Jump to content

subneo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    314
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About subneo

  • Ημ. Γέννησης 09/05/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

subneo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστω για την απαντηση. Δηλαδη, εχει αλλο hardware η δεν εχει πχ gsm?
  2. Καλησπερα και χρονια πολλα! Εχω ενα Live Demo S4 i9505X και ενα κανονικο που εχει χαλασει και δε βλεπει sim. Υπαρχει τροπος να παω το ΙΜΕΙ απο το χαλασμενο στο live demo? Αν ναι, θα δουλεψει κανονικα η εχει αλλο θεμα?
  3. ...εχω κι εγω ενα Μ7 με την 4.1.2!!! Παταω αναβαθμιση και μου λεει εχω την ποιο νεα!! WTF?!?!?! Nevermind...
  4. Το πρωτο μου παιχνιδι στο Google Play! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.grid.tapacandy ΥΓ Ξερει κανεις γιατι ψαχνοντας για Tap A Candy βγαζει αλλα παιχνιδια και οταν γραφω tapacandy το βγαζει? Παιζει ρολο που το APK ηταν με τις λεξεις ενωμενες?
  5. Το ιδιο προβλημα εχω κι εγω...μαλλον δε παιζει να βρουμε digitizer... :(
  6. subneo

    Lenovo A820

    Nevermind...plz delete..
  7. ....ελα ρε παιδιά, μη τρελαθούμε τώρα που μου βγάζετε το 3310 σαν καλύτερο!! Ηταν ενα απλο τηλέφωνο με μηδαμινές δυνατότητες. Ανθεκτικό? Οκ, Nokia 5210 που ηταν και αδιάβροχο. Απλα πούλησε πολλα εκατομμύρια κομμάτια επειδή ηταν φθηνό, οχι επειδή ηταν "το καλύτερο κινητό στην ιστορία των κινητών"!! Νο 1? (so far..) HTC HD2 που ειναι μοντέλο του 2009 και τρεχει ακόμα και σήμερα μια χαρα. Πάρα πολυ καλη ποιότητα κατασκευής και μην ξεχνάμε πως εχει windows αλλα πολυ εύκολα παίρνει και android! Στην ιδια θεση μπορεί να μπει και το iphone(2007)!
  8. Σε ευχαριστώ. Τώρα δοκιμάζω το AcsNote. Φαίνεται πολύ καλό! ΥΓ Το εχει δουλέψει κανείς? Δεν μπορώ να βρω πως δουλεύουν τα reminders. Φτιάχνω πχ ενα todo list και θελω ας πούμε στις 13:00 και εως τις 13:30 να χτυπά υπενθύμιση ανα 5 λεπτα. Το κανω ετσι και αφου κανω save, χτυπα μια φορα και μετα δε ξαναχτυπά! :( ΥΓ2 Τελικά έβαλα το Easynotes. Κάνει την ιδια δουλειά, απλα δεν εχει να επαναλαμβάνει τα reminders. Τουλάχιστον ομως χτυπάει μια φορά την ωρα που θα το βάλω..
  9. Καλησπέρα. Στη δουλειά μου εχω ενα τετράδιο οπου γράφω διάφορες σημειώσεις. Κάποιες ειναι σαν tutorial, κάποιες αλλες reminders και κάποιες todo lists. Υπάρχει καποια εφαρμογή για tablet που να τα κάνει αυτα με την απλότητα του χαρτιού? Θέλω για παράδειγμα να μπορώ να γράψω με το χέρι, δίπλα να μπορώ να γράψω και κανονικό text, ταυτόχρονα να μπορώ να διαγράψω κατι σε στιλ checklist/todo list (απλά πχ με μια κόκκινη γραμμή, χωρίς όμως να φύγει εντελώς απο την σελίδα) και τέλος να μπορώ να μαρκάρω κατι στην ιδια σελίδα και να βάλω reminder?
  10. Τελωνείο? DHL/EMS λεει πως συνήθως εχει φόβο...
  11. Ξερει κανεις τι SAR εχει?
×
×
  • Create New...