Billys_GT193 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Αν μπορουσες να το κυκλωσεις να το δουμε και εμεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Ποντάρω ότι αυτό εννοεί Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Ακριβως αυτο που εχει κυκλωσει ο Ηλιας ειναι...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Ακριβως αυτο που εχει κυκλωσει ο Ηλιας ειναι...!!! Φοράει screen protector;Αν ναι μήπως πήρε αέρα; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Οχι δν φοραει τπτ απολυτως!νομιζα οτι ηταν γρατζουνια,αλλα δν ειναι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Εχω το S4 και σημερα βρηκα αυτο το σημαδι πανω αριστερα στην οθονη!μηπως ξερει κανεις τι μπορει ειναι??? [ATTACH]34799[/ATTACH] Κλασικη γρατζουνια. Δοκιμασε ομως μ ενα ελαφρως υγρο χαρτακι να δεις αν φευγει, γιατι ισως να παιζει και χνουδι κολημενο...1% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Το εκανα κ με μωρομαντηλο,αλλα τιποτα!!!δεν εχει καποια αμοιχη!φαινεται σαν να εχει παρει αερα,αλλα δν εχω τοποθετησει καποια μεμβρανη!αν το κανω με οινοπνευμα καθαρο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Το εκανα κ με μωρομαντηλο,αλλα τιποτα!!!δεν εχει καποια αμοιχη!φαινεται σαν να εχει παρει αερα,αλλα δν εχω τοποθετησει καποια μεμβρανη!αν το κανω με οινοπνευμα καθαρο??? Περασε το με το νυχι σου ελαφρα. Σε περιπτωση που σκαλωσει λιγο ειναι γρατζουνια. Αν εχει μεμβρανη τοτε μαλλον εχει παρει χνουδακι και τωρα ετυχε να το δεις η ακομα περασε κατι κατω απ το digitiser. Προσπαθησε να το αγνοησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Περασε το με το νυχι σου ελαφρα. Σε περιπτωση που σκαλωσει λιγο ειναι γρατζουνια. Αν εχει μεμβρανη τοτε μαλλον εχει παρει χνουδακι και τωρα ετυχε να το δεις η ακομα περασε κατι κατω απ το digitiser. Προσπαθησε να το αγνοησεις. Το εχω περασει κ ειναι οπως κ η υπολοιπη οθονη!δν ειναι γρατζουνια!δεν εχω μεμβρανη,οπως το πηρα το εχω!με εχει ξενερωσει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Αναμεσα στο digitizer και την amoled υπαρχει ενα λεπτο στρωμα διαφανης κολλας..... Κατι εχει παθει σε εκεινο το σημειο... Πηγαινε το σε καποιο service και θα στο φτιαξουν... Ελλατωμα φαινεται να ειναι οποτε δεν θα πληρωσεις κατι....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Το ελπιζω!το εχω 3μηνες,κατω δν εχει πεσει ποτε!!!μονος μου δεν μπορω να κανω κατι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Το ελπιζω!το εχω 3μηνες,κατω δν εχει πεσει ποτε!!!μονος μου δεν μπορω να κανω κατι??? Τι να σου πω..... Αν ηταν στο κεντρο της οθονης θα σου ελεγα να το πατησεις λιγο (με ελεγχομενη πιεση φυσικα....) για να διαπιστωσεις αν αλλαξει το σχημα.. Αλλα τοσο ακρη που ειναι....δυσκολα να πατηθει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Εχω το S4 και σημερα βρηκα αυτο το σημαδι πανω αριστερα στην οθονη!μηπως ξερει κανεις τι μπορει ειναι??? [ATTACH]34799[/ATTACH] Αν δεν μας το λεγες δεν θα το βλεπε κανεις...μην δινεις σημασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouxritsas Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Γεια σας παιδιά.Εχω το εξής πρόβλημα: εχω το s2 και πήρα πρόσφατα την tv samsung f7000.Το κινητό έχει all share και η tv all share cast.Οταν πάω να προβάλλω φωτογραφίες από το κινητό στην tv(screen mirroring) δε γίνεται τίποτα.Προφανώς είναι άλλο το all share και άλλο το all share cast.Ξερει κανείς αν το s2 υποστηρίζει all share cast? Αν όχι, τι μπορώ να κάνω για να βλέπω την οθόνη του κινητού Ασύρματα στην tv? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venisk Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 (edited) Για να μην ανοίγω νέο θέμα αφού κ εγώ αναφέρομαι σε σημάδι..έχετε παρατηρήσει οτι το bezel δεν είναι απόλυτα συμμετρικό γύρω από τ συσκευή? εμένα ας πούμε πάνω δεξιά κάνει ένα φουσκωματάκι σε άλλο που είδα σε κατάστημα το είχε πάνω στην μέση.. http://img211.imageshack.us/img211/7271/w7m.png Edited August 14, 2013 by Venisk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Δεν ειναι φυσιολογικό αυτο πρωτη φορα το βλέπω. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Κοιταξα και το δικο μου περιμετρικα.............Τιποτα Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Για να μην ανοίγω νέο θέμα αφού κ εγώ αναφέρομαι σε σημάδι..έχετε παρατηρήσει οτι το bezel δεν είναι απόλυτα συμμετρικό γύρω από τ συσκευή? εμένα ας πούμε πάνω δεξιά κάνει ένα φουσκωματάκι σε άλλο που είδα σε κατάστημα το είχε πάνω στην μέση.. http://img211.imageshack.us/img211/7271/w7m.png Φίλε μου το bezel είναι απόλυτα συμμετρικό. Το δικό σου είναι ελαττωματικό. Στην θέση σου θα το πήγαινα για αντικατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venisk Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Το πάτησα λίγο στο γραφείο κ ίσιωσε αρκετά! Φαίνεται τεράστιο στην φωτογραφία επειδή είναι πολύ κοντά..:lol: http://img14.imageshack.us/img14/2776/7fmc.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Αυτό φίλε λέγεται τούμπα, πτώση. Πολλές φορές τα κινητά πέφτουν κάτω. Οταν το πήρες το κουτί ήταν σφραγισμένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Venisk Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Yeap σφραγισμένο και ολοκαίνουριο..εγώ το λέω ελλατωματικό κομμάτι αν έπεφτε θα είχε σημάδι πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Yeap σφραγισμένο και ολοκαίνουριο..εγώ το λέω ελλατωματικό κομμάτι αν έπεφτε θα είχε σημάδι πιστεύω. Οτι εχει πιεστει ειναι σιγουρο. Μπορει να εφαγε τουμπα στο εργοστασιο. Εκατομμυρια φτιαχνονται, ολο και καποια θα ειναι ατυχα. Ισως να τα στελνουν Ελλαδα φτηνοτερα......;;;;;ποτε δεν ξερεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustavo Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Γεια σας παιδιά.Εχω το εξής πρόβλημα: εχω το s2 και πήρα πρόσφατα την tv samsung f7000.Το κινητό έχει all share και η tv all share cast.Οταν πάω να προβάλλω φωτογραφίες από το κινητό στην tv(screen mirroring) δε γίνεται τίποτα.Προφανώς είναι άλλο το all share και άλλο το all share cast.Ξερει κανείς αν το s2 υποστηρίζει all share cast? Αν όχι, τι μπορώ να κάνω για να βλέπω την οθόνη του κινητού Ασύρματα στην tv? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλησπέρα. Έχω ενα παλαιότερο μοντέλο σαμσουνγκ d7000 και εννοείται πως μπορω να προβάλλω από το s2 και φωτογραφίες και βίντεο. Παλιότερα το έκανα με το all share. Τώρα με την τελευταία αναβάθμιση αντικαταστάθηκε το all share από το samsung link, πάλι όμως γίνεται. Θεωρώ ότι και η δική σου τιβι που είναι νεώτερο μοντέλο θα μπορεί να το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Μεγαλωσε κ αλλο[ATTACH]35102[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Ωχ βλεπω να σου λενε και σενα οτι ειναι ραγισμενο και οτι δεν εχει εγγυηση... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts