Jump to content

Mr_TokiiS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    54
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Mr_TokiiS

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 29

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Mr_TokiiS's Achievements

  1. Καλημέρα, ευχαριστώ για την απάντηση. Κι εγώ αυτό δουλεύω. Είπα μήπως ξέρει κανείς κάτι παραπάνω για την εφαρμογή πορτοφόλι. Ευχαριστώ
  2. Καλησπέρα, Παρατήρησα ότι δουλεύει η εφαρμογή πορτοφόλι στη συσκευή, ενώ παλιά έγραφε δεν υποστηρίζεται στην χώρα (Ελλάδα). Έχει να κάνει καθόλου με Google pay ή/και ανέπαφες αγορές μέσω nfc; Ευχαριστώ.
  3. Καλησπέρα, Υπάρχει τρόπος να πληρώνουμε ανέπαφα με το τηλέφωνο μέσω του NFC; έχω κάρτα από όλες τις τράπεζες (και τις αντίστοιχες εφαρμογές) όπως επίσης και revolut. Ευχαριστώ.
  4. Ευχαριστώ. Αναμένουμε λοιπόν
  5. Καλησπέρα, Ξαφνικά το μεσημέρι μετά το μπάχαλο που έγινε στις τηλεπικοινωνιες με το σεισμό, μου έχει χάσει το volte/vowifi και δεν ενεργοποιείται ξανά. Έχει κανείς παρόμοιο θέμα; Ευχαριστώ
  6. Καλησπέρα, Είμαι με την 215. Από το βράδυ έως το πρωί στην αναμονή μου χάνει γύρω στο 15% μπαταρία το οποίο θεωρώ πολύ. Με το accubattery μου δείχνει τώρα από 500 μέχρι 1300mA κατανάλωση. Είναι πολύ; πόσο θεωρείται φυσιολογικό; Ευχαριστώ.
  7. Χρειάζεται clear cache πάλι ή κατευθείαν OTA;
  8. Καλησπέρα, Σε γνωστό μου έβγαλε την 9.0.0.203.
  9. Καλημέρα, Το patch της cosmote σας το έβγαλε στην 9; εμενα όχι αλλά το volte δουλεύει.
  10. Καλημέρα, Εγώ παρατήρησα στο δικό μου με 9αρα 197 όταν κάνεις απόρριψη κλήσης με μήνυμα δεν πατιέται με την πρώτη το εικονίδιο μήνυμα αλλά θέλει 3-4 φορές. Δεν ξέρω αν το κάνει σε μένα μόνο αλλά πριν με 8αρα δούλευε αμέσως. Λεπτομέρεια θα μου πείτε, απλά το αναφέρω.
×
×
  • Create New...