Jump to content

Sony Xperia XZ3

JimZe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το λογισμικό μετράει περισσότερο από το μέγεθος της μνήμης RAM. Επιπλέον όσο μεγαλύτερη η RAM τόσο περισσότερη η κατανάλωση μπαταρίας (και στατική μάλιστα). Έχω το ΝΟΤΕ 9 και το ΧΖ3 και τα δύο είναι ΤΑΧΥΤΑΤΑ. Το ΧΖ3 ίσως και λίγο πιο πολύ. Τώρα αν θα έπρεπε να το κάνει για λόγους μάρκετινγκ...χμμ..ίσως :)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εσυ μετεφερες σχολια απο εδω στο τοπικ του S10 περι ποιοτητας οποτε τα περι επιβεβαιωσης μαλλον περιλαμβανουν και εσενα. Οταν συγκρινουμε συσκευες και εταιρείες, θα πιασουμε τα καλα και τα κακα απο καθε πηγη. Αν δεν μπορειτε να δεχτειτε και να διαβαζετε, κανενα προβλημα. Εμεις εδω εχουμε ενα ησυχο τοπικ που γραφουμε τις αποριες μας. Οταν γιγαντονεται η ελλειψη 2 GB ram του ΧΖ3, η μπαταρια στη θεωρια και τα υποτιθέμενα 800ευρω που ηταν 644 , ε τοτε να δεχτειτε και τα αρνητικα των συσκευων που επιλεξατε και οι υπολοιποι. Οταν αποθεωνουμε την νυχτερικη καμερα του mate 20 pro και τις οθοναρες των Samsung δεν ιδρωσε το αφτι καθενος. Δεν θελουμε καμια επιβεβαιωση. 3-4 ειμαστε οι κατοχοι εδω και συνεχιζουμε. Αυτα απο εμενα, καλημερα.

Ποιος γιγαντωσε την ελλειψη των 2gb ram?Εγω ειπα οτι προσωπικα θα προτιμουσα η συσκευη να ειχε 6gb ram,δεν θυμαμαι να μπηκαν 10ατομα να πουν αυτο το πραγμα.Ουτε εβγαλα την συσκευη σκαρτη επειδη εχει 4gb ram. Μια βολτα αν κανεις σε διαφορα forum του εξωτερικου,αλλα και σε σχολια εδω και εκει που γραφονται θα δεις οτι αρκετος κοσμος δεν θελει εν ετη 2019 πλεον να αγοραζει ναυαρχιδα(ανεξαρτητως εταιρειας)που ζηταει τοσα χρηματα για τα 4gb ram,ειδικα οταν ο ανταγωνισμος πλεον σου δινει τουλαχιστον 6.

Και για την μπαταρια ειναι γεγονος οτι οσο καλη διαχειριση και να κανει η Sony και οι αλλες εταιρειες,οταν μπαινει 1440p και πανω αναλυση προφανως και ειναι λογικο να υπαρχει αναλογη αυξηση στην μπαταρια.Και για την Samsung περυσι αυτο ειχαν πει για το S9+,και δες τι ειδαμε στο S10+.

Τελος τα σχολια περι ποιοτητας κατασκευης και οθονης γραφτηκαν χωρις καν να πεταχτει καποιος να υποβιβασει το εν λογω κινητο στην ποιοτητα κατασκευης ή στην οθονη,αρα να λειπει το κυρηγμα παρακαλω.Ποιος εβγαλε κακη την ποιοτητα κατασκευης του XZ3?

Ποιος εβγαλε κακη την οθονη του XZ3?

Ειναι γεγονος αυτο οτι στο forum εχουν μανια πολλοι σε underdog(λιγοτερο γνωστες τελος παντων)εταιρειες/συσκευες πολλες φορες να υπερβαλουν με σχολια οπως τα πιο πισω.

Εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης το Sony XZ3,το Xiaomi,Samsung κλπ οπως ειπες μαστορα?Πες απο που προκυπτει αυτο.

Εχει καλυτερη οθονη το Sony XZ3,το Samsung,Xiaomi,Oppo κλπ οπως ειπες μαστορα?Πες απο που προκυπτει αυτο.

Θες μηπως να σου αναφερω και το pocophone,nokia 8 που περναγανε οι αλλοι gcam και πουλαγανε μουρη οτι εχουν ιδια καμερα με τις ναυαρχιδες?Να αναφερω πιο παλια μια απο τα ιδια και με τα Oneplus?

Αφου ο κοσμος δινει δικαιωματα σε αυτα που γραφει,γιατι μετα του κανουν εντυπωση αν γραφονται αναλογα σχολια?

Περαν τουτου το αν μια συσκευη αξιζει ή οχι τα λεφτα της προφανως κρινεται παντα σε σχεση με τις αλλες συσκευες/προτασεις της αγορας,την παρουσα χρονικη στιγμη.Για Android μιλαμε,οχι για ios που εκει δεν εχεις επιλογες.Ουτε μπηκε κανεις στο θεμα αυτο να πει ποσο φοβερη και ποσες φορες καλυτερη συσκευη ειναι η δικη του σε σχεση με το xz3.

Αλλες προτασεις ειχαμε στην αγορα πριν μισο χρονο που βγηκε η συσκευη στα χρηματα αυτα,αλλες εχουμε τωρα.Και το ιδιο ισχυει φυσικα για ολες τις εταιρειες.

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Υπάρχει κανείς εδώ που να πήγε από s9+ σε αυτό ή το αντίστροφο και να ότι δύο λόγια; Γιατί τόσο θαμμένο ρε παιδιά; Το έπιασα σε live demo και μιλάμε έπαθα από την αίσθηση στο χέρι και πανέμορφη οθόνη.

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ξανααναφερω και το αρχικο σχολιο που ειχε γραψει συμφορουμιτης και γιατι ανεφερα τα 4gb ram εξ αρχης.

Μαρτιος το σχολιο μου με τιμη κινητου στην αγορα τα 630ευρω.Γιαυτο και του απαντησα οτι δυστηχως η τιμη του κινητου δεν ειναι ανταγωνιστικη την παρουσα χρονικη στιγμη.

Αν θες να δεις τι παει να πει γιγαντωση θεματος,δες κατω απο την παρουσιαση του κινητου τι κραξιμο που ριχνουν πολλοι για την θυρα ακουστικων

Δες μετα και στο νεο Xperia 1 που και οθονη που δεν εχουμε δει σε αλλη συσκευη εδωσε,αλλα και ανταγωνιστικες σε features καμερες(και specs φυσικα)τα σχολια απο κατω,και ας μην εχει θυρα ακουστικων και ας μην εχει τεραστια μπαταρια(για 4κ οθονη)

Αν λοιπον το τελικο προιον βγει τοσο καλο(προσωπικα την μπαταρια περιμενω να δω) και εχουμε και πτωση τιμης αλα XZ3 συντομα,μην σου κανει εντυπωση αν με δεις και μενα με το εν λογω κινητο αργοτερα.

Edited by Fulgore1

Επιβεβαίωση δεν ψάχνουμε από κανέναν.

Είμαι από τους πρώτους που παραδέχτηκα ότι ένα note 9 είναι ανώτερο από πάαααρα πολλά κινητά.και ίσως να περιμένω και εγώ ο ίδιος ένα note 10 τον Αύγουστο ή το sony X1

Αλλά δεν γίνεται να αντιμετωπίζεις τα κακώς κείμενα των συσκευών samsung με επίθεση προς 3-4 μέλη εδώ μέσα αλλά τα κακώς κείμενα των sony να ζητάς αντιμετώπιση ήπια και με στωικότητα.

Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν παντού ένα s9 είναι ελαφρώς κατώτερο απο ένα xz3 take it or leave it!

Η αλήθεια είναι ότι βγήκε ένα s10 και ακόμα δεν βγάλανε την ζελατίνα αρχίσανε τα δύσκολα,λες οτι θα λυθούν με ένα update,ναι δεν διαφωνώ αλλά τελικά εσύ είσαι αυτός που χρυσώνει το χάπι για να νιώσεις καλύτερα.

Εγώ όποιο sony κι αν πήρα δεν είχα και πολλά failures ώστε να περιμένω updates.

Αυτα τα ολίγα,φιλικά πάντα και με καλή διάθεση:)

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Ποιοτητα ειναι τα υλικα, τα πληκτρα και η θεση τους, οι βαφες, η θεση και προεξοχη των καμερων, το μεγεθος στο χερι, η οθονη, τα ηχεια και ο ηχος τους, αντε βαλε και τα notches. Και η ευθεια συγκριση εγινε με τα κινητα που κοιταζα να αγορασω τοτε, S9/S9+, P20pro,Mate, 10/20pro. Αμα δεν σε καλυψα, δεν μπορω να κανω κατι παραπανω αλλα πριν αγορασω κατι, αυτη την αισθηση μου δωσαν. Αυτα ομως γιατι γραφτηκαν στο θεμα του S10 που βγηκε τωρα και γενικευτηκαν μαλιστα οτι και καλά ειπωθηκε για ολες τις συσκευες. Λιγο υποτιμητικό σχολιο για συνολο ανθρωπων που γραφουν για το ΧΖ3.

Για αψυχα πραματα που χρυσοπληρωνουμε σε εταιρειες, δεν καθομαι να κοντραριστω αλλα νομιζω δεχθηκαμε μια απαξιωση με τον τροπο σου και με εχει ενοχλησει.

To XZ3 είναι μια απροβλημάτιστη συσκευή με κακό marketing. Δε θα καθίσω να ασχοληθώ με τα specs του κάθε κινητού που κυκλοφορεί στην αγορά ούτε θα κλείσω τα μάτια μου. Εγώ βλέπω ότι το ΣΟΝΥ είναι ένα υπερπλήρες smartphone το οποίο δεν πούλησε πολύ. Εϊναι κρίμα αλλά εφόσον εγώ το απολαμβάνω κάθε μέρα δε με ενδιαφέρει. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κακιστο μαρκετινγκ στην Ελλαδα και στην προωθηση και στην πορεια τιμης ως τωρα. Ισως εκτός χωρας να ειναι καλυτερα τα πράγματα.

Επιβεβαίωση δεν ψάχνουμε από κανέναν.

Είμαι από τους πρώτους που παραδέχτηκα ότι ένα note 9 είναι ανώτερο από πάαααρα πολλά κινητά.και ίσως να περιμένω και εγώ ο ίδιος ένα note 10 τον Αύγουστο ή το sony X1

Αλλά δεν γίνεται να αντιμετωπίζεις τα κακώς κείμενα των συσκευών samsung με επίθεση προς 3-4 μέλη εδώ μέσα αλλά τα κακώς κείμενα των sony να ζητάς αντιμετώπιση ήπια και με στωικότητα.

Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν παντού ένα s9 είναι ελαφρώς κατώτερο απο ένα xz3 take it or leave it!

Η αλήθεια είναι ότι βγήκε ένα s10 και ακόμα δεν βγάλανε την ζελατίνα αρχίσανε τα δύσκολα,λες οτι θα λυθούν με ένα update,ναι δεν διαφωνώ αλλά τελικά εσύ είσαι αυτός που χρυσώνει το χάπι για να νιώσεις καλύτερα.

Εγώ όποιο sony κι αν πήρα δεν είχα και πολλά failures ώστε να περιμένω updates.

Αυτα τα ολίγα,φιλικά πάντα και με καλή διάθεση:)

Γιατι δεν γινεσαι πιο συγκεκριμενος στα κακως κειμενα(γιατι αν εννοεις αυτα που εννοω,φαγανε κραξιμο στο διπλα θεμα και απο τους αλλους συμφορουμιτες οι συγκεκριμενοι για αυτα που γραφανε)στην μια και στην αλλη περιπτωση?

Επισης για ποια δυσκολα αναφερεσαι και σε ποιο χαπι που χρυσωνω?

Εγω βλεπω οτι ο fulgore εχει δικιο ειτε μας αρέσει είτε όχι.

Δεν πρέπει να βγαζει 2 ναυαρχιδες σε εναν χρονο,οταν ο άλλος θελήσει να πληρώσει ΘΕΛΕΙ να εχει το κινητο της χρονιάς οχι να απαξιωθεί σε εξι μήνες.

Να βγαζει ενα αρχες και ένα premium Σεπτέμβρη.

Αλλα να τα βγαζει σωστά,μαζι με sammy και lg xiaomi huawei όχι κουκουρούκου καλοκαίρι.δεν ειναι pixel που δε τους νοιάζει εάν πουλήσουν.

Επισης μπαταρία,ναι βγαζει αυτονομια ναι τα πάει καλά ΑΛΛΑ δε με νοιαζει τον απλο χρήστη! βλέπω νούμερα και θελω οτι και οι αλλοι με 6,5 ιντζες με mate και note.

Θελω ram,δε με νοιαζει ετσι μου ειπαν ετσι εχω ακουσει θελω ram σαν τους αλλους!

Εαν δε βαλει σαν αυτους και τους σκισει στην αυτονομία ακομα καλύτερα αλλα ΒΑΛΕ να δω νούμερο!

Και επισης το ξυλο που ριχνει στα παλια της πχ xz1 xz2 το βλεπει ο καινουργιος και φοβάται οτι θα χάσει χρήματα γιατι χάνουν ματαπωληση σαν τρελά.

Δε λεμε ειναι κακα ειναι καλά τηλέφωνα μιλαμε για ΤΑΚΤΙΚΕΣ.

Εκει η sony ειναι οτι του φανεί!

Προφανως δεν την νοιαζει ποσο θα πουλησει γιατι τα κυρια εσοδα της ειναι απο αλλου. Δεν διαφωνησε κανεις στην λαθος πρακτικη της στις παρουσιασεις.

Δεν μπορω να μιλησω εκ μερους ολων των καταναλωτων τι θελουν ομως. Δεν γινεται να το ξερω. Το μαρκετινγκ σιγουρα θελει αριθμους στα specs. Γι αυτο τρωμε τις ψυχες μας στα φορουμ συνηθως.

Edited by r31134

Γιατι δεν γινεσαι πιο συγκεκριμενος στα κακως κειμενα(γιατι αν εννοεις αυτα που εννοω,φαγανε κραξιμο στο διπλα θεμα και απο τους αλλους συμφορουμιτες οι συγκεκριμενοι για αυτα που γραφανε)στην μια και στην αλλη περιπτωση?

Επισης για ποια δυσκολα αναφερεσαι και σε ποιο χαπι που χρυσωνω?

Αν φάγανε κράξιμο δεν το ξέρω ούτε με νοιάζει να σου πω κι αν έφαγαν καλώς έγινε!

Αυτό που θέλω να σου πω και πάντα σε καλό κλίμα και το γράφω και το ξαναγράφω γιατί ο γραπτός λόγος είναι παρεξηγήσιμος,είναι ότι δεν γίνεται να τρώει κράξιμο η sony για Χ πράγματα και όταν οι άλλοι βλέπε samsung,huawei κτλ κάνουν τα ίδια,να μην ανοίγει μύτη.

Αυτό εννοούσα:)

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Εγω βλεπω οτι ο fulgore εχει δικιο ειτε μας αρέσει είτε όχι.

Δεν πρέπει να βγαζει 2 ναυαρχιδες σε εναν χρονο,οταν ο άλλος θελήσει να πληρώσει ΘΕΛΕΙ να εχει το κινητο της χρονιάς οχι να απαξιωθεί σε εξι μήνες.

Να βγαζει ενα αρχες και ένα premium Σεπτέμβρη.

Αλλα να τα βγαζει σωστά,μαζι με sammy και lg xiaomi huawei όχι κουκουρούκου καλοκαίρι.δεν ειναι pixel που δε τους νοιάζει εάν πουλήσουν.

Επισης μπαταρία,ναι βγαζει αυτονομια ναι τα πάει καλά ΑΛΛΑ δε με νοιαζει τον απλο χρήστη! βλέπω νούμερα και θελω οτι και οι αλλοι με 6,5 ιντζες με mate και note.

Θελω ram,δε με νοιαζει ετσι μου ειπαν ετσι εχω ακουσει θελω ram σαν τους αλλους!

Εαν δε βαλει σαν αυτους και τους σκισει στην αυτονομία ακομα καλύτερα αλλα ΒΑΛΕ να δω νούμερο!

Και επισης το ξυλο που ριχνει στα παλια της πχ xz1 xz2 το βλεπει ο καινουργιος και φοβάται οτι θα χάσει χρήματα γιατι χάνουν ματαπωληση σαν τρελά.

Δε λεμε ειναι κακα ειναι καλά τηλέφωνα μιλαμε για ΤΑΚΤΙΚΕΣ.

Εκει η sony ειναι οτι του φανεί!

3 ναυαρχιδες εβγαλε περυσι η Sony. Το XZ2,το XZ2 premium και το ΧΖ3.

Υποψην στον Sony XZ2 premium του εβαλε 6gb ram,στα αλλα δυο τους εβαλε 4 γιατι ...

Και στην Samsung εχω γραψει απο πιο παλια οτι ειναι βλακεια αυτο που κανει που βγαζει δυο διαφορετικα τσιπακια,τα ιδια εγραφα και στο LG G6 περυσι που και αυτο εβγαλε διαφορετικες εκδοσεις και μου λενε οτι χρυσωνω το χαπι.

Και για το Note9 δεν την ειχα κραξει την Samsung που το εβγαλε με Android 8.1 περυσι αντι για Android 9.

Η διαφορα ομως ξερεις ποια ειναι οτι σαν συσκευες ειχα δυο επιλογες(μιας και το Xperia 1 δεν εχει βγει και αρχικη τιμη βλεπω 1000ευρω).

Η μια ηταν το SOny XZ3 και η αλλη το S10+ που με διαφορα promotion μου βγηκε πανω κατω στην ιδια τιμη με το XZ3.

Πες μου εσυ στην θεση μου τι θα επελεγες.

Τωρα στο διπλα θεμα εκραζα την Huawei που στο νεο p30pro λενε οτι θα βαλει 1080p οθονη σε συσκευη των 1000ευρω,κοινως χειροτερη απο του XZ3. Αλλα ο κοσμος θα το αγορασει γιατι εχει στα χαρτια 4200 μπαταρια,και φυσικα την γνωστη καμερα.

Να το θεσω πιο απλα?Αυτα τα ρημαδο Oneplus γιατι νομιζετε οτι πουλανε,που τους λειπουν ποσα πραγματα σε σχεση με τα Sony?

Γιατι ειναι πιο σχετικο το Oneplus6t(που ουτε σκαει πολλα χρηματα σε διαφημισεις και προωθηση οπως οι αλλες μεγαλες εταιρειες) με

-κατωτερη οθονη(1080p),

-χωρις αδιαβροχοποιηση,

-χωρις ασυρματη φορτιση,

-χωρις AoD,

-με καμερα που κορυφαια δεν την λες,

-χωρις στερεο ηχεια

-χωρις notification led

-χωρις επισημο service/αντιπροσωπεια στην χωρα μας

-χωρις ακουστικα μεσα στο κουτι

-χωρις micro sd

Γιατι δινει απλοχερα specs στον κοσμο(μπολικη ram απο εποχες Oneplus3),εχει συχνα updates,amoled επισης εδω και χρονια,και πλεον στο 6t και πολυ καλη αυτονομια.Το σημαντικοτερο ολων,γιατι εχει επιθετικη τιμολογηση.

Ε Άρα δεν διαφέρουμε και πολύ απο αυτά που λέμε...συμφωνούμε.

Σε αυτό που έχω ένσταση είναι η τιμολογιακή πολιτική.

Είναι sony κατασκευάζει απο μπλιμπλίκια μέχρι δορυφόρους ε δεν θα πέσει και τιμολογιακά με τα oneplus.

Αν δεν πεσει τιμολογιακα ομως(οπως επεσε με το XZ3)τοτε θα εχει την ιδια μοιρα με την HTC,αυτο ειναι το θεμα.

Για ποιο λογο νομιζεις ανεβηκαν οι Xiaomi και Oneplus σε πωλησεις?

Αν παλι θελει να πουλαει στις τιμες αυτες,τοτε θα πρεπει να προσπαθησει παραπανω οσον αφορα τα κινητα της.

Edited by Fulgore1

οι της DxOMark βάλανε το XZ3 στην λίστα τους.

Ακολουθεί το link με ανάλυση της κάμερας όπου είναι για γέλια και μπορώ να το αναλύσω όποιος θέλει

https://www.dxomark.com/sony-xperia-xz3-camera-review/

Edited by guy_fawkes

Αν δεν πεσει τιμολογιακα ομως(οπως επεσε με το XZ3)τοτε θα εχει την ιδια μοιρα με την HTC,αυτο ειναι το θεμα.

Αν παλι θελει να πουλαει στις τιμες αυτες,τοτε θα πρεπει να προσπαθησει παραπανω οσον αφορα τα κινητα της.

Θα έλεγα το λόγο αλλά θα φάω μπαν :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για ποιον λόγο;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Γιατι ηρθαν οι κινεζοι και δωσανε ότι δίνανε οι αλλοι πολύ πιο φθηνα και σε αυτη την επίθεση άντεξε μονο η κραταιά sammy με την αγορά τον ηπα της ευρωπης και τους παρόχους.

Απλα τα πράγματα,εδω η sony καλα καλα εφυγε εν μερη απο τις ΗΠΑ, κανενας πάροχος δε τα δινει τι να λέμε.

Απλά πράγματα της ζωης καθημερινά.

Τωρα για να επιστρέψει θα πρεπει για αρχη να χωθεί στους παρόχους των ΗΠΑ οπου εχει και τους πιο πολλούς κραχτες (youtube) ,και φυσικα να ριξει τις τιμες λανσαρισματος κοντα στους αλλους 1+ και ΣΙΑ.

Χωρια οτι έτσι αργά που βγαινει το μοντελο το samaung εχει φαει ειδη την πρώτη φαπα.

Ας το σκεφθούν αυτοί οχι εμεις,εμεις ας χαρούμε τις συσκευές μας οποιες και αν είναι.

Τουλαχιστον εμεις ως sony εχουμε τις αναβαθμίσεις.

Στο dxomark μας δωσανε ξυλο.

Edited by georgerapp

...Στο dxomark μας δωσανε ξυλο.

Έλα είναι επιεικώς γελοίο δεν είναι ότι διαφωνώ σε όλα σε ότι γράφουν αλλά δεν γίνεται να παίρνει χαμηλότερη βαθμολογία από huawei p20 pro και huawei p10

Τσέκαρε εδώ χάλια

και αυτά βγήκανε πάνω από το xz3 γελάει ο κόσμος!

Ακόμα και στο site της dxomark να πας στο test για το huawei για το P10 τους κοροϊδεύουνε στα σχόλια.

Για να μη αναφέρω ότι έχουν πιο ψηλά σε βαθμολογία το iphone 7

Το έχει ο κολλητός μου(fan iphone),δεν βγάζει επ ουδενί καλύτερες φωτογραφίες και μου το παραδέχτηκε και ίδιος σε συγκριτικό.

Edited by guy_fawkes

Για ποιον λόγο;

Σου απάντησε παντελή. Τιμολογιακή πολιτική.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα.

Μια ερώτηση, ξέρει κάποιος αν το XZ3 που δίνει η COSMOTE έχει την EU ROM ή κάποια δική της παραμετροποιημένη?

Ρωταω γιατί παλαιοτερα σε Ζ5 με COSMOTE ROM η Q αναγνωριζόταν σαν roaming και για να έχω τα data on έπρεπε να έχω το data roaming on και επειδή είμαι σε νησί έμπαινε η TURKCELL και με ξέσκιζε.

Αν χρειαστεί να αλλάξει rom αλλάζει εύκολα? Χάνει εγγύηση?

Ευχαριστώ

PS

Η οθόνη και η πλάτη γδέρνονται εύκολα? Δλδ σε τσαντάκι με κλειδιά αυτοκίνητου - σπιτιού θεωρητικά το gorilla glass 5 δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα. Στην πράξη όμως?

Λογικα θα εχει δικη της rom με βαση την οποια θα σου παιζει και το wifi calling αν εχεις cosmote.

Οπως φλασαρεται το λογισμικο αυτο για wifi calling μεσω μιας διαδικασιας θεωρω οτι γινεται και η official αλλα καθαρα υποθετικα. Για εγγυηδη δεν γνωριζω.

Για το γυαλι καποια μελη στις αρχες λεγανε καλα λογια αλλα καπου αναφερθηκε οτι τελικα το γυαλι ειναι ανθεκτικο στη θραυση αλλα οχι στις γρατζουνιες. Και σε καποιου εγινε γρατζουνια στην οθονη σχετικα ευκολα.Εγω θηκη πλατης και ζελατινα mediamerkt εχω οποτε δεν εχω το παραμικρο.

• Administrators
Μια ερώτηση, ξέρει κάποιος αν το XZ3 που δίνει η COSMOTE έχει την EU ROM ή κάποια δική της παραμετροποιημένη?

H ROM είναι Cosmote branded.

Αν χρειαστεί να αλλάξει rom αλλάζει εύκολα? Χάνει εγγύηση?

Μπορείς να βάλεις εύκολα και χωρίς να χάσεις εγγύηση οποιαδήποτε unbranded προορίζεται για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Η οθόνη και η πλάτη γδέρνονται εύκολα? Δλδ σε τσαντάκι με κλειδιά αυτοκίνητου - σπιτιού θεωρητικά το gorilla glass 5 δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα. Στην πράξη όμως?

Στην πράξη όλα γδέρνονται. Αν το έχεις όπως λες, δε θα τις γλυτώσεις τις γρατσουνιές.

Modpic.gif

Μια είναι η λύση αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε γυμνό https://www.fashiontekk.com/sv/0763sp-sony-xz3-fullbody-copter-screenprotector

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα η σονυ μου είπε καλημέρα με update. 1ec9ff08c9d916ff77e7add0e74bd69f.jpg

Sent from my H9436 using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]