Da_rudakos Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Πως σας φαίνεται το Android Q παιδιά; Μου κάνει εντύπωση που δεν γράφει κανείς τόσες μέρες γι'αυτό! Η αλήθεια είναι οτι δεν έχει πολλές διαφορές αλλά τα πάει πολύ ωραία-καλο το dark mode. Γύρισα σε Pie όμως γιατί δεν έπαιζε το tapatalk,οι εφαρμογές του Nas και ήθελα τα καλουδια του root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Από Amazon?εδώ Ελλάδα δεν έχει τίποτα ε;Για το pixel 3 XL δε έχει Ελλάδα. Καλύτερα από αμαζον φίλε μου Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Καλησπέρα. ΌΛΑ μαζί 40 ευρώ. 2 τμχ NILLKIN SUPER FROSTED BACK COVER BLACK FOR GOOGLE PIXEL 3 XL 2τμχ Nillkin Amazing H+ Pro tempered glass screen protector for Google Pixel 3 XL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Καλησπέρα. ΌΛΑ μαζί 40 ευρώ. 2 τμχ NILLKIN SUPER FROSTED BACK COVER BLACK FOR GOOGLE PIXEL 3 XL 2τμχ Nillkin Amazing H+ Pro tempered glass screen protector for Google Pixel 3 XL Έλα σε τι εννοείς ; Στείλε πμ Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. March 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Έλα σε τι εννοείς ; Στείλε πμ Απλα τα δίνω όλα μαζί και όχι χωριστά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casabel Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Καλησπέρα σε όλους, Σκέφτομαι τη μετάβαση σε pixel 3 η Pixel 3 XL. Θέλω να εχω κ τις 2 κάρτες μου ομως... Υπάρχει κανεις που να εχει δοκιμάσει την e-sim της cosmote αν παίζει κανονικά? Παράθεση Tech Junkie - not curable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Δυστυχώς δεν υποστηρίζεται ακόμα. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Καλησπέρα σε όλους, Σκέφτομαι τη μετάβαση σε pixel 3 η Pixel 3 XL. Θέλω να εχω κ τις 2 κάρτες μου ομως... Υπάρχει κανεις που να εχει δοκιμάσει την e-sim της cosmote αν παίζει κανονικά?Δεν μπορεί να παίξει σαν δικαρτο επειδή έχει e-sim. Μόνο επιλογή μετά από reboot ποια θες να λειτουργήσει. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Σήμερα πήγα είδα τα s10+/p30 pro , βγάλαμε μια σελφι με τον πωλητή της Samsung και εν τέλει ομολόγησε ότι το pixel έχει καλύτερη κάμερα Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Σήμερα πήγα είδα τα s10+/p30 pro , βγάλαμε μια σελφι με τον πωλητή της Samsung και εν τέλει ομολόγησε ότι το pixel έχει καλύτερη κάμερα Αυτό εννοείται. Ειδικά στη selfie, δεν υπάρχει αντίπαλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Απλα τα δίνω όλα μαζί και όχι χωριστά!!! αν δωσεις μονο τα τζαμακια τα θελω.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Έχετε βρει κάποιο τρόπο να μην αποθηκεύονται και οι 2 φωτογραφίες στο πορτραίτο; Θα ήθελα μόνο τη θολή. Είμαι root σε περίπτωση που χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Μετά από 2 αποτυχημένες προσπάθειες με zag tempered glass.το ένα είχε σημάδι και το άλλο φουσκάλες όπου τα πέταξα και τα 2 και μαζί 26 εύρο.πηγα στο media mark και έβαλα την μεμβράνη και έκατσε τέλεια .είναι λες και δεν φοράει τίποτα. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Απόψε ήρθε και το update του Απριλίου, με μικροαλλαγές. - Improves Voice-Unlocking performance for Google Assistant - Adjust Wi-Fi connectivity during eSIM activation on certain carriers - Improves Bluetooth connectivity on Pixel devices - Removes screen flash when ambient display wakes for some Pixel 3 device Εν τω μεταξύ ήρθε και ένα update πριν καμιά εβδομάδα μέσω του play store της εφαρμογής της κάμερας, όπου κατά την εναλλαγή των modes είναι θολή η εικόνα από πίσω πλέον που έδειχνε η κάμερα και δεν μαυρίζει η εικόνα, έχει dark mode στις ρυθμίσεις της κάμερας πλέον, έβαλαν και flash μέσω οθόνης στην σελφι το βράδυ. Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Εν τω μεταξύ ήρθε και ένα update πριν καμιά εβδομάδα μέσω του play store της εφαρμογής της κάμερας, όπου κατά την εναλλαγή των modes είναι θολή η εικόνα από πίσω πλέον που έδειχνε η κάμερα και δεν μαυρίζει η εικόνα, έχει dark mode στις ρυθμίσεις της κάμερας πλέον, έβαλαν και flash μέσω οθόνης στην σελφι το βράδυ. Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk 29/03 κυκλοφορησε το update της καμερας. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7812920#post7812920 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Φαίνεται να είστε εντάξει όσοι θέλατε 2 sim με Android Q beta 2.. Τη πέρασα αλλά δεν έχω 2η sim να δοκιμάσω. https://www.xda-developers.com/android-q-dual-sim-dual-standby-support-pixel-3/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_1989 Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Καλημέρα σε όλους. Σκέφτομαι τη μετάβαση σε pixel 3 (όχι το xl) για 2 κυρίως λόγους. 1) Μέγεθος. Δεν αντέχω τα μεγάλα κινητά 2) Κάμερα Παρ'όλα αυτά βλέπω από δω και από κει διάφορα παράπονα για lag, κολλήματα γενικά εκτός της κάμερας κ.λπ. και σκεφτόμουν μήπως πάρω galaxy 10e ή galaxy 9. Γενικά, όσοι είστε κάτοχοι, έχετε αντιμετωπίσει προβλήματα; Το όποιο lag έχει πόσο ενοχλητικό είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Καλημέρα σε όλους. Σκέφτομαι τη μετάβαση σε pixel 3 (όχι το xl) για 2 κυρίως λόγους. 1) Μέγεθος. Δεν αντέχω τα μεγάλα κινητά 2) Κάμερα Παρ'όλα αυτά βλέπω από δω και από κει διάφορα παράπονα για lag, κολλήματα γενικά εκτός της κάμερας κ.λπ. και σκεφτόμουν μήπως πάρω galaxy 10e ή galaxy 9. Γενικά, όσοι είστε κάτοχοι, έχετε αντιμετωπίσει προβλήματα; Το όποιο lag έχει πόσο ενοχλητικό είναι; Δεν υπάρχει ο όρος lag σε αυτό το κινητό... Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Φαίνεται να είστε εντάξει όσοι θέλατε 2 sim με Android Q beta 2.. Τη πέρασα αλλά δεν έχω 2η sim να δοκιμάσω. https://www.xda-developers.com/android-q-dual-sim-dual-standby-support-pixel-3/Αν ισχύει όντως, έλυσαν ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που είχα μιας και γενικά είχα δικαρτες συσκευές. Καλημέρα σε όλους. Σκέφτομαι τη μετάβαση σε pixel 3 (όχι το xl) για 2 κυρίως λόγους. 1) Μέγεθος. Δεν αντέχω τα μεγάλα κινητά 2) Κάμερα Παρ'όλα αυτά βλέπω από δω και από κει διάφορα παράπονα για lag, κολλήματα γενικά εκτός της κάμερας κ.λπ. και σκεφτόμουν μήπως πάρω galaxy 10e ή galaxy 9. Γενικά, όσοι είστε κάτοχοι, έχετε αντιμετωπίσει προβλήματα; Το όποιο lag έχει πόσο ενοχλητικό είναι;Δεν έχει λαγκ το κινητό, εκτός από την κάμερα καμιά φορά που αν βιάζεσαι δεν ανοίγει μπαμ και βγάζεις επιτόπου φωτογραφία. Και αν βιάζεσαι, αργεί όντως πολύ να τραβήξει σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες. Κατά τα άλλα καλό είναι το κινητό και δεν κολλάει καθόλου πουθενά. Το e από την άλλη είναι πανέμορφο, και έχει και την wide κάμερα. Αν δεν σε νοιαζουν τόσο τα updates και δεν θες καθαρό αντροιντ πάντως σκέψου σοβαρά και το e. Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Αν ισχύει όντως, έλυσαν ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που είχα μιας και γενικά είχα δικαρτες συσκευές. Δεν έχει λαγκ το κινητό, εκτός από την κάμερα καμιά φορά που αν βιάζεσαι δεν ανοίγει μπαμ και βγάζεις επιτόπου φωτογραφία. Και αν βιάζεσαι, αργεί όντως πολύ να τραβήξει σε σχέση με άλλες ναυαρχίδες. Κατά τα άλλα καλό είναι το κινητό και δεν κολλάει καθόλου πουθενά. Το e από την άλλη είναι πανέμορφο, και έχει και την wide κάμερα. Αν δεν σε νοιαζουν τόσο τα updates και δεν θες καθαρό αντροιντ πάντως σκέψου σοβαρά και το e. Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Ακομα και μετα την ενημερωση της καμερας, εχει αυτο το "προβλημα" η καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Ακομα και μετα την ενημερωση της καμερας, εχει αυτο το "προβλημα" η καμερα?Ναι, την βελτίωσαν λίγο αλλά σε ταχύτητα δεν φτάνει άλλες ναυαρχίδες. Ειδικά αν βιάζεσαι αυτά τα δευτερόλεπτα φαίνονται αιώνας. Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Ναι, την βελτίωσαν λίγο αλλά σε ταχύτητα δεν φτάνει άλλες ναυαρχίδες. Ειδικά αν βιάζεσαι αυτά τα δευτερόλεπτα φαίνονται αιώνας. Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Το αποτελεσμα ομως, σε ανταμειβει! ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Εε όχι και lag αυτό το pixel ρε παιδιά :) Πέρασα απο πολλές ναυαρχίδες,δεν είδα πιο smooth τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Το μόνο που δεν θα δεις σε Pixel συσκευή. Έχω το δικό μου σχεδόν 1 χρόνο και μόνο lag δεν έχω δει. Λειτουργεί άψογα, λες και το έχω ενεργοποιήσει σήμερα. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_1989 Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 Ωραία, ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Ξέχασα να αναφέρω πως είναι σημαντικό για μένα να έχω 2 sim, αλλά από ότι είδα με το καινούριο update μπορείς να έχεις 2. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος όταν το δοκιμάσει; Για την ιστορία να πω, πως μάλλον θα προτιμούσα το s9 από το s10e κυρίως λόγω εμφάνισης. Γενικά δεν καταλαβαίνω τη bezeless μόδα και από τα notch, τις κάμερες πάνω στην οθόνη και την αναδιπλούμενη κάμερα (mi mix 3) προτιμώ είτε να μην υπάρχει καθόλου μπροστινή κάμερα είτε να έχει bezels το κινητό :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts