johnny_htc Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Αυτό φαντάζομαι και γω, οτι κάτι γίνεται με το roaming το οποίο και αμα το κλείσεις δεν αλλάζει κάτι. Μου εμφανίζει κανονικά διακόπτη για volte πάντως στη sim τγς q Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Να 'στε καλά για τα νέα. Το ενεργοποίησα κι εγώ μέσω fb messenger και το μόνο που έκανα στο (S8) ήταν να κλείσω και να ανοίξω πάλι το διακόπτη του VoLTE. Ένδειξη OK! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Ρε παιδια πως τα καταφερατε ολοι μεσω messenger κι εμενα μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλεφωνο για να με εξυπηρετησουν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 ειναι συγκεκριμενη η λιστα των υποστηριζομενων συσκευων? Στο δικο μου που ειναι παλιοτερο και εμφανιζει τον διακοπτη με τον κωδικο της xiaomi υπάρχει ελπίδα? Αν και εγω με q ειμαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 ειναι συγκεκριμενη η λιστα των υποστηριζομενων συσκευων? Στο δικο μου που ειναι παλιοτερο και εμφανιζει τον διακοπτη με τον κωδικο της xiaomi υπάρχει ελπίδα? Αν και εγω με q ειμαι... Δοκιμασε, δεν έχεις να χάσεις κάτι. Με αφορμή τη συζήτηση, θέλω να πω ότι η εξυπηρέτηση μέσω messenger έχει βελτιωθεί κατακόρυφα και η ανταπόκριση είναι άμεση, μέσα σε λίγα λεπτά τελειώνει η διαδικασία. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Δοκιμασε, δεν έχεις να χάσεις κάτι. Με αφορμή τη συζήτηση, θέλω να πω ότι η εξυπηρέτηση μέσω messenger έχει βελτιωθεί κατακόρυφα και η ανταπόκριση είναι άμεση, μέσα σε λίγα λεπτά τελειώνει η διαδικασία. Εμενα γιατι μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλεφωνο για να ολοκληρωθει η διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Δοκίμασες μέσω chat στο messenger της Wind; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Δοκίμασες μέσω chat στο messenger της Wind; Απο εκει μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Μπορεί κάποιος να ξαναγράψει τα κλειδιά για το άνοιγμα/κλείσιμο του Volte? Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Σε xiaomi εννοείς; Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Ενεργοποίησα το Volte σε 2 sim καρτοκινητών που έχω στο κινητό και μετά από επανεκκίνηση εμφανίστηκε το εικονίδιο, ίσως επειδή στο παρελθόν είχα παίξει με τα κλειδιά. Στις Ρυθμίσεις κάρτας sim ενεργοποιήθηκαν η "Χρήση Volte" και το "Πραγματοποιήστε κλήσεις μέω Wi-Fi" Θα έπρεπε να εμφανίζονται 2 εικονίδια; Ναι, στο RN7 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Ενεργοποίησα το Volte σε 2 sim καρτοκινητών που έχω στο κινητό και μετά από επανεκκίνηση εμφανίστηκε το εικονίδιο, ίσως επειδή στο παρελθόν είχα παίξει με τα κλειδιά. Στις Ρυθμίσεις κάρτας sim ενεργοποιήθηκαν η "Χρήση Volte" και το "Πραγματοποιήστε κλήσεις μέω Wi-Fi" Θα έπρεπε να εμφανίζονται 2 εικονίδια; Ναι, στο RN7 Καλημέρα. Όχι δύο εικονίδια, καθώς η Wind δεν έχει ακόμη Vowifi. Μόνο VoLTE. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Καλημέρα. Όχι δύο εικονίδια, καθώς η Wind δεν έχει ακόμη Vowifi. Μόνο VoLTE. Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά εννοώ 2 εικονίδια για τις 2 sim που ενεργοποίησα κα βρίσκονται στο ίδιο κινητό. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 *#*#86583#*#* για volte *#*#869434#*#* για vowifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Αυτό δεν το γνωρίζω, κάποιος που να έχει δύο σιμ ας μας διαφωτίσει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Μόλις επικοινώνησα με WIND μέσω Facebook Messenger, και μου είπαν ότι δεν διατίθεται η υπηρεσία για καρτοκινητα :X. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Μόλις επικοινώνησα με WIND μέσω Facebook Messenger, και μου είπαν ότι δεν διατίθεται η υπηρεσία για καρτοκινητα :X. Προφανώς, έπεσες σε άσχετο/η υπάλληλο. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Καλημέρα, Πώς καταλαβαίνω αν έχει ενργοποιηθεί το VoLTE? Βλέπω στο 1+ Α6000 ένα 4G+. Είμαι ΟΚ? Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Θα πρέπει όταν κάνεις κλήση με ανοιχτά δεδομένα, να παραμένει σε 4G. Όσοι έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία μέσω της εξυπηρέτησης και τους διακόπτες από το κινητό σας, και δεν παίζει δοκιμάστε το εξής: Δημιουργηστε ένα "όνομα σημείου πρόσβασης" (APN) με όνομα, APN, τύπο APN "ims". Αποθηκευστε το και μην το ορίσετε προεπιλεγμένο. Κάντε μια επανεκκίνηση και δείτε αν εμφανιστεί το εικονίδιο πάνω δεξιά ή παραμένει το 4g στις κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Εχω μπλεξει με ασχετους. Εστειλα μηνυμα και στην εξυπηρετηση πελατων και σε τεχνικους και μου ειπαν και οι δυο οτι δεν υποστηριζεται το volte στα καρτοκινητα. Τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Υπομονή. Λογικά είναι θέμα ημερών να ενημερωθούν όλοι, και αν είναι ξύπνιοι θα βάλουν και κάποιο τρόπο να μπορεί ενεργοποιηθεί μέσω της εφαρμογής του καρτοκινητού. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Θα πρέπει όταν κάνεις κλήση με ανοιχτά δεδομένα, να παραμένει σε 4G. Όσοι έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία μέσω της εξυπηρέτησης και τους διακόπτες από το κινητό σας, και δεν παίζει δοκιμάστε το εξής: Δημιουργηστε ένα "όνομα σημείου πρόσβασης" (APN) με όνομα, APN, τύπο APN "ims". Αποθηκευστε το και μην το ορίσετε προεπιλεγμένο. Κάντε μια επανεκκίνηση και δείτε αν εμφανιστεί το εικονίδιο πάνω δεξιά ή παραμένει το 4g στις κλήσεις.Δεν κάνει τπτ. Πρέπει μάλλον να μπει στο apn που περνάει και το ίντερνετ υποθέτω. (σε q αναφέρομαι) Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Εγω το δημιουργώ επισης σε q και δεν το αποθηκευει. Αν βαλω κατι αλλο εκτος απο ims το αποθηκεύει...μηπως δεν το αφήνει το δίκτυο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Μπορεί να έχει ήδη και να είναι κρυφό. Η q είναι ιδιαίτερο καθεστώς, αφού ακόμα μετά από τόσα χρόνια λειτουργεί σαν mvno, χωρίς όμως να είναι. Ίσως να μην κατάφεραν ακόμα το volte σε q, όπως σε wind προϊόντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2020 Ερώτηση προς κατόχους iPhone 7 plus Υπάρχει εικονίδιο volte στη συγκεκριμένη συσκευή; Ενώ είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία, δεν βλέπω το σχετικό εικονίδιο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts