Nickchris36 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Wifi calling is down. Είναι γενικο η συμβαινει μονο σε μενα? Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shorai Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Wifi calling is down. Είναι γενικο η συμβαινει μονο σε μενα? Ήταν ποτέ up? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Ήταν ποτέ up? :lol: Παντα ηταν..δεν ειχα προβλημα ποτέ! Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Παιδιά πήρα στη μάνα μου ένα xiaomi note 8t και θέλω να ενεργοποιήσω το wifi calling γιατί σπίτι δεν έχουμε σήμα. Υποστηρίζεται στο τηλεφωνο; είναι αγορασμένο από infoquest (ελληνικο). Πώς μπορώ να το ενεργοποιήσω; έστειλα το sms στο 1333 αλλά λέει ότι δεν υποστηρίζεται. Ο πάροχος είναι cosmote what's upΚαλεις 13888 (ή 2106513888) ή από το chat του cosmote.gr και στο ενεργοποιουν. Μετά πατάς στο πληκτρολόγιο *#*#86583#*#* και *#*#869434#*#* (πρέπει να βγάλει pop-up "disabled") και τα ενεργοποιείς από τις ρυθμίσεις. Ίσως με το miui 11 να μην παίζει, κάνανε από την Xiaomi κάποια αλλαγή στο modem. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Ούτε VoLTE ούτε VoWIFI έχω ξαφνικά Θεσσαλονίκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 εχει προβλημα (παλι) η Κοσμοτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Από το απογευμα ειναι off. Και το ειχα λειτουργία πτήσης πιστεύοντας ότι έχω τηλέφωνο... Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 wifi calling volte είναι down από το απόγευμα και τελευταίες 3 ώρες ούτε data και πολλές φορές ούτε κλήση βγάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balou2013 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Ακριβώς το ίδιο και σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Τα ίδια και εδώ Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Παιδιά πήρα στη μάνα μου ένα xiaomi note 8t και θέλω να ενεργοποιήσω το wifi calling γιατί σπίτι δεν έχουμε σήμα. Υποστηρίζεται στο τηλεφωνο; είναι αγορασμένο από infoquest (ελληνικο). Πώς μπορώ να το ενεργοποιήσω; έστειλα το sms στο 1333 αλλά λέει ότι δεν υποστηρίζεται. Ο πάροχος είναι cosmote what's up Μάλλον η συγκεκριμένη συσκευή μπορεί να μην έχει μπεί ακόμα στις συμβατές συσκευές του WiFicalling. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Balou2013 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Επανήλθε (προς το παρόν τουλάχιστον) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 (edited) Παιδιά πήρα στη μάνα μου ένα xiaomi note 8t και θέλω να ενεργοποιήσω το wifi calling γιατί σπίτι δεν έχουμε σήμα. Υποστηρίζεται στο τηλεφωνο; είναι αγορασμένο από infoquest (ελληνικο). Πώς μπορώ να το ενεργοποιήσω; έστειλα το sms στο 1333 αλλά λέει ότι δεν υποστηρίζεται. Ο πάροχος είναι cosmote what's up Για βάλε αυτό στο Google και ψάξε μπας και πετύχεις κάτι.Εχει πολλά για Xiaomi.Εγώ από το youtube κατάφερα να κάνω το Note 9 να δουλεύει με το wifi calling. xiaomi note 8t wifi calling youtube . Edited December 15, 2019 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 wifi calling ακομα down εδω στη Μυτιλήνη. Εχει επανλθει καπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 To WiFi calling λειτουργει και σε περιοχή που δεν καλύπτει καθόλου με σήμα η κοσμοτε; Πχ σε υπόγεια που δεν έχει καθόλου σήμα, μπορείς να δεχτείς και να κανεις κανονικά κλησεις εφόσον υπάρχει διαθέσιμο WiFi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Και εδώ Ηράκλειο Κρήτης μια απο τα ίδια..,δεν ειχα ποτε πρόβλημα μέχρι χθές Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 To WiFi calling λειτουργει και σε περιοχή που δεν καλύπτει καθόλου με σήμα η κοσμοτε; Πχ σε υπόγεια που δεν έχει καθόλου σήμα, μπορείς να δεχτείς και να κανεις κανονικά κλησεις εφόσον υπάρχει διαθέσιμο WiFi?Ναι ακριβώς. Αυτή είναι η ουσία της υπηρεσίας αυτής Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Σε flight mode το κινητο αν εχεις wifi και υποστηρίζει το κινητο σου την υπηρεσια πιανει παντου δέχεσαι sms κλησεις τα παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Λοιπόν Σήμα οκ (πριν δεν είχα ούτε σήμα) Volte οκ (έκανα και κλήση) Data οκ (αν και σέρνεται) WiFi calling Ακόμη δεν αν και είμαι στο wifi με έχει γυρισμένο στο volte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Σε flight mode το κινητο αν εχεις wifi και υποστηρίζει το κινητο σου την υπηρεσια πιανει παντου δέχεσαι sms κλησεις τα παντα. Δεν ισχύει αυτό που λες μόλις το δοκιμασα σε iPhone X. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Μια χαρά ισχύει, σε λειτουργία πτήσης βγαίνει το COSMOTE WIFI στην μπαρα και παίρνεις τηλέφωνο / στέλνεις μηνύματα κανονικα, εφόσον έχεις ενεργό το WiFi calling και το δίκτυο είναι καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Δεν ισχύει αυτό που λες μόλις το δοκιμασα σε iPhone X. Μια χαρά ισχύει, σε λειτουργία πτήσης βγαίνει το COSMOTE WIFI στην μπαρα και παίρνεις τηλέφωνο / στέλνεις μηνύματα κανονικα, εφόσον έχεις ενεργό το WiFi calling και το δίκτυο είναι καλό. Θα πρέπει να βάλεις λειτουργία πτήσης και αμέσως να ενεργοποιήσεις το WIFI. Αλλιώς δεν πιάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Θα πρέπει να βάλεις λειτουργία πτήσης και αμέσως να ενεργοποιήσεις το WIFI. Αλλιώς δεν πιάνει. Για κάποιο λόγο είχε φάει κάποιο κόλλημα. Ξαναεστειλα WIFICALL στο 1333, έκανα επανεκκίνηση και τώρα όλα οκ. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 To WiFi calling λειτουργει και σε περιοχή που δεν καλύπτει καθόλου με σήμα η κοσμοτε; Πχ σε υπόγεια που δεν έχει καθόλου σήμα, μπορείς να δεχτείς και να κανεις κανονικά κλησεις εφόσον υπάρχει διαθέσιμο WiFi? ε ναι αυτη ειναι η λειτουργια του Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. December 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2019 Σε iPhone 11 το ενεργοποίησα αλλά δεν λειτουργεί συνέχεια. Κάποιες φορές λέει ότι είναι απενεργοποιημένη η συσκευή. Τι μπορώ να κάνω για να λειτουργήσει σωστά; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts