rebel1 Δημ. October 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2023 Καλημέρα. Ενεργοποίησα μέσω SMS την επιλογή wifi call και δεν έχω volte σε iPhone 14 pro max. Τι λάθος κάνω; Sent from my SM-S918B using TapatalkΔεν υπάρχει ένδειξη volte σε iphoneSent from my iPad using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2023 (edited) Από το πρωί έχει χαθεί η ένδειξη για το volte. Σε σας; Edited October 13, 2023 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2023 Από το πρωί έχει χαθεί η ένδειξη για το volte. Σε σας;Εδώ κανονικά. Όταν εννοείς έχει χαθεί, σε έχει ρίξει και σε 2G ή έχεις κανονικά δεδομένα; Και σε ποια περιοχή έγινε αυτό, μη τυχόν είναι θέμα σταθμού. Φαντάζομαι λειτουργία πτήσης και επαναφορά έκανες κανονικά, έτσι; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2023 13 minutes ago, johnny_htc said: Εδώ κανονικά. Όταν εννοείς έχει χαθεί, σε έχει ρίξει και σε 2G ή έχεις κανονικά δεδομένα; Και σε ποια περιοχή έγινε αυτό, μη τυχόν είναι θέμα σταθμού. Φαντάζομαι λειτουργία πτήσης και επαναφορά έκανες κανονικά, έτσι; Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεδομένα έχω κανονικά 4g+. Λειτουργία πτήσης και επαναφορά έχω κάνει. Είμαι Δωδεκάνησα. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2023 Δεδομένα έχω κανονικά 4g+. Λειτουργία πτήσης και επαναφορά έχω κάνει. Είμαι Δωδεκάνησα. Παίζει να έχεις netmonster να δούμε κεραία που συνδέεσαι; Ίσως κάτι πειράζουν Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2023 Just now, johnny_htc said: Παίζει να έχεις netmonster να δούμε κεραία που συνδέεσαι; Ίσως κάτι πειράζουν Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι δεν έχω netmonster. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2023 Να βάλεις 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. October 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2023 Μα που ζεις χωρίς netmonster;; 😛 Πέρα από την πλάκα, άμα μπορέσεις βάλε να δούμε enb, αλλιώς θα επανέλθει, δεν θα στο αφήσουν έτσι χωρίς volte 😛 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2023 Μολις επανήλθε η ένδειξη του volte. 2 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. October 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2023 Δεδομένα έχω κανονικά 4g+. Λειτουργία πτήσης και επαναφορά έχω κάνει. Είμαι Δωδεκάνησα. Και εμένα το παθαίνει αλλά έχω dual SIM. Με επανεκκίνηση συνήθως στρώνει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. October 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2023 (edited) On 13/10/2023 at 8:41 ΠΜ, paanos said: Με μία επανεκκίνηση θα είσαι έτοιμος On 13/10/2023 at 7:30 ΠΜ, DjTony said: Καλημέρα. Ενεργοποίησα μέσω SMS την επιλογή wifi call και δεν έχω volte σε iPhone 14 pro max. Τι λάθος κάνω; Sent from my SM-S918B using Tapatalk Άκυρο Edited October 14, 2023 by enterhere 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vas_zero Δημ. November 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2023 Καλησπέρα, σε καινούριο S23 Ultra με Android 14 δεν παίζει το WiFi Calling και το VoLTE. Οι ρυθμίσεις φαίνονται σωστές και η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη μέσω του sms. Έχει κανείς καμιά ιδέα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2023 30 minutes ago, vas_zero said: Καλησπέρα, σε καινούριο S23 Ultra με Android 14 δεν παίζει το WiFi Calling και το VoLTE. Οι ρυθμίσεις φαίνονται σωστές και η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη μέσω του sms. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Δωρεάν κλήση στο 13738. Εμένα(όπως και σε άλλους)δεν μου παίζει το 5G. Στέλνω μήνυμα και τίποτα και μου είπαν μέσω live chat αν δεν γίνεται τίποτα μέσω των sms(σε οποιαδήποτε υπηρεσία)κατευθείαν κλήση 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2023 8 ώρες πριν, vas_zero said: Καλησπέρα, σε καινούριο S23 Ultra με Android 14 δεν παίζει το WiFi Calling και το VoLTE. Οι ρυθμίσεις φαίνονται σωστές και η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη μέσω του sms. Έχει κανείς καμιά ιδέα; Απενεργοποίησε και ενεργοποίησε την υπηρεσία ξανά. Αλλιώς τηλέφωνο 3 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vas_zero Δημ. November 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2023 On 25/11/2023 at 6:43 ΠΜ, doganos said: Απενεργοποίησε και ενεργοποίησε την υπηρεσία ξανά. Αλλιώς τηλέφωνο Τελικά δούλεψε με απενεργοποίηση και εκ νέου ενεργοποίηση της υπηρεσίας μέσω sms. Ευχαριστώ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. February 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2024 Σε περιαγωγή δε δουλεύει το WiFi calling? Βρίσκομαι εξωτερικό συνδεδεμένος σε ξένο δίκτυο που υποστηρίζει WiFi calling αλλά δεν με συνδέει με κάρτες Cosmote 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2024 45 minutes ago, rs280ps said: Σε περιαγωγή δε δουλεύει το WiFi calling? Βρίσκομαι εξωτερικό συνδεδεμένος σε ξένο δίκτυο που υποστηρίζει WiFi calling αλλά δεν με συνδέει με κάρτες Cosmote Όχι, ο πάροχος θα πρέπει να υποστηρίξει το VoLTE Roaming για να κάνεις κλήσεις μέσω roaming. Και εγώ που ήμουν εξωτερικό (εντός της ΕΕ), το γυρνούσε σε H+. 1 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. February 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2024 1 hour ago, rs280ps said: Σε περιαγωγή δε δουλεύει το WiFi calling? Βρίσκομαι εξωτερικό συνδεδεμένος σε ξένο δίκτυο που υποστηρίζει WiFi calling αλλά δεν με συνδέει με κάρτες Cosmote Και να δουλέψει, ουσιαστικά δεν κερδίζεις κάτι με Cosmote.... Απλά ίσως έχεις σήμα εκεί που χάνεται η κινητή, εν οσω είσαι σε wifi κάλυψη. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. February 8, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2024 Το volte παίζει σε κάποιες χώρες αλλά το vowifi μόνο εντός Ελλάδος. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wayfunbug Δημ. March 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2024 Υπάρχει ελληνικός πάροχος όπου το VoWifi να δουλεύει και εκτός Ελλάδας/ΕΕ; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. March 3, 2024 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2024 3 minutes ago, wayfunbug said: Υπάρχει ελληνικός πάροχος όπου το VoWifi να δουλεύει και εκτός Ελλάδας/ΕΕ; Nova 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2024 On 3/3/2024 at 6:30 ΜΜ, wayfunbug said: Υπάρχει ελληνικός πάροχος όπου το VoWifi να δουλεύει και εκτός Ελλάδας/ΕΕ; Bug θα είναι. Το είχαν και σε άλλα δίκτυα στην αρχή και το κόψανε γιατί κάποιοι νόμιζαν ότι οι εξερχόμενες από WiFi calling όταν είσαι εξωτερικό είναι δωρεάν. Τεχνικά δεν υπάρχει περιορισμός για κανέναν. 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. May 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2024 (edited) 1 ώρα πριν, mixtri said: Bug θα είναι. Το είχαν και σε άλλα δίκτυα στην αρχή και το κόψανε γιατί κάποιοι νόμιζαν ότι οι εξερχόμενες από WiFi calling όταν είσαι εξωτερικό είναι δωρεάν. Τεχνικά δεν υπάρχει περιορισμός για κανέναν. Στη Nova οι εξερχομενες/εισερχομενες μέσω WiFi Calling είναι δωρεάν οπουδήποτε στον κοσμο. Tο αναφέρουν και στο σάιτ Προσωπικά το εχω χρησιμοποιήσει χωρίς καμία εξτρα χρεωση σε Ελβετία, Ταϊλανδη, Βραζιλία και αεροπλάνο που ήμουν συνδεδεμένος στο Aeromobile Η τελευταία φορά ήταν στην Ταϊλανδη και στο αεροπλάνο πριν λιγοτερο από ένα μήνα. Για ασφάλεια έμπαινα σε λειτουργία πτήσης προκειμένου να μην με πετάξει στο τοπικό δίκτυο κινητης και χρεωθώ. Edited May 22, 2024 by panos.k2 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. October 19, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2024 Γιατί η Cosmote στην σταθερή έχει HD voice (722) μόνο από κλήσεις CS cosmote κινητής ? Απο VoLTE, VoWiFi και άλλους παρόχους, HD yiok. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. October 20, 2024 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2024 θελω να παρω το xiaomi 14t pro , αλλα οσο και αν ψαχνω δεν ειμαι σιγουρος αν θα λειτουργει το wif calling. μπορεις καποιος που το εχει να μου πει? 2 Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts