vamvakoulas Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Αφου εχεις εγγυηση να πας να τους το φερεις στο κεφαλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Μεγαλωσε κ αλλο[ATTACH]35102[/ATTACH] Κάτω από το σημάδι σου δουλεύει η amoled κανονικά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Δουλευει κανονικοτατα!!!3μηνες το εχω το τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Δουλευει κανονικοτατα!!!3μηνες το εχω το τηλ. Άρα είναι κατά 90% αυτό που σου είχα ξανά ποστάρει..... Ξεκολλάει και ανοίγει η κόλλα που βρίσκεται ανάμεσα στην amoled και στο digitizer....Τον λόγο δεν τον ξέρω...Αλλά αν είναι αυτό είσαι οκ από εγγύηση.... Αν είσαι Αθήνα να προτιμήσεις την smartek που είναι στο Χαϊδάρι... Είναι αρκετά γρήγοροι....τόσο που μπορεί να σου πούνε να περιμένεις εκεί και να μην φύγεις καν..... Πήγαινε το,το συντομότερο δυνατό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Άρα είναι κατά 90% αυτό που σου είχα ξανά ποστάρει..... Ξεκολλάει και ανοίγει η κόλλα που βρίσκεται ανάμεσα στην amoled και στο digitizer....Τον λόγο δεν τον ξέρω...Αλλά αν είναι αυτό είσαι οκ από εγγύηση.... Αν είσαι Αθήνα να προτιμήσεις την smartek που είναι στο Χαϊδάρι... Είναι αρκετά γρήγοροι....τόσο που μπορεί να σου πούνε να περιμένεις εκεί και να μην φύγεις καν..... Πήγαινε το,το συντομότερο δυνατό... Σε ευχαριστω πολυ!ειμαι εκτος Αθηνων διακοπες,οταν γυρισω θα το παω αμεσως!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venisk Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Άσχετο..αυτή η smartek αλλάζει οθόνες και σε λαπτοπ? έχουμε κανα link του site? ευχαριστώ!:) Καλά πως την πάλεψες 3 μήνες με σημάδι στην οθόνη? την πρώτη μέρα θα είχε γίνει χαμός!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Εννοω οτι 3μηνες το εχω αγορασει καινουργιο!αυτο το εβγαλε πριν κανα 10ημερο...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Je_design Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 (edited) Καλησπερα σε ολους. Ενας φιλος εφερε απο Αμερικη ενα galaxy S4 SGH-1337 απο AT&T Το τηλ ειναι κλειδωμενο βαση εκει νομου και δεν δεχετε σιμ αλλου παροχου Γνωριζει κανεις αν γινετε να ξεκλειδωσει με φλασαρισμα αλλης ρομ ή καποιο αλλο τροπο μεσω ΑΤ&Τ???? Edited August 20, 2013 by Je_design Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leadergr Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Here are the steps: Goto phone dailer, and enter *#27663368378# for the debug service menu. In "ServiceMode", select [1] UMTS In "UMTS MAIN MENU", select [1] DEBUG SCREEN In "DEBUG SCREEN", select [6] PHONE CONTROL In "PHONE CONTROL", select [6] NETWORK LOCK In "NETWORK LOCK", select [3] PERSO SHA256 OFF It should show: SHA256_ENABLED_FLAG[1] SHA256_OFF => SHA256_ON Now touch the first line SHA256_ENABLED_FLAG[1] It should show: MENU NOT EXIST PRESS BACK KEY Current Command is 116631 Now press the menu button and select "Back" It should show: SHA256_ENABLED_FLAG[0] SHA256_OFF => Not Change Again, press the menu button and select "Back", and you're back in the "NETWORK LOCK" screen Press the menu button and select "Back", and you're in the "PHONE CONTROL" screen Press the menu button and select "Back", and you're in the "DEBUG SCREEN" screen Finally, press the menu button and select "Back", and you're back in the "UMTS MAIN MENU" screen Select [6] COMMON In "COMMON" screen, select [6] NV REBUILD Now you are in the "NV REBUILD" screen, you should see the following text: ------------------------------ Golden-Backup exist You can Restore Cal/NV ------------------------------ Now for the final step. In "NV REBUILD" screen, select [4] Restore Back-up The button lights for menu and back should come on, and the phone will auto reboot in a few seconds. Note: chavxxx's post of selecting "[1] Load default NV" DID NOT work for me. Congratulations, your phone is now unlocked. Stick in a sim card from a different carrier and try it out. Please post followups of your experience with this unlock method. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Je_design Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 ευχαριστω αλλα αυτο δυστηχως δεν δουλευει σε εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Je_design Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 τελικα το τηλ ξεκλειδωθηκε με την εφαρμογη unlockunit απο appstore. Κατεβαζετε την εφαρμογη βαζετε τα στοιχεια του τηλεφωνου σας και σε 2 ωρες περιπου σας στελνουν με email το κωδικο οπου ειναι και μονιμος μαλλον.Και ολλα αυτα μονο με 8.50 ευρω και οχι με 70 και 100 που ζητανε εξω στα μαγαζια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prasino_2009 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Γεια σας φιλοι...! Ειμαι νεο μελος στο site κ θα ηθελα τη βοήθειά σσς. Μου εκαναν δώρο το Galaxy S4 SPH-L720 της sprint το οποιο ηρθε απο Αμερική και στις ρυθμίσεις του δεν εχει τα ελληνικά για το μενού. Μπορει κάποιος να με βοηθήσει πως μπορω να εγκαταστήσω το μενού στα ελληνικά. .? Σας ευχαριστώ που με ακούσατε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Καταρχήν καλώς μας ήρθες :) Εδώ δεν ακούμε, μόνο διαβάζουμε :p Τσέκαρε ΕΔΩ ίσως βρεις κάτι θα χρειαστεί αρκετό διάβασμα Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Γεια σας φιλοι...! Ειμαι νεο μελος στο site κ θα ηθελα τη βοήθειά σσς. Μου εκαναν δώρο το Galaxy S4 SPH-L720 της sprint το οποιο ηρθε απο Αμερική και στις ρυθμίσεις του δεν εχει τα ελληνικά για το μενού. Μπορει κάποιος να με βοηθήσει πως μπορω να εγκαταστήσω το μενού στα ελληνικά. .? Σας ευχαριστώ που με ακούσατε. Δοκίμασε το πρόγραμμα morelocale 2. Πρέπει όμως να είσαι root. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prasino_2009 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Δοκίμασε το πρόγραμμα morelocale 2. Πρέπει όμως να είσαι root. Μπορω να κανω και εγω το συγκεκριμενο μοντελο root (Galaxy S4 SPH-L720) ειναι της SPRINT. Και αν ναι πως μπορω. Ειμαι εντελως αρχαριος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Μπορω να κανω και εγω το συγκεκριμενο μοντελο root (Galaxy S4 SPH-L720) ειναι της SPRINT. Και αν ναι πως μπορω. Ειμαι εντελως αρχαριος. Φυσικά, ακολούθησε τον οδηγό που υπάρχει εδω επιλέγοντας το αντίστοιχο cf -auto root για το δικό σου μοντέλο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=41743640&postcount=3 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bloodiamond Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Κοιτα στο playstore για setlocale για να βαλεις ελληνικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prasino_2009 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Φυσικά, ακολούθησε τον οδηγό που υπάρχει εδω επιλέγοντας το αντίστοιχο cf -auto root για το δικό σου μοντέλο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=41743640&postcount=3 Σε ευχαριστώ πολύ έγινε με επιτυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlatakisz Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 καλησπερα παιδια πρωτη μου φορα και μενα εδω να στε ολοι καλα.και εχω ενα s3 και δυστηχως επεσε και εσπασε η οθονη τι μπορω να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 καλησπερα παιδια πρωτη μου φορα και μενα εδω να στε ολοι καλα.και εχω ενα s3 και δυστηχως επεσε και εσπασε η οθονη τι μπορω να κανω Πήγαινε το (ή στείλε το αν είσαι από μακριά ) στην smartec για αλλαγή οθόνης ,γύρω στα 150-160 ευρώ κοστίζει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Πήγαινε το (ή στείλε το αν είσαι από μακριά ) στην smartec για αλλαγή οθόνης ,γύρω στα 150-160 ευρώ κοστίζει . παιδια να φανταστω οτι σπασιμο οθονης δεν καλυπτεται απο εγγυηση; δηλαδη να ελεγε οτι δεν επεσε κατω και απλα το ακουμπησε με φορα πανω στο γραφειο και εσπασε (και καλα αστοχια υλικου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 παιδια να φανταστω οτι σπασιμο οθονης δεν καλυπτεται απο εγγυηση; δηλαδη να ελεγε οτι δεν επεσε κατω και απλα το ακουμπησε με φορα πανω στο γραφειο και εσπασε (και καλα αστοχια υλικου) Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fongoofy Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 παιδιά καλησπέρα, έχετε ξαναδεί αυτό που έχει συμβεί επάνω δεξιά στην οθόνη, τι κάνω ? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subneo Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Καλησπέρα. Σε S4 Αμερικής (verizon) μπορώ να βάλω ελληνική γλώσσα? Αν ναι, πως? Ευχαριστώ. Παράθεση Girlfriend perfect gift Losing weight simple safe and easy Your boss can be YOU! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Αν είσαι Root δοκίμασε το πρόγραμμα MoreLocale 2 όπως αναφέρει πιο πάνω ο Tyxerakias. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts