Administrators athanaso77 Δημ. April 26, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 Αλλα ουτως η αλλως παντα με πιν ειμαι να πω την αληθεια οποτε κ δεν χρησιμοποιω το face id:) Ναι οκ, αυτός βέβαια δεν είναι λόγος να πάρεις μια συσκευή που ενδεχομένως έχει πρόβλημα. Αλλά όπως και να έχει, αν είχε τέτοιο πρόβλημα η συσκευή θα το ανέφερε ο πωλητής. Αφού κοιτάς στο insomnia, δώσε βάση στις αξιολογήσεις του πωλητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. April 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2021 Ναι οκ, αυτός βέβαια δεν είναι λόγος να πάρεις μια συσκευή που ενδεχομένως έχει πρόβλημα. Αλλά όπως και να έχει, αν είχε τέτοιο πρόβλημα η συσκευή θα το ανέφερε ο πωλητής. Αφού κοιτάς στο insomnia, δώσε βάση στις αξιολογήσεις του πωλητή. ναι τις αξιολογησεις παντα κοιταω πρωτα κ βλεπουμε.Ελπιζω ολα να πανε καλα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 ναι τις αξιολογησεις παντα κοιταω πρωτα κ βλεπουμε.Ελπιζω ολα να πανε καλα:) Το παρελαβα σημερα τελικα! Ολα καλα κκ αναμενομενα.Η μικρη φθορα του κ η μπαταρια που θελει αλλαγη για μετα το καλοκαιρι.Τωρα παω για ονλαιν παραγγελια θηκη κ τζαμακι κ ενα κλαλωδιο.Εκανα ενημερωση λογισμικου κ περασα εφαρμογες κ επαφες που ειχα στο 8 πλας. Αυριο φευγει κ το 8 πλας μιας κ βρηκα αγοραστη μεσα απο το ινσομνια οποτε ολα καλα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Άντε καλορίζικο, να το χαρείς! Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. April 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2021 Άντε καλορίζικο, να το χαρείς! Στάλθηκε από το XQ-AT51 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. May 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2021 Επανερχομαι στο θεμα.Το πηρα κ το δουλεψα τις μερες του Πασχα κ αμεσως μετα το εστειλα για αλλαγη μπαταριας του στην I-System.Για μια ακομα φορα αποδειχθηκαν αψογοι κ το κινητο μου επιστραφηκε σε 3 μερες με νεα κ γνησια μπαταρια.Οποτε ενα μπραβο απο μενα για το αψογο σερβις τους!:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2021 Έχει βάλει κανείς μπαταρία πχ αυτές που πουλάνε στο skroutz? Θέλω να αλλάξω αλλά δεν νομίζω να δώσω 79€ Για το iPhone X αναφέρομαι πιο ειδικά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. May 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2021 Έχει βάλει κανείς μπαταρία πχ αυτές που πουλάνε στο skroutz? Θέλω να αλλάξω αλλά δεν νομίζω να δώσω 79€ Για το iPhone X αναφέρομαι πιο ειδικά μα,δεν ειναι καλυτερα να βαλεις την γνησια κ να εχεις το κεφαλι σου ησυχο? Εγω το εκανα λογο του οτι θα το κρατησω για αλλα 2 με 2,5 χρονια τουλαχιστον πριν παει σε μεταγενεστερο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2021 μα,δεν ειναι καλυτερα να βαλεις την γνησια κ να εχεις το κεφαλι σου ησυχο? Εγω το εκανα λογο του οτι θα το κρατησω για αλλα 2 με 2,5 χρονια τουλαχιστον πριν παει σε μεταγενεστερο:) Εγώ μπορεί να το κρατήσω 1 μέρα μπορεί 5 μήνες Παραπάνω δεν υπάρχει περίπτωση Προχθές πήρα το iPhone 12 και την άλλη μέρα το έδωσα. Μόνο από αυτό σκέψου… Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. May 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2021 Εγώ μπορεί να το κρατήσω 1 μέρα μπορεί 5 μήνες Παραπάνω δεν υπάρχει περίπτωση Προχθές πήρα το iPhone 12 και την άλλη μέρα το έδωσα. Μόνο από αυτό σκέψου… ενταξει ετσι καταλαβαινω! Αφου μπορεις κ τα αλλαζεις τοσο συχνα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Καλημερα παιδια, μια ερωτηση.πηγα να κανω μια δοκιμστικη πληρωμη μεσω apple wallet απλα για να δω αν δουλευει το nfc.Οποτε πηγα σε ενα μαγαζι κ ειπα να χτυπησει 00,1 cent κ η συναλλαγη αποριφθηκε! να εφταιγε το χαμηλο ποσο η λογο της curve? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Καλημερα παιδια, μια ερωτηση.πηγα να κανω μια δοκιμστικη πληρωμη μεσω apple wallet απλα για να δω αν δουλευει το nfc.Οποτε πηγα σε ενα μαγαζι κ ειπα να χτυπησει 00,1 cent κ η συναλλαγη αποριφθηκε! να εφταιγε το χαμηλο ποσο η λογο της curve? Sent from my iPhone using Tapatalk Μάλλον λόγω curve…εγώ με Revolut πληρώνω Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Μάλλον λόγω curve…εγώ με Revolut πληρώνω κ εγω αυτο σκεφτικα απλα θελω να το επιβεβαιωσω.Εχω κ ρεβο αλλα δεν εχει λεφτα μεσα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Καλημερα παιδια, μια ερωτηση.πηγα να κανω μια δοκιμστικη πληρωμη μεσω apple wallet απλα για να δω αν δουλευει το nfc.Οποτε πηγα σε ενα μαγαζι κ ειπα να χτυπησει 00,1 cent κ η συναλλαγη αποριφθηκε! να εφταιγε το χαμηλο ποσο η λογο της curve? Sent from my iPhone using Tapatalk Πήγαινε στην εφαρμογή curve και δες σίγουρα ότι έχεις επιλέξει την σωστή κάρτα για να γίνονται οι συναλλαγές Κάποιες φορές είναι με επιλογή η κάρτα curve και όχι πχ της εθνικής που προσθέσεις αργότερα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Πήγαινε στην εφαρμογή curve και δες σίγουρα ότι έχεις επιλέξει την σωστή κάρτα για να γίνονται οι συναλλαγές Κάποιες φορές είναι με επιλογή η κάρτα curve και όχι πχ της εθνικής που προσθέσεις αργότερα Η curve ειναι η μονη που εχω προσθεσει στο πορτοφολι κ μεσα απο εκει τραβαει τα λεφτα απο την καρτα της Εθνικης αφου η Εθνικη ακομα δεν μπορει να μπει απευθειας στο πορτοφολι.Θα ξανακανω αυριο σε αλλο μαγαζι επισης γνωστου να δω τι θα γινει:) Λογικα δεν πιστευω να εχει προβλημα το nfc του κινητου.Κ το γραφω διοτι στο προηγουμενο κινητο που ειχα το 8 πλας ειχε θεμα μετα απο αλλαγη της πλατης κ πληρωσα για να το επισκευασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Η curve ειναι η μονη που εχω προσθεσει στο πορτοφολι κ μεσα απο εκει τραβαει τα λεφτα απο την καρτα της Εθνικης αφου η Εθνικη ακομα δεν μπορει να μπει απευθειας στο πορτοφολι.Θα ξανακανω αυριο σε αλλο μαγαζι επισης γνωστου να δω τι θα γινει:) Λογικα δεν πιστευω να εχει προβλημα το nfc του κινητου.Κ το γραφω διοτι στο προηγουμενο κινητο που ειχα το 8 πλας ειχε θεμα μετα απο αλλαγη της πλατης κ πληρωσα για να το επισκευασω Πάλι μπερδεύεσαι Στην εφαρμογή curve είπα μπες και δες ποια κάρτα έχεις να πληρώνει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Πάλι μπερδεύεσαι Στην εφαρμογή curve είπα μπες και δες ποια κάρτα έχεις να πληρώνει Ωπ.Σορρυ! Καταλααβα λαθος προηγουμενος.:)Τι πρεπει να δω μεσα στην εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Ωπ.Σορρυ! Καταλααβα λαθος προηγουμενος.:)Τι πρεπει να δω μεσα στην εφαρμογη? Εάν έχεις 2-3 κάρτες μέσα περασμένες, έχει επιλογή που λες με ποια κάρτα θέλεις να πληρώνεις Τώρα μπορεί να έχεις ενεργή την curve αντί για την εθνική, Πειραιώς και λοιπά Έτσι πας να πληρώσεις και βλέπει ότι δεν έχει λεφτά μέσα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Εάν έχεις 2-3 κάρτες μέσα περασμένες, έχει επιλογή που λες με ποια κάρτα θέλεις να πληρώνεις Τώρα μπορεί να έχεις ενεργή την curve αντί για την εθνική, Πειραιώς και λοιπά Έτσι πας να πληρώσεις και βλέπει ότι δεν έχει λεφτά μέσα μμμμ.....κοιταξα κ εχω μεσα την curve κ την εθνικη.Προφανως πηγε να παρει απο την curve κ αφου δεν εχει χρηματα μεσα απορριφθηκε.Οποτε πως περναω την εθνικη? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 μμμμ.....κοιταξα κ εχω μεσα την curve κ την εθνικη.Προφανως πηγε να παρει απο την curve κ αφου δεν εχει χρηματα μεσα απορριφθηκε.Οποτε πως περναω την εθνικη? :( Εάν πατήσεις επάνω στην κάρτα της εθνικής εκεί μέσα έχει μια επιλογή που δίνει προτεραιότητα μετά στην συγκεκριμένη κάρτα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Εάν πατήσεις επάνω στην κάρτα της εθνικής εκεί μέσα έχει μια επιλογή που δίνει προτεραιότητα μετά στην συγκεκριμένη κάρτα κατσε τωρα γιατι μπεερδευτικα!! Ειναι ευκολο να κανεις ενα σκρινσοτ να δω ?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 κατσε τωρα γιατι μπεερδευτικα!! Ειναι ευκολο να κανεις ενα σκρινσοτ να δω ?:) Δεν μου είναι εύκολο τώρα Πήγαινε στη εφαρμογή curve Επέλεξε την κάρτα της εθνικής Κάπου εκεί μετά θα βρεις επιλογή που θα λέει να είναι αυτή η κάρτα με την οποία θα πληρώνει Δεν θυμάμαι ακριβώς την φράση που γράφει μέσα Μην μπερδεύεσαι και ψάχνεις μέσα στο wallet Στην εφαρμογή curve Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Δεν μου είναι εύκολο τώρα Πήγαινε στη εφαρμογή curve Επέλεξε την κάρτα της εθνικής Κάπου εκεί μετά θα βρεις επιλογή που θα λέει να είναι αυτή η κάρτα με την οποία θα πληρώνει Δεν θυμάμαι ακριβώς την φράση που γράφει μέσα Μην μπερδεύεσαι και ψάχνεις μέσα στο wallet Στην εφαρμογή curve μπηκα μεσα στην εφαρμογη κ βρηκα την καρτα της εθνικης.Αλλα φαινεται να ειναι ηδη επιλεγμενη για πληρωμη.Προσπαθησα να την αφαιρεσω κ να την ξαναπροσθεσω αλλα δεν με αφηνει!! Δεν ξερω τι φταιει!! Ισως εειδη τα ειχα κανει απο μπακαπ απο το 8 πλας που ειχα πριν!:( τεσπα οποτε μπορεις βαλε ενα σκρινσοτ μηπως κ βγαλω ακρη κ το φτιαξω! Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Γιατί δεν μπαίνεις στο help desk της curve για να βγαλεις ακρη ? Πρόσεχε ...μην παίζεις με τις κάρτες για να μην έχεις κλάματα μετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. May 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2021 Γιατί δεν μπαίνεις στο help desk της curve για να βγαλεις ακρη ? Πρόσεχε ...μην παίζεις με τις κάρτες για να μην έχεις κλάματα μετά ναι μαλλον εκει πρεπει να ρωτησω! Τι εννοεις? να μου την κλειδωσουν η να με διαγραψουν?:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts