... Από την άλλη θα προτιμούσα να έχει την λειτουργεία αυτή με ένα από τα skins που έχει πχ. το elegance! Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 ποια version εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Δεν υπάρχει. Σιγά τις πολλές ρυθμίσεις που έχει και θα χαθούμε.... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 ποια version εχεις? Ρολόι 1.0.8.34 Υγεία 9.0.4.397 Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Ρολόι 1.0.8.34 Υγεία 9.0.4.397 Ρολόι 1.0.7.42 Υγεία 9.0.4.397 Εγώ. Για αυτό μάλλον. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Ρολόι 1.0.7.42 Υγεία 9.0.4.397 Εγώ. Για αυτό μάλλον. Ακριβώς, είσαι στην προηγούμενη έκδοση λογισμικού του ρολογιού. Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KVS Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Ακριβώς, είσαι στην προηγούμενη έκδοση λογισμικού του ρολογιού. Εγώ έχω: Υγεία - 9.0.4.397 Ρολόι - 1.0.8.34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoslar Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Το always on display μπορούμε να το βάλουμε έως 20 λεπτά πλεον. Αυτό που είναι νέο είναι το standby ρολόι. Βέβαια και τα δύο ρουφάνε μπαταρία κάργα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Να μου λείπει. :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Εσάς σας δουλεύει ο πράσινος κύκλος δραστηριότητας? Κάνω ποδήλατο, ανεβαίνω σκάλες, τίποτα, μηδέν. Έχω αλλάξει το όριο των καρδιακών ρυθμών μου σε επίπεδα παπού, πάλι τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KVS Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Εσάς σας δουλεύει ο πράσινος κύκλος δραστηριότητας? Κάνω ποδήλατο, ανεβαίνω σκάλες, τίποτα, μηδέν. Έχω αλλάξει το όριο των καρδιακών ρυθμών μου σε επίπεδα παπού, πάλι τίποτα. Όχι, εδώ και καιρό έχει σταματήσει να δείχνει.Ότι και να κάνω μονίμως στο 0 είναι. Ήλπιζα να το φτιάξουν σε καμία αναβάθμιση αλλά ακόμα τίποτα.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts