Jump to content

nickale

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nickale

  • Ημ. Γέννησης 23/05/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

nickale's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. nickale

    Huawei Mate 20 Pro

    Ναι έγινε! Επιτέλους γιατί μου έβγαζε άσχετα! Σε ευχαριστώ πολύ!
  2. Καταρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έπειτα, η τιμή εξαρτάται από την απόσταση με την κολόνα? Είναι στο απέναντι πεζοδρόμιο και το άλλο σπίτι από κάτω παίρνει τριφασικό από εκεί. Ναι το σπίτι είναι 123 μ2 αν θυμάμαι καλά. Δεν έχω δικαίωμα αλλαγής δωρεάν λόγω παλαιότητας? Είναι από το ΄80 το ρολόι!
  3. nickale

    Huawei Mate 20 Pro

    Γεια σας παιδιά. Μόλις έγινε η αναβάθμιση και στην τελευταία καρτέλα, όπως κινείς την οθόνη τέρμα αριστερά, μου εμφανίζει πλέον ενημερώσεις από την τροφοδοσία του microsoft news. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαναφέρω όπως ήταν στην αρχή με τις ενημερώσεις που είχα πριν την αναβάθμιση? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  4. Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Ο πεθερός μου είχε ένα παλιό σπίτι όπου είχε διακόψει το ρεύμα καθώς δεν έμενε κανένας. Το ανακαινίσαμε και τώρα θέλουμε να αλλάξουμε ρολόι (μονοφασικό σε τριφασικό) και να συνδεθούμε με ΔΕΗ. Ξέρει κανένας κόστος αλλαγής? Γιατί ακούω κάτι 1000€ και αγχώνομαι!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
  5. nickale

    Huawei Mate 20 Pro

    Έχεις δίκιο εγώ δεν πάταγα πάνω στην μπαταρία! Thanks!
  6. nickale

    Huawei Mate 20 Pro

    Παίδες να κάνω μια ερώτηση? Το gsam μου βγάζει κάτι τρελά νούμερα πχ sot 10h με 75% μπαταρία. Υπάρχει κάποιο άλλο app για να κοιτάμε μπαταρία και sot?
  7. nickale

    Huawei Mate 20 Pro

    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Καλώς να έρθει η 10, θα το αφήσω για λίγο και βλέπω. Λογικά δε θα χρειάζεται κάτι καθώς είναι καινούργιο με όλες τις αναβαθμίσεις μαζί και δεν είναι ταλαιπωρημενο από τη χρήση.
  8. nickale

    Huawei Mate 20 Pro

    Μάλλον οκ είμαι. Έβαλα υπερεξοιkoνομηση, full οθόνη και δεν είδα κάτι. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Και μιας και το θυμήθηκα, το τηλέφωνο είναι καινούργιο το πήρα Πέμπτη, όταν έλθει η 10 πρέπει να κάνω reset? Η απλώς την πάω από πάνω κατευθείαν?
  9. nickale

    Huawei Mate 20 Pro

    Παίδες κοίταξα τα χαρακτηριστικά και είδα ότι έχω oled οθόνη. Πως μπορώ να διαπιστώσω ότι έχω πρόβλημα? Αν θα έχω δηλαδή.
  10. nickale

    Huawei Mate 20 Pro

    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Υπάρχει τρόπος να το ρυθμίσουμε αυτό? Να μην πειράζει δηλαδή αρχεία γενικα.
  11. nickale

    Huawei Mate 20 Pro

    Χαιρετώ τους συμφουριτες! Από χθες πλέον ανήκω και εγώ στην οικογένεια του Mate! Δε θα σχολιάσω το ποσό ωραίο είναι και ταχύτατο, το γνωρίζετε ήδη. Δύο ερωτησουλες έχω μονο: στη βελτιστοποιηση που γίνεται, υπάρχει κίνδυνος να διαγράψει φωτογραφίες παλιές? Η άλλα αρχεία? Και δεύτερο, υπάρχει κάποια edge εφαρμογή built in όπως στα Samsung? Παρεμπιπτόντως είμαι στην 9, δε βλέπω ακόμα τη 10 αλλά δεν πειράζει, καινούργιο είναι να τη δω και αυτή λίγο! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  12. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με alpha και εθνική.
  13. Χαίρομαι πάντως που σας έκανα και γελάσατε!:lol: Περιμένω τη μαύρη Παρασκευή μήπως πετύχω τίποτα ειδάλως ιντερνετικά! Όντως δεύτερη μπαταρία τώρα μαμίσια και μέρα με δυσκολία! Ήταν καλό στα νιάτα του...
  14. Καταρχίν ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Ο δαίμονας του πληκτρολογίου :) ήταν παρόν και αντί G4 έγραψε G3. Άρα το ερώτημα στην ουσία είναι η αναβάθμιση από G4 σε Μate. Υπάρχει σχετικό θέμα για την παραπάνω σύγκριση, ρώτησα εδώ γιατί διάβασα για άτομα που έκαναν την αλλαγή. Anyway, ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε!:up:
×
×
  • Create New...