tcouxtra Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Δηλαδή σου δίνει κάποιος περισσότερα χρήματα για μεταχειρισμένο από όσα κάνει καινούργιο? Οκ. Ναι φιλε μου μου δίνει 250 τώρα κ 250 τον αλλο μηνα.. Μαλλον θα περιμενω να βγει κατι σε snap 865 η αλλιως μπορει να καταλήξω σε s10 plus προς το παρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 εγω ποτέ δεν κατάφερα να κανω δαχτυλιές στο φακό.. απο τη στιγμή που ο αισθητηρας αποτυπωμάτων ειναι μπροστά μέσα στην οθόνη και οχι πίσω δίπλα στην κάμερα όπως σε s8/note 8, δεν έχει κανένα λόγο το δάχτυλο να πηγαίνει εκειΔεν είναι δύσκολο κινιτο είναι εργαλείο οχι κόσμημα, το πετάς δεξιά αριστερά βρομιές από εδώ από εκεί (δεν είναι μόνο δαχτυλιές) και καμία φορά είναι μαζεύει δαχτυλιές όταν αρπάζει το κινιτο όπως ναναι. Κοινός φακός πολύ συχνά είναι βρόμικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Ναι φιλε μου μου δίνει 250 τώρα κ 250 τον αλλο μηνα.. Μαλλον θα περιμενω να βγει κατι σε snap 865 η αλλιως μπορει να καταλήξω σε s10 plus προς το παρων. βρε δώστο τώρα που είναι σε λήθαργο και θα βρεις να πάρεις....p30 pro....samsung note 9 η 10...one plus...η και το ίδιο σε άλλο χρώμα και θα πάρεις και ρέστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tcouxtra Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 βρε δώστο τώρα που είναι σε λήθαργο και θα βρεις να πάρεις....p30 pro....samsung note 9 η 10...one plus...η και το ίδιο σε άλλο χρώμα και θα πάρεις και ρέστα. Σωστός ο φίλος απλά κατι ποιο ολοκληρομενο από το mate 20 pro δε μπορώ να βρω με τίποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 παιδια μια ερώτηση γιατι εχω φαει σκαλωμα νομίζω... εβαλα να δοκιμασω τζαμακι οταν το πηρα το κντ και το έβγαλα , και εχω την εντύπωση πως εχει "μεινει κολλα" και στην οθόνη δεν γλυστραει τοσο καλα το δαχτυλο οπως οταν πριν.... με τι παιζει να την καθαρισω καλα ώστε να μην της κανω ζημια? Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 παιδια μια ερώτηση γιατι εχω φαει σκαλωμα νομίζω... εβαλα να δοκιμασω τζαμακι οταν το πηρα το κντ και το έβγαλα , και εχω την εντύπωση πως εχει "μεινει κολλα" και στην οθόνη δεν γλυστραει τοσο καλα το δαχτυλο οπως οταν πριν.... με τι παιζει να την καθαρισω καλα ώστε να μην της κανω ζημια? wd 40.....:innocent::innocent::innocent: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 μια και καλή θα καθαρίσω το κινητό με αυτο νομίζω!! Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Spigen θήκη και τζάμι έχει δουλέψει κανένας; Ξέρω ότι θα μου πείτε για tmax αλλά ρωτάω καθαρά για Spigen. Σε παλαιότερα κινητά ήμουν υπερευχαριστημενος. Τώρα δε ξέρω αν θα λειτουργεί το δακτυλικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosloc Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 (edited) Για θήκη δε ξέρω αλλά στο συγκεκριμένο κινητό αν βάλεις τζάμι Spigen είναι μια κακή επιλογή, σε μένα δε δούλευε και το touch προς τις γωνίες της οθόνης δλδ στα κυρτα σημεία οπότε ο,τι γράμμα του πληκτρολογίου ήταν εκεί, δε πατιοταν. Μη το συγκρίνεις με προηγούμενα κινητά εδώ υπάρχουν ιδιαιτερότητες όπως curved οθόνη και in screen δαχτυλικο.. Edited December 10, 2019 by mitsosloc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Spigen θήκη και τζάμι έχει δουλέψει κανένας; Ξέρω ότι θα μου πείτε για tmax αλλά ρωτάω καθαρά για Spigen. Σε παλαιότερα κινητά ήμουν υπερευχαριστημενος. Τώρα δε ξέρω αν θα λειτουργεί το δακτυλικό. Αυτήν τη στιγμή έχω τη Liquid Crystal, εξαιρετική! Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω επίσης και ακόμα μια Spigen, εξίσου καλή, απλώς ήθελα διαφανη. Αύριο θα περάσω επιτέλους και το Tmax, είχα περάσει στην Ομόνοια ένα άγνωστο tempered glass με UV, αλλά λόγω θήκης το "πέταξε" Παράθεση Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_TokiiS Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Καλησπέρα, Υπάρχει τρόπος να πληρώνουμε ανέπαφα με το τηλέφωνο μέσω του NFC; έχω κάρτα από όλες τις τράπεζες (και τις αντίστοιχες εφαρμογές) όπως επίσης και revolut. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palavas1986 Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Ρε παιδιά γιατί αργεί τόσο πολύ να μου έρθει η 10ρα; ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα, Υπάρχει τρόπος να πληρώνουμε ανέπαφα με το τηλέφωνο μέσω του NFC; έχω κάρτα από όλες τις τράπεζες (και τις αντίστοιχες εφαρμογές) όπως επίσης και revolut. Ευχαριστώ. Στην Εθνική Τράπεζα μπορείς με την εφαρμογή ibank pay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickale Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Παίδες να κάνω μια ερώτηση? Το gsam μου βγάζει κάτι τρελά νούμερα πχ sot 10h με 75% μπαταρία. Υπάρχει κάποιο άλλο app για να κοιτάμε μπαταρία και sot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Παίδες να κάνω μια ερώτηση? Το gsam μου βγάζει κάτι τρελά νούμερα πχ sot 10h με 75% μπαταρία. Υπάρχει κάποιο άλλο app για να κοιτάμε μπαταρία και sot? γιατί να βάλεις app; αφου φαίνεται και στις ρυθμίσεις η χρήση της μπαταρίας Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Καλησπέρα, Υπάρχει τρόπος να πληρώνουμε ανέπαφα με το τηλέφωνο μέσω του NFC; έχω κάρτα από όλες τις τράπεζες (και τις αντίστοιχες εφαρμογές) όπως επίσης και revolut. Ευχαριστώ. Tap n pay της alpha back με το my alpha wallet η google pay + curve card και τη συνδέεις με οποιαδήποτε ελληνική κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickale Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Έχεις δίκιο εγώ δεν πάταγα πάνω στην μπαταρία! Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brubrux5 Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Αυτό φίλε μου δεν είναι κάτι καινούργιο για την Huawei ισχύει από πολύ παλιά σε όλες τις συσκευές και δυστυχώς είναι ένα πρόβλημα το οποίο το έχουμε συναντήσει όλοι και ιδιαίτερα κάποιοι από εμάς οι οποίοι είχαμε σχεδόν όλες τις ναυαρχίδες συσκευές της Huawei και για αυτό το λόγο Εγώ προσωπικά έχω πάρει πέντε ήχους ειδοποιήσεων που χρησιμοποιώ και τις έχω αποθήκευση με τέσσερα στάδια έντασης οπότε παίζω από εκεί σε ότι ένταση θελω στους ήχους ειδοποιήσεων.... Μπορείς να μουτο εξηγήσεις λίγο πιο αναλυτικά μπας και λύσω κι εγώ το πρόβλημα μου; Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Έχει κανείς θέμα με το νετφλιξ στο κινητό; Μου δείχνει χάλια την ποιότητα των ταινιών πολύ πιξέλιασμα. 4κ βίντεο δοκιμάζω στο YouTube παίζει κανονικά καθαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankis Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Καλησπέρα παιδες! Περασα την 10ρα μου δουλευε κανονικα απλα ειπα να κανω και ενα hard reset ετσι για το καλο! Μετα την επαναφορα του backup απτο Hisuite σε viber messenger δεν έρχονται ειδοποιήσεις αν δεν ανοίξω εγω τις εφαρμογές! Έτυχε σε κάποιον αλλο?? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Να ρωτήσω κάτι χαζό; Όταν το αγοράσατε καινούριο στις πίσω κάμερες είχε μεμβράνη εργοστασιακή προστασίας ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Να ρωτήσω κάτι χαζό; Όταν το αγοράσατε καινούριο στις πίσω κάμερες είχε μεμβράνη εργοστασιακή προστασίας ή όχι;Όχι.. δεν ξέρω κανένα κινητό προσωπικά που έχει εργοστασιακή ζελατίνα στις κάμερες Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Καλησπέρα παιδες! Περασα την 10ρα μου δουλευε κανονικα απλα ειπα να κανω και ενα hard reset ετσι για το καλο! Μετα την επαναφορα του backup απτο Hisuite σε viber messenger δεν έρχονται ειδοποιήσεις αν δεν ανοίξω εγω τις εφαρμογές! Έτυχε σε κάποιον αλλο?? Ευχαριστώ! ενα πράγμα να πω..... σκέψου εχεις έναν κουβά με βρόμικο νερό λες έλα να το πλύνουμε έβαλες το βρόμικο νερό από τον κουβά σε ένα άλλο μέρος έπλυνες τον κουβά......... και ξανά εβαλες το βρόμικο νερό μέσα........ όταν κάνουμε hard reset το κάνουμε για να καθαρίσει το κινιτο από τα παλιά app data settings κλπ και το στήνουμε από το μηδέν μόνο επαφές και πολυμέσα(φώτο, video, μουσική κλπ) περνάμε απο το backup ολα τα αλλα απο το μηδέν... αλλιώς καλύτερα να μην το κάνουμε τώρα με το πρόβλημα σου δες αν έχει σκαλώσει το σύστημα και έχει κλείσει της ειδοποιήσεις για αυτα τα apps και δες αν ειναι στης εξαιρέσεις του battery optimization Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Καλημέρα παιδιά... Μόλις πριν από λίγο πήρα και εγώ τη 10αρα. Να σας ρωτήσω κάτι; Πέραν της αυτόματης διαδικασίας για την ενημέρωση πρέπει να κάνω και κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Καλησπέρα στην παρέα. Για την αναβάθμιση σε ελληνικό έχει έρθει σε κάποιον; Μήπως πρέπει να βάλω sim άλλου παροχου γιατί συνήθως στα κοσμοτε αργεί. Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. December 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2019 Καλημέρα παιδιά... Μόλις πριν από λίγο πήρα και εγώ τη 10αρα. Να σας ρωτήσω κάτι; Πέραν της αυτόματης διαδικασίας για την ενημέρωση πρέπει να κάνω και κάτι άλλο; καλο θα ήταν να κάνεις ενα clear cache και μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Καλησπέρα στην παρέα. Για την αναβάθμιση σε ελληνικό έχει έρθει σε κάποιον; Μήπως πρέπει να βάλω sim άλλου παροχου γιατί συνήθως στα κοσμοτε αργεί. Δεν νομιζω οτι έχει σχέση ο πάροχος. Εμενα είναι Ελληνικό με cosmote & vodafone και μου έχει έρθει μέρες η αναβάθμιση. μέσω HiCare να τσεκάρεις Παράθεση Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts