stark Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 (edited) Παιδιά καλησπέρα. Στο P30 μου από χθες αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα που κάποιοι έχουν αντιμετωπίσει στο πρόσφατο παρελθόν με το Mate 20 pro. Συγκεκριμένα το θέμα που έχει προκύψει είναι ότι ξαφνικά write permission / πρόσβαση στην memory card έχουν μόνο μαμά Huawei apps και όχι 3rd party ! Δηλαδή μπορεί να γράψει στην NanoMemory card μόνο η Camera app, το Huawei Files app, ενώ αν συνδέσω το κινητό με USB και χρησιμοποιήσω το HiSuite, όλα φαίνεται ΟΚ. Αλλες εφαρμογές όμως δεν έχουν πρόσβαση. Εδώ κάποιοι (ανάμεσά τους και Έλληνας κάτοχος του Mate 20 Pro) έχουν αναφέρει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα: https://forum.xda-developers.com/mate-20-pro/help/write-to-sd-card-emui-10-t4017037 Εγώ το έχω αναλύσει εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8000269#post8000269 Εχει κανείς καμιά ιδέα που θα μπορούσε να προτείνει; Edited April 6, 2020 by stark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Καλησπέρα παιδιά ..έχει λίγη ώρα που πάνω αριστερά μου βγάζει αυτό το σήμα....ξέρει κάποιος να μου πει τι είναι ;;;; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Καλησπέρα παιδιά ..έχει λίγη ώρα που πάνω αριστερά μου βγάζει αυτό το σήμα....ξέρει κάποιος να μου πει τι είναι ;;;; Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://biztech.gr/vowifi-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-volte-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 To Google 3D παίζει σ' εσάς; Αν γράψετε στον Chrome τη λέξη "Tiger" και στα πρώτα αποτελέσματα πατήσετε επάνω στο "View in 3D" σάς δείχνει το ζώο, ή σας βγάζει error; https://www.google.com/amp/s/9to5google.com/2020/03/28/google-3d-animals-list/amp/ Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 (edited) To Google 3D παίζει σ' εσάς; Αν γράψετε στον Chrome τη λέξη "Tiger" και στα πρώτα αποτελέσματα πατήσετε επάνω στο "View in 3D" σάς δείχνει το ζώο, ή σας βγάζει error; https://www.google.com/amp/s/9to5google.com/2020/03/28/google-3d-animals-list/amp/ Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using TapatalkΕμφανίζεται κανονικά σε P20 Pro με Android 9 και την τελευταία stable του Chrome. Αναπαράγει και τον ήχο του κάθε ζώου, πέραν της τρισδιάστατης απεικόνισης. Edited April 7, 2020 by stefan_city Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 (edited) Γιατί σε 2 Mate 20 Pro που έχω δοκιμάσει δεν παίζει; Προσπαθεί να δείξει την εικόνα, και μου δίνει ένα μήνυμα σφάλματος "Couldn't load the object" !!!! Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Edited April 8, 2020 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Εμενα την δειχνει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Γιατί σε 2 Mate 20 Pro που έχω δοκιμάσει δεν παίζει; Προσπαθεί να διορθώσει την εικόνα, και μου δίνει ένα μήνυμα σφάλματος "Couldn't load the object" !!!! Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using TapatalkΜε ποιον browser; Μήπως έχεις κάποιο adblock που στο κόβει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Με ποιον browser; Μήπως έχεις κάποιο adblock που στο κόβει;Με Chrome. Ναι, έχω το Adguard Pro, αλλά έχω δοκιμάσει να ανοίξω την εικόνα και με απενεργοποιημένο το Adguard, και πάλι δεν μου τη δείχνει όμως. Πριν από λίγο στο Google feed μού έβγαλε σχετικό άρθρο από το Android Authority. Στα σχόλια υπήρχαν κάποιοι που ανέφεραν ότι και σ' αυτούς δεν εμφανιζόταν το ζώο, και ένας έγραψε ότι του το εμφανίζει ΜΟΝΟ σε incognito mode, χωρίς να υπάρχει ήχος. Το δοκίμασα και είδα ότι όντως και σ' εμένα το εμφανίζει σε incognito mode χωρίς ήχο. Δεν ξέρω τι φταίει... Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Για πήγαινε στις ρυθμίσεις του Chrome και στη συνέχεια ρυθμίσεις ιστότοπου -> όλοι οι ιστότοποι, και πάνω δεξιά πατώντας στο μεγεθυντικό φακό γράψε google και κάνε διαγραφή και επαναφορά σε ό,τι σχετικό σου εμφανίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Γνωρίζετε πότε θα πάρουμε 10.1? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Την βοήθεια σας... Χρειάζομαι τζάμι προστασίας και να το αγοράσω από Ελλάδα... Έχετε να προτείνετε κάποιο όχι ιδιαίτερα ακριβό? Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Την βοήθεια σας... Χρειάζομαι τζάμι προστασίας και να το αγοράσω από Ελλάδα... Έχετε να προτείνετε κάποιο όχι ιδιαίτερα ακριβό? Είχε ο Κοτσόβολος ένα σε προσφορά πριν λίγες μέρες . Panzer το έλεγαν , πολύ καλό. Αν το βρεις πάρτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Οι μαγνητικές θήκες σας επηρεάζουν το σήμα; Είναι σοβαρός λόγος για να μην τις προτιμάτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. April 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2020 Είχε ο Κοτσόβολος ένα σε προσφορά πριν λίγες μέρες . Panzer το έλεγαν , πολύ καλό. Αν το βρεις πάρτο.. Αυτό λες https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/prostasia-othonis-kinitwn/192939-panzerglass-3d-tempered-glass-mate-20-pro-black ? 2 κρητικές και οι 2 χάλια . Είναι σίγουρα καλό ? Έλεγα να το πάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Αξίζει στα 290 ευρω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Αξίζει στα 290 ευρω ? Ναι αν είναι καλοδιατηρημένο. Αν έχει και εγγύηση εννοειται είναι μια χαρά στα 290. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Έχω παρατηρήσει εδώ και καμιά βδομάδα ότι στις ρυθμίσεις τις μπαταρίας δεν μου ενφανίζει τις εφαρμογές οιοποίες καταναλώνουν την μπαταρία. Έχω ρωτήσει σε Reddit και xda, δεν έχει απαντήσει κάποιος. Μήπως γνωρίζει κανείς τί έχει συμβεί, ή πώς μπορώ να το διορθώσω χωρίς να κάνω hard reset; https://ibb.co/jGdbrkS https://ibb.co/7nt6cQ8 Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Έχω παρατηρήσει εδώ και καμιά βδομάδα ότι στις ρυθμίσεις τις μπαταρίας δεν μου ενφανίζει τις εφαρμογές οιοποίες καταναλώνουν την μπαταρία. Έχω ρωτήσει σε Reddit και xda, δεν έχει απαντήσει κάποιος. Μήπως γνωρίζει κανείς τί έχει συμβεί, ή πώς μπορώ να το διορθώσω χωρίς να κάνω hard reset; https://ibb.co/jGdbrkS https://ibb.co/7nt6cQ8 Μήπως έχεις απενεργοποιησει το powergenie? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Μήπως έχεις απενεργοποιησει το powergenie? Ναι, το έχω απενεργοποιήσει. Αυτό λες να φταίει; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Ναι, το έχω απενεργοποιήσει. Αυτό λες να φταίει; Ναι αν το κάνεις uninstall κάνει αυτό που βλέπεις. Αν το έκανες uninstall μέσω adb με τον διακόπτη - k μπορείς να το κάνεις install (επαναφέρεις) με εντολή. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Ναι, το έχω απενεργοποιήσει. Αυτό λες να φταίει; Ναι............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 (edited) Ναι αν το κάνεις uninstall κάνει αυτό που βλέπεις. Αν το έκανες uninstall μέσω adb με τον διακόπτη - k μπορείς να το κάνεις install (επαναφέρεις) με εντολή. Αυτό χρειάζεται να τρέξω, σωστά; adb shell cmd package install-existing com.huawei.powergenie Edit: Αυτό ήταν. Εμφανίστηκαν οι εφαρμογές μετά από επανεκκίνηση. Ευχαριστώ. Edited April 16, 2020 by tsiftsism Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 (edited) Αυτό λες https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/prostasia-othonis-kinitwn/192939-panzerglass-3d-tempered-glass-mate-20-pro-black ? 2 κρητικές και οι 2 χάλια . Είναι σίγουρα καλό ? Έλεγα να το πάρω Τραγικο και για μπατσες μαζι το Panzer,. Ξεκολλαει για πλακα και εφαρμογη απολυτο μηδεν. Τρια κατεστρεψε ο υπαλληλος στην προσπαθεια του να το περασει στο κινητο μου. Τελικα μου επεστρεψαν τα χρηματα μου πισω, μην κανεις το λαθος και το παρεις. Εαν ψαχνεις τζαμακι ΚΟΡΥΦΗ πας με κλειστα τα ματια στο Whitestone Dome Tempered Glass. Edited April 20, 2020 by johnx2 Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petraKOS07 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Τραγικο και για μπατσες μαζι το Panzer,. Ξεκολλαει για πλακα και εφαρμογη απολυτο μηδεν. Τρια κατεστρεψε ο υπαλληλος στην προσπαθεια του να το περασει στο κινητο μου. Τελικα μου επεστρεψαν τα χρηματα μου πισω, μην κανεις το λαθος και το παρεις. Εαν ψαχνεις τζαμακι ΚΟΡΥΦΗ πας με κλειστα τα ματια στο Whitestone Dome Tempered Glass. Λοιπόν σήμερα αγόρασα το Tmax και το έβαλα και έχει τέλεια αίσθηση.... Παράθεση Oneplus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts