Jump to content

Venisk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    238
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Venisk

  1. Ναι υπάρχει αλλά δεν το βλέπω να τα αξίζει για 10 λεπτά γρηγορότερα.
  2. Δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω τον 45w ή να πάρω άλλον ένα 25w φορτιστή, δυστηχώς αυτό εδώ δεν το φορτίζει σαν το 45ρι... :worry:
  3. Κι εγώ τα ίδια έλεγα :) Μεγάλη μπουκιά φάε όμως καλύτερα... Τζαμάκι πρώτη φορά έβαλα στο note 8 που τελικά απο πτώση έσπασε η οθόνη και το zagg δεν έπαθε κάτι, εύχομαι να μην πάρεις το ίδιο μάθημα :happy: Ζελατίνα ftw καμία προστασία και πιάνεις πλαστικούρα να γουστάρεις... :lol::lol::lol:
  4. Είναι χάλια το συγκεκριμένο s8+ και s9+ που το έχω δει η οθόνη είναι θολή.. 2πλo Dome απο amazon.de όλα τα άλλα είναι ημίμετρα.
  5. Γιατί δεν παράγγειλες άλλο απο dome με 12 ευρώ? Παιδιά τα dome απο amazon έχουν για πάντα εγγύηση και σου στέλνουν καινούριο με ότι δικαιολογία θές απλά πληρόνοντας τα μεταφορικά. Η μεμβράνη εδεν έχει κάτι σοβαρή προστασίοα :p
  6. Μα γι αυτό πήραμε τηλ 1000 ευρώ και όχι με 150 γιατί θέλουμε πολυτέλειες κλπ :p Εδώ βολεύεστε με ζελατίνες για να μην χαλάσετε κανένα ευρώ παραπάνω τι να λέμε τώρα :lol:
  7. Ευτυχώς όμως έχουν για πάντα εγγύηση κ μπορείς να πάρεις όσα θέλεις πληρώνοντας 12 ευρώ μεταφορικά με ότι δικαιολογία θέλεις, ακόμα και λάθος τοποθέτηση. Μια φώτο του κινητού μια φώτο της απόδειξης αγοράς απο amazon και δεν σε ρωτάνε τίποτα. :) Επίσης έχετε δει δίπλα δίπλα κινητό με dome glass και οποιοδήποτε άλλο πόσο καθαρά φαίνεται η οθόνη? Να προσθέσω ότι δεν λέω ότι πληρώνεις παίρνεις γιατί με το zagg που κάνει τα ίδια λεφτά είχα τρομερό πρόβλημα στην αφή!
  8. Όχι δεν μπορώ να σου προτείνω κανένα άλλο τζάμι γιατί δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο, το zagg που κάνει κ αυτό 50 ευρώ χάνει σε αφή φαντάσου αυτά των 10 ευρώ... γενικά τα edge κινητά θέλουν μόνο dome :)
  9. Προχτές την πέρασα με odin απο το γνωστό site με τα firmwares, η προσθήκη του trash μετά από 100 χρόνια ήταν σαν ν ανακαλύψαμε το τροχό στην samsung.... επίσης είναι τρομερά βολικό το iphone multitasking... μέχρι τώρα κανένα παράπονο! :rolleyes:
  10. Δεν θα κλείνει καλά δυστυχώς, γενικά το dome είναι χοντρό τζάμι κ πρέπει να ναι πολύ χαλαρή η θήκη wallet για να κλείνει καλά, στην tech 21 που είχα στ note 8 φαινόταν η κούρμπα....
  11. 4 ώρες και 40 λεπτά σε 24+7 ώρες στο 10% την μπαταρία, με πολύ χρήση fb messenger, camera, ligthroom,collage, photofy και instagram, στην τέρμα ανάλυση. Είναι μια ώρα πάνω από το note 8 που είχα, οπότε μια χαρά για την χρήση που του κάνω.
  12. Κάνεις register το προιον που αγόρασες απο το amazon, απο καταστήαμτα δεν ισχύει, μετά βάζεις φωτογραφία το προιόν που έχει πάθει ζημειά, την απόδειξη από το αμαζον και σε προωθεί αμέσως στην πλατφορμα που πληρώνεις το ανταλακτικό τζάμι μόλις 11.5 ευρώ :) Και αυτό για πάντα.... Ειλικρινά παιδιά δεν υπάρχει καλύτερη λύση για τέτοιου επιπέδου κινητά... μην τσιγκουνεύεστε 50 ευρώ σε μια συσκευή που δώσατε 1 χιλιάρικο για να αγοράσετε....μια φορά θα γίνει η στραβή και το @#%τζαμο θα σας δώσει τα λεφτά του πίσω.
  13. Δυστηχώς είναι πολύ ουτοπικό αυτό που προσφέρει υπο προυποθέσεις, επίσης θα θυμάσαι ότι σε 2-3 μήνες θέλει πάλι καινούριο? Αν δεν θές να έχεις τίποτα πάνω στην οθόνη πάρε μία tech 21 wallet και τέλος. Φίλε μου pittas ενώ η πλαστική μεμβράνη που θα του βάλεις εσύ τι ακρίβως θα του δώσει? Μια φτηνή αίσθηση στο χέρι αντίστοιχη με την οθόνη του 3210 :) Πέρυσι φίλος μου το έριξε απο το τραπέζι το note 8 και έπασε το dome κ όχι η οθόνη, και άλλο μέλος εδώ ο το έριξε στις σκάλες και έσπασε μόνο το dome. Προφανώς υπάρχει κ περίπτωση να σπάσουν και τα 2 όμως δεν υπάρχει καλύτερη λύση με ανοιχτού τύπου θήκη :)
  14. Το κινητό έχει edge οθόνη και εκεί δεν το προστατέυει καμία θήκη εκτός από τις κλειστές, καλύτερα να φάει το χτύπο το τζάμι παρά μια μεγάλη γρατζουνιά η ένα ράγισμα η πανάκριβη οθόνη, οπότε κάνεις λάθος σε αυτό φίλε. Εννοείτε ότι πρέπει να έχιες καλή θήκη αλλά άλλο η πλαστική μεμβράνη άλλο το dome, κάποια στιγμή θα το καταλάβεις κ εσύ και θα βάλεις, στην αρχή τα ίδια λέγαμε όλοι χαχα :)
  15. Και να σπάσει για πλάκα, που δεν σπάει η dome, παραγγέλνεις άλλη με την απόδειξη απο το amazon με 11.5 ευρώ.... Δεν αξίζει το dome τα 50 ευρώ και αξίζει η πλαστική ζελατίνα πάνω σε αυτό το κόσμημα? :lol:
  16. Στην αρχή όχι αργότερα κανονικά όπως όλες οι οθόνες.. Έχω τον ασύρματο φορτιστή ep-pg950 και θέλει 30 λεπτά 30%... απελπησία...
  17. Venisk

    LG G6

    Καλησπέρα, μπορεί να μου θυμίσει κάποιος πως βλέπουμε αν έχουμε την "καλή" wide κάμερα? Thanks :):happy:
  18. Venisk

    LG G6

    Δεν υπάρχει άλλη επιλογή στα λεφτά του, έχω το note 8 για κύρια συσκευή και σου υπογράφω όπου θές ότι το κινητό πάει κομμάτια, έκανα ένα τέστ για την φωτογραφική του τράβηξα απο τα 2 κινητα τις ίδιες φωτογραφίες σε διαφορετικές ώρες και μπέρδεψα πολύ κόσμο με αντιστοιχα κινητά με το δικό μου! Πολύ γκρίνια για την σέλφι κάμερα του που είναι καλή, δεν είναι τέλεια αλλά ούτε και απαράδεκτη.
  19. Venisk

    LG G6

    Το αγόρασα για δεύτερο από Αμερική, μέχρι τώρα το μόνο που με ενοχλεί είναι το υπερβολικό saturation που διορθώνεται εύκολα στο lightroom και από το κινητό αλλά είναι λίγο ενοχλητικό, το κινητό πάει σφαίρα, έχει καλή μπαταρία, πολύ ωραία οθόνη, και η κατασκευή του μ αρέσει αρκετά! Άνετα θα το πρότεινα σε κάποιον να το αγοράσει ακόμα και σήμερα για βασικό του κινητό. Πολύ υποτιμημένο. :confused:
  20. Μας έσκασαν, κοντεύει να βγει η επόμενη έκδοση του android... Εμένα που είναι vgr δλδ vodafone αλλά έχω cosmote κάρτα παίζει κάποιο ρόλο στην αναβάθμιση?
  21. Επικός διαγωνισμός για επικό κινητό!! Το θέλωωωωωωωωωωω!!
  22. @theodore41 πας σε ένα κατάστημα τους δίνεις 5 ευρώ και στην τοποθετούν Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι με το πλαστικό οδηγό μπορεί κάποιος να κάνει λάθος, το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια ίσια επιφάνεια και να πας την κόλλα στην μέση της οθόνης, τα βίντεο στο ιντερνετ φταίνε που όλοι βιάζονται και ρίχνουν το τζάμι την ώρα που πηγαίνει η κόλλα προς την μέση. ΌΧΙ πρώτα πας την κόλλα στην μέση και ΜΕΤΑ βάζεις το τζάμι. Δεν υπάρχει καλύτερη λύση ούτε εγώ το πίστευα μέχρι να το δω.
×
×
  • Create New...